• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فتح الله زاده: لاوره نیم فصل می رود/ یک بازیکن برزیلی جذب می کنیم

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: پژمان منتظری و جی لوید ساموئل در جمع ما خواهند ماند.

به گزارش اوج، علی فتح الله زاده پس از جلسه با مسئولان فدراسیون درباره بدهکاری های باشگاه استقلال اظهار داشت: مشکلات مالی گریبانگیر تمام باشگاه های لیگ برتر است. این مشکل درفوتبال ایران وجود دارد البته در باشگاه استقلال مشکلات مالی تاحدودی زیادی حل شده و به شکل گذشته نیست.

وی درباره گوران لاوره عنوان کرد: او بازیکن ما است اما با توجه به شرایطی که پیش آمده او نیم فصل از استقلال می رود تا بتوانیم بازیکن جدیدی را جایگزین کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره پژمان منتظری و جی لوید ساموئل گفت: این دو بازیکن در جمع ما خواهند ماند.

فتح الله زاده در پایان درباره جذب بازیکن برزیلی جدید افزود: این بازیکن یک هافبک بسیار خوب است که در لیگ برزیل و ترکیه بازی کرده است. او به زودی به ایران می آید.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آخرین وضعیت مجیدی، تیموریان و ساموئل از زبان فتح‌الله‌زاده

علی فتح‌الله‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد حضورش در سازمان لیگ و نشست با علی کفاشیان و مهدی تاج ضمن بیان مطلب فوق گفت: به سازمان لیگ آمدم تا با آقایان کفاشیان و تاج در مورد بدهی‌های سال‌های گذشته به بازیکنان استقلال جلسه‌ای داشته باشم.

وی افزود: من تعدادی چک دست بازیکنان دارم که واقعا نفرات قدیم تیم خجالت می‌کشم زیرا مدت‌ها است این چک‌ها دستشان است اما هیچ شکایتی نکرده‌اند. بطور مثال وحید طالب‌لو سه سال است که از ما پول می‌خواهد که من از رویش خجالت می‌کشم اما داشتیم بازیکنی که هنوز فصل تمام نشده، از ما شکایت کرده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین تاکید کرد: این جلسه به خاطر این بود که کمیته انضباطی اعلام کرده است باشگاه بدهکار باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند. خوشبختانه در این جلسه به توافق رسیدیم تا مشکلات‌مان برطرف شود.

وی در مورد آخرین وضعیت تیموریان هم اظهار کرد: تیموریان پسر بسیار خوبی است، 2-3 روز پیش به دفتر من آمد و با او صحبت کردم. از او خواستم چند روز دست نگه دارد و به او گفتم تا زمانیکه وزیر مشخص نشود، شرایط‌مان سخت است. البته باید بگویم، تیموریان پیشنهاد بسیار خوبی از قطر دارد اما او به حرف من اعتماد کرد و به تمرین بازگشت تا در خدمت استقلال باشد.

فتح‌الله‌زاده با اشاره به اینکه تلاش می‌کند هرچه زودتر مشکلات استقلال را برطرف کند، در مورد خداحافظی فرهاد مجیدی هم خاطرنشان کرد: هنوز به خاطر خداحافظی مجیدی دپرس و ناراحت هستم، بعید می‌دانم تلاش‌های ما برای بازگشت او نتیجه بدهد زیرا خداحافظی کرده و راهی انگلستان شده است.

وی در مورد خبر جدایی ساموئل و جابه‌جایی‌اش با آرش افشین همچنین یادآور شد: این مسئله صحت ندارد زیرا به ساموئل احتیاج داریم، ایشان با ما قرارداد دارد، پس در خدمت ساموئل هستیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد شرایط استقلال هم گفت: وضعیت استقلال بد نیست. متاسفانه مصدوم زیاد داریم ولی با تجربه کادرفنی می‌توانیم از پس مشکلات برآئیم، همانطور که با توجه به مشکلات توانستیم سایپا را شکست دهیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
5f9840a04fa872601.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
قلعه‌نویی: به افتخار نیکبخت کف بزنید
نیکبخت واحدی در این بازی زیاد نفوذ نکرد اما در کارهای دفاعی بسیار موفق بود و نشانه هایی از دوران اوجش را بروز داد.
جامعه خبری تحلیلی نیاوران نیوز: امیر قلعه نویی به شدت از عملکرد نیکبخت واحدی در بازی با سایپا راضی است. استقلال برای این بازی فقط 12 بازیکن داشت و قلعه نویی چاره ای غیر از میدان دادن به نیکبخت نداشت اما این بازیکن در جناح چپ بهتر از جد انتظار ظاهر شد تا سرمربی استقلال را مجاب کند که در بازی های بعدی هم در جناح چپ به او میدان بدهد. پس از پایان بازی با سایپا قلعه نویی در رختکن از بازیکنانش خواست به افتخار خودشان دست بزنند و در ادامه درخواست کرد به صورت اختصاصی برای نیکبخت هم دست بزنند. نیکبخت واحدی در این بازی زیاد نفوذ نکرد اما در کارهای دفاعی بسیار موفق بود و نشانه هایی از دوران اوجش را بروز داد. نمایش خوب نیکبخت در این بازی شاید باعث شود قلعه نویی دست از بازی دادن به پژمان نوری در سمت چپ خط دفاعی بردارد و بیشتر به شماره 22 اعتماد کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
برهانی: فیکس باشم آقای گل می‌شوم
پس از خداحافظی فرهاد مجیدی و در شرایطی که به نظر می رسید استقلال دیگر برش لازم را در خط حمله ندارد، بار دیگر برهانی به داد قلعه نویی رسید
جامعه خبری تحلیلی نیاوران نیوز: آرش برهانی که اولین گل استقلال در لیگ سیزدهم را به ثمر رسانده بود برای دومین گلش در این فصل 12 هفته انتظار کشید. آرش در این هفته ها به ندرت به طور ثابت در ترکیب استقلال به میدان رفت و بازی های زیادی را به طور کامل از روی نیمکت تماشا کرد. پس از خداحافظی فرهاد مجیدی و در شرایطی که به نظر می رسید استقلال دیگر برش لازم را در خط حمله ندارد، بار دیگر برهانی به داد قلعه نویی رسید. برهانی امروز در مصاحبه با یکی از نشریات طعنه ای به قلعه نویی زده و درباره فاصله 12 هفته ای بین گل اول و دومش گفته:« من مهاجمی هستم که باید بازی کنم تا گل بزنم. اینکه فقط 20 دقیقه یا یک نیمه بازی کنم از نظر روحی اذیتم می کند. این طوری بعد از هر موقعیتی که از دست می رود باید نگاهم به نیمکت باشد که آیا تعویض می شوم یا نه. ذخیره طلایی بوده یک هنر است اما من از نظر روحی توانایی این کار را ندارم. اگر مهاجم اصلی استقلال باشم در پایان همین فصل هم می توانم آقای گل شوم.»

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
بدهی‌های استقلال صدای کفاشیان را درآورد
جامعه خبری تحلیلی نیاوران نیوز: بدهی‌های باشگاه استقلال بالاخره رییس فدراسیون خنده را هم در آورد و کفاشیان را وادار کرد که به مدیرعامل این باشگاه، فتح‌الله‌زاده هشدار بدهد. کفاشیان گفت: «با علی فتح‌الله زاده در مورد بدهی‌های باشگاه استقلال صحبت کردم و قرار شد استقلال و سایر باشگاه‌های بدهکار برای پرداخت بدهی‌هایشان اقدام کنند تا دیگر شاهد چنین وضعیتی نباشیم.»
فتح‌الله‌زاده هم گفت: «من تعدادی چک دست بازیکنان دارم که واقعا نفرات قدیم تیم خجالت می‌کشم زیرا مدت‌ها است این چک‌ها دستشان است اما هیچ شکایتی نکرده‌اند. بطور مثال وحید طالب‌لو سه سال است که از ما پول می‌خواهد که من از رویش خجالت می‌کشم اما داشتیم بازیکنی که هنوز فصل تمام نشده، از ما شکایت کرده است.»

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
چرا نکونام تمرین نکرد؟
جامعه خبری تحلیلی نیاوران نیوز: تمرینات امروز استقلال در غیاب قلعه‌نویی که برای بررسی شرایط حریف استقلال در جام حذفی به قزوین سفر کرده است، تقریبا تق و لق بود طوری که فقط 11نفر تمرین کردند.
آندرانیک تیموریان که به نظر می‌رسید کمی از سایر بازیکنان از لحاظ بدنی عقب‌تر است در تمرین امروز هم حاضر بود.
جواد نکونام نیز که به دلیل سه کارته بودن در دیدار با سایپا غایب بود امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی حضور پیدا کرد ولی اتفاقی جالب مانع از تمرین کردن وی شد. نکونام هنگامی که به رختکن رفت تا خود را آماده تمرین کردن کند متوجه شد که کفش‌هایش به سرقت رفته و از همین رو تنها با تعجب و ناراحتی تماشاگرتمرین شد. لاوره هم تمرین کرد اما زودتر از بقیه تمرین را تعطیل کرد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
واکنش دایی به مرگ نوجوان استقلالی
سرمربی پرسپولیس درباره درگذشت نوجوان معلولی که بعد از خداحافظی فرهاد مجیدی دچار سکته شده بود، تاکید کرد: در کشور ما بسیاری از مردم با فوتبال زندگی می‌کنند و بزرگترین دلگرمی آنها همین استقلال و پرسپولیس و همین فوتبال است. فوتبال عشق بسیاری شده است و شما نمی‌توانید این عشق را از آنها بگیرید.
جامعه خبری تحلیلی نیاوران نیوز: کنفرانس خبری دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان، برخلاف معمول ابتدا با صحبت‌های سرمربی تیم میزبان یعنی پرسپولیس آغاز شد و این در حالی بود که علی دایی با ۲۰ دقیقه تاخیر در محل کنفرانس حضور پیدا کرد. وی ضمن عذرخواهی در این زمینه؛ گفت: فرارسیدن ایام محرم را خدمت همه مردم کشورم تسلیت می‌گویم و برای همه آنها آرزوی موفقیت می‌کنم. بازی فردا مقابل استقلال خوزستان جزو سخت‌ترین و حساس‌ترین بازی‌های ما است.

او ادامه داد: این بازی هم برای ما و هم برای حریف سخت است اما من به توانایی بچه‌های خودم اعتقاد دارم. در روزهای گذشته تمرینات خوبی انجام داده‌ایم و اگر خودمان باشیم قطعا ۳ امتیاز را از آن خود خواهیم کرد. استقلال خوزستان هم تیم بسیار خوبی است و ما کاری به بازی‌های قبلش نداریم که خوب نتیجه نگرفته است. این تیم را آنالیز کرده‌ایم و می‌دانیم که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این همان تیمی است که استقلال تهران را در اهواز شکست داد و مطمئنا از لحاظ روانی در سطح بالاتری نسبت به بازی‌های قبل قرار دارد.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا با یک برد خوب به استقلال تعطیلات نیم‌فصل برویم و کاری هم به بقیه تیم‌ها نداریم. چشم‌مان به نتیجه کار خودمان است و مطمئن هستیم خدا کمک‌مان می‌کند تا به نتیجه دلخواه برسیم. در طول نیم‌فصل اول روزهای سخت و پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشتیم اما همیشه دنبال پیروزی بوده و هستیم.

دایی خاطرنشان کرد: از روز اول هم هیچ وقت قول قهرمانی در نیم‌فصل ندادم، ما کار و تلاش‌مان را می‌کنیم و هدف‌مان قهرمانی در پایان فصل است. باید متوجه باشیم که در نیم‌فصل دوم بازی‌های به مراتب سخت‌تری در پیش داریم اما همه می‌دانیم که امتیازهای همین بازی‌ها آخر فصل می‌تواند کمک زیادی به موفقیت پرسپولیس کند.

وی در مورد دیدار ناگهانی پرسپولیس مقابل الوند همدان در چارچوب مسابقات جام حذفی گفت: خود ما هم تا دو روز قبل از بازی نمی‌دانستیم که قرار است این مسابقه برگزار شود اما خودمان را آماده کرده بودیم تا مشکلی نداشته باشیم. شما ببینید وقتی اعضای تیم و کادرفنی پرسپولیس از زمان مسابقه اطلاع نداشتند چطور می‌توان انتظار داشت هواداران از قضیه مطلع می‌شدند و به ورزشگاه می‌آمدند. زمان بازی‌ها باید از قبل مشخص باشد تا همه بتوانند برنامه‌ریزی کنند.

دایی افزود: زمان بازی‌ها باید از قبل مشخص باشد تا همه بتوانند برنامه‌ریزی کنند. این را هم بگویم که خود ما باید با نحوه بازی‌مان گرما را به سکوها بدهیم تا هواداران به ورزشگاه بیایند. از آنها تشکر می‌کنم چون از ابتدای فصل پشت ما بودند و از آنها می‌خواهم به هیچ شخص و باشگاهی کار نداشته باشند و شعارهایشان فقط در راستای حمایت و تشویق تیم باشد.

سرمربی پرسپولیس درباره رکورد نتایج خوب پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تاکید کرد: این برای ما اتفاق خوبی است، چرا که نشان می‌دهد در زمین با کیفیت همانند آزادی پرسپولیس بهتر بازی می‌کند. البته نمی‌توانیم حمایت هوادارانمان را هم فراموش کنیم. همه این مسائل دست به دست هم می‌دهد تا موفق شویم. البته زود است بخواهیم درباره موفقیت و قهرمانی صحبت کنیم چرا که تا آخر فصل زمان زیادی باقی مانده و سعی می‌کنیم تیم خوبی را برای هواداران درست کنیم.

وی درباره علت از میان رفتن تیم‌های بازیکن‌ساز خاطرنشان کرد: این موضوع اول از همه به مدیریت ورزش و فوتبال ما بازمی‌گردد. متاسفم وقتی می‌بینم ما تنها به اینکه تیم نوجوانان ما از گروه خود صعود کرده دلخوش کرده‌ایم چرا نباید در رده پایه جزء چهار تیم پایانی مسابقات باشیم و برای فینال یا سوم و چهارمی بجنگیم؟

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: علت آن این است که ما در فوتبال خیلی زود راضی می‌شویم. اکنون همه مسئولان، خبرنگاران و بخشی از مردم ما تنها از اینکه تیم نوجوانان به دور بعد راه پیدا کرده، راضی هستند اما من با این شرایط مخالفم، اگر در رده‌های پایه خوب کار کنیم و به خصوص باشگاه‌های ما از بهترین مربیان در تیم‌های پایه استفاده کنند همچنین مدیران قوی بهترین انتخاب‌ها را انجام داده و ثمره این تلاش‌ها را تحویل تیم‌های ملی پایه‌ای دهند آن وقت موفق‌تر خواهیم بود.

دایی یادآور شد: به هیچ عنوان زحمات بازیکنان تیم نوجوانان، کادرفنی این تیم و علی دوستی‌مهر را نفی نمی‌کنم اما چرا باید ما تنها به صعود از گروه دلخوش باشیم؟ چرا نیجریه و دیگر تیم‌های آفریقایی می‌توانند به جمع ۴ تیم برسند اما ما نمی‌توانیم؟ برای آنکه در رده پایه حرفی برای گفتن داشته باشیم باید تیم‌های پایه‌ای خوبی در باشگاه‌های ما درست شود و آنها فوتبال را زیر نظر بهترین مربیان فرا بگیرند آن وقت کار علی دایی هم بهتر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه اکنون من باید در کار خود بسیاری از مسائل را به بازیکنان یادآوری کنم در حالی که اگر آنها را در تیم‌های پایه‌ای فرا گرفته بودند کار من هم راحت‌تر می‌شد و سطح کیفی مسابقات هم بالاتر می‌رفت.

سرمربی پرسپولیس درباره درگذشت نوجوان معلولی که بعد از خداحافظی فرهاد مجیدی دچار سکته شده بود، تاکید کرد: در کشور ما بسیاری از مردم با فوتبال زندگی می‌کنند و بزرگترین دلگرمی آنها همین استقلال و پرسپولیس و همین فوتبال است. فوتبال عشق بسیاری شده است و شما نمی‌توانید این عشق را از آنها بگیرید.

دایی افزود: این اتفاق تلخ به این دلیل رخ می‌دهد که ما مردم احساسی داریم و بر روی پرورش جوانان و نوجوانانمان این مسائل تاثیرگذار است. از وزیر آینده ورزش و جوانان می‌خواهم تا به قشر نوجوانان و جوانان بهای بیشتری بدهد و امکانات کاملتری در اختیار آنها بگذارد و کاری نکنیم که آنها تنها به دنبال قرمز و آبی باشند.

وی در پایان گفت: این اتفاق بسیار تلخی بود که رخ داد و من از خدا می‌خواهم که به خانواده این نوجوان صبر بدهد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=3]سرقت کفش های نکونام در تمرین امروز استقلال[/h]جواد نکونام به دلیل سرقت کفش‌هایش نتوانست با استقلال تمرین کند.

تمرین تیم فوتبال استقلال از ساعت 15 امروز و در غیاب یازده بازیکن اصلی این تیم برگزار شد. البته سید مهدی رحمتی تنها بازیکنی بود که در تمرین حاضر و با بازیکنان ذخیره تمرین کرد.

*آندرانیک تیموریان که کمی از سایر بازیکنان از لحاظ بدنی عقب‌تر است در تمرین امروز حاضر شد. همچنین جواد نکونام نیز که به دلیل سه کارته بودن در دیدار با سایپا غایب بود امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی حضور پیدا کرد ولی اتفاقی جالب مانع از تمرین کردن وی شد. نکونام هنگامی که به رختکن رفت تا خود را آماده تمرین کردن کند متوجه شد که کفش‌هایش به سرقت رفته و از همین رو تنها با تعجب و ناراحتی نظاره‌گر تمرین شد.

*امیر قلعه‌نویی به دلیل سفر به قزوین در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور نداشت.

*اکثر بازیکنان تیم استقلال زیر نظر دکتر حاج‌قاسم و مجید صالح تمرین کردند و کار تاکتیکی انجام دادند. در این تمرین محمد قاضی نیز کهاز دقیقه 25 بازی با سایپا وارد زمین شد و در دیدار آینده محروم است، حضور داشت.

*گوران لاوره که چند روزی در تمرینات غایب بود امروز در کنار دیگر بازیکنان تمرین کرد والبته زودتر از سایرین به تمرینش خاتمه داد و ورزشگاه را ترک کرد.

تمرینات تیم استقلال فردا از ساعت 15 و 30 دقیقه در کمپ زنده‌یاد حجازی برگزار می‌شود.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گوران لاوره بعد از غیبت چند روزه در تمرینات تیم فوتبال استقلال امروز فقط 20 دقیقه در تمرین حاضری خود را زد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، گوران لاوره، هافبک صربستانی استقلال یک روز قبل از بازی استقلال مقابل سایپا به دلیل مسمومیت در تمرینات تیمش شرکت نکرد، بعد از آن دو روز دیگر هم در تمرینات غیبت داشت اما این بار اعلام کرد که دچار سرماخوردگی ویروسی شده است و تمام سعیش را می کند تا در تمرین قبل از بازی با تراکتورسازی تبریز حاضر شود.

وی همانطور که وعده داده بود در تمرین امروز استقلال حاضر شد اما فقط 20 دقیقه دور زمین دوید و خیلی زودتر از سایر بازیکنان کمپ ناصر حجازی، محل تمرینات آبی پوشان پایتخت را ترک کرد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]حال بد این روزهای آکادمی استقلال /تصاویر[/h]ایسنا تصاویری از آکادمی باشگاه استقلال منتشر کرد.ظاهراً این باشگاه درحالی به حیات خود ادامه می‌هد که با مشکلات عدیده مالی روبه‌روست و شاید با ادامه این روند، نتواند مجتبی جباری‌ها، آندرانیک تیموریان‌ها، وحید طالب‌لو‌ها، امیرحسین صادقی‌ها و ... را به فوتبال ایران معرفی کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]جدال مدافع سابق استقلال با تومور مغزی ! /عکس [/h]مدافع پیشین ذوب آهن و استقلال که نامش در فینال جام حذفی سال 84 حسابی سر زبان ها افتاد این روزها در بستر بیماری است و دعای خیر مردم ، نیاز او.
پایگاه خبری پیک خبر: ابراهیم تقی‌پور مدافع سابق تیم‌های پرسپولیس، استقلال و ذوب‌آهن این روزها در بستر بیماری است؛ مدافعی که به ضایعه تومور مغزی مبتلا شده و حالا از کسانی که توقع حداقل یک تماس ساده از سوی آنها را داشت، دلخور است. تقی‌پور روز گذشته با خبرورزشی حرف زد.*واقعاً خبر ضایعه تومور مغزی در سرت صحت دارد؟
بله صحت دارد . چهار ماه پیش در سرم احساس درد شدیدی داشتم. بعد از ادامه پیدا کردن این درد به پزشک مراجعه کردم و البته بعد از گرفتن عکس سی‌تی‌اسکن مشخص شد در سرم تومور وجود دارد.
*با تومور و ضایعه سرت چه کردی؟
پزشکان بعد از چندین جلسه آزمایش به این نتیجه رسیدند که تومور مغزی‌ام به گونه‌ای است که دست زدنی نیست و باید با اشعه گاما با آن مبارزه کرد. اشعه هم بر روی تومور زده‌اند و فعلاً باید از این طریق مداوا شوم تا ان‌شاءا... در آینده شرایطم بهتر شود.
*الان تهران هستی یا ساری؟
تهران نیستم و در زادگاهم ساری هستم.
*در این مدت دوستانت به‌خصوص همبازی‌های سابقت با تو تماسی داشته‌اند؟
از آن کسانی که انتظار زنگ زدن داشتم، انتظار داشتم حال مرا بپرسند اما جدا از این افراد چند نفر از دوستان دیگر نظیر آقای آذری مدیرعامل ذوب‌آهن با من تماس داشتند، البته باید از نماینده ساری در مجلس به خصوص آقای بهروان و کاشانی تشکر کنم که در این مدت خیلی به من کمک کردند و مرتب جویای حال و احوال من بودند.
*به لحاظ مالی مشکلی برای هزینه‌های سنگین بیماری‌ات نداشتی؟
چرا مشکلات که همیشه هست. من مدت زیادی است که فوتبال بازی می‌کنم اما بیمه نیستم، وقتی هم برای این کار اقدام کردم گفتند شرایط بیمه‌شدن برای من مهیا نیست. واقعاً حیف است فوتبالیست‌ها بیمه نمی‌شوند، به هر حال ما سال‌ها برای فوتبال زحمت کشیده‌ایم و کاش شرایطی فراهم می‌شد که فوتبالیست‌ها بیمه می‌شدند تا حداقل مشکلات‌شان کمتر شود و بعد از پایان عمر ورزشی‌شان با مشکل مواجه نشوند. من شخصاً در این مدت 140، 150 میلیون هزینه درمانم شده اما خدا را شکر شرایطم طوری بوده که توانستم آن را بپردازم ولی هزینه‌های درمان واقعاً سنگین است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مدیر روابط غمومی داماش:کبه به استقلال می رود

برای پر کردن خلا فرهاد مجیدی /استقلال به سراغ کبه رفت

مهاجم 26 ساله تیم داماش گیلان در فهرست باشگاه استقلال برای همراهی آبی پوشان در دور برگشت لیگ برتر قرار گرفت.

به گزارش اوج،بوبکر دجیدی کبه که ملیت مالیایی-بورکینافاسویی دارد،آذرماه سال 91 از تیم شربورگ فرانسه به تیم داماش گیلان پیوست و در نخستین بازی اش در این تیم موفق شد دروازه استقلال را در ورزشگاه عضدی رشت باز کند.

کبه در فصل گذشته در 12 مسابقه ای که برای داماش به میدان رفت،2 گل به ثمر رساند اما در این فصل،به رغم حضور 466 دقیقه ای در مسابقات تیمش نتوانست گلی بزند و به همین دلیل کادر فنی داماش مسعود حسن زاده و امین متوسل زاده را به او ترجیح دادند.

آخرین بازی کبه با داماش در بازی روز 5 مهر این تیم مقابل سورینت در تهران بود که وی 57 دقیقه بازی کرد اما پس از این مسابقه وی جایی در تفکرات افشین ناظمی پیدا نکرد و بعدا هم اخباری پیرامون جدایی او از داماش منتشر شد.

در همین حال،باشگاه استقلال برای ترمیم خط حمله اش پس از خداحافظی فرهاد مجیدی قصد دارد کبه را به فهرستش اضافه کند.

قرار است مذاکرات نهایی در این باره در هفته آینده انجام پذیرد.

کبه سابقه حضور در تیم دوم بوردو و استراسبورگ را هم در کارنامه اش دارد.

وي از سال 2003 تا 2005 عضو تيم ملي زير 20 سال مالي بوده که 17 بازي در آن انجام داده و 5 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن از سال 2005 تا 2007 هم عضو تيم ملي زير 23 سال بورکينافاسو بوده که در 15 بازي موفق به 7 بار گلزني شده است.

احمد سراوانی درباره فهرست خروجی داماش در نیم فصل عنوان کرد:تا به امروز و پس از مذاکرات صورت گرفته،بوبکر کبه،ملو داسیلوا و جهانگیر عسگری از داماش گیلان جدا شدند و وضعیت سایر بازیکنان هم طی روزهای آتی مشخص می شود.بر این اساس احتمال جدایی دو بازیکن دیگر هم وجود دارد.

وی درباره اینکه کبه به چه تیمی می پیوندد گفت:او به استقلال تهران می رود.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ایشالله اگه مشگلی پیش نیاد امشب میزبان سید مهتی و حنیف عزیز هستیم ( میان هییت )

اگه اجازه دادن عکس میگیرم میذارم

خدافس...

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ظاهرا مهاجمای استقلال در نیم فصل دوم
قطعی ها: کبه
احتمالی ها- عنایتی یا برهانی یا میداودی یا شریفات؟

سایر ورودی های احتمالی استقلال:
پلی میکرها: مبعلی- بختیار رحمانی

بختیار رحمانی

bakhtiar-rahmani.gif

بختیار رحمانی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
.::وبسایت رسمی بختیاررحمانی::.

دفاع: احتمالا فرشید طالبی و....

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ميداودي در ليست آبي‌ها نيست

استقلال به دنبال شريفات و مبعلي

تيم فوتبال استقلال براي تقويت خود در نيم فصل دوم به دنبال جذب مهاجم فولاد و هافبک استقلال خوزستان است.
00036576.jpg
استقلال براي تقويت خود در نيم فصل دوم به دنبال بازيکنان مورد نظر خود است تا بتواند جاي خالي بازيکناني چون فرهاد مجيدي را پُر کند.

به گزارش تسنيم، در همين راستا استقلالي‌ها به دنبال جذب اسماعيل شريفات مهاجم فولاد خوزستان و ايمان مبعلي هافبک استقلال خوزستان هستند. شريفات و مبعلي سابقه بازي در استقلال را دارند.

از طرفي شايعه بازگشت دوباره ميلاد ميداودي به استقلال صحت نداشته و باشگاه استقلال برنامه‌اي براي جذب اين بازيکن ندارد.

10درصد از يادگار امام در اختيار هواداران استقلال

در ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و تراکتورسازي طبق قانون جايگاه به هواداران استقلال تعلق مي‌گيرد.
00938513.jpg
در هفته پانزدهم ليگ برتر جمعه از ساعت 15 تراکتورسازي ميزبان استقلال است.

به گزارش فارس،‌ بليت فروشي اين بازي از ساعت 11 همان روز مقابل در ورزشگاه آغاز مي شود و افرادي که کارت هواداري دارند از تخفيف باشگاه تراکتورسازي مي توانند استفاده کنند.

طبق اعلام مسئولان تراکتورسازي هواداران استقلال مي توانند از حق قانوني خود براي اين بازي استفاده کنند و تنها 10 درصد از سکوهاي ورزشگاه طبق قانون به آن ها اختصاص پيدا مي کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا