• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم/ امیدوارم رضایت‌نامه‌ام صادر شود

محمد آبشک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تأیید خبر جدایی‌اش از تیم فوتبال داماش گیلان، اظهار کرد: شرایط بنده به گونه‌ای است که برای پیشرفت در فوتبال و زندگی باید به تهران بروم و با وجود اینکه تا پایان فصل با داماش قرارداد دارم، اما در نیم فصل از این تیم جدا می‌شوم.

وی ادامه داد: امیدوارم هواداران داماش درک کنند که در چه وضعیت و شرایطی قرار دارم؛ هرچند که هواداران داماش را از بهترین‌ها می‌دانم و جدایی از آنها برایم سخت است.

هافبک داماش گیلان با اشاره تیم‌هایی که خواهان او هستند، اذعان کرد: از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم.

وی افزود: باشگاه استقلال تهران خواهان جذب بنده بوده و در حال مذاکره با مدیر عامل باشگاه داماش هستند و فکر می‌کنم شرایط پیشرفتم در این تیم بهتر باشد؛ از این رو خودم پیشنهاد استقلال را می‌پسندم.

آبشک اضافه کرد: از باشگاه مس کرمان نیز پیشنهاد دارم و آنها پیشنهاد خود را به آقای عابدینی داده‌اند و به هر حال باید ببینم قسمت چه می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان فصل با باشگاه داماش قرارداد دارم، تصریح کرد: امیدوارم باشگاه داماش رضایت‌نامه‌ام را در پایان نیم فصل صادر کند و بتوانم به تیم جدیدم بپیوندم.

این بازیکن داماش گیلان، درباره بازی نکردن خود در سه بازی اخیر داماش در لیگ برتر و جام حذفی، اظهار کرد: در این چند هفته دچار مصدومیت شدم که موجب شد تا نتوانم به میدان بروم و بازی نکردنم دلیلی غیر از این ندارد.

مجید غلام‌نژاد: پیشنهاد استقلال در حد حرف است

مجید غلام نژاد در خصوص پیشنهاد تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار ورزشی برنا گفت: تا الان چنین چیزی نبوده و کسی از طرف استقلال با من مذاکره نکرده است. این پیشنهاد فعلا در حد حرف بوده و به همین خاطر تا وقتی درخواستی ارائه نشود، نمی توان درباره آن اظهارنظر کرد. ضمن این که تا پایان سال با سایپا قرارداد دارم و هر اتفاقی هم بخواهد رخ بدهد، مسئولان باشگاه تصمیم نهایی را خواهند گرفت.

مدافع سایپا در مورد شرایط خودش نیز اظهار داشت: در این چند سالی که فوتبال بازی می کنم، مصدومیت هایم به ضرر تمام شده بود اما در حال حاضر وضعیت خوبی دارم و به فرم مطلوبم نزدیک تر می شوم.

غلام نژاد در این خصوص که عنوان شده با انگین فیرات اختلاف دارد نیز تصریح کرد: اصلا چنین چیزی مطرح است و با فیران هیچ گونه مشکلی ندارم. تمام تلاشم بر این است تا بتوانم بازی های بهتری را به نمایش بگذارم و نظر کادر فنی را جلب کنم. فیرات مربی بزرگی است و بازیکنان تلاش می کنند تا بهترین عملکرد را برجای بگذارند.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
آبشک ؟

من که یادم نمیاد بازیش چجور بود ؟ بدرد میخوره یا نه ؟ پستش چیه ؟

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
به نظرم سرمربی محترم دنبال بازیکن برای روی نیمکت می گرده و اصلا دنبال پوشش ضعف تیمش نیست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به نظرم سرمربی محترم دنبال بازیکن برای روی نیمکت می گرده و اصلا دنبال پوشش ضعف تیمش نیست

شایدم حرف شما درسته
چون واقعا بازیکنی نگرفتیم که ضعف تیممونه
مسلمانم که میگن اخرای پیوستن به تیم رقیبه

باید یه بازی ساز کمه کمش بگیریم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نکونام، لوسیانو و رافخایی بهترین پنالتی زنان لیگ سیزدهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نیم فصل اول لیگ سیزدهم 14 بازیکن موفق به گلزنی از نقطه پنالتی شدند که پریرا، نکونام و رافخایی بهترین عملکرد را داشتند. رضا عنایتی دو پنالتی صبا را گل کرد اما دو ضربه دیگر را نیز از دست داد. علیرضا نظیف کار نیز یک پنالتی را هدر داد اما دومین پنالتی اش را گل کرد.
3 پنالتی: لوسیانو پریرا(فولاد خوزستان) جواد نکونام(استقلال تهران) جلال رافخایی (ملوان انزلی)
2 پنالتی: رضا عنایتی (صبای قم) رضا نوروزی(نفت تهران) علی کریمی(تراکتورسازی تبریز) هادی عقیلی(سپاهان اصفهان) فرزاد آشوبی (راه آهن تهران) مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان)
یک پنالتی: امین منوچهری (راه آهن تهران) مازیار زارع(ملوان انزلی) ایمان مبعلی(استقلال خوزستان) محمدرضا خلعتبری (پرسپولیس تهران) علیرضا نظیف کار (داماش گیلان)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
لطیفی: استقلال باید ۴ بازیکن در نیم فصل جذب کند

علی لطیفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، تصور من از بازی استقلال مقابل تراکتورسازی به این گونه است که دو مربی از نتیجه بدست امده راضی بودند ولی در نوع بازی دو تیم تفاوتهایی وجود داشت. به طبع تراکتور سازی جنب و جوش بیشتری داشت زیرا از شرایط میزبانی برخوردار بود وتیم سرحال تری نسبت به اسثقلال در این برهه در اختیار داشت. در مجموع میتوان گفت دو تیم به خواسته هایشان در این نیم فصل رسیده اند و از شرایط راضی هستند زیرا در استقلال بعد از باشگاههای آسیا و حذف این تیم شرایط جالبی حکم فرما نبود و نباید از نقش خوب امیر قلعه نویی چشم پوشی کرد زیرا خیلی خوب تیم را از شرایط بحرانی بیرون اورد.
وی در خصوص ضعف خط دفاعی استقلال تصریح کرد: بطور کل ساختار دفاعی استقلال مشکل دارد و این موجب می شود که مهدی رحمتی اکثرأ در بازیهای استقلال ستاره است. اگر استقلالی ها نتوانند ساختار دفاعی تیم را در طول نیم فصل روبراه کنند به مشکلات بزرگتری در ادامه فصل خواهند خورد. اگر مهدی رحمتی سنگربان استقلال نبود الان جایگاه استقلال این گونه نبود. مشکل دیگر استقلال پوشش ضعیف در این تیم است . تنها مساله ای که باعث شده خط دفاع استقلال منسجم و باهوش بازی کند،‌ میانگین سنی بالای استقلال است که البته این مساله می تواند در نیم فصل دوم پاشنه اشیل استقلال شود.
پیشکسوت استقلال همچنین تصریح کرد:‌ درست است استقلال بهترینهای ایران را در اختیار دارد ولی نیروی جوان این تیم محدود است و قطعأ از این موضوع ضربه خواهد زد و باید فکری در این رابطه شود. این مصدومیتهای اخیر استقلال نشات گرفته از سن بازیکنان این تیم است.
وی در خصوص فرهاد مجیدی نیز افزود: من با فرهاد مجیدی با هم فوتبال را شروع کردیم و اشنایی کاملی از فرهاد دارم. فرهاد بازیکن کاملا توداری است ودلیل اصلی خداحافظی اش مشخص نیست. فرهاد شرایط خوبی داشت و چه از لحاظ بدنی و فنی و می توانست به استقلال کمک کند و تا اخر فصل تیم را یاری کند. به هر حال این یک تصمیم شخصی است و باید به مجیدی احترام گذاشت و پذیرفت.
لطیفی در خصوص نقل وانتقلات نیم فصل نیز گفت: استقلال به ۴ بازیکن احتیاج مبرم دارد. ۲ بازیکن گوش یا کناری، یک مهاجم و مهمتر از همه استقلال به یک طراح احتیاج دارد. ایمان مبعلی شاید بهترین انتخاب برای میانه میدان باشد. استقلال باید در زمان مناسب احتیاجات تاکتیکی خود را حل کند.
وی در خصوص مدعیان قهرمانی امسال لیگ نیز گفت: امسال لیگ شرایطش با پارسال کاملا متفاوت است زیرا امسال تیمها دچار مشکل هستند. پرسپولیس در حمله، استقلال در دفاع، سپاهان در میانه میدان و تمام تیمها امسال مشکل دارند و نمی توان گفت تیم خاصی قهرمان است. اگر نیروی جوانی استقلال احیا شود این تیم بیشتر از سایر تیمها شخصیت قهرمانی دارد.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
ابشک بازیکن خوب و اینده داری میتونه از نظر فنی بلاخره یه خرید خوب بعد از چند خرید سوخته داشته باشیم ولی اصلا از نظره مهره بهش نیازی نداریم مطمئنن با اومدنش نیمکت نشین محض میشه و حاشیه ...
ما 4 تا هافبک دفاعی داریم تازه جمشیدیان هم میتونه هافبک دفاعی بازی کنه به نظرم نیازی به ابشک نیست...
بازم میگم از نظر فنی میتونه یه خرید موفق باشه

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
10 گلزن برتر استقلال در تاریخ لیگ برتر ( فقط لیگ برتر از سال 80 تا 92)

1- آرش برهانی 80 گل زده در 178 بازی
2- غلامرضا عنایتی 55 گل زده در 99 بازی
3- فرهاد مجیدی 52 گل زده در 145 بازی
4- سیاوش اکبرپور 45 گل زده در 155 بازی
5- مجتبی جباری 26 گل زده در 153 بازی
6- علی سامره 19 گل زده در 58 بازی
7- فرزاد مجیدی 16 گل زده در 115 بازی
8- حسین کاظمی 16 گل زده در 131 بازی
9- میلاد میداوودی 15 گل زده در 57 بازی
10- علیرضا نیکبخت واحدی 14 گل زده در 94 بازی

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
امیر قلعه نویی همونی بود که اگه باشگاه پول داشت برای سپاهان عماد رضا و ابراهیم توره رو گرفت که تو یک فصل هر جفتشون با 19 و 17 گل آقای گل اوّل و دوّم لیگ شدن همونی بود که جباری و حیدریو آورد استقلال همونی بود که 3 سال اوّل با آوردن 15 بازیکن زیر 23 سال برای استقلال آینده ساخت اما الان شرایط طوری هست که لیگ ایران بازیکن ساز نیست همین پیام صادقیان تو نیم فصل مگه چیکار کرده؟ یا آرش افشین یعقوب کریمی و .... ؟ روی هم دیگه 5تا گل نزدن چون تجربه ندارن ( اما همینا رقم های نجومی میخوان ) اگه استقلال با این همه فشار و محرومیتو مصدومیت ها بازم میتونه به صدر برسه به خاطر همین تجربه ی بالای تیم بوده تجربه ی که در آسیا باید داشت نه مثل سال های ابتدایی استقلال بی تجربه یا مثل فصل قبل تراکتور که در گروهشون چهارم شدن ، به قول امیر قلعه نویی اگه منم جای دایی بودم و در آسیا نبودیم حداقل 7 بازیکن جوان وارد تیم میکردم /ما هم مخالف حضور بازیکنای سابق تیم مقابل در استقلال هستیم اما وقتی رضایت نامه ی مبعلی و شریفاتو نمیدن راه بهتری از جذب اولویت های بعدی نداریم بعضیا میگن چرا اینارو از دست دادیم که الان دوباره بریم دنبالشون اوّلا که پارسال خود مبعلی قراردادشو با استقلال فسخ کرد و به پیکان رفت با رفتن زندی و جانواریو و توزی به یکباره خط هافبک استقلال خالی شد با اومدن جباری وضعیت خوبی پیدا کرد و با رفتن جباری کار کاملا برای استقلال سخت شد چون بازیکن جایگزین خوبی برای این هافبکا وجود نداشت دوّما امسال ما مجتبی جباریو داشتیم و وقتی جباری جدا شد چند روز قبلش مبعلی هم به استقلال خوزستان رفته بود اگه استقلال پول داشت مطمئن باشید اوّل کرار جاجا بختیار رحمانی آرش افشین و ستاره های دیگه رو میخرید نه اینکه با چندین چک برگشتی بخواد سراغ قاضی و اولادی بره اونایی هم که میگن ما راضی هستیم قهرمان نشیم ولی بازیکن جوون بیاریم خودشونم میدونن اگه استقلال نتیجه نگیره استقلال در بدترین حاشیه ها قرار میگیره و همون بازیکنای جوون هم نمیتونن خودشونو نشون بدن پس باید هدف باشگاه واحد باشه یا مثل 3 سال اوّل امیر در استقلال سازندگی یا مثل فصل هشتم و دوازدهم قهرمانی

پ.ن:دوباره پست قبلیمو که پاک شده بود رو بعد ویرایش میزارم!

Last edited:

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
2 نماینده استقلال در تیم رویایی لیگ قهرمانان

یکی از سایتهای انگلیسی زبان مربوط به فوتبال ایران، تیم رویایی لیگ قهرمانان آسیا را منتشر کرده که نام دو بازیکن استقلال در فهرست اصلی آن دیده می شود.
حنیف عمران زاده و جواد نکونام بازیکنانی هستند که در تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند.تیم گوانگجوی چین، قهرمان امسال لیگ قهرمانان آسیا ۶ بازیکن در این تیم دارد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063

[h=3]فینالیست شدن استقلال درتاسوعای حسینی+عکس[/h]

تصویری که می بینید متعلق است به حدود 10 سال پیش که استقلال در چنین ایامی به ماه قمری راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شد. آن زمان استقلال توانست دالیان چین را طی نبردی دشوار و به یادماندنی با نتیجه 4بر3 مغلوب کند وبه فینال لیگ قهرمانان آسیا برود. پس از استقلال دیگر راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا نشد. این بازی کاملا تحت تاثیر از ایام سوگواری اباعبدالله الحسین بود و بازیکنان هم پای تماشاگران در ورزشگاه ازادی به سوگواری پرداختند. استقلال آن روزها محروم ناصرحجازی اسطوره به یادماندنی فوتبال ایران را به عنوان مربی روی نیمکت خود داشت.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
افتخاری دیگر برای استقلال

نکونام نامزد جایزه بهترین بازیکن سال آسیا شد

cf1cc2589e1985f11.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کنفدراسیون فوتبال آسیا فهرست نامزدهای بهترین بازیکن سال 2013 را اعلام کرد. جواد نکونام، ستاره تیم ملی ایران و استقلال، ژنگ ژی، کاپیتان گوانگژو اورگراند (چین) و ها دائه سونگ (اف‌سی سئول کره‌جنوبی) نامزدهای دریافت جایزه بهترین‌ بازیکن سال آسیا هستند.

لوئیز گیلرمه دا کونسیسائو، بازیکن برزیلی گوانگژو اورگراند که جایزه بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا و آقای گل این رقابت‌ها را کسب کرد، به همراه هم‌تیمی‌اش داریو لئوناردو کونکا (آرژانتین) و دژان دامیانوویچ (مونته‌نگرو) نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن خارجی آسیا هستند.

یوتو ناگاتومو (ژاپن؛ اینترمیلان)، سون هیونگ مین (کره‌جنوبی، بایرلورکوزن) و کیسوکه هوندا (ژاپن، زسکا مسکو) نامزدهای کسب بهترین بازیکن سال آسیا در تیم‌های خارجی هستند.

این جایزه در مراسمی در تاریخ 26 نوامبر 2013 (پنجم آذر) در کوالالامپور اهدا خواهد شد.

فهرست بهترین بازیکن سال آسیا 2013 به ترتیب حروف الفبا:

ها دائه سونگ (کره‌جنوبی و اف‌سی سئول)

جواد نکونام (ایران و استقلال)

ژنگ ژی (چین و گوانگژو اورگراند)

بهترین بازیکن آسیایی در تیم‌های خارجی 2013:

کیسوکه هوندا (ژاپن؛ زسکا مسکو)

سون هیونگ مین (کره‌جنوبی؛ بایرلورکوزن)

یوتو ناگاتومو (ژاپن؛ اینترمیلان)

بهترین بازیکن خارجی آسیا در سال 2013:

داریو لئوناردو کونکا (گوانگژو اورگراند؛ آرژانتین)

دژان دامیانوویچ (اف سی سئول؛ مونته‌نگرو)

لوئیز گیلرمه کونسیسائو (گوانگژو اورگراند؛ برزیل)

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
افتخاری دیگر برای استقلال

نکونام نامزد جایزه بهترین بازیکن سال آسیا شد

cf1cc2589e1985f11.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کنفدراسیون فوتبال آسیا فهرست نامزدهای بهترین بازیکن سال 2013 را اعلام کرد. جواد نکونام، ستاره تیم ملی ایران و استقلال، ژنگ ژی، کاپیتان گوانگژو اورگراند (چین) و ها دائه سونگ (اف‌سی سئول کره‌جنوبی) نامزدهای دریافت جایزه بهترین‌ بازیکن سال آسیا هستند.

لوئیز گیلرمه دا کونسیسائو، بازیکن برزیلی گوانگژو اورگراند که جایزه بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا و آقای گل این رقابت‌ها را کسب کرد، به همراه هم‌تیمی‌اش داریو لئوناردو کونکا (آرژانتین) و دژان دامیانوویچ (مونته‌نگرو) نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن خارجی آسیا هستند.

یوتو ناگاتومو (ژاپن؛ اینترمیلان)، سون هیونگ مین (کره‌جنوبی، بایرلورکوزن) و کیسوکه هوندا (ژاپن، زسکا مسکو) نامزدهای کسب بهترین بازیکن سال آسیا در تیم‌های خارجی هستند.

این جایزه در مراسمی در تاریخ 26 نوامبر 2013 (پنجم آذر) در کوالالامپور اهدا خواهد شد.

فهرست بهترین بازیکن سال آسیا 2013 به ترتیب حروف الفبا:

ها دائه سونگ (کره‌جنوبی و اف‌سی سئول)

جواد نکونام (ایران و استقلال)

ژنگ ژی (چین و گوانگژو اورگراند)

بهترین بازیکن آسیایی در تیم‌های خارجی 2013:

کیسوکه هوندا (ژاپن؛ زسکا مسکو)

سون هیونگ مین (کره‌جنوبی؛ بایرلورکوزن)

یوتو ناگاتومو (ژاپن؛ اینترمیلان)

بهترین بازیکن خارجی آسیا در سال 2013:

داریو لئوناردو کونکا (گوانگژو اورگراند؛ آرژانتین)

دژان دامیانوویچ (اف سی سئول؛ مونته‌نگرو)

لوئیز گیلرمه کونسیسائو (گوانگژو اورگراند؛ برزیل)

تبریک
از صمیم قلب آرزو میکنم بهترین بازیکن آسیا بشه هر چند ک کمی بعیده!

ارسال شده توسط رییس گروه ویژه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عرب: جدایی قاضی از استقلال دور از ذهن است/ فتح‌اله‌زاده همواره برنده اصلی نقل و انتقالات است

عاون اجرایی باشگاه استقلال در خصوص جدایی محمد قاضی از استقلال گفت:

این موضوع را تکذیب می کنم، قاضی بازیکن بزرگی است و قصد ندارد قراردادش را با استقلال فسخ کند.

امیر عرب در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود:

محمد قاضی، مهاجم ششدانگ تیم فوتبال استقلال بوده و تا الان عملکرد مناسبی در تیم داشته به همین دلیل جدایی این بازیکن از استقلال دور از ذهن است.

معاون اجرایی باشگاه استقلال اظهار داشت: اگر قرارداد فرزاد حاتمی با تیم استقلال نهایی شود یک هافبک بازی‌ساز نیاز داریم. قراراست از بین مبعلی و شریفات یکی را برای این پست جذب کنیم.

وی بیان کرد: مسئولان باشگاه استقلال هنوز نتوانستند موافقت 2 باشگاه فولاد و استقلال خوزستان برای انتقال مبعلی و شریفات را به دست آورند.

این احتمال هم وجود دارد که در دقایق پایانی نقل و انتقالات باشگاه به یک هافبک بازی‌ساز به جز مبعلی و شریفات به توافق برسد و حضور این 2 بازیکن در استقلال منتفی شود.

عرب درباره شرط عجیب باشگاه استقلال خوزستان برای انتقال مبعلی تصریح کرد: به هر حال باشگاه‌ها در فصل نقل و انتقالات یکسری بازیکن بزرگ از دست می دهند و بازیکن جدید از تیم‌های دیگر جذب می کنند بر این اساس مدیرعامل و سرمربی تیم استقلال با یکدیگر توافق می کنند که قابلیت مبعلی با رقم پیشنهادی استقلال خوزستان مطابقت می کند یا نه!

معاون اجرایی باشگاه استقلال افزود:

فتح‌اله‌زاده تا الان به امورات باشگاه رسیدگی کرده است. همچنین تاکید می کنم که فتح‌اله‌زاده همیشه در نقل و انتقالات برنده اصلی بوده است و توانسته بازیکنان بزرگی جذب کند.

وی ادامه داد: گوران لاوره، فردین عابدینی و قاسمی از تیم جدا شدند. در حال حاضر هم قرار است از یک مهاجم برزیلی تست پزشکی گرفته و بعد از آن قرارداد با این بازیکن بسته شود. مهرداد اولادی هم جذب به تیم ما شده است.

عرب درباره اردوی تیم فوتبال استقلال در تعطیلات نیم فصل گفت: اردوی تیم در کیش یا در یکی از کشورهای خارجی برگزار می شود.

به هر حال قلعه نویی بعد از مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در مورد محل اردو تصمیم می گیرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا