• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جدایی جواد نکونام از استقلال قطعی شد/ کاپیتان تیم ملی ایران در الکویت
کاپیتان تیم ملی ایران و هافبک میانی استقلال که طی روزهای گذشته اخبار ضد و نقیضی درباره جدایی‌اش از جمع آبی‌پوشان مطرح شده بود با مسئولان باشگاه الکویت به توافق رسید و قرار است روز یکشنبه برای عقد قرارداد نهایی با این باشگاه راهی کویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد نکونام که پس از جدایی از تیم اوساسونا اسپانیا از ابتدای لیگ دوازدهم به جمع آبی‌پوشان تهرانی پیوسته بود، قبل از هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ سیزدهم با سرمربی و مسئولان باشگاه استقلال اختلاف نظر پیدا کرد تا جاییکه طرفین مصاحبه‌هایی را علیه یکدیگر انجام دادند.

ضمن اینکه پس از این اتفاقات مذاکراتی به صورت حضوری و تلفنی بین نکونام و قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده انجام شد که در هیچ کدام از این مذاکرات خصوصا نشست امروز شنبه بین فتح‌الله‌زاده، پورحیدری و نکونام نتیجه‌ای حاصل نشد تا هافبک میانی آبی‌پوشان از این تیم جدا شود.

یک مقام مسئول در باشگاه استقلال ضمن تایید خبر فوق به خبرنگار مهر گفت: کار جدایی نکونام از استقلال انجام شده و این بازیکن فردا یکشنبه عازم کویت می‌شود تا با تیم الکویت قرارداد امضاء کند.

به گفته این مقام مسئول قرارداد نکونام با تیم کویتی چهار ماهه است و این بازیکن پس از آن می‌تواند در اردوهای تیم ملی شرکت کند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
خب بعد از چند وقت تونستم بشینم یه نیمه از بازی رو ببینم
پاسکاری ها تو یه سری از دقایق خیلی هماهنگ و تمرین شده نشون میداد
یک تاکتیکی که تیم قلعه نوعی هنوز بعد 1.5 سال از دست نداده آروم کردن بازی با پاسکاری های زیاده. فکر کنم تو بازی با تیمهای سرعتی این تاکتیک بدردمون بخوره
آندو مثل همیشه خوب و با تعصب (البته اون حرکتش که با دست زد تو صورت بازیکن استقلال خوزستان خیلی زشت بود)
پژمان نوری هم تلاشش رو کرد و خیلی بهتر از قبل شده
خسرو هم که دیگه احتیاج به تعریف نیست
نظری هم مثل همیشه رو اعصاب (البته این نظر منه)
یه مسئله خیلی تو این بازی باعث اعصاب خوردیم شد اونم این بود که رحمتی اصلا مطمئن کار نمیکرد ،تمام شوت ها رو فقط نظاره گر بود و توپ ها رو اصلا نمیتونست جمع کنه! اوج شاهکارش هم تماشای ضربه سر و شوت از راه دور میداوودی بود، اونوقت با این وضع بازی انتظار داره دعوتش کنن تیم ملی! تو رو خدا الان نیاید بریزید سرم بگید چون از تیم ملی دوره انگیزه نداره ، خودمم میدونم یه زمانی تو تیم ملی شاهکار بوده اما الان خیـــــــــــــلی باید تلاشش رو بیشتر کنه تا رو فرم بیاد
در مورد کاروالیو هم با اینکه کنترل توپ و کار با پاش خوب بود خیلی زوده راجع بهش قضاوت کنیم ، اینشالا بتونه به استقلال کمک کنه
امیدوارم تیم این روند رو ادامه بده
راستی! الان چند امتیاز بالاتر از همشهری هستیم؟؟

6075ae3a2798c2391.jpg

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
سلام
خدارو شکر بردیم
خیلی خوشحالم
تبریک به همه آبی های عزیز
.

این صدر نشینی با 4 امتیاز اختلاف و بدون ستاره های تیم، جواب دندون شکنیه به دشمن های استقلال و حسود های تاج سر فوتبال ایران

تا کور شود هرآنکه نتوان دید.

خدارو شکر که بدون
پول
بدون ادعا
بدون کولی بازی
بدون تهمت زدن
ولی با همت و با افتخار
همچون تاج بر سر فوتبال ایران خودنمایی میکنیم.
:D
...

Last edited by a moderator:

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
کی می تونه به من بگه الان چند امتیازی شدیم ؟ :دی
4 4 :دی
اقا تبریک حال کردم با دروازبان اس اس خوزستان ینی اینقد خوب جاگیری نمیکرد صدر نشین نمیشدیم ها:دی
با تشکر از دروازبان تیم اس اس خوزستان:دی

این یارو برزیلیه بچه خوبیه ها:دی

تبرررررررررررررررررررررریک

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متاسفانه جو سازی ها برای دربی از الان داره شروع میشه....کاری به هواداران مقابل ندارم...منظورم روی مصاحبه های مسئولان تیم سوم جدول هست....رسما گفتن که نگران داوری دربی هستن ...اینجوری به نظرم میخوان داور رو تحت تاثیر قرار بدن...داور هم که احتمالا مظفری زاده هست.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
متاسفانه جو سازی ها برای دربی از الان داره شروع میشه....کاری به هواداران مقابل ندارم...منظورم روی مصاحبه های مسئولان تیم سوم جدول هست....رسما گفتن که نگران داوری دربی هستن ...اینجوری به نظرم میخوان داور رو تحت تاثیر قرار بدن...داور هم که احتمالا مظفری زاده هست.

دقیقا
درسته
بازم داور داور رو شروع کردن و
من نمیدونم چرا امیر و حاج فتح ا... امسال کلا اعتراض و ... ندارن
نمیدونم شاید اینم یه سیاست باشه

ولی هرچقدر هم زور بزنن
الکیه
فعلا خدا با ماست :D

...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
سلام و تبریک به تمامی ابی دلان
الان رسیدم خونه از بازی استقلال نیمه اول رو دیدم و بازی پرسپولیس رو 10 دقیقه اخر :D
راستی دوستان خواهشا از الان نگید دربی رو ما میبریم و فلان میکنیم از این حرفا بزارید روال طبیعی کار طی بشه ;)
بازم تبریک میگم

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
4 4 :دی
اقا تبریک حال کردم با دروازبان اس اس خوزستان ینی اینقد خوب جاگیری نمیکرد صدر نشین نمیشدیم ها:دی
با تشکر از دروازبان تیم اس اس خوزستان:دی

این یارو برزیلیه بچه خوبیه ها:دی

تبرررررررررررررررررررررریک

خوشتیپ
مساوی هم اس اس صدر جدول بود.
به دروازه بان ربطی نداشت
هنر خسرو بود و هنرنمایی و چرخش گردن قاضی و اون قرار داد معروف :D بود.
به هر حال ما که حال کردیم
شما چطور;)
...

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
تبریک به همه ی دوستان

با اینکه زمین لغزنده ولی بعضی از صحنه ها خوب پاسکاری می کردیم....... امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه

نوری امروز خیلی بهتر بود...... تقریبا نقش بازیساز رو اجرا می کرد..... نشون داد اگر وسط بازی کنه تاثیر بیشتری داره

ساموئل پشت سر نوری بازی می کرد..... نقش هافبک دفاعی رو داشت که جای نکونام رو پرکرد

تیموریان هم نیازی به توضیح نداره

فقط نظری ....... ای خدا

برای بازیکن جدید هنوز نمیشه نظری داد...... ولی به نظر مطمعن بازی می کرد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دقیقا
درسته
بازم کولی بازی و داور داور رو شروع کردن و
من نمیدونم چرا امیر و حاج فتح ا... امسال کلا اعتراض و ... ندارن
نمیدونم شاید اینم یه سیاست باشه
...
اگه سیاست باشه که خوبه بجای دادوبیداد کردن تمرکزشون رو بازیها و بازیکناست شاید اگه تیمهای دیگه هم بجای انرژی که خارج از زمین صرف میکنن تو زمین بازی صرف میکردن البته باز صدرنشین نمیشدن اما خوب به صدر نزدیکتر بودن:p

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
نوع سوال‌های برخی در آستانه دربی تغییر کرده است
قلعه‌نویی: از نکونام دلخورم، با ما تمرین کرد اما هتل نیامد/ برد قبل از دربی مهم است
سرمربی استقلال گفت: تجربه من می‌گوید برد قبل از دربی مهم است.

13921013000198_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل استقلال خوزستان و حفظ صدرنشینی در نشست خبری گفت: روز تاجگذاری آقا امام زمان و روز عید امامت را تبریک می‌گویم. استقلال خوزستان آمده بود یک بازی بسته انجام بدهد و تا حدی موفق بود. البته خدا را شکر که ضربه میداودی گل نشد. هفته آینده هم یک بازی حساس داریم ما به این بازی فکر نمی‌کردیم اما این نگرش در بازیکنان ما دیده شد و در نیمه دوم تغییراتی دادیم و چپ و راست‌مان دونده تر شد. توانستیم در صدر جدول بمانیم و خدا را شاکر هستم و از بازیکنان هم ممنون هستم. بازیکنان مصدوم هم برسند شرایط ما بهتر می‌شود.

وی در مورد نکونام گفت: از او دلخورم کارهایی که انجام داد به عنوان کاپیتان تیم ملی و بازیکن باتجربه درست نبود با ما تمرین کرد اما با ما به هتل نیامد. از جواد انتظار نداشتیم این حرکت بچگانه را انجام بدهد.

وی در مورد پیوستن نکونام به الکویت گفت: من اطلاع ندارم و باشگاه می‌داند و خود نکونام. در مورد منتظری و مجیدی هم صحبت‌هایم را انجام دادم و نکونام هم اگر بیاید جلسه می‌گذاریم و به نتیجه می‌رسیم.

سرمربی استقلال در مورد نتایج قبل از دربی و تاثیرش در دربی گفت: طبیعی است که بازی قبل از دربی خیلی مهم است. این را تجربه من می‌گوید وقتی با برد به دربی می‌رسی خیلی مهم است و یک سری دوستان فعالیتشان از امروز شروع می‌شود و خبر داریم که نوع سوالا‌ت‌شان و قلم‌هایشان چگونه است و امیدوارم بازی دربی تماشاگر پسند شود چه آنهایی که به ورزشگاه می‌ایند چه از پای تلویزیون می‌بینند.

وی افزود: از کلینیک استقلال، خانم محمدی، دکترنوروزی، دکترستوده تشکر می‌کنم امیدوارم فردا مصدومان به ما اضافه شوند و مشکلی نداشته باشیم.

به گزارش فارس، نوری فر در مورد رتبه 67 استقلال در جهان گفت: این مساله را یک سایت معتبر منتشر کرده است و فدراسیون آمار و تاریخ یک فدراسیون معتبر است.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
من تازه به استقلال آمده‌ام،کجا بروم؟!
قاضی: حاشیه‌ها به من مربوط نمی‌شود/رفتن بازیکنان تأثیرگذار است
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: جدایی بازیکنان از آبی‌پوشان ناخودآگاه در تیم تأثیر می‌گذارد.

13920712000094_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمدقاضی پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل هم‌نام اهوازی خود عنوان کرد: بازی بدی نبود فکر می‌کنم نیمه اول استقلال خوزستان بازی تدافعی انجام می‌داد و دو سه توپ ما هم به دفاع آنها برخورد کرد اما در نیمه دوم شرایط بهتر شد و ما توانستیم به گل برسیم و آنها جلو آمدند.

وی ادامه داد: خدا را شکر توانستیم با این پیروزی به صدر جدول بازگردیم و امیدوارم این روند ما تا پایان فصل ادامه داشته باشد و بتوانیم عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.

مهاجم استقلال در مورد اینکه چند بازیکن آبی‌پوش از این تیم جدا شده‌اند اما هنوز این تیم توانسته در صدر جدول باقی بماند، گفت: این حاشیه‌ها به من مربوط نمی‌شود من در مورد بازی صحبت می‌کنم.

وی در مورد اینکه آیا جدایی این بازیکنان تأثیرگذار نیست، تصریح کرد: ناخودآگاه تأثیر خود را می‌گذارد اما این مسائل به من مربوط نمی‌شود.

قاضی در مورد اینکه آیا خودش قصد رفتن ندارد یادآور شد: (با خنده) من تازه آمده‌ام کجا بروم؟!

وی در مورد اینکه استقلال توانسته بازی پیش از دربی را به برتری دست یابد، گفت: همه بازی‌ها اهمیت دارد. دربی هم مهم است ما باید تلاش کنیم تا بازی خوبی انجام دهیم و هر بازی برای ما حکم سه امتیاز دارد. دربی شرایط خاص خود را دارد و امیدواریم که بتوانیم بازی خوبی انجام دهیم و در نهایت هم پیروز شویم.

مهاجم استقلال که به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شده بود، خاطرنشان کرد:‌ از همه کسانی که مرا به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کردند تشکر می‌کنم امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دم مدیران استقلال گرم که به پای دیگران نشستند!
عمران‌زاده: می‌خواهم تا آخر فوتبالم در استقلال بمانم/سنم بالا نیست که نتوانم به اروپا بروم
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: قصد دارم تا پایان فوتبالم در استقلال بمانم مگر اینکه پیشنهاد خوب خارجی بیاید.

13921012000373_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حنیف عمران‌زاده پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل هم‌نام اهوازی خود عنوان کرد: ما موقعیت‌های خوبی داشتیم البته استقلال خوزستان هم فرصت‌های خوبی داشت که خدا را شکر در پایان ما توانستیم پیروز از میدان خارج شویم.

وی در مورد پیروزی استقلال پیش از دربی خاطرنشان کرد: این موارد تأئیدکننده نیست امکان دارد تیم ببازد و یا ببرد اما دربی حساسیت‌های خاص خود را دارد هر بازی سه امتیاز دارد و دربی هم مانند این بازی است. خدا را شکر که ما با پیروزی به استقبال دربی می‌رویم.

مدافع استقلال در مورد جدایی جواد نکونام یادآور شد: این مسائل به من مربوط نمی‌شود به هر حال هر بازیکنی تصمیم می‌گیرد بهترین تصمیم را بگیرد و صلاح خود را در نظر می‌گیرد نظر باشگاه است که چه بازیکنی جدا می‌شود.

وی در مورد پیشنهاد به او که از تیم‌های خارجی رسیده تصریح کرد: یک پیشنهاد خوب آمده که به دفتر فتح‌الله‌زاده هم رفته است زنده هم بوده است خبرگزاری فارس هم آن را منتشر کرده است. به هر حال فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی تصمیم گرفتند و من هم ناراضی نیستم. با هواداران استقلال چندین سال است که هستم و با آنها راحتم تلاش می‌کنم تا پایان فوتبالم در استقلال بمانم مگر اینکه پیشنهاد خوب خوب خارجی از اروپا داشته باشم. هم‌اکنون 27 سال سن دارم و سنم آنقدر بالا نیست که نتوانم به تیم‌های اروپایی بروم.

عمران‌زاده در مورد اینکه در تیم‌های اروپایی به جای قرارداد ماشین داده نمی‌شود، تصریح کرد: باز هم این به مرام مدیرعامل و سرمربی ما برمی‌گردد که قرض می‌کنند و از اموال خود به ما می‌دهند دمشان گرم اگر می‌خواستند به هوای دیگران بنشینند که هم‌اکنون مجبور بودیم هرچه جمع کرده‌ایم بفروشیم.

مدافع استقلال در مورد جدایی نکونام تصریح کرد: شرایط جواد فرق دارد هیچ بازیکنی تصمیم بد نمی‌گیرد امیدوارم تصمیمی گرفته شود که هم به صلاح باشگاه هم به صلاح جواد باشد.

وی در مورد اینکه مسئولان قول داده‌اند تا پیش از دربی مقداری از قرارداد آنها را بدهند گفت: قول داده‌اند و امیدوارم که این امر عملی شود.

عمران‌زاده در مورد اینکه اگر باز هم این قول عملی نشد چه کاری می‌کنید با خنده گفت: دوباره منتظر هفته آینده خواهیم شد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با عرض تبریییییییییییییکککککککککککک بابت برد
blueheart.gif

خدائیش با این همه بی این همه ای خیلی عالی داریم نتیجه می گیرم :cool:
دوستون دارم

اين كارواليو خدايي استيلش به يه بازيكن حرفه اي ميخوره !
تو 2 دقيقه از بازي كردنش اينو متوجه شدم :D
به نظر منم بازیکن باشعوری میومد

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
امروز هیچ بازیکنی دست به عصا بازی نکرد
بیک‌زاده: برای بازیکنانی که از استقلال رفته‌اند آرزوی موفقیت می‌کنم/نباید سرمایه‌های تیم را از دست بدهیم
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: برای کسانی‌ که از تیم استقلال رفته‌اند آرزوی موفقیت می‌کنم.

13920929000108_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، هاشم بیک‌زاده پس از شکست یک بر صفر استقلال خوزستان مقابل استقلال، گفت: امروز بازی خوبی را انجام دادیم، اما مهم 3 امتیاز این دیدار بود که کسب کردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در این دیدار که قبل از بازی دربی است برخی‌ها برای اینکه دو کارته نشوند دست به عصا بودند، نظر شما در مورد این موضوع چیست، گفت: نه اصلاً اینطور نبود. ببینید بالاخره بعد از این بازی دیدار مهمی مثل دربی را پیش رو داریم و به همین دلیل همه بچه‌ها با تمام وجود بازی کردند.

وی افزود: همه بازیکنان استقلال امروز تلاش کردند و در پایان نیز شاهد بودیم که توانستیم با این تلاش ها 3 امتیاز بازی را کسب کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که بازیکنان استقلال یکی پس از دیگری در حال رفتن از این تیم هستند و در حال حاضر هم گویا جواد نکونام می‌خواهد از این تیم جدا شود، نظر شما در مورد رفتن بازیکنان چیست، گفت: برای کسانی‌ که از تیم استقلال رفته‌اند آرزوی موفقیت می‌کنم، اما این بازیکنان سرمایه‌های بزرگی هستند که نباید از دست بدهیم و همه باید با هم دست به دست دهیم تا استقلال به موفقیت برسد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
شاید تو لیگ انگلیس نشه با ۵ دقیقه بازی گفت یکی خوبه ولی تو لیگ ایران که بازیکن استپ و پاس بلد نیست این یارو نشون داد بلده در همین حد هم از خیلیا الان بهتره
اصن همین که بازی کنه خودش خوبه
مص اون یکی ها نشه یه نیم فصل آژان کشی کنن بعدش 200-300 تا پول بیزبونو بگیرنو و خدافز

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
با جدایی منتظری مخالف بودم اما جدا شد
قلعه‌نویی: نعوذبالله مگر از نقل و انتقال بازیکن پولی نصیبم می‌شود؟!/قرارداد حرفه‌ای در باشگاه ما رعایت نمی‌شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: قراردادهای حرفه‌ای در باشگاه ما رعایت نشده است.

13921004000191_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل هم‌نام اهوازی خود و همچنین پس از حضور در نشست خبری دوباره در جمع خبرنگاران در خارج از سالن کنفرانس گفت: روز تاج‌گذاری امام زمان(عج) و عید امامت را تبریک می‌گویم طبیعی است که قبل از دربی بازیکنان ما محتاط باشند. خدایی ناکرده بحث دیگری نیست، فکرشان بر روی دربی بود. من از نتیجه بازی راضی‌ام. استقلال خوزستان هم آمده بود که با لایه‌های دفاعی گل نخورد و چشم به ضد حمله بسته بود.

وی ادامه داد: شما می‌دانید اول فصل گفتند قلعه‌نویی را این مدلی زمین می‌زنیم اما جای تعجب است که ما لیگ حرفه‌ای داریم قرارداد حرفه‌ای داریم و بازیکنان باید در زمان نقل و انتقالات جابه‌جا شوند اما هیچکدام اینها در باشگاه ما رعایت نشده است. مجیدی یک روز آمد گفت می‌خواهم خداحافظی کنم بابایی هم بود. مجیدی می‌تواند حرف‌های من را تأئید کند به او گفتم چرا می‌خواهی خداحافظی کنی گفت خسته‌ شدم.

وی ادامه داد: به مجیدی گفتم اگر خسته‌ای فقط در بازی‌های تهران و ورزشگاه آزادی از تو استفاده می‌کنیم اما گفت می‌خواهم در اوج فوتبالم را کنار بگذارم. به او گفتم سه ماه دیگر باقی مانده و شما بازیکن حرفه‌ای هستی و در بازی با تراکتورسازی که یک بازی در شأن و شخصیت شماست خداحافظی کنی. اما در نهایت خداحافظی کرد و رفت اینها را اکنون که صدر جدول هستیم می‌گویم نه وقتی که در پایین جدول قرار داشتیم.

سرمربی استقلال ادامه داد: به داستان منتظری می‌رسیم صراحتاً گفتم با جدایی پژمان منتظری مخالفم اما نمی‌دانم چطور شد که او جدا شد اگر بازیکن قصد جدایی دارد باید در فصل نقل و انتقالات جدا شود تا ما هم به جای او بازیکن بگیریم. برای همه آنها آرزوی موفقیت می‌کنم اما اینها را می‌گویم تا مردم بدانند زیرا اکنون جوی راه انداخته‌اند که درست نیست. مگر نعوذبالله من مربی هستم که از نقل و انتقال بازیکن پولی نصیبم می‌شود ما همین که باشگاه پول رفقایمان را که دستی گرفته‌ایم را بدهند ممنون‌دارشان هستیم.

قلعه‌نویی با اشاره به وضعیت نکونام گفت: در مورد نکونام هم گفتم اگر قراردادش مثل منتظری است بگویید تا بدانم اما گفتند نه قرارداد او درست است. فتح‌الله‌زاده هم سه بار با جدایی نکونام مخالفت کرد و چون یکسری بازیکنان جدا شده بودند ما هم گفتیم فی‌البداهه نگوییم که مخالفیم تا بگویند تبعیض قائل شد. گفتم باید شرایط باشگاه و منافع باشگاه و بازیکن را در نظر بگیریم و به جمع‌بندی برسیم. این هم از داستان نکونام .من از نکونام دلخورم او دیروز و پریروز با ما تمرین کرد اما امروز به هتل نیامد.کاپیتان تیم ملی اگر می‌خواهد برود درست برود و اگر می‌خواهد بماند، بماند.

قلعه‌نویی درمورد اینکه قرارداد بازیکنان استقلال چگونه است که جدا می‌شوند،‌گفت: تا این لحظه من نه از قرارداد بازیکنان خبر دارم و نه قرارداد همکارانم من آنها را به باشگاه معرفی می‌کنم و باشگاه با آنها قرارداد می‌بندد. من در هر پست سه بازیکن را به باشگاه معرفی می‌کنم تا باشگاه تحت فشار قرار نگیرد. جدایی این بازیکنان برخلاف میل من بود من راضی به جدایی نکونام،‌منتظری و مجیدی نبودم اما وقتی بازیکن بخواهد برود، می‌رود.

قلعه‌نویی در مورد آرش برهانی گفت: برهانی کار غیراخلاقی کرده است من نمی‌توانم روی اصولم پا بگذارم. برهانی از فردا در تمرین می‌آید سرمربی نمی‌تواند بازیکن را اخراج کند. سرمربی باید بازیکن را در اختیار باشگاه بگذارد و باشگاه در موردش تصمیم‌گیری کند که بماند، جریمه شود یا جدا شود. کمیته انضباطی باشگاه در مورد برهانی رأیش را اعلام می‌کند (خبرنگاران به قلعه‌نویی گفتند رأی او اعلام شده است که گفت من خبر ندارم) برهانی از مردم هم عذرخواهی کرد و از فردا در تمرینات حاضر می‌شود.
وی در مورد شرایط سختی که استقلال دارد، گفت: من نگفتم شرایط سخت است. شرایط را توضیح دادم با لطف خدا و اهل بیت و همین بچه‌ها کار می‌کنیم و کارمان را پیش می‌بریم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
هر دو بازی امروز رو کامل دیدم.

استقلال در نتیجه گیری واقعا خوب کار می کنه و این نتیجه گیری ها بدون تدبیر قلعه نویی بدست نمی آید. (نظر شخصی)

در بازی امروز استقلال پژمان نوری رو پرکار و خوب دیدم (احتمالا به خاطر تغییر پست بازی). بازیکن جدید استقلال کاروالیو هم خوش تکنیک و حرفه ای به نظر می رسه. جی لوید سامویل هم واقعا عالی است.

علیرغم باخت پرسپولیس، فعلا تنور رقابت ها همچنان داغ هست و شرایط امسال لیگ نسبت به سال های گذشته از این حیث که دست کم 5 تیم شانس قهرمانی دارند، جالب و هیجان انگیزه؛ در نتیجه هر 8 بازی باقی مانده حساس و مهم هستند برای تمامی تیم های بالانشین.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
پژمان نوري: سانتر هم تاکتيک است

هافبک تيم فوتبال استقلال ابراز اميدواري کرد که تيمش در شهرآورد پايتخت نمايش خوبي ارائه دهد و در صورت شايسته بودن، پيروز شود.
00945695.jpg

پژمان نوري درباره پيروزي يک بر صفر تيمش برابر استقلال خوزستان در هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال گفت: نيمه اول اصلا خوب نبوديم اما در نيمه دوم بهتر کار کرديم و توانستيم بازي را ببريم. ان‌شاءالله در شهرآورد هم بازي خوبي ارائه دهيم و اگر شايسته باشيم، بازي را ببريم.

به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين سوال که اگر در داربي گل بزند شادي خواهد کرد يا خير گفت: من اصلا به اين موضوع فکر نمي‌کنم.

نوري در واکنش به انتقاد برخي کارشناسان از سبک بازي استقلال که فقط از طريق سانتر و ضربه سر به گل مي‌رسد گفت: اين هم يک نوع تاکتيک است و مهم سه امتيازي است که ما مي‌گيريم. حتما حريفان نمي‌توانند اين تاکتيک ما را مهار کنند که مدام از اين طريق گل مي‌زنيم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اولا که تبریک..صدرجدول با اختلاف
دوما دو سه تا پاس امشب ساموئل انداخت اسم اون پاس رو من میذارم پاسهای مجتبی جباری... خیلی قشنگ بود حیف که مهاجما نتونستن استفاده کنن
ضربه محمد قاضی بسیار زیبا بود
کاروالیو هم خیلی امیدوارنه بازی کرد... خداکنه همینطور خوب ادامه بده..انگار اصلا به زمین مسلط بود..کاش حداکثر استفاده رو از این بازیکن ببره کادر فنی
مبعلی هم اظهار تمایل کرده برگرده استقلال
نکونام هم تا امشب دوست داشتم برگرده به تیم ولی اگر قطعی شده و نمیخواد برگرده بهش میگم: جواد جان برو به جهنم!!
(میگن دوستاتو موقع سختی ها و دربی ها بشناس)

صالح: در شب تولدم بهترین هدیه را از بازیکنانم گرفتم/ از رفتن نکونام به کویت خبر ندارم

مربی تیم فوتبال استقلال معتقد است که تیمش در چند هفته اخیر لیگ برتر، بازی‌های زیبایی ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید صالح درباره دیدار تیمش برابر استقلال خوزستان گفت: اگر منصف باشم باید بگویم که استقلال در چند هفته اخیر بازی زیبایی ارائه داده است. البته امروز (شنبه) حساسیت بازی به دلیل نتیجه پرسپولیس برابر فولاد روی بازی ما تاثیر گذاشته بود.

وی درباره این که برگزاری بازی‌های استقلال پس از پرسپولیس چقدر در نتیجه‌های این تیم موثر بوده گفت: بازی‌هایی هم بوده که ما بعد از پرسپولیس بازی کردیم اما امروز به طور خاص مهم بود که ما از نتیجه پرسپولیس مطلع باشیم. خوشحالم که با همین شرایط بازی را بردیم و از بازیکنانم هم تشکر می‌کنم که در شب تولدم بهترین تحفه یعنی صدرنشینی را به من هدیه دادند.

صالح درباره احتمال انتقال جواد نکونام به الکویت هم گفت: دقیقا نمی‌دانم چه شده است. او دیروز با ما تمرین کرد اما در اردو حاضر نشد.
مربی استقلال در پایان گفت: خیلی بچگانه است که فکر کنیم کار تمام شده بلکه باید بدانیم که کار از حالا تازه شروع شده است.

پيوستن نکونام به الکويت مشخص نيست

قائم مقام باشگاه استقلال گفت: پيوستن نکونام به الکويت مشخص نيست.
00944550.jpg

علي نظري جويباري در مورد جدايي جواد نکونام و پيوستنش به الکويت گفت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد جلسه‌اي ديگر بين فتح‌الله زاده و نکونام بايد برگزار شود و تصميم نهايي را علي فتح الله زاده در اين مورد مي‌گيرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا