• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
اکبرپور :از لطف هواداران استقلال ممنونم/ تصادف کردم ولی زنده‌ام

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: من تصادف کرده‌ام ولی زنده هستم و در شرایط خوبی به سر می‌برم.

به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش اکبرپور که بعد از ظهر امروز دچار سانحه رانندگی شدیدی شد، در شرایط نرمال و عادی به سر می‌برد.

اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی افتاده است، گفت:

از بعد از ظهر امروز با تماس‌های مکرر دوستانم و البته هواداران استقلال روبرو شدم. من دچار سانحه رانندگی شدم اما زنده‌ام و در شرایط طبیعی به سر می‌برم.

وی در پایان گفت: از هواداران استقلال که باز هم لطف خود را به من نشان دادند و پیگیر وضعیتم بودند، تشکر می‌کنم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
اعتراض هواداران استقلال به جذب اولادی/ این چه بازیکنی است خریدند؟!

جذب مهرداد اولادی توسط استقلال بسیار حاشیه سازشده و هواداران این تیم شدیدا از پیوستن یک پرسپولیسی دیگر به تیم شان گله کرده اند.

هواداران حاضر در تمرین عصر امروز استقلال به شدت از جذب مهرداد اولادی گله کردند. عده ای از هواداران استقلال معتقد بودند که فوتبال اولادی سال هاپیش تمام شده و امیرقلعه نویی نباید این بازیکن را می خرید. اولادی در نیم فصل لیگ سیزدهم هم عملکرد خوبی در تیم نفت تهران نداشت. اعتراض های هواداران استقلال نسبت به جذب اولادی شرایط ابتدای فصل که برای علیرضا نیکبخت رقم خورد را در ذهن تداعی می کند.

البته بیش از انکه عملکرد بسیار ضعیف اولادی در نفت تهران برای هواداران استقلال نگران کننده باشد پیشینه پرسپولیسی و حاشیه های این بازیکن نگرانی استقلالی ها را به همراه داشته است.

دوستان بیاین همگی یه متن درست کنیم و ارسال کنیم واسه سایت باشگاه یا از طریق پست بفرستیم!؟!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
باوا به خدا منم که 20 سال دارم میدونم استقلال تو خط هافبک مشکل داره نه مهاجم!!آخه چرا اینا خودشون رو به خواب زدن؟؟؟باوا پول ندارین 4 تا بازیکن جوان بیارین

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
باوا به خدا منم که 20 سال دارم میدونم استقلال تو خط هافبک مشکل داره نه مهاجم!!آخه چرا اینا خودشون رو به خواب زدن؟؟؟باوا پول ندارین 4 تا بازیکن جوان بیارین

به قرآن از تیم امید بیاریم خیلی بهتر جواب میده تا اینا....

از نونهالان هم بیاریم بازم بهتر از این اولادیه و اون کبه و...

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
واقعا ببینید پرسپولیس کیاگرفته عالیشاه -مسلمان - خلعتبری -صادقیان -کفشگری...همه موترجوون آینده دار ماچی قاضی اولادی مهندس طراح اتوبان نوری خان عزیزچراشریفات رد کرد که حالا بخاد براش التماس کنه یایعقوب کریمی چراشو نمیدونم امیر فتح الله زاده دیگه تموم شدن باید یه روح جدیدی تواستقلال دمیده بشه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من به بازی اولادی کار ندارم ولی خیلی بی غیرته این بازیکن بدرد تیم نمیخوره معلومه از جون و دل مایه نمیذاره اه ...

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
بعد از مدت ها در گیری کلا اعصابم خورد شد گفتم یه نظری بدم
واقعا این تیم دیگه به درد نمیخوره
شما حساب کن تو بازی
نوری پاس میده به نیکبخت
نیکبخت پاس میده به اولادی
اولادی سانتر میکنه
قاضی میزنه تو اوت!!!!!
انگار اون یکی تیم داره بازی میکنه واسمون!!!!
نصف تیم ازون تیمه!!!
من حرفی ندارم
باید بازم مثه همیشه به امیر اعتماد کنیم
امیدوارم ختم به خیر شه

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
6369d190d444f1801.jpg

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
تا یه هافبک بازیساز جذب نکنیم حتی اگه بهترین مهاجم ها رو هم بگیریم بی فایدس

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
به قول قدیمی ها بی مایه فتیره
به نظرم استقلال فقط سراغ بازیکنایی میره که حاضرن مجانی واسه استقلال بازی کنند

همه بازیکنای گرفته و نگرفته استقلال یه طرف فقط خدا کنه هاشم زودتر بر گرده والا نوری پدر تیمو در میاره

استقلال باید هر بازی یکی رو مامور مهار پژی کنه فقط

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
بد بخت شدیم رفت
8.png

[h=1]اولين تمرين اولادي با استقلال
8.png
[/h]
[h=2] مهرداد اولادي اولين تمرين خود را با آبي‌پوشان انجام داد.[/h]
00946049.jpg

تيم استقلال که خود را براي ديدار هاي نيم فصل دوم و همچنين بازي عقب افتاده مقابل ملوان آماده مي کند از ساعت 10 صبح امروز در سالن وزنه مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات خود را پيگيري کرد.

به گزارش فارس، در تمرين امروز مهرداد اولادي بازيکن جديد اين تيم خود را به کادر فني استقلال و قلعه‌نويي معرفي کرد و البته بازيکناني مثل عمران زاده با اين بازيکن شوخي مي کردند.

* در تمرين امروز رحمتي، عمران زاده، نيکبخت، برهاني، نوري، ايمان با صفا و محمد قاضي حضور داشتند. از اعضاي کادر فني نيز تنها کريم بوستاني راهي اهواز شده است.

* ميرشاد ماجدي در تمرين امروز حاضر بود. وي براي دقايقي در خصوص حضورش در کميته انضباطي فدراسيون با قلعه‌نويي صحبت کرد. سرمربي تيم استقلال نيز بعد از 40 دقيقه حضور در تمرين مجموعه ورزشي انقلاب را ترک کرد.

*تمرين نوبت عصر استقلال از ساعت 15 برگزار خواهد شد.

*قرار است تمرينات استقلال فردا پيش از ظهر تاسوعاي حسيني در سالن وزنه برگزار شود. آبي پوشان در زو عاشورا تمرين نخواهند داشت و از ساعت 15 جمعه در کمپ مرحوم حجازي برنامه‌هاي آماده سازي خود را پيگيري خواهند کرد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
احتمال تغییرات در استقلال/ کبه و حاتمی آبی‌پوش نمی‌شوند!
احتمال دارد دو بازیکنی که شایعه حضورشان در استقلال مطرح است در لحظات اخر از فهرست تیم خط بخورند.
به گزارش عصر امروز، فرزاد حاتمی و بوبکر کبه دو بازیکنی هستند که در آستانه پوشیدن تیم آبی هستند.

اولی با حضور در دفتر فتح الله زاده به نوعی کدورت را با مدیرعامل استقلال کنار گذاشت و دومی در حال انجام تست های پزشکی است اما با جذب مهرداد اولادی و حضور چند بازیکن دیگر در خط حمله قلعه نویی زیاد تمایلی به جذب این بازیکنان ندارد.

کبه به دلیل مصدومیتی که گریبان گیرش بوده و حتی موضوع تیم مصری زیاد مد نظر استقلالی ها نیست و به نظر می رسد از عقد قرارداد با او منصرف شوند.

حاتمی نیز در تدارک حضورش در استقلال است اما همه چیز به نظر فتح الله زاده بستگی دارد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان از جواب منفی باشگاه به درخواست باشگاه استقلال تهران مبنی بر جذب اسماعیل شریفات خبر داد.[/h]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحسین ابن‌قاسم اظهار کرد: باشگاه استقلال تهران به صورت کتبی به ما اعلام کرد که خواهان اسماعیل شریفات است که باشگاه فولاد با این درخواست آن‌ها موافقت نکرد.
وی در ادامه درخصوص جذب بازیکن در پست‌های مورد نیاز هم گفت: هنوز بازیکنی جذب نکرده‌ایم و زمانی که بازیکنی به جمع ما اضافه شود، نام آن را اعلام خواهیم کرد

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]هواداران باشگاه استقلال از جذب مهاجم سابق پرسپولیس راضی نیستند و به مدیران باشگاه کنایه می‌زنند که بروید و شیث رضایی را هم به استقلال بیاورید.[/h]
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا مهرداد اولادی بازیکن سابق پرسپولیس امروز به طور رسمی به استقلال پیوست . حضور این مهاجم که در این فصل در تیم نفت تهران بازی می‌کرد خیلی خوشایند هواداران استقلال نیست.
در تمرین امروز استقلال برخی از هواداران واکنش‌های متفاوتی نسبت به این انتقال انجام دادند و حتی برخی از آنها به کنایه می‌گفتند به مدیران باشگاه استقلال بگویید حالا که مهرداد اولای را آورده‌اند بروند دنبال شیث رضایی و او را هم به استقلال بیاورند تا جمع قدیمی‌ها و پیشکسوتان پرسپولیس در تیم کامل شود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا