پست رو ریپورت کنید. حتی پست من رو... اما قبلش مطمئن بشید که دلیل قانع کننده ای دارید. ضمنا محمد جان شما هنوز به پرسش من درباره گله ای که در تاپیک بحث و تبادل نظر داشتید، پاسخ ندادید...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
علي جان , جواب اون رو هم دارم ولي به دليل اينكه ميخوام احترام ها از بين نره و ميدون جنك درست نشه و روابط دوستانه حفظ بشه , ترجيح دادم جوابي ندم
من يه انتقاد كوجيك داشتم كه دليلش رو قبلا كفتم و الان هم سر حرفم هستم , تصميم با شماست و صاحب اختياريد
در ضمن ببخشيد من دليل خودم رو هم كفتم ! اون post من هم 100% موجود هست ولي بين هزاران تا post قبلي نميتونم درش بيارم !
يه سوال هم داشتم : ميشه شما فقط 1 نفر رو نشون بدين كه از بحث هايي كه تو تابيك استقلال ميشه شكايتي داشته باشه ؟ ولي بالعكس اين قضيه جطور ؟
تو topic ي كه كاربران كل داوري ايران , فدراسيون , عسكري , جهانبازي و ... رو ميبرن زير راديكال و از قلعه نوعي به عنوان مافيا ياد مي كنن و از به زبون اوردن استقلال كه يه تيم باسابقه و با قدمت و مورد احترام هست عارشون مياد و ميكن اس ... ديكه ..... ( تكميل اين قسمت با خودتون ! )
اين كار يه نفر هم نيست كه بكم مشكل از يكي هست و بشه ناديده كرفت !
خب ببخشيد من بايد بيام تك تك post ها رو report بدم ؟ خب باشه من report ميدم و حذف ميشه اما باز همون اش و همون كاسه !
دوباره تا قيامت بايد اينا حذف بشه !
بهتر نيست به كاربران خاطي اول تذكر داده باشه و بعد كارت و بعد بن كردن ؟ ( براي هر دو تيم فرقي نداره )