• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
این کاروالیو بازیکن خوبی نشون میداد امروز
آمار خط دفاع تو نیم فصل دوم عالی بوده ،فقط 1 گل خورده
تونی که خیلی خوب بود فقط فکر کنم دوندگیش خوب نباشه:D
دفاع آره خیلی بهتر شدن!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
ما يه بار اومديم در مورد فدراسيون حرف زديم و كفتيم فدراسيون نميزاره استقلال قهرمان بشه . درجا post ما اديت شد كه جو به هم نريزه !!

الان تو اون topic هي در مورد داور حرف زده ميشه و كسي هم نيست اديت كنه !

خب من كدوم post رو report بدم ؟؟!!

نوشته خود علي جان رو كه كفته " اكر بزارن كه ما قهرمان بشيم " !!

به قول يه بدبخت و عادل :
من ديكه حرفي ندارم , قضاوت با شما :confused:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پست رو ریپورت کنید. حتی پست من رو... اما قبلش مطمئن بشید که دلیل قانع کننده ای دارید. ضمنا محمد جان شما هنوز به پرسش من درباره گله ای که در تاپیک بحث و تبادل نظر داشتید، پاسخ ندادید...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ما يه بار اومديم در مورد فدراسيون حرف زديم و كفتيم فدراسيون نميزاره استقلال قهرمان بشه . درجا post ما اديت شد كه جو به هم نريزه !!

الان تو اون topic هي در مورد داور حرف زده ميشه و كسي هم نيست اديت كنه !

خب من كدوم post رو report بدم ؟؟!!

نوشته خود علي جان رو كه كفته " اكر بزارن كه ما قهرمان بشيم " !!

به قول يه بدبخت و عادل :
من ديكه حرفي ندارم , قضاوت با شما :confused:
اینا رو بی خی
من به دوستمون گفتم تاپیک اون تیم نرو پستم حذف شده :( عایا؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
پست رو ریپورت کنید. حتی پست من رو... اما قبلش مطمئن بشید که دلیل قانع کننده ای دارید. ضمنا محمد جان شما هنوز به پرسش من درباره گله ای که در تاپیک بحث و تبادل نظر داشتید، پاسخ ندادید...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

علي جان , جواب اون رو هم دارم ولي به دليل اينكه ميخوام احترام ها از بين نره و ميدون جنك درست نشه و روابط دوستانه حفظ بشه , ترجيح دادم جوابي ندم
من يه انتقاد كوجيك داشتم كه دليلش رو قبلا كفتم و الان هم سر حرفم هستم , تصميم با شماست و صاحب اختياريد

در ضمن ببخشيد من دليل خودم رو هم كفتم ! اون post من هم 100% موجود هست ولي بين هزاران تا post قبلي نميتونم درش بيارم !

يه سوال هم داشتم : ميشه شما فقط 1 نفر رو نشون بدين كه از بحث هايي كه تو تابيك استقلال ميشه شكايتي داشته باشه ؟ ولي بالعكس اين قضيه جطور ؟

تو topic ي كه كاربران كل داوري ايران , فدراسيون , عسكري , جهانبازي و ... رو ميبرن زير راديكال و از قلعه نوعي به عنوان مافيا ياد مي كنن و از به زبون اوردن استقلال كه يه تيم باسابقه و با قدمت و مورد احترام هست عارشون مياد و ميكن اس ... ديكه ..... ( تكميل اين قسمت با خودتون ! )

اين كار يه نفر هم نيست كه بكم مشكل از يكي هست و بشه ناديده كرفت !
خب ببخشيد من بايد بيام تك تك post ها رو report بدم ؟ خب باشه من report ميدم و حذف ميشه اما باز همون اش و همون كاسه !
دوباره تا قيامت بايد اينا حذف بشه !

بهتر نيست به كاربران خاطي اول تذكر داده باشه و بعد كارت و بعد بن كردن ؟ ( براي هر دو تيم فرقي نداره )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اینا رو بی خی
من به دوستمون گفتم تاپیک اون تیم نرو پستم حذف شده :( عایا؟
پست شما حذف شد چون پستی که نقل قول کردید مشکل دار بود... این هم خودش کلی جو سازی هست...

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
پست شما حذف شد چون پستی که نقل قول کردید مشکل دار بود... این هم خودش کلی جو سازی هست...
آها پس بخاطر نقل قول بوده..من گفتم حرف بدی نزدم ک!! :D
به هر حال شمام خسته نباشین ادمین گرامی..

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علي جان , جواب اون رو هم دارم ولي به دليل اينكه ميخوام احترام ها از بين نره و ميدون جنك درست نشه و روابط دوستانه حفظ بشه , ترجيح دادم جوابي ندم
من يه انتقاد كوجيك داشتم كه دليلش رو قبلا كفتم و الان هم سر حرفم هستم , تصميم با شماست و صاحب اختياريد

بهتر نيست به كاربران خاطي اول تذكر داده باشه و بعد كارت و بعد بن كردن ؟ ( براي هر دو تيم فرقي نداره )

جای این پست اینجا نیست اما همینجا جواب میدم...
بله اینجا هم از کولی بازی و دادار ددودور و پول بیت المال و دزدی و رانتخواری و و و و ... بسیار صحبت شده عزیز. به قول خودتون بنا بر نبش قبر نداریم. اما... شما کار خودتون رو بکنید و گزارش بدید. کارت و بن هم سر جای خودش هست. شک نکنید. دست کم من در این باره کوتاهی نمیکنم. حالا از هر طرفی باشه. نتیجه اش هم در تاپیک تابلو اعلانات قابل رویت هست... اما برای چندمین بار : بنای کار ما بر مدارا با کاربران هست. تا اونجایی که به حریم حرمت همدیگه وارد نشن. امیدوارم شما که داخل پرانتز و به درستی همه رو مشمول قانون میدونید، گاهی هم پست های دوستانتون رو که همون حس متقابل پستهای اونطرفی ها رو به شما میدن گزارش کنید... داریم هم در این تاپیک و هم در تاپیک رفیب که این جوانمردی رو دارن و رعایت میکنن و پست های خودی مورد دار و هم میبینن... نه اینکه با دوتا پست پاک شده فورا وامظلوما سر بدن که ما غریبیم و چه و چه...
دسترسی همکاران من که به دلیل تغییرات فوروم مدتی کم شده هم به زودی فراهم میشه و به تک تک شکایتهای شما و دیگر کاربران رسیدگی خواهد شد...

پاینده باشید

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
پست من جو سازی بودش دوست عزیز و مدیر محترم؟؟؟
نمیدونم الان چیزی بگم باز همون اتهام گریبان گیرم میشه!!!
ولی...
بگذریم بازم دستتون درد نکنه یه پیگیری شدش

Sent from my Xperia pro using Tapatalk2

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت این برد حال داد اساسی
نوری خوب بازی کرد انصافا" .خیلی روش فشار هست ناجور .اخ اگه تو دربی گل بزن چیکار میکنه :cool: احتمالش هست هم گل بزنه اگر مثل همین بازی در پست خودش باشه
این بازیکن برزیلی این چند دقیقه بازی کرد انصافا نشون داد که بازی سرش میشه :D خیلی ریلکس داشت توپ رو پخش میکرد و اداره میکرد.امیدوارم که تو بازیهای بعدی اینطور باشه
تو روحت میلاد دوبار نزدیک بود سکته کنم اون شوتش:eek: زد به تیرک (رحمتی هم تماشاگر بود:rolleyes:)و اون ضربه سر اخرش
در کل تیم خوب بازی کرد دمشون گرم که با تمام این شرایط صدر جدول با چند اختلاف هستن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ببین دو دیقه به تاپیک سر نزدم چی شده.....:D

بیخیال بابا دوستان ما بردیم و3 امتیاز شیرین گرفتیم ودوباره بعد از چند هفته دوری به جایگاه اصلیمون برگشتیم
انشالله هم دربی رو میبریم فقط قبلش بگم که امیدوارم کسل کننده نباشه چون وسطش میخابم:eek:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کاربران محترم...
هفته ای که پیش رو داریم منتهی به دربی پایتخت هست. همه ما حساسیتهای کم و بیش اون بازی رو هم لمس کردیم و هم بهش واقفیم. فضای فعالیت در بخش فوتبال پرشین تولز فضایی مبتنی بر احترام متقابل و تولید محتوای مفید هست. بنابراین لازم میدونم علیرغم اینکه همه شما کمابیش با قوانین فعالیت در اینجا آشنایی دارید، چند نکته رو تاکید و یادآوری کنم :
1- تلاش کنید جو دوستانه و احترام آمیز تاپیکها رو حفظ کنید. چه کاربرهای قدیمی و چه جدید و چه تازه واردهایی که عموما در چنین زمانهایی پیداشون میشه و هدفی جز تخریب ندارن.
2- تاپیک کل کل بسته شده. این دوتا معنی داره، اول اینکه زمینه کل کل در این بخش هنوز فراهم نیست و دوم اینکه قرار نیست کل کل به تاپیکهای هواداری کشیده بشه. پس لطفا فضا رو به سمت کل کل و تنش پیش نبرید.
3- هرگونه تخطی از قواعد فعالیت در این بخش در یکی دو هفته پیش رو، برخوردهای جدی و شدید رو در پی خواهد داشت. هرچند بنا بر مدارا داریم اما نه در چنین روزهایی که فضا برای تشنج فراهم هست.
4- هیچگونه پاسخ مستقیم به پست مورد دار یا نقل قول پستهای مورد دار پذیرفته نیست. لازم به ذکر نیست که دکمه گزارش دم دست شماست.
5- به دلیل احتمال وجود حجم بالای پستها و گزارشهای قابل پیگیری، لطفا پستهای تظلم خواهانه نزنید. تفاوتی در رسیدگی نخواهد داشت با اینکه اون پست رو صرفا گزارش کنید.

پاینده باشید

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
36698349778846065175.jpg

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا مصطفی بارون میاد هنوزم؟؟

نه دیگه .. بارون قطع شد ...

دوستان هفته ی بعد داربی ...

حالا حال میده ترکیب چینی .. مگه نه ؟

به نظرتون پرسپولیس با این 4 تا جوون بی تجربه چه کاری از دستش بر میاد تو دربی ؟ هان؟

اگه دلشو خوش کرده به مسلمان و صادقیان و عالیشاه و حقیقی باید بگم این 4 تا که کلا گم خواهند بود توی جو بازی ...

خلعتبری هم به تنهایی هیچ کاری از دستش بر نخواهد اومد .

Last edited:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
نه دیگه .. بارون قطع شد ...

دوستان هفته ی بعد داربی ...

حالا حال میده ترکیب چینی .. مگه نه ؟

به نظرتون پرسپولیس با این 4 تا جوون بی تجربه چه کاری از دستش بر میاد تو دربی ؟ هان؟

اگه دلشو خوش کرده به مسلمان و صادقیان و عالیشاه و حقیقی باید بگم این 4 تا که کلا گم خواهند بود توی جو بازی ...

خلعتبری هم به تنهایی هیچ کاری از دستش بر نخواهد اومد .
بهلهههه
:D
چه سایتی باید برویم همگی؟؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
یعنی با این عکس خیلی حال کردم ..خیلی زیاد...
13921021201130751_PhotoL.jpg

مسئولین که پیگیری نمیکنن،بازی های تیم همش یا روزهای غیر تعطیل یا ساعتش بد!!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا