• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
امیر خان..
13921021201133746_PhotoL.jpg

13921021201143870_PhotoL.jpg

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

مسئله برهانی بزرگنمایی شد
طباطبایی: استقلال توانایی پیروزی در دربی را دارد/باید قبول کنیم بازیکن یک روز می‌آید و یک روز می‌رود
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال در حال حاضر شرایط خوبی دارد و توان پیروزی در دربی را در تیم می‌بینیم.

13911101000449_PhotoA.jpg

هادی طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی روز گذشته استقلال مقابل همنام خوزستانی گفت: در این دیدار بیشتر از نوع بازی کسب نتیجه اهمیت داشت چرا که این مسابقه در نتیجه دربی اثرگذار است. پیروزی شیرینی بود و می‌تواند از لحاظ روحی روی تیم تأثیر بگذارد.

وی در مورد اینکه استقلال با پیروزی و پرسپولیس با شکست به استقبال دربی می‌روند عنوان کرد: طبیعی است که با توجه به شکست این هفته پرسپولیس دربی برای این تیم حساسیت بیشتری پیدا کند. آنها با فکر کم کردن فاصله با صدر جدول به مصاف رقیب خود می‌رود و انگیزه بسیار زیادی دارد. استقلال نیز باید با ایجاد فاصله بیشتر مقابل پرسپولیس برای خود انگیزه بسازد.

طباطبایی در مورد بحث جدایی جواد نکونام خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم در این مسئله فقط باید در مورد بازیکنان صحبت کرد. باید قبول کنیم همانطور که یک بازیکن روزی عضو تیمی می‌شود روزی دیگر از این تیم جدا خواهد شد. مدیریت تیم باید به فکر برطرف کردن نیازهای بازیکنان باشد هیچ‌وقت ندیده بودم جواد نکونام یا پژمان منتظری برای استقلال چیزی کم بگذارند. به هر حال در جدایی این بازیکن شرایط به گونه‌ای رقم خورد که این اتفاق با دربی همزمان شد. باشگاه باید به فکر این باشد که حداکثر امکانات را برای بازیکنان فراهم کند و اگر فردی تصمیم به جدایی گرفت جایگزین مناسبی داشته باشد.

وی در مورد اینکه فکر می‌کند نکونام با امیر قلعه‌نویی اختلاف دارد یادآور شد: من از این مسائل با خبر نیستم اما همه از یک بازیکن انتظار دارند که کیفیت بالایی از کار ارائه کنند اما وقتی چنین انتظاری وجود دارد باید ببینیم که امکانات را در اختیار بازیکن قرار دادیم یا نه؟

پیشکسوت استقلال در مورد جریمه 3درصدی آرش برهانی از کل مبلغ قراردادش یادآور شد: به هر حال همیشه چنین مشکلاتی به وجود می‌آید باید باشگاه به یکسری اصول پایبند باشد البته در مشکل آرش برهانی نیز کمی بزرگنمایی شد نباید به این مسئله تا این حد دامن می‌زدند.

طباطبایی در مورد اینکه آیا استقلال می‌تواند برنده دربی 78 باشد گفت: استقلال توان پیروزی در دربی را دارد و باید دید در روز بازی چه شرایطی وجود دارد.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
جای این پست اینجا نیست اما همینجا جواب میدم...
بله اینجا هم از کولی بازی و دادار ددودور و پول بیت المال و دزدی و رانتخواری و و و و ... بسیار صحبت شده عزیز. به قول خودتون بنا بر نبش قبر نداریم. اما... شما کار خودتون رو بکنید و گزارش بدید. کارت و بن هم سر جای خودش هست. شک نکنید. دست کم من در این باره کوتاهی نمیکنم. حالا از هر طرفی باشه. نتیجه اش هم در تاپیک تابلو اعلانات قابل رویت هست... اما برای چندمین بار : بنای کار ما بر مدارا با کاربران هست. تا اونجایی که به حریم حرمت همدیگه وارد نشن. امیدوارم شما که داخل پرانتز و به درستی همه رو مشمول قانون میدونید، گاهی هم پست های دوستانتون رو که همون حس متقابل پستهای اونطرفی ها رو به شما میدن گزارش کنید... داریم هم در این تاپیک و هم در تاپیک رفیب که این جوانمردی رو دارن و رعایت میکنن و پست های خودی مورد دار و هم میبینن... نه اینکه با دوتا پست پاک شده فورا وامظلوما سر بدن که ما غریبیم و چه و چه...
دسترسی همکاران من که به دلیل تغییرات فوروم مدتی کم شده هم به زودی فراهم میشه و به تک تک شکایتهای شما و دیگر کاربران رسیدگی خواهد شد...

پاینده باشید

اصلاً کاربران باید از من یاد بگیرن
یوزر به این خوبی :دی
همیشه ریپورت میدم و وارد حاشیه نمیشم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

برهانی در تمرین استقلال حاضر شد
مهاجم تیم فوتبال استقلال امروز در تمرین این تیم حاضر شد.

13921004000151_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی که در دیدار استقلال در هفته بیست و یکم مقابل راه آهن بعد از خروج از میدان به کلمن لگد زد و به خاطر این رفتار دچار مشکل شد امروز بعد از چند جلسه غیبت در تمرین این تیم حاضر شد.

لازم به ذکر است که کمیته انضباطی استقلال این بازیکن را به کسر 3 درصد از کل قراردادش جریمه کرده بود.

تمرین امروز استقلال ساعت 11 در کمپ ناصر حجازی برگزار شد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

هواداران در دربی نشان دهند اخلاق مهم‌تر از نتیجه است
ماجدی: فیلم‌بردار فرستادن ما به تمرینات حریف توهم است/بازیکنان ما برای مصاحبه حرفه‌ای هستند
سرپرست باشگاه استقلال گفت: کسانی که می‌گویند استقلال فیلم‌بردار به تمریناتشان فرستاده است توهم زده‌‌اند.

13921011000354_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص غایبان تمرین امروز استقلال گفت: بعضی از بازیکنان ما برای معالجه در کلینیک باشگاه حضور دارند و بعضی‌ها هم امروز سر تمرین آمدند. تمرین اصلی ما از فردا شروع خواهد شد و فکر می‌کنم نسبت به بازی‌های گذشته در دربی بازیکنان بیشتری در اختیار داشته باشیم.

سرپرست باشگاه استقلال در خصوص بازیکنان جدا شده از تیم اظهار داشت: پژمان منتظری و فرهاد مجیدی که از ما جدا شدند و در لیست ما حضور ندارند اما عزیزانی که الان می‌خواهند از استقلال جدا شوند ما نمی‌توانیم برایشان بازیکن جایگزین در نظر بگیریم. همین بچه‌ها تا اینجای کار با همه مشکلاتی که دست و پنجه نرم کردند عملکرد خوبی داشتند و تا قبل از دربی هم کادر فنی و هم بازیکنان و هم کادر مدیریت خیلی زحمت کشیدند. در دربی حضور تماشاگران باید چشمگیر باشد تا حمایت ویژه‌ای از تیم کنند تا خستگی از تن بازیکنان استقلال در برود.

وی ادامه داد: خود هواداران استقلال می‌دانند که ما تا اینجا با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کردیم و مشکلاتی در بحث بازیکنان داشته‌ایم و در دربی همه کاره این بازی هواداران هستند که تا الان در سرما و گرما از ما حمایت کردند. با اینکه تعدادشان خیلی کم بوده است. امیدوارم که در دربی حضور تماشاگران دلگرمی بیشتری به بچه‌ها بدهد.

ماجدی درباره اینکه دربی قبل زیبا نبود و آیا اینکه می‌توان این قول را داد که دربی 78 زیبا شود، افزود: بازی دربی همیشه خواسته یا ناخواسته وارد حاشیه می‌شود و حاشیه بر متن غلبه می‌کند و این حاشیه‌ها باعث می‌شود که روند طبیعی بازی دیده نشود. من فکر می‌کنم با حضور گسترده مردم دربی 78 دربی زیبایی می‌شود.

وی ادامه داد: ما خوشبختانه برای دربی محروم نداریم و مصدومان ما هم فکر می‌کنم با تلاش دکتر نوروزی و سایر دوستان بقیه بچه‌ها هم به این بازی برسند. من خودم خیلی خوش‌بین هستم که در این بازی 18 نفره شویم.

ماجدی در خصوص اینکه گفته می‌شود بازیکنان استقلال برای دربی ممنوع‌المصاحبه هستند، افزود: اصولا بازیکنان ما بازیکنانی نیستند که خیلی علاقمند به مصاحبه باشند و شما در روزهای قبل هم این موضوع را دیده‌اید. بچه‌های ما زیاد مصاحبه نمی‌کنند و همین حالت را می‌خواهیم ادامه دهیم چرا که از این موضوع رضایت کامل داریم. دلیلی ندارد که فشار به بازیکنان‌مان بیاوریم البته بازیکنان ما با من قراری برای ممنوع‌المصاحبه کردن خودشان نگذاشته‌اند. اما خودشان بازیکنان حرفه‌ای هستند و می‌دانند که مصاحبه نکردن برایشان بهتر از عدم تمرکز و دچار حاشیه شدن است.

سرپرست باشگاه استقلال درباره اینکه چند وقتی است با سرپرست باشگاه پرسپولیس بحث و جدلی نداشته، ادامه داد: من هیچ وقت با کسی کاری ندارم و هر بار هم که شده درباره استقلال که تیم خودم است صحبت کرده‌ام. من درباره هیچ تیمی غیر از استقلال صحبت نمی‌کنم اما گاهی صحبت‌هایی می‌شود که خارج از بحث فوتبال است و اگر ما پاسخ ندهیم فکر می‌کنم که توپ در زمین ماست. من هیچ گاه علاقمند نیستم که از ادبیاتی استفاده کنم که دیگران را شرمنده کنم و خودم هم ناراحت شوم و هر چقدر می‌توانم درباره تیم خودم صحبت می‌کنم. ما فقط به هواداران‌مان پیام می‌دهیم تا حمایت‌شان را از استقلال کم نکنند. ما داریم مسائل فوتبال را عوض می‌کنیم امیدوارم که این بار هواداران در دربی رفتاری را نشان دهند که بدانند اخلاق بالاتر از نتیجه برای ما ارزش دارد.

ماجدی درباره اینکه پرسپولیسی‌ها گفته‌اند قبل از دربی از سوی استقلالی‌ها جاسوسی در تمرینات این تیم حضور داشته‌، اظهار داشت: من این چیزها را نشنیدم تمرین ما همیشه باز است و فوتبال ایران هم مشخص است که چگونه است. پرسپولیس یا هر تیمی که مقابل استقلال قرار می‌گیرد در مقابل تیم‌های دیگر طور دیگر بازی می‌کند و مقابل ما به گونه‌ای دیگر. بالاخره فوتبال ایران کلاس خاص خودش را دارد و همه چیز آن مشخص است و نیازی نیست که کسی بخواهد فیلم‌بردار به تمرینات تیمی بفرستد. هر کسی این کار را کرده است و اگر این موضوع را به استقلال ربط داده‌اند، فکر می‌کنم توهم زده‌اند. اما اگر درباره تیم دیگری این صحبت می‌شود که به من ربط ندارد

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

باید ببینم لیگ قطر کی‌ تمام می‌شود، چرا دست روی بازیکنان استقلال گذاشته‌اند؟!
قلعه‌نویی: نکونام پایش را در یک کفش کرده می‌خواهد برود/برخی قلم‌ها علیه پرسپولیس و استقلال است
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: اینکه بخواهیم معضلات را شدیدا بیان کنیم مخالف هستم شاید چند فوتبالیست تصمیم اشتباهی در زندگی خود گرفته باشند و به راه خطا بروند نباید این مسئله در تلویزیون نشان داده شود.

13921004000191_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در پایان تمرین امروز استقلال در مورد حضور بازیکنان این تیم در بیمارستان پیوند اعضا گفت: امیدوارم خدا همه بیماران را شفا دهد، در راستای کارهای فرهنگی باشگاه که مصادف شد با روز جمعه، شهادت اما حسن عسگری و تاج‌گذاری اما زمان به دیدار این بیماران رفتیم. مالک مسئول فرهنگی باشگاه و دکتر نجفی‌نژاد در این مسئله نقش ویژه‌ای داشتند که از آنها تشکر ویژه می‌کنیم. آنها بنده‌های خاص خدا هستند که به آنها عنایت شده که می‌توانند این کارهای خیر را انجام دهند.

وی در مورد اینکه کارت اهدای عضو دریافت کردند خاطرنشان کرد: به هر حال این وظیفه ما است که اگر کمکی از دست ما برمی‌آید انجام دهیم برخی دوستان کمک مالی نیز به بیمارستان انجام دادند. یکی از دوستان که پیوند ریه انجام داده بود شعری خواند که همه را تحت تاثیر قرار داد.

سرمربی استقلال در مورد کارهای خوبی که در فوتبال انجام می‌شود اما به آن رسیدگی نمی‌کنند خاطرنشان کرد: طبق یک برنامه 10 ساله می‌خواهند فوتبال را از خانواده‌ها بیرون بکشند و با نشان ندادن چهره قشنگ فوتبال هدف خود را دنبال می‌کنند، نشاطی که فوتبال به جامعه می‌دهد هیچ ورزش و ارگان اجتماعی‌ای نمی‌تواند انجام دهد.این برنامه ریزی 10 ساله برای بیرون آوردن فوتبال سال‌ها است که وجود دارد. من می‌دانم پرسپولیس، تراکتورسازی، سپاهان و فجرسپاسی نیز این کارها را انجام می‌دهند. سپاهان برنامه‌های زیادی برای آزادی زندانیان داشت. متاسفانه این کارها را اعلام نمی‌کنند اما روی قلیان کشیدن چند جوان زوم می‌کنند. علی کریمی، امیرحسین صادقی، خود علی دایی و حدود 300 فوتبالیست کارهای خیر انجام می‌دهند.

وی افزود: در این میان ممکن است یک جوان اشتباه کند این مسئله را با تاکید نشان می‌دهند و آن را در بوق و کرنا می‌کنند. اینکه بخواهیم معضلات را شدیدا بیان کنیم مخالف هستم شاید چند فوتبالیست تصمیم اشتباهی در زندگی خود گرفته باشند و به راه خطا بروند نباید این مسئله در تلویزیون نشان داده شود شاید فردا روزی فرزندان این افراد بخواهند ازدواج کنند یا مشغول به فعالیت اجتماعی شوند آن‌وقت ما با کارمان چیزی که 100 نفر می‌دانستند را باعث شدیم 20 میلیون بدانند.

قلعه‌نویی ادامه داد: این اولین‌باری نبود که یک کار خیر انجام شد و آخرین‌بار هم نخواهد بود. امیرحسین صادقی وقتی در تراکتورسازی بودیم یک پراید به فردی هدیه داد حالا یک فرد اشتباه کرد آیا باید این مسئله را رسانه‌ای کنیم؟ خدا ستارالعیوب است نباید در یک برنامه این مسائل رسانه‌ای شود ممکن است با این کارمان خانواده‌ها را دچار مشکل کنیم. ما که ادعای مسلمانی داریم و می‌گوییم شیعه حضرت علی هستیم چرا این کار را می‌کنیم. حضرت علی می‌گوید اگر شب‌هنگام فردی را در حال گناه دیدی فردا نباید با آن دید به او نگاه کنی چراکه ممکن است فردا توبه کرده باشد. آن وقت برای اینکه برنامه‌های خود را پر کنند این کارها را انجام می‌دهند. آنها نه ایرانی را دوست دارند و نه فوتبال و نه بازیکن ایرانی را دوست دارند. بالاخره یک جوان ممکن است اشتباه کند. من نیز در گذشته اشتباهات زیادی داشته‌ام اما اکنون کمتر دچار اشتباه می‌شوم البته با نفس کار کاملا مخالف هستم و صددرصد آن را محکوم می‌کنم.

قلعه‌نویی در ادامه خاطرنشان کرد: در سفرهایی که به خارج از کشور یا شهرستان‌های دیگر داریم کریم بوستانی را تا ساعت 2 صبح مامور می‌کنم تا در لابی مراقب رفتار بازیکنان باشد حالا این اتفاق در فوتبال ایران رخ داده آیا باید آن را در بوق و کرنا کنیم یا اینکه در پنهان این مسئله را مطرح کنیم. من از صاحب هتل که یکی از دوستان خودم است تعجب می‌کنم چرا اجازه می‌دهد چنین مسائلی رسانه‌ای شود یک هتل باید امین باشد آنها می‌توانستند شکایت کنند و پول خود را بگیرند.

سرمربی استقلال در مورد دربی 78 و اینکه نباید این مسابقه را بزرگ کرد گفت: برنامه‌ریزی‌های زیادی انجام شده تا استقلال و پرسپولیس را زمین بزنند بسیاری از باشگاه‌ها پول بازیکنان را به صورت کامل پرداخت نمی‌کنند. من دو سال در سپاهان مربی بودم و همیشه از آقای اسلامیان به نیکی یاد می‌کنم چرا این کاری که با سپاهان می‌شود با استقلال و پرسپولیس نمی‌کنند؟ می‌توانند این دو تیم را زیرمجموعه شرکتی کنند. همین شرکت شستا می‌تواند یکی از این دو باشگاه را تحت سرپرستی خود قرار دهد مگر غیر از این است که 98 درصد بودجه را دولت می‌دهد متاسفانه بسیاری از قلم‌ها و برنامه‌ها علیه این دو تیم است تا آنها را از دل مردم بیرون بیاورند چیزی که اهمیت دارد نباید افراط و تفریط کنیم و دین ما دین اعتدال است.

وی در مورد مصدومان استقلال خاطرنشان کرد: جا دارد از پزشکان تیم تشکر کنیم که امسال کار و زندگی خود را رها کردند تا مصدومان ما را درمان کنند. غلام‌نژاد از امروز کار خود را آغاز کرده و اولادی نیز از فردا کارش را دنبال خواهد کرد. بازیکن‌ها تاکنون زحمت خود را کشیده‌اند و امیدوارم در بحث مالی نیز تامین شوند.

سرمربی استقلال در مورد اینکه گفته می‌شود جواد نکونام با یک باشگاه قطری یا کویتی به توافق خواهد رسید گفت: او خودش ساعاتی قبل تماس گرفت و اعلام کرد قصد رفتن دارد باید در این مورد با علی فتح‌الله‌زاده جلسه بگذاریم و با جمع‌بندی منفعت باشگاه در این خصوص تصمیم بگیریم من با رفتن پژمان منتظری، فرهاد مجیدی و جواد نکونام از تیم مخالف بودم اما نکونام پای خود را در یک کفش فرو کرده و قصد جدایی دارد باید در جلسه‌ای در این مورد تصمیم‌گیری کنیم. می‌بینید که در استقلال هر روز یک داستان داریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند جدایی این بازیکنان به خاطر حضور در اردوی تیم ملی به خاطر جام جهانی است یادآور شد: مدتی است که دو سه سوال در ذهن من وجود دارد. چرا فقط روی بازیکنان استقلال دست می‌گذارند با توجه به اینکه ما چند هفته‌ای نیز از صدر جدول فاصله داشتیم باید تحقیق کنیم تا از پایان لیگ قطر اطلاع پیدا کنیم. باید ببینیم آیا لیگ قطر قبل از 20 فروردین به پایان می‌رسد یا نه چراکه ما موقع شروع اردوها در لیگ قهرمانان بازی داریم. پرسپولیس تیم بسیار خوب و پر مهره‌ای است چرا هیچ‌کس روی بازیکنان آنها دست نمی‌گذارد؟ بحث مشکوک بودن وجود ندارد بلکه سوال‌هایی در ذهن ما شکل گرفته است. تمامی بازیکنان هم راهی قطر می‌شوند به هر حال اردوی تیم ملی از 20 فروردین شروع می‌شود و باید دید این تیم‌ها درگیر بازی‌های آسیایی هستند یا نه.مردم همه‌چیز را به خوبی متوجه می‌شوند و آنها از ما جلوتر هستند. مردم می‌دانند به عنوان سرباز تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم.

قلعه‌نویی در مورد اینکه در دربی کیفیت خوبی دیده نمی‌شود خاطرنشان کرد: می‌دانم جلساتی وجود دارد که بازی دربی کیفیت خوبی نداشته باشد اما با تمامی این مسائل هنوز هم اعتقاد دارم دربی رفت بازی بسیار زیبایی بود و تنها گل نداشت.

سرمربی استقلال در مورد اینکه گفته می‌شود او تیم را بسته به زمین می‌فرستد و دوست ندارد در دربی شکست بخورد گفت: باز هم می‌گویم یکسری از قلم‌ها دشمنان قسم‌خورده امیر قلعه‌نویی هستند و برای دشمنی خود هر کاری انجام می‌دهند این قلم‌ها بسیار فعال هستند اگر یک مربی دیگر در این یک سال و نیم چنین نتایجی گرفته بود همین آقایان در روزنامه‌های خود 6، 7 مجسمه از آنها می‌ساختند قلم آنها برای این کار فعال است به هر حال فوتبال شطرنج است و هر مربی‌ای دوست دارد برنده شود ما نیز دوست داریم بازی خوبی انجام دهیم و شرایط جدول را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/ی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درخواست اخراج هوادار پرسپولیس از تمرین آبی‌پوشان/بازگشت غلام‌نژاد و کری بین تیموریان و همدانی
تمرین امروز استقلال پس از برد مقابل استقلال خوزستان در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد که این تمرین با حاشیه‌هایی همراه بود که در زیر می‌خوانید:

*از ساعت 10 و 30 دقیقه صبح کارگران کمپ مرحوم ناصر حجازی به آماده کردن زمین تمرین مشغول شدند.

*اولین بازیکن استقلال که در محل تمرین حاضر شد محمد قاضی بود. پژمان نوری و مجید غلام‌نژاد نفرات بعدی بودند که در محل تمرین حاضر شدند.

*آرش برهانی که بعد از بازی با راه‌آهن از همراهی استقلالی‌ها توسط باشگاه محروم شده بود امروز در تمرین استقلال حاضر شد.

*حدود 20 هوادار از تمرین امروز استقلال دیدن کردند.

*در حالیکه بازیکنان هنوز در زمین تمرین حضور پیدا نکرده بودند مهدی رحمتی با فریادهای بلند از آنها می‌خواست تا هرچه زودتر آماده تمرین شوند.

*بازیکنان استقلال با ذکر این جمله که مصاحبه نمی‌کنیم از گفت‌وگو با خبرنگاران طفره رفتند.

*استقلالی‌ها رأس ساعت 11 و 30 دقیقه تمرینات‌شان را با دوین دور زمین زیرنظر حاج قاسم مربی بدنساز خود آغاز کردند.

*تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی آغاز شد که امیر قلعه‌نویی در شروع تمرین حضور نداشت. 5 دقیقه بعد از شروع تمرین استقلال امیر قلعه‌نویی در تمرین حاضر شد.

*شاهرخ بیانی امروز در تمرین استقلال حاضر شد و در کنار امیر قلعه‌نویی تمرین را نظاره کرد.

*مجید غلام‌نژاد بعد از چند روز که به دلیل مصدومیت در تمرین حاضر نشده بود امروز پا به پای سایر بازیکنان تمرین کرد.

*بازیکنان امروز به دلیل بازی مقابل استقلال خوزستان که روز گذشته انجام شده بود تمرینات سبکی را انجام دادند.

*سیاوش اکبرپور و تونی کاروالیو آخرین بازیکنانی بودند که در تمرین امروز استقلال حاضر شدند.

*امیر قلعه‌نویی امروز در کنار زمین نشسته بود و کارهای تمرین را به ستار همدانی و مجید صالح سپرد.

*آندرانیک تیموریان و ستار همدانی با یکدیگر به بازی سپک‌تاکرا پرداختند و کری داغ بین آنها به وجود آمده بود.

*بازیکنانی که دیروز در بازی استقلال مقابل استقلال خوزستان در ترکیب ثابت این تیم قرار داشته امروز ریکاوری کرده و تمرین را بعد از دقایقی ترک کردند.

*یکی از هواداران استقلال خواهان اخراج یک هوادار از تمرین بود. او ادعا داشت که این هوادار پرسپولیسی است و برای پرسپولیس جاسوسی می‌کند!

* مهرداد اولادی، حنیف عمران‌زاده، خسرو حیدری از غایبان تمرین امروز بودند. همچنین کبه و جمشیدیان هم به دلیل مصدومیت مدت‌هاست در تمرین حضور پیدا نمی کنند.

* امیر قلعه نویی امروز قبل از پایان تمرین کمپ را ترک کرد.

* تیموریان در حالی که تمرین به پایان رسیده بود دقایقی با شاهرخ بیانی صحبت کرد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
با ورود به ساختمان لارستان
قلعه‌نویی هم به جلسه استقلالی‌ها رفت/ تکلیف نکونام روشن می‌شود؟
تکلیف جواد نکونام به احتمال زیاد در جلسه امروز باشگاه روشن می‌شود.

13921002000090_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جواد نکونام که تا همین پیش از ظهر امروز تصمیم خود را برای جدایی از استقلال گرفته است از صبح امروز به همراه علی فتح‌الله‌زاده و منصور پورحیدری در ساختمان لارستان حاضر شد و مشغول مذاکره با مسئولان این باشگاه است.

از سوی دیگر علی امیری معاون ورزشی باشگاه استقلال نیز دقایقی قبل وارد ساختمان فتح‌الله‌زاده شد و امیر قلعه‌نویی نیز بلافاصله بعد از پایان تمرین خود را به جلسه مسئولان این باشگاه رساند.

حضور سرمربی تیم استقلال در این جلسه سوال‌برانگیز است زیرا نکونام تا پیش از این تصمیم خود را برای جدایی از استقلال گرفته بود ولی قطعا پس از پایان نشست امروز مشخص می‌شود که آیا هافبک شماره 6 از این تیم می‌رود یا اینکه در استقلال ماندنی خواهد شد.

به گزارش فارس با وجود عدم تایید هافبک تیم استقلال به نظر می‌رسد این بازیکن از کشورهای قطر، ترکیه، چین و کویت پیشنهاد دارد و به همین خاطر در حال مذاکره با مسئولان استقلال است.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دیگه خداییش دلم میخوادش نکونام بره
واسه پول تیم رو میخواد بذاره بره
تازه دربی رو هم داره ول میکنه
قبل رفتنشم همش داستان و حاشیه سازی داره میکنه
به خاطر ایت بازیکن حاظرم قسم بخورم کلی بازیکن حیف شدن یا بازی بهشون نرسید یا رفتن از تیم با این سنش اومد تو تیم این همه پول رفت تو جیبش وسط کار رفتش حتی نکرد نیم فصل بره بتونیم یکی رو جاش بیاریم
امیدوارم تا کلا ازش بدم نیومده بره تموم شه. بقول امیر داره بچه بازی در میاره نمیاد حرفش رو بزنه تو این هفته یروز رفتنش قطعی شده یروز میمونه...
بازیم نمیکنه واسه تیم که انقدر داره اعصاب خوردی ایجاد میکنه!!!!!!!!!!

Sent from my Xperia pro using Tapatalk2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دیگه خداییش دلم میخوادش نکونام بره
واسه پول تیم رو میخواد بذاره بره
تازه دربی رو هم داره ول میکنه
قبل رفتنشم همش داستان و حاشیه سازی داره میکنه
به خاطر ایت بازیکن حاظرم قسم بخورم کلی بازیکن حیف شدن یا بازی بهشون نرسید یا رفتن از تیم با این سنش اومد تو تیم این همه پول رفت تو جیبش وسط کار رفتش حتی نکرد نیم فصل بره بتونیم یکی رو جاش بیاریم
امیدوارم تا کلا ازش بدم نیومده بره تموم شه. بقول امیر داره بچه بازی در میاره نمیاد حرفش رو بزنه تو این هفته یروز رفتنش قطعی شده یروز میمونه...
بازیم نمیکنه واسه تیم که انقدر داره اعصاب خوردی ایجاد میکنه!!!!!!!!!!

Sent from my Xperia pro using Tapatalk2

دیگه مشخصه برای چی داره میره! تیم ملی!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
درسته که بازیکنان در این شرایط تیم رو رها کردند ولی مطمئن باشید که همه ی اینا زیر سر اون کیروش و آقای همیشه خندان که فوتبال رو به گند کشیدن هستش،بازیکنی که 7 سال در استقلال مونده و سال های پیش که من یادم میاد پیشنهاد هایی از این بهتر هم داشت ولی چرا موند،ولی امسال خوب پای تیم ملی در میون هستش و قضیه کامل فرق میکنه،با غیرتا و اسطوره های استقلال اینطور بی معرفت نیستن که تیم به این زیبایی و با سابقه و اول ایران رو ول کنن و برم به تیمای عربی که تو آخر لیگ کشورشون هستند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مشخص شدن مقصد احتمالی جواد نکونام/ هافبک استقلال به جای کویت و ترکیه عازم قطر می‌شود?

هافبک استقلال پیشنهاد بسیار خوبی از قطر دریافت کرده است.

به گزارش نامه نیوز، جواد نکونام قصد جدایی از استقلال را دارد و می خواهد پیش از پایان فصل از این تیم جدا شود.

در شرایطی که گفته می شد وی امروز عازم کویت می شود در تهران ماند و هنوز از کشور خارج نشده است.

نکونام از کویت و ترکیه پیشنهاد دارد اما جدی ترین تیم خواهان وی الغرافه قطر است و در صورتی که جدایی اش از استقلال قطعی شود، به احتمال فراوان وی نیز راه قطر را در پیش خواهد گرفت.

پیش از این پژمان منتظری نیز از استقلال جدا شد و به ام صلال قطر پیوست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آیا احتمال این وجود داره که به خاطر بازیهای آسیاییمون و اینکه اکثز نفرات استقلال فیکس تیم ملی هستن ( در واقع بودن) کیروش برای اینکه بتونه ببرتشون توی اردوی تیم ملی زیر پاشون نشسته باشه ؟

آخه یه مصاحبه هم منتظری کرده بود و گفته بود : "برای پیشرفت فوتبالم به ام صلال اومدم" !!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آیا احتمال این وجود داره که به خاطر بازیهای آسیاییمون و اینکه اکثز نفرات استقلال فیکس تیم ملی هستن ( در واقع بودن) کیروش برای اینکه بتونه ببرتشون توی اردوی تیم ملی زیر پاشون نشسته باشه ؟

آخه یه مصاحبه هم منتظری کرده بود و گفته بود : "برای پیشرفت فوتبالم به ام صلال اومدم" !!!

شک نکن همین طوره! میخوان از تعداد نفرات ملی استقلال کم بشه تا تیم ملی کمترین ضرر رو بکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رای کمیته انضباطی ته خنده س!

قهرمانی به رشوه گرفتن محکوم شده و به جای اینکه مادام العمر محروم بشه 8 ماه محروم شده !! یعنی بعد از 8 ماه قهرمانی بر میگرده داوری میکنه! ولی مرتضی کریمی 10 سال محروم شده! بقیه احکام هم که نیازی به خندیدن نداره..گریه داره.

بعد همین رای چند ماه هست در کشوی میز نبی مونده بود! دقیقا همین رای! اصلا هم عوض نشده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا