• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
کد خبر : 1024016 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/08/15 11:35

[h=1]کبه خريد اول استقلال در نيم فصل[/h]
[h=2] مهاجم 26 ساله تيم داماش گيلان در فهرست باشگاه استقلال براي همراهي آبي پوشان در دور برگشت ليگ برتر قرار گرفت.[/h]
00946022.jpg

بوبکر کبه که مليت بورکينافاسويي دارد،آذرماه سال 91 از تيم شربورگ فرانسه به تيم داماش گيلان پيوست و در نخستين بازي اش در اين تيم موفق شد دروازه استقلال را در ورزشگاه عضدي رشت باز کند.

به گزارش سايت گل ، کبه در فصل گذشته در 12 مسابقه اي که براي داماش به ميدان رفت،2 گل به ثمر رساند اما در اين فصل،به رغم حضور 466 دقيقه اي در مسابقات تيمش نتوانست گلي بزند. آخرين بازي کبه با داماش در بازي روز 5 مهر اين تيم مقابل راه آهن در تهران بود که وي 57 دقيقه بازي کرد

قرار است مذاکرات نهايي در اين باره در هفته آينده انجام پذيرد. کبه سابقه حضور در تيم دوم بوردو و استراسبورگ را هم در کارنامه اش دارد.

وي از سال 2003 تا 2005 عضو تيم ملي زير 20 سال مالي بوده که 17 بازي در آن انجام داده و 5 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن از سال 2005 تا 2007 هم عضو تيم ملي زير 23 سال بورکينافاسو بوده که در 15 بازي موفق به 7 بار گلزني شده است.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
همه ی ما استقلالی هستیم و تیممون رو هم دوست داریم ولی ای کاش کاپیتان کمی با تفکر بیشتر تصمیم میگرفت. امروز جان یک انسان از دست رفته نمیگم مجیدی مقصره چون قاضی نیستم و دنبال مقصر هم نیستم ولی یک گلایه ای از شماره 7 دارم، شما که میخواستی خداحافظی کنی بهتر بود ذهن هوادار رو برای این قضیه آماده میکردی تا حالت جنون به خیلی ها دست نده وقتی که یک نوجون جونش رو از دست میده این خیلی ناراحت کننده است شاید بگید که خوب اگر خبر خداحفظی رو میشنید هم همین میشد به شخصه فکر میکنم ساختار اجتماعی و نداشتن سرگرمی غیر از فوتبال و دلخوشی غیر از یک بازیکن باعث این امر شد ولی بازیکن هم یک سری وظایفی بردوششه قشنگ تر بود اگر مجیدی قبلش اعلام میکرد تا هوادار یک ذهنیتی پیدا کنه و اینجوری تو سروکله خودش نزنه وقتی که مجیدی داشت از زمین بیرون میومد واقعاً صحنه عجیبی بود اون لباسش رو درآورد و یک عده هوادار روی سکوها زار میزدند اونها به یکباره با چشم چیزی رو دیدن که نمیخواستند باورش کنند و این خیلی دردناک بود کاش خبر میدادی...........فقط همین انتظار بزرگی نبود....

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
خدا رحمتش کنه اما این که طرفداری نیست. دیونگیه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده: کبه نظر قلعه‌نويي بود

علي فتح‌الله‌زاده درباره ديدار روز جمعه تيمش برابر تراکتورسازي گفت: فکر مي‌کنم وضعيت تراکتورسازي نسبت به سال‌هاي گذشته تغيير زيادي داشته است. بين ما و اين باشگاه ارتباط خوبي برقرار است و انتظار يک بازي سطح بالا از هر دو تيم را داريم. آنها از هواداران خوب، کادرفني بادانش و بازيکنان سطح بالايي برخوردارند ولي ما هم تيم بسيار خوب، با غيرت و سرمربي بزرگي را کنار خود داريم. فکر مي‌کنم جو کلي اين ديدار بسيار مثبت خواهد بود و يک بازي بسيار زيبا از هر دو تيم به نمايش در مي‌آيد.

به گزارش ايسنا ، او در پاسخ به سوالي درباره کبه و وضعيت نقل و انتقالات استقلال اظهار کرد: درباره کبه بايد بگويم که با نظر قلعه‌نويي براي جذبش با عابديني صحبت‌هايي را مطرح کردم. فعلا توافق‌مان اين است که تا نيم فصل سال بعد اين بازيکن در کنار ما باشد و اگر از عملکردش راضي بوديم، تا پايان فصل بعدي هم بتواند با ما کار کند. البته قرارداد او هنوز نهايي نشده و بايد تست پزشکي از اين بازيکن بگيريم اما مي‌توانم بگويم که کار تقريبا تمام شده است. درباره ساير بازيکنان که در نقل و انتقالات جذب مي‌کنيم يا از کنار ما مي‌روند بايد بگويم که قرار است پس از بازي با تراکتورسازي با قلعه‌نويي در اين باره جلسه‌اي داشته باشم تا تصميم‌گيري نهايي انجام شود. فعلا يک بازيکن را به توافق رسيده‌ايم و از سوي ديگر يک بازيکن برزيلي هم به استقلال اضافه مي‌شود.

مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه با اشاره به بازديد دکتر نوروزي از يک کلينيک پزشکي در ايتاليا تصريح کرد: در دنياي پزشکي مدتي است اين مساله مطرح شده که پيش‌گيري بهتر از درمان است. يک سيستم پزشکي وجود دارد که وضعيت بازيکن را آناليز مي‌کند و نقاط احتمالي آسيب‌ديدگي‌اش را معرفي مي‌کند تا با يکسري درمان‌ها حل شود. به عبارت ديگر فرض بگيريد اين آزمايشات فوق تخصصي به پزشک مي‌گويد که اين بازيکن احتمال دارد از رباط صليبي يا کشاله ران دچار آسيب‌ديدگي شود و دکتر تيم با علم بر اين قضيه مي‌تواند با دارو يا نرمش‌هاي خاص از آسيب‌ديدگي احتمالي جلوگيري کند. اين علم در برخي از نقاط جهان وجود دارد و قرار شده دکتر نوروزي به ايتاليا برود تا اين کلينيک را بازديد کند. البته شايد خود من هم به همراه او به آنجا بروم. اگر به توافق برسيم، با کمک سفير محترم ايتاليا در مدت زمان کوتاهي اين کلينيک را در کمپ ناصرحجازي استقلال مي‌سازيم.

فتح‌الله‌زاده در پايان و در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد براي درآمدزايي در آستانه ساخت عطر استقلال گفت: بله، اگر خاطرتان باشد يک عطر براي باشگاه استقلال در سال 86 توليد مي‌کرديم و حالا سفارشات لازم براي ساخت اين عطر با رايحه‌اي متفاوت براي آقايان و خانم‌ها در نظر گرفته‌ايم. اين کار در راستاي ادامه اهدافي است که براي درآمدزايي باشگاه استقلال در نظر گرفته‌ايم و قطعا توليد اين عطر پايان ايده‌هاي ما براي کارهاي تجاري به باشگاه نيست.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2][/h][h=1]حضور مجیدی در مراسم ختم هوادار استقلال [/h]فرزاد مجیدی به نمایندگی از طرف برادر خود در مراسم ختم احمد مظاهری یگانه هوادار استقلال شرکت کرد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، احمد مظاهری یگانه، هوادار معلول استقلال که همیشه در تمرینات تیم حضور مداوم داشته چند روز پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال بر اثر سکته قلبی درگذشت. به همین دلیل امروز خانواده مظاهری یگانه مراسم ختمی را برگزار کرده اند که فرزاد مجیدی به نمایندگی از طرف برادر خود برای عرض تسلیت با یک تاج گل در این مراسم حضور پیدا کرد.
این نوجوان که یکی از تماشاگران پروپاقرص تمرینات آبی پوشان بود در روز خداحافظی کاپیتان آبی ها در ورزشگاه حضور داشته است

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]تیم فوتبال استقلال تهران در حالی فردا راهی تبریز می شود که در آخرین دیدار خود موفق به شکست سایپا شده و خواهد توانست با کسب امتیاز از شاگردان مجید جلالی به کورس قهرمانی رقابت های لیگ سیزدهم نزدیک شده و چشم به ادامه رقابت ها بدوزد .[/h]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناعلی امیری ، معاون ورزشی باشگاه استقلال در خصوص شرایط این تیم پیش از دیدار با تراکتورسازی گفت : خوشبختانه شرایط خوبی داریم و تیم در یک آمادگی خوبی قرار گرفته است . با پیروزی که مقابل سایپا کسب کردیم ، انگیزه و روحیه تیم تا حدود زیادی بالا رفته و به امید خدا فردا به تبریز می رویم تا با دست پر به تهران برگردیم و دل هواداران مان را شاد کنیم .
امیری افزود : تیم تراکتورسازی هم تیم قدری است و به خوبی به چم و خم بازی آشناست . من فکر می کنم ما در تبریز بازی سختی در پیش داریم و اصلا نمی شود یک لحظه در آن غفلت کرد . مردم تبریز با تمام وجود از تیم شهرشان حمایت می کنند و همین مسئله می تواند کار ما را در ورزشگاه یادگار امام سخت تر کند .
معاون ورزشی استقلال با اشاره به اختصاص 10 درصد از ظرفیت ورزشگاه برای هواداران استقلال خاطرنشان کرد : استقلال در تمام ایران طرفداران زیادی دارد و شهر تبریز هم از این قاعده مستثنی نیست . طبق توافقی که صورت گرفته مسئولین تراکتورسازی 10 درصد ورزشگاه را در اختیار استقلال قرارخواهند داد و من مطمئن هستم که هواداران ما به راحتی آن را پر خواهند کرد و امیدوارم که میزبان هم همکاری لازم را داشته باشد .
وی همچنین با اشاره به گمانه زنی های فصل نقل و انتقالات برای استقلال گفت : البته یک سری اسامی در رسانه ها منتشر شده که تعدادی درست است و البته تعدادی هم صحیح نیست . با این وجود تصمیم بر این شده که این اسامی فعلا اعلام نشود تا به امید خدا پس از برگزاری بازی با تراکتورسازی ، لیست مورد نیاز باشگاه را که طبق نظر کادرفنی به ما منعکس شده اعلام کنیم . با این همه بنده نام های مطرح شده را نه تائید می کنم و نه تکذیب.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال اعلام کرد از سوی این تیم هیچ مربی‌ای با بازیکن پرسپولیس تماس نگرفته است.[/h]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامدیرروابط عمومی باشگاه استقلال در مورد اینکه باشگاه پرسپولیس مدعی شده یکی از مربیان استقلال با میلاد غریبی تماس گرفته تا وی را جذب استقلال کند، اظهار داشت: ادعای مسئولان باشگاه پرسپولیس این شائبه را به وجود آورده که این مربی مجید صالح است اما وی در یک سال گذشته هیچ تماسی با این بازیکن نداشته است و ضمن اینکه هیچ کدام از مربیان استقلال با این بازیکن تماس نداشته اند

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2][/h][h=1]واکنش دایی به مرگ نوجوان استقلالی [/h]سرمربی پرسپولیس درباره درگذشت نوجوان معلولی که بعد از خداحافظی فرهاد مجیدی دچار سکته شده بود، تاکید کرد: در کشور ما بسیاری از مردم با فوتبال زندگی می‌کنند و بزرگترین دلگرمی آنها همین استقلال و پرسپولیس و همین فوتبال است. فوتبال عشق بسیاری شده است و شما نمی‌توانید این عشق را از آنها بگیرید.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، کنفرانس خبری دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان، برخلاف معمول ابتدا با صحبت‌های سرمربی تیم میزبان یعنی پرسپولیس آغاز شد و این در حالی بود که علی دایی با ۲۰ دقیقه تاخیر در محل کنفرانس حضور پیدا کرد. وی ضمن عذرخواهی در این زمینه؛ گفت: فرارسیدن ایام محرم را خدمت همه مردم کشورم تسلیت می‌گویم و برای همه آنها آرزوی موفقیت می‌کنم. بازی فردا مقابل استقلال خوزستان جزو سخت‌ترین و حساس‌ترین بازی‌های ما است.
او ادامه داد: این بازی هم برای ما و هم برای حریف سخت است اما من به توانایی بچه‌های خودم اعتقاد دارم. در روزهای گذشته تمرینات خوبی انجام داده‌ایم و اگر خودمان باشیم قطعا ۳ امتیاز را از آن خود خواهیم کرد. استقلال خوزستان هم تیم بسیار خوبی است و ما کاری به بازی‌های قبلش نداریم که خوب نتیجه نگرفته است. این تیم را آنالیز کرده‌ایم و می‌دانیم که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این همان تیمی است که استقلال تهران را در اهواز شکست داد و مطمئنا از لحاظ روانی در سطح بالاتری نسبت به بازی‌های قبل قرار دارد.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا با یک برد خوب به استقلال تعطیلات نیم‌فصل برویم و کاری هم به بقیه تیم‌ها نداریم. چشم‌مان به نتیجه کار خودمان است و مطمئن هستیم خدا کمک‌مان می‌کند تا به نتیجه دلخواه برسیم. در طول نیم‌فصل اول روزهای سخت و پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشتیم اما همیشه دنبال پیروزی بوده و هستیم.
دایی خاطرنشان کرد: از روز اول هم هیچ وقت قول قهرمانی در نیم‌فصل ندادم، ما کار و تلاش‌مان را می‌کنیم و هدف‌مان قهرمانی در پایان فصل است. باید متوجه باشیم که در نیم‌فصل دوم بازی‌های به مراتب سخت‌تری در پیش داریم اما همه می‌دانیم که امتیازهای همین بازی‌ها آخر فصل می‌تواند کمک زیادی به موفقیت پرسپولیس کند.
وی در مورد دیدار ناگهانی پرسپولیس مقابل الوند همدان در چارچوب مسابقات جام حذفی گفت: خود ما هم تا دو روز قبل از بازی نمی‌دانستیم که قرار است این مسابقه برگزار شود اما خودمان را آماده کرده بودیم تا مشکلی نداشته باشیم. شما ببینید وقتی اعضای تیم و کادرفنی پرسپولیس از زمان مسابقه اطلاع نداشتند چطور می‌توان انتظار داشت هواداران از قضیه مطلع می‌شدند و به ورزشگاه می‌آمدند. زمان بازی‌ها باید از قبل مشخص باشد تا همه بتوانند برنامه‌ریزی کنند.
دایی افزود: زمان بازی‌ها باید از قبل مشخص باشد تا همه بتوانند برنامه‌ریزی کنند. این را هم بگویم که خود ما باید با نحوه بازی‌مان گرما را به سکوها بدهیم تا هواداران به ورزشگاه بیایند. از آنها تشکر می‌کنم چون از ابتدای فصل پشت ما بودند و از آنها می‌خواهم به هیچ شخص و باشگاهی کار نداشته باشند و شعارهایشان فقط در راستای حمایت و تشویق تیم باشد.
سرمربی پرسپولیس درباره رکورد نتایج خوب پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تاکید کرد: این برای ما اتفاق خوبی است، چرا که نشان می‌دهد در زمین با کیفیت همانند آزادی پرسپولیس بهتر بازی می‌کند. البته نمی‌توانیم حمایت هوادارانمان را هم فراموش کنیم. همه این مسائل دست به دست هم می‌دهد تا موفق شویم. البته زود است بخواهیم درباره موفقیت و قهرمانی صحبت کنیم چرا که تا آخر فصل زمان زیادی باقی مانده و سعی می‌کنیم تیم خوبی را برای هواداران درست کنیم.
وی درباره علت از میان رفتن تیم‌های بازیکن‌ساز خاطرنشان کرد: این موضوع اول از همه به مدیریت ورزش و فوتبال ما بازمی‌گردد. متاسفم وقتی می‌بینم ما تنها به اینکه تیم نوجوانان ما از گروه خود صعود کرده دلخوش کرده‌ایم چرا نباید در رده پایه جزء چهار تیم پایانی مسابقات باشیم و برای فینال یا سوم و چهارمی بجنگیم؟
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: علت آن این است که ما در فوتبال خیلی زود راضی می‌شویم. اکنون همه مسئولان، خبرنگاران و بخشی از مردم ما تنها از اینکه تیم نوجوانان به دور بعد راه پیدا کرده، راضی هستند اما من با این شرایط مخالفم، اگر در رده‌های پایه خوب کار کنیم و به خصوص باشگاه‌های ما از بهترین مربیان در تیم‌های پایه استفاده کنند همچنین مدیران قوی بهترین انتخاب‌ها را انجام داده و ثمره این تلاش‌ها را تحویل تیم‌های ملی پایه‌ای دهند آن وقت موفق‌تر خواهیم بود.
دایی یادآور شد: به هیچ عنوان زحمات بازیکنان تیم نوجوانان، کادرفنی این تیم و علی دوستی‌مهر را نفی نمی‌کنم اما چرا باید ما تنها به صعود از گروه دلخوش باشیم؟ چرا نیجریه و دیگر تیم‌های آفریقایی می‌توانند به جمع ۴ تیم برسند اما ما نمی‌توانیم؟ برای آنکه در رده پایه حرفی برای گفتن داشته باشیم باید تیم‌های پایه‌ای خوبی در باشگاه‌های ما درست شود و آنها فوتبال را زیر نظر بهترین مربیان فرا بگیرند آن وقت کار علی دایی هم بهتر انجام می‌شود.
وی ادامه داد: متاسفانه اکنون من باید در کار خود بسیاری از مسائل را به بازیکنان یادآوری کنم در حالی که اگر آنها را در تیم‌های پایه‌ای فرا گرفته بودند کار من هم راحت‌تر می‌شد و سطح کیفی مسابقات هم بالاتر می‌رفت.
سرمربی پرسپولیس درباره درگذشت نوجوان معلولی که بعد از خداحافظی فرهاد مجیدی دچار سکته شده بود، تاکید کرد: در کشور ما بسیاری از مردم با فوتبال زندگی می‌کنند و بزرگترین دلگرمی آنها همین استقلال و پرسپولیس و همین فوتبال است. فوتبال عشق بسیاری شده است و شما نمی‌توانید این عشق را از آنها بگیرید.
دایی افزود: این اتفاق تلخ به این دلیل رخ می‌دهد که ما مردم احساسی داریم و بر روی پرورش جوانان و نوجوانانمان این مسائل تاثیرگذار است. از وزیر آینده ورزش و جوانان می‌خواهم تا به قشر نوجوانان و جوانان بهای بیشتری بدهد و امکانات کاملتری در اختیار آنها بگذارد و کاری نکنیم که آنها تنها به دنبال قرمز و آبی باشند.
وی در پایان گفت: این اتفاق بسیار تلخی بود که رخ داد و من از خدا می‌خواهم که به خانواده این نوجوان صبر بدهد

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]گزارش تمرین امروز استقلال/رونمایی از خودروی جدید عمران‌زاده و گذاشتن مأمور برای رختکن استقلال[/h]
[h=2]سرمربی تیم استقلال در طول برگزاری تمرین تماشاگر بازی پرسپولیس بود.[/h]
به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس، تیم فوتبال استقلال آخرین تمرین سنگین خود را قبل از دیدار با تراکتورسازی از ساعت 15 و 30 دقیقه امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی پیگیری کرد. خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده تنها غایبان تمرین امروز بودند. ضمن آنکه سرمربی تیم استقلال در ابتدای تمرین نظاره‌گر بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان شد.*پس از پایان نیمه اول قلعه‌نویی که تمرینات به مجید صالح سپرده بود کار را برعهده گرفت و نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی شد.*حنیف عمران‌زاده امروز با خودروی «فولوکس بیتل» سفید رنگ به محل تمرین آمد که زیبایی این ماشین تماشاگران را غافلگیر کرده بود.*سیاوش اکبرپور که از قبل از بازی با سایپا در تمرینات شرکت نمی‌کرد امروز در کنار دیگران بازیکنان به تمرین پرداخت. این بازیکن با چهره‌ای اخمو و البته ناراحت به تمرین استقلال آمد.*محمد قاضی به صورت انفرادی زیر نظر بدنساز آبی‌پوشان به تمرین پرداخت.*گوران لاوره که به دلیل سرماخوردگی شدید یکی دو روزی در تمرینات به صورت جداگانه تمرین می‌کرد امروز در کارهای گروهی شرکت داشت.*با توجه به سرقت کفش‌های جواد نکونام امروز مسئولان کمپ یک نفر را برای مراقبت از رختکن در همان محوطه گذاشته و قفل کمد هافبک تیم استقلال را تعویض کردند.*شاهرخ بیانی و میرشاد ماجدی در تمرین امروز حضور داشتند.*حدود 30 نفر از هواداران استقلال نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی این تیم شدند.*دکتر نوروزی نیز در تمرین امروز حضور داشت و برای دقایقی با قلعه‌نویی به گفت‌وگو پرداخت.*بحث حضور « کبه»‌ در استقلال باعث شده بود تا تماشاگران در خصوص کیفیت بازی این بازیکن سؤالاتی را بپرسند و از زمان حضور او در تمرینات اطلاعات بگیرند.*در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر حاج قاسم به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند سپس در قالب گروه‌های چند نفره زیر نظر مجید صالح تمرین کردند و در مرحله پایانی تمرین دفاع به حمله را پشت سر گذاشتند. سید مهدی رحمتی زیر نظر حمید بابازاده تمرینات جداگانه انجام می‌داد.*آخرین تمرین تیم استقلال فردا از ساعت 11 و 30 دقیقه صبح برگزار و این تیم ساعت 15 و 30 دقیقه تهران را به مقصد تبریز ترک خواهد کرد. آبی‌پوشان در هتل شهریار تبریز مستقر خواهند شد.* در اواخر تمرین روی پای ساموئل یخ گذاشته شد.دیدار تیم‌های تراکتورسازی و استقلال از ساعت 15 روز جمعه در ورزشگاه یادگار امام برگزار می‌شود.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
مجيدي در مراسم ختم هوادار استقلال شرکت کرد

فرزاد مجيدي به نمايندگي از طرف برادر خود در مراسم ختم احمد مظاهري يگانه هوادار استقلال شرکت کرد. 13920417000687_PhotoA.jpg

احمد مظاهري يگانه، هوادار معلول استقلال که هميشه در تمرينات تيم حضور مداوم داشته چند روز پس از خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال بر اثر سکته قلبي درگذشت. به همين دليل امروز خانواده مظاهري يگانه مراسم ختمي را برگزار کرده اند که فرزاد مجيدي به نمايندگي از طرف برادر خود براي عرض تسليت با يک تاج گل در اين مراسم حضور پيدا کرد.

به گزارش فارس، اين نوجوان که يکي از تماشاگران پروپاقرص تمرينات آبي پوشان بود در روز خداحافظي کاپيتان آبي ها در ورزشگاه حضور داشته است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نمیدونم قلعه نویی چی در این کبه دید که خواستش! این فصل یک گل هم نزده....

بعد رای کمیته استیناف کی اعلام میشه؟؟؟ یعنی الان از پرسپولیس و تراکتور امتیاز کم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب دارن میپیچونن ها!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
نمیدونم قلعه نویی چی در این کبه دید که خواستش! این فصل یک گل هم نزده....

بعد رای کمیته استیناف کی اعلام میشه؟؟؟ یعنی الان از پرسپولیس و تراکتور امتیاز کم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب دارن میپیچونن ها!

همون چیزی که تو نظری دید:happy:

کم شدنش که برای همه کم شده
اینجا رو یه نگاه بنداز

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
فرگوسن تو یکی از مصاحبه هاش گفت یکی از اشتباهاتم خرید ورون بود. چون وقتی اونو خریدیم نمی دونستم کجا بذارمش. در واقع به سیستم تاکتیکی ما نمی خورد.
این جا من نمی دونم چه جوری حساب کتاب می کنن بازیکن می خرن که بعد از کم تر از سه ماه باید دوباره 4 تا رو از لیست خارج کنی دوباره 4 تا رو بخری. الان این کبه به چه دردمون می خوره؟
استقلال به کنار پرسپولیس هم این جوریه! این همه بازیکن ریزنقش دارن می خوان مسلمان رو هم بخرن. حدادی فر رو هم با عنوان بازیساز همین طور ... پس نوری وظیفه ش چیه؟ اون همه دعوا سر دهنوی یعنی سه ماه دووم اوورد؟
الان اگه همه از رفتن مجیدی ناراحتن چون می دونن یکی از آخرین کسانی که عرق استقلالی داشت رفت. بازیکنی که به تیمش دل نبنده هوادار رو هم دل زده می کنه.
با ادامه این روند مطمئن باشین در دهه های بعد چیزی به اسم پیشکسوت استقلال یا پرسپولیس نخواهیم داشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا