• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تو این هاگیر واگیر یکی جلوی یوسف تیموری رو بگیره :D گمونم اومده جای جواد نکونام بازی کنه!!

یوسف تیموری: می‌خواهم باشگاه استقلال را بخرم
یک بازیگر فیلم‌ها و سریال‌های کمدی مدعی شده قصد خرید باشگاه استقلال را دارد.

13910403000436_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که خبرنگاران مقابل دفتر علی فتح‌الله‌زاده، مدیر عامل باشگاه استقلال منتظر خروج مسئولان باشگاه و خود نکونام از دفتر بودند، یوسف تیموری، هنرپیشه فیلم‌ها و سریال‌های کمدی را دیدند که قصد ورود به دفتر مدیرعامل استقلال را داشت.

تیموری در پاسخ به سوال خبرنگاران که به چه منظوری به دفتر مدیرعامل استقلال آمده با خنده گفت: می‌خواهم باشگلاه استقلال را بخرم!

او سپس با عذرخواهی از خبرنگاران گفت که قصد مصاحبه ندارد و وارد دفتر فتح‌الله‌زاده شد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این نکونام رو از همون اول نباید میاوردن پارسال هم کلی حاشیه داشت
تنها مزیتی که داشت وقتی پشت پنالتی می ایستاد استرس نداشتیم و مطمئن بودیم گله!!!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال:
نکونام برای جدایی از استقلال اصرار داشت/ باشگاه مایل به جدایی او نبود
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال گفت: در این جلسه از سوی باشگاه اصرار به ماندن نکونام صورت گرفت اما او قصد داشت که از استقلال جدا شود و در نهایت هم با این موضوع موافقت شد.

13920810000209_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری‌فر بعد از جلسه‌ای که منجر به جدایی جواد نکونام از باشگاه استقلال شد در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه معاونان باشگاه، سرمربی و مدیر عامل حضور داشتند و این تصمیم گرفته شد که نکونام از استقلال جدا شود. البته در روزهای گذشته این بازیکن با آقایان فتح‌‌الله زاده و قلعه‌نویی صحبت‌هایی کرده بود. در این جلسه اصرار به ماندن این بازیکن صورت گرفت اما او قصد داشت که از استقلال جدا شود و در نهایت هم با این موضوع موافقت شد.

وی ادامه داد: در این جلسه مدیر عامل و سرمربی باشگاه تأکید داشتند که نکونام در استقلال بماند اما او هم دلایلی داشت و می‌خواست از استقلال جدا شود و مقصد بعدی او هم الغرافه قطر است. نکونام برای جدایی از استقلال دلایلی داشت که بعضی از آنها قانع‌کننده بود و بعضی از آنها باشگاه را قانع نکرد. اما در نهایت تصمیم گرفته شد که او از جمع آبی‌پوشان جدا شود. اما نکته مهمی که باید به آن توجه شود این است که باشگاه مایل به جدایی نکونام نبود.

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود که مشکلاتی که نکونام با یکی از معاونین این باشگاه داشته باعث جدایی او از استقلال شده گفت: اگر با خود نکونام هم در این باره صحبت کنید متوجه می‌شوید که دلیل جدایی او مشکلات با مسئولان نبود او دلایلی داشت که باید به آن احترام گذاشت چرا که او به هر حال کاپیتان تیم ملی است. (خدایا چقدر ما هوادارا باید معما حل کنیم!!! از بس معمای اومدن و رفتن بازیکنا رو حل کردیم و حل نکردیم شدیم کاراگاه دِرِک!!!!) در نهایت با در نظر گرفتن شأن باشگاه استقلال نامه‌ای تنظیم شد و این بازیکن امشب راهی قطر خواهد شد.

این نکونام رو از همون اول نباید میاوردن پارسال هم کلی حاشیه داشت
تنها مزیتی که داشت وقتی پشت پنالتی می ایستاد استرس نداشتیم و مطمئن بودیم گله!!!
خدائیش اینقدر که حاشیه برای استقلال درست کرد ازش خاطره خوش تو ذهنم ندارم
همون اول هم می گفتم با این همه هزینه واقعا چکار میخواد برامون بکنه،
تنها دلم به پرستیژش خوش بود و اینکه بازیکنی باتجربه از لالیگا داریم
حالا اگر جمع و تفریق کنیم ببینیم با اومدن جواد چی بدست آوردیم و چی از دست دادیم می بینم که تیم ضرر کرده
اون همه پول هزینه کردیم آخرش سید مهدی رحمتی از تیم ملی خط خورد، قبل دربی هم اینطوری دستمون رو گذاشت تو حنا
نمیدونم واقعا با کسی مشکل پیدا کرده یا دنبال بهونه میگرده! شاید هم دوباره با سید کنتاکت پیدا کرده بشه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
پورحیدری: مجموعه استقلال دوست داشت نکونام بماند
ShowImage.aspx

منصور پورحیدری، عضو هیات‌مدیره استقلال بعد از پایان جلسه در گفت‌وگو با خبرنگار سایت استقلال اظهار داشت: بعد از تصمیم هیات‌مدیره مبنی بر اینکه بنده شخصاً با آقای جواد نکونام صحبت کنم
به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری، عضو هیات‌مدیره استقلال بعد از پایان جلسه در گفت‌وگو با خبرنگار سایت استقلال اظهار داشت: بعد از تصمیم هیات‌مدیره مبنی بر اینکه بنده شخصاً با آقای جواد نکونام صحبت کنم جلسات متعددی را با آقای دکتر فتح‌الله‌زاده و امیر قلعه‌نویی و شخص جواد نکونام برگزار کردیم، اما جواد به این نتیجه رسیده بود که برود .حتی ایشان در جلسه نامه‌ای نوشت مبنی بر خداحافظی از استقلال علیرغم اینکه همه مجموعه استقلال دوست داشتند که نکونام در استقلال بماند.
برای وی در تیم جدید آرزوی موفقیت می‌کنیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نکونام صحبت‌های مسئولان استقلال را رد کرد

جواد نکونام پس از خروج از دفتر علی فتح‌الله‌زاده ادعاهای مسئولان این تیم را تا حد زیادی زیر سوال برد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نکونام پس از ترک دفتر مدیرعامل استقلال به همراه علوی، معاون فرهنگی این باشگاه در حالی که از مصاحبه کردن امتناع می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا در این جلسه به او اصرار شده که در این تیم بماند و او نپذیرفته است، گفت: این گونه نبود.

او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا گفته است که حاضر است تا پایان فصل بازی نکند اما در استقلال نماند، اظهار کرد: نه این مطلب هم صحیح نیست.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
آیا احتمال این وجود داره که به خاطر بازیهای آسیاییمون و اینکه اکثز نفرات استقلال فیکس تیم ملی هستن ( در واقع بودن) کیروش برای اینکه بتونه ببرتشون توی اردوی تیم ملی زیر پاشون نشسته باشه ؟

آخه یه مصاحبه هم منتظری کرده بود و گفته بود : "برای پیشرفت فوتبالم به ام صلال اومدم" !!!
اکثر سایت ها به این واقعیت پی بردن که فقط تیم ملی عامل این انتقال هاست،طبیعی هم هستش،فقط خدا کنه استقلال از این ماجرا ضرر زیادی نکنه،چون استقلال فقط امسال رو میتونه مقتدرانه تر ظاهر بشه اونم بخاطر سومی سال قبل هستش که روحیه ی زیادی رو بچه های آبی گذاشت،تازه قانون هم عوض شده تا پای فینال هم به هیچ کدوم از تیمای آسیای شرقی نمیخوریم و این یعنی اگه خدا بخواد ما امسال یه پای فینالیم.سال قبل که گنده های آسیای غریب رو زدیم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
نکونام صحبت‌های مسئولان استقلال را رد کرد

جواد نکونام پس از خروج از دفتر علی فتح‌الله‌زاده ادعاهای مسئولان این تیم را تا حد زیادی زیر سوال برد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نکونام پس از ترک دفتر مدیرعامل استقلال به همراه علوی، معاون فرهنگی این باشگاه در حالی که از مصاحبه کردن امتناع می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا در این جلسه به او اصرار شده که در این تیم بماند و او نپذیرفته است، گفت: این گونه نبود.

او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا گفته است که حاضر است تا پایان فصل بازی نکند اما در استقلال نماند، اظهار کرد: نه این مطلب هم صحیح نیست.
خوبه والا!!5 نفر تو جلسه بودن،4 نفر میگن خود جواد اصرار داشته بره !!حالا خودش میگه نه!!!
ای خدا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اکثر سایت ها به این واقعیت پی بردن که فقط تیم ملی عامل این انتقال هاست،طبیعی هم هستش،فقط خدا کنه استقلال از این ماجرا ضرر زیادی نکنه،چون استقلال فقط امسال رو میتونه مقتدرانه تر ظاهر بشه اونم بخاطر سومی سال قبل هستش که روحیه ی زیادی رو بچه های آبی گذاشت،تازه قانون هم عوض شده تا پای فینال هم به هیچ کدوم از تیمای آسیای شرقی نمیخوریم و این یعنی اگه خدا بخواد ما امسال یه پای فینالیم.سال قبل که گنده های آسیای غریب رو زدیم.
:D کاملا اتفاقی سر از لیگ قطر که زود تموم میشه در میارن :D

f3cd85957bb228c11.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

فتح‌الله‌زاده: نکونام برای گرفتن رضایتنامه‌اش ۶ جلسه نزد من آمد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی فتح‌الله‌زاده بعد از موافقت با جدایی جواد نکونام در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هر بحثی باید از برخی دوستان مطبوعاتی که ذهنیت خودشان را در قالب واقعیت رویایی می‌نویسند و همه را دچار مشکل می‌کنند گلایه کنم.

وی افزود: آن روزنامه‌هایی که عنوان می‌کنند حق و حقوق باشگاه چه شده بگویند که مگر ما باید به آنها جواب بدهیم یا اینکه باید پاسخگوی مسئولان خودمان باشیم؟ وقتی هم از آنها شکایت می‌کنیم خواهش می‌کنند که رضایت دهیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد: عنوان می‌کنند که زندی به قطر رفته و باشگاه چیزی نگرفته است. صراحتا اعلام می‌کنم در ترانسفر پژمان منتظری با آنکه گفتم هیچ چیز نصیب باشگاه نشده اما می‌گویم که از آن انتقال پول گرفتیم و من به همین راحتی بازیکنی را رها نمی‌کنم که برود. در مورد زندی هم بیش از حق خود گرفتیم و 37، 38 درصد از قرارداد او را دریافت کردیم.

فتح‌الله‌زاده خاطرنشان کرد: در مورد نکونام مگر نمی‌گفتند اگر این اندازه پول بدهد آزاد می‌شود؟ چرا آزاد نبود و 6 جلسه برای گرفتن رضایتنامه پیش من آمد؟ بهتر است انصاف را رعایت کنیم. البته بعضی مطبوعات و بخصوص یک روزنامه در حق ما کم لطفی کردند که امیدوارم این کار را انجام ندهند.

وی گفت: سوال من از این روزنامه‌نگاران این است که با همه بدبختی‌هایی که تیم ما دارد بالاتر از صدر چه چیزی را باید به دست بیاوریم؟ ما صدر جدول را اشغال کرده و با همه مشکلات خود جایگاه خوبی را داریم. 3 بازیکن طراز اول استقلال یعنی مجیدی، منتظری و اکنون نکونام که این چند بازی آخر را نبوده رفته‌اند اما تیم ما امتیازات لازم را گرفته است.

مدیرعامل استقلال تاکید کرد: اینجا تفاوت مربی سطح بالا چون قلعه‌نویی با مربیان متوسط مشخص می‌شود که با وجود همه این فشارها تیم را جمع کرده و امتیاز گرفته است. امروز هم برای آنکه نگویند یک تنه تصمیم گرفته‌ایم همه را فراخواندیم.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: پورحیدری عضو هیئت مدیره و مدیر فنی تیم، امیر قلعه‌نویی نفر اول فنی تیم به همراه نظری جویباری، امیری، ساعدی و نوری‌فر در این جلسه با نکونام حضور داشتند تا یک تصمیم جمعی گرفته شود. وقتی بازیکن اصرار می‌کند که می‌خواهد برود و علی‌رغم پافشاری من و قلعه‌نویی نکونام خواهان جدایی بود ما هم ترجیح دادیم با این موضوع مخالف نکنیم.

وی تصریح کرد: می‌توانستیم دو انتخاب انجام دهیم؛ یا اینکه 700،800 میلیون به این بازیکن بدهیم و نتوانیم به خوبی هم از او استفاده کنیم و تا آخر فصل حاشیه داشته باشیم یا اینکه با رفتن او موافقت کنیم و در این میان پولی هم به دست بیاوریم بنابراین برخلاف میل باطنی خود این بازیکن را آزاد کردیم و البته قرار است تا 20 درصداز مبلغ قرارداد او در اختیار باشگاه قرار بگیرد و نکونام به الغرافه قطر برود.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه این مسئله هم استقلال و نکونام را جلو می‌برد، گفت: خواهشی که دارم اکنون زیاد در این باره صحبت نکنیم چون در آستانه دربی شرایط سخت است. فعلا تا همین جا بسنده کنیم و بعد از دربی مفصل در این خصوص صحبت خواهم کرد.

فتح‌الله‌زاده گفت: سلایق فرق دارد و در تیم سرمربی تصمیم می‌گیرد چه کسی در زمین بازی کند و چه کسی بازی نکند. شاید در این بین سوءتفاهمی به وجود بیاید اما من فکر می‌کنم ما می‌توانستیم بیشتر نزدیک هم باشیم اما جواد فکر می‌کرد با توجه به سن بالا و کسوتی که دارد نمی‌تواند با ما ادامه دهد.

وی با بیان اینکه به پیشرفت فکر می‌کنیم و فقط کار خودمان را انجام می‌دهیم اظهار داشت: تفکر ما موفقیت تیم است و با بقیه مسائل کاری نداریم. هفته گذشته روی نظری پنالتی شد اما نه من و نه قلعه‌نویی صحبتی در این باره نکردیم. شاید خیلی‌ها بگویند بازی‌های زیادی به نفع استقلال شده اما ما حاضریم بازی‌هایی که به سود ما شد برگردد و بازی‌‌هایی که به ضررمان شده است هم برگردد.

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
با این همه آه و ناله هوادارای استقلال کجا میخواد بره؟؟؟؟ فقط باید اینو بدونه که خیلی بچه اس که فقط میخواد با قهر و نیومدن سر تمرین و.... به خواستش برسه.....
پارسال هنوز دو روز نشده بود اومده بود ادعای بازوبندم میکرد!

Sent from my C5303 using Tapatalk

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بنظرم دوستان جواد نکونام رو دیگه فراموش کنیم....ایشالا هر جا هست اگر تونست موفق باشه..اگرم نتونست که نتونست!! :دی

عشق است استقلال و ژنرالش
(تمرین امروز)

12170_orig.jpg

(هاشم بپّا منشوری نشی!!!!)
12159_orig.jpg

آرش نکنه رفته بوده مکه!! :دی

12157_orig.jpg

بچه های شین آباد!!!

12155_orig.jpg

آی پدرسوخته!!!

12158_orig.jpg

بردپیت استقلال که میگن اینه ها!!
12174_orig.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نکونام به دیدار کفاشیان رفت !

کاپیتان تیم ملی به دیدار رییس فدراسیون فوتبال رفت.

به گزارش اوج،جواد نکونام پس از پایان جلسه خود با مسولان باشگاه استقلال،به فدراسیون فوتبال رفت تا با علی کفاشیان دیدار کند.

وی قصد دارد پس از جلسه با کفاشیان،به فرودگاه امام(ره)برود تا عازم قطر شود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

20 درصد از قراردادش را می‌گیریم
فتح‌الله‌زاده: در پست نکونام نگرانی نداریم/ اگر رضایت نمی‌دادیم نمی‌توانست برود
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: در پست جواد نکونام نگرانی نداریم چرا که ساموئل و تیموریان هستند.

13920427000103_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده بعد از جلسه با جواد نکونام در جمع خبرنگاران گفت: قبل از اینکه بخواهم در مورد نکونام صحبت کنم باید از برخی روزنامه‌ها و مطبوعات گله کنم، آنهایی که ذهنیت خودشان را به شکل واقعیت می‌نویسند و همه را دچار مشکل می‌کنند. برخی می‌گویند حق و حقوق باشگاه چه شد؟ آیا باید به شما جواد بدهم یا به مسئولان بالاتر؟ اگر از این روزنامه‌ها شکایت کنیم می‌آیند و می‌گویند تو را به خدا رضایت بده.

وی ادامه داد: برخی از این روزنامه‌ها نوشته‌اند زندی رفت و هیچ پولی نگرفت. فلان بازیکن جدا شد و پولی نگرفت من صراحتاً گفتم که از ترانسفر پژمان منتظری پولی به ما نخواهد رسید اما با این وجود از این بازیکن هم پول گرفتم. از زندی هم پول گرفتم، 37-38درصد پول گرفتم. من که بازیکن را به راحتی رها نمی‌کنم تا برود.

مدیرعامل استقلال تصریح کرد: در مورد نکونام هم می‌گویند بندی در قراردادش هست که می‌تواند آزاد شود. اگر این بند در قراردادش بود پس چرا شش جلسه پیش ما آمده است تا رضایت بگیرد؟ صراحتاً بگویم یک روزنامه به ما کم‌لطفی می‌کند. ما با این همه مشکل که داریم در حال حاضر صدر جدول هستیم. از صدر که بالاتر نداریم. مگر می‌شود بالاتر از صدر هم رفت؟

فتح‌الله‌زاده افزود: استقلال در حالی این نتایج را گرفته که سه بازیکن درجه اولش را از دست داده است، فرهاد مجیدی،‌ پژمان منتظری و جواد نکونام، نکونام در این بازی‌ نبود ولی ما سه امتیاز را گرفتیم. سرمربی ما تحت فشار است، با این حال کارش را به خوبی انجام می‌دهد، اینجا فرق یک مربی خوب و متوسط مشخص می‌شود. تیمش را جمع وجور می‌کند و نتیجه می‌گیرد.

مدیرعامل در مورد جلسه با جواد نکونام گفت: امروز همه آمده بودند تا نگویند من تنهایی تصمیم گرفتم. منصور پورحیدری عضو هیئت مدیره و رئیس کمیته فنی. امیر قلعه‌نویی نفر اول کادر فنی، آقای نظری جویباری قائم‌مقام باشگاه و همچنین ساعدی و نوری‌فر هم بودند تا یک تصمیم جمعی بگیریم. ما همگی اصرار کردیم که نکونام بماند و حتی گفتیم که دو سه هفته برود و استراحت کند تا از نظر روحی و روانی شرایط بهتری داشته باشد اما او ترجیح داد که از استقلال جدا شود. به هر دلیلی که بود، گفت نمی‌خواهم بمانم. ما هم مخالفت نکردیم چون در آن صورت باید 700-800میلیون پول می‌دادیم و از آن بازیکن هم نمی‌توانستیم استفاده کنیم و همیشه حاشیه وجود داشت اما اکنون با جدایی نکونام هم پول نمی‌دهیم و هم پولی می‌گیریم البته جدایی نکونام برخلاف میل باطنی من و قلعه‌نویی بود. نکونام باید 20درصد از مبلغ قراردادش با باشگاه الغرافه قطر را به ما پرداخت کند.

وی در مورد اینکه نکونام گفته است حرف‌هایی که مدیران استقلال گفته‌اند درست نبوده، اظهار داشت: اجازه بدهید در آستانه دربی بیشتر از این صحبت نکنم و موضوع را باز نکنم. به همین مقدار که کلیات را گفتم بسنده کنیم و بعد از دربی من در خدمتتان هستم تا بیشتر بگویم.

فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه نکونام به خاطر اختلاف‌نظر با سرمربی از این تیم جدا شد، گفت: سلایق فرق می‌کند. این تصمیم جمعی ما بود و باید بگویم او نتوانست با همه ما کار کند البته سرمربی است که تصمیم می‌گیرد که بازیکنی در ترکیب باشد یا نباشد. برخی حرف‌ها نیز رد و بدل شد که سوءتفاهم به وجود آورد. اعتقادم این است که می‌توانستیم بیشتر به هم نزدیک شویم و با هم ادامه بدهیم اما آقاجواد احساس کرد دیگر نمی‌شود ادامه داد و همه نتوانستیم با او کار کنیم. به او هم حق می‌دهیم که بخواهد پیشرفت کند. ما در شرایط حساسی هستیم و همه‌جوره تحت فشار قرار داریم.

وی با اشاره به دیدار روز گذشته با استقلال خوزستان گفت: همه دیدند که روی نظری پنالتی شد اما من و سرمربی تیم اعتراضی نکردیم و سکوت کردیم، پنالتی‌هایی که به سود ما گرفته شده را با پنالتی‌هایی که برای ما نگرفته‌اند مقایسه کنید. حاضریم پنالتی‌هایی را که نگرفته‌اند را بگیریم و پنالتی‌هایی که به سودمان گرفته‌اند را پس بدهیم.

فتح‌الله‌زاده در مورد پست جواد نکونام در استقلال گفت: ما به آقاجواد نیاز داشتیم و بودنش به ما قوت قلب می‌داد اما در این پست نگرانی نداریم زیرا آندرانیک تیموریان و ساموئل هستند. هرچند دوست داشتیم نکونام را نگه داریم.

وی در مورد اینکه ظاهراً نکونام دوست نداشت به خاطر جام‌جهانی در لیگ قهرمانان آسیا برای استقلال بازی کند، گفت:‌ من که از ذهن آدم‌ها خبر ندارم، قلعه‌نویی هم حق دارد که ناراحت باشد، 7ماه برای بازیکنان زحمت کشیده و کار یادشان داده. اعتقاد راسخ دارم با وجود قلعه‌نویی و بازیکنان بزرگی که داریم و با وجود همه مشکلات همه چیز را پشت سر گذاشته‌ایم و همچنان مدعی اصلی قهرمانی هستیم و روز به روز بهتر خواهیم شد.

وی در مورد اینکه کری بین استقلال و پرسپولیس شروع شده و آنها نیز از شیرخوارگاه آمنه بازدید کرده‌اند، گفت: به هر حال خوشحالیم زیرا کار خوب از هرکسی که انجام شود، خوب است. ما نمی‌خواهیم کری بخوانیم اما ما در دربی چه ببریم چه ببازیم وضعیتمان بهتر از حریف است و در جایگاه بهتری در جدول قرار می‌گیریم. آیا این کری است؟

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه امیری باعث جدایی نکونام از استقلال شد، گفت: این مسئله در جلسه هم مطرح شد اما باید بگویم اصلاً فرض را بر این بگذاریم که او به اشتباه گفته است که قلعه‌نویی نکونام را نمی‌خواهد. امروز که رو در رو بودیم. باید فرض را کنار می‌گذاشتیم. امیر قلعه‌نویی گفت که نمی‌خواهم نکونام برود اما نکونام قصد داشت به هر دلیلی که برای خودش محترم است، جدا شود. ما اگر با جدایی نکونام موافقت نمی‌کردیم او نمی‌توانست برود.

فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه نکونام گفته بود در صورت عدم موافقت بازی نمی‌کردم، گفت: نمی‌توانست بازی نکند. او بازیکن حرفه‌ای است و قرارداد حرفه‌ای داریم که کاملاً قرص و محکم بود بنابراین تا ما موافقت نمی‌کردیم نمی‌توانست از تیم ما جدا شود. چرا برخی حاشیه درست می‌کنند و می‌گویند بندی در قراردادش بوده با این حال چون بازی حساس دربی را در پیش داریم به نظر او احترام گذاشتیم. هر بازیکنی که برای استقلال زحمت کشیده باشد به او احترام می‌گذارم حتی اگر بخواهد با شرایط بدی برود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دقت کردید نه تیم جباری نه تیم پژمان و نه الغرافه که نکونام رو خریده هیچ کدوم در لیگ قهرمانان آسیا نیستن؟
جالبترش هم اینجاست همه به لیگ قطر میرن که از لیگ های دیگه زودتر تموم میشه!!!
پژمان مگه قرار نبود به چین بره؟!

gorazderaz

Registered User
لایک‌ها
38
آقا بالاخره مجیدی بازی با پرسپولیس میاد یا نه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبترش هم اینجاست همه به لیگ قطر میرن که از لیگ های دیگه زودتر تموم میشه!!!
پژمان مگه قرار نبود به چین بره؟!

چه نیازی هست بعد از جلسه امروز بره به دیدار کفاشیان؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا