griefcottage
Registered User
میادش باور کن!نه برادر شایعه بود...دلت خوشه ها![]()
میادش باور کن!نه برادر شایعه بود...دلت خوشه ها![]()
زمین و زمان دست به دست هم دادن که تیم ما رو نابود کنند و ریشه اش رو بزننچه نیازی هست بعد از جلسه امروز بره به دیدار کفاشیان؟
مطمئن باش..بگردم دورت ژنرال که 4 ستون اصلی تیمت هم رفتن بجای نق و نوق کردن تیمو از رتبه 4 آوردی صدر جدول اونم با این اختلاف امتیاز
تیم الان دست هرکی بود بالاتر از دهم نبود ولی تو بجای نق و نوق کردن و هی گفتن اینکه بازیکن نداریم و اشکال داوری و...! کارت خودتو میکنی
الحق که ژنرالی
قابل توجه شما دوست عزیزنه برادر شایعه بود...دلت خوشه ها![]()
امیدوارم کیروش واسه این خواب نبینه !حالا واقعا خوب شد آندو رو با هر قیمتی بود گرفتیم و گرنه...
دقت کردید نه تیم جباری نه تیم پژمان و نه الغرافه که نکونام رو خریده هیچ کدوم در لیگ قهرمانان آسیا نیستن؟
کسی زحماتشو نادیده نگرفته اما قرارم نبوده بیاد یه پول هنگفت بگیره و این همه ناز و حاشیه داشته باشه تو زمین راه بره اگه اینجوری باشه من و شما هم مجانی میتونیم این کارو انجام بدیم اگه زحمتی کشیده پولشم گرفته این چیزی که شما میگید شاید برای پژمان صدق کنه برای نکونام خیر... هوادار هم وقتی از بازیکنی حمایت میکنه که واسه تیم محبوبش زحمت بکشه من حال حاضر امثال نوری ونیکبخت رو به پژمان و جواد ترجیح میدم چون اینا دارن واسه تیم زحمت میکشن در ضمن اینا با پای خودشون رفتن قضیه شون با کسایی مثل دلپیرو و رائول فرق داره!!!...خوبه بی جهت واسه خودمون اسطوره نسازیمفقط می گم بی انصافیه که زحمات تکونام رو نادیده بگیریم. طی دو سال حضورش تو استقلال حداقل تو لیگ و آسیا از لحاظ دفاعی تیم شخصیت پیدا کرده بود. تیم ملی تو 8 بازی فقط دو تا گل خورد. شاید رضا حقیقی به خاطر نیروی جوانیش امتیاز بیشتری از نکونام بگیره ولی نکونام یه لیدر بود که حتی تو جایگیری و تهییج بازیکنان نقش مهمی داشت. وقتی هوادار این جوری درباره نکونام قضاوت می کنه از رقیب دیگه نمی شه انتظاری داشت.
هر چند نکونام هم لجبازی کرد و معلوم بود از دست کادر مدیریتی خیلی دلگیره.
فتح الله زاده هم که انگار مذاکرات ژنو رو برده. می گه اگه می موند باید 700 800 تا بهش می دادیم ولی حالا 300 تا هم کاسب شدیم. آفرین به هنر شما که واقعا یه هنرمند هستید.
دقیقا ...و بکم هم منطقی نگاه کنیم شاید بهتر باشه - یعد از برنامه 90 این هفته برخی دوستان دوباره گفتن دیدید جواد چی گفت ؟ امیر دروغ میگه - حاجی دروغ میگه -حاجی بی عرضست , اله بله ...
ولی امروز میبینیم منصورخان پورحیدری هم میگه جواد خودش میخواست هر جور شده بره - دیگه هر کی قبول نداشته باشیم فکر کنم هممون منصور خان رو کامل قبول دارم تو اون 5 نفری که تو جلسه بودن
این سایت باشگاه استقلال با این بیانیه هاش فقط باعث شد به باشگاه تاج توهین بشه. واقعا اینا فکر کردن با بیانیه ای که میدن طرف مقابل ساکت میشینه؟ نتیجه ش این میشه که سایت مقابل یه بیانیه 100 برابر توهین آمیز تر رو منتشر کرده که واقعا از خوندنش خجالت میکشه آدم!
متاسفم!
والا فعلا که برعکسش دارند عمل میکنند....بهتره به جای بیانیه دادن خود مسئولین باشگاه مصاحبه کنند....وقتی بیانیه میدن..نویسنده ش مشخص نیست..اون وقت طرف مقابل هم بیانیه ای میده که بار حقوقی نداره چون نویسنده ش مشخص نیست...وقتی سایت یک باشگاه در بیانیه اش کل 11 بازیکن ما رو به دوپینگ متهم میکنه نمیشه کاری کرد! ولی هیچ مسئولی نمیاد این حرفو بزنه چون بار حقوقی داره براش! نمیدونم تا جمعه تا کجا میخوان پیش برن ...ولی نباید اجازه داده بشه کل قهرمانی های باشگاه رو کسی زیر سوال ببره به همین راحتی و بعد ما هم در جوابش فقط بیانیه بدیم!!پارسال یه روند خوبی رو باشگاه داشت پیاده میکرد ؛ چه توی سایت و چه توی روزنامه ی استقلال جوان خیلی به ندرت مطلب یا تیتری در مورد تیم پایتخت میزد ... حالا اونا هی خودشونو میکوبوندن به در و دیوار که بخوان ما رو وارد بازی کنن ولی باشگاه روندش رو حفظ میکرد ... البته در مورد داربی امسال باید باشگاه قاطعانه وارد عمل بشه و نذاره پرسپولیس سیاست این چند وقتش که فشار آوردن به داوری برای جهت دار کردنش هست رو بخواد واسه داربی هم پیاده کنه ... چیزی که میبینیم داره اتفاق میفته ... ولی در کل به نظرم باید مثل همین تاپیک هواداری عمل کنن ... باید تفاوت خودمون رو نشون بدیم ... اینکه مدام توی تاپیک اون تیم دارن به تیم ما توهین میکنن ولی بچه ها اینجا خونسرد عمل میکنن مشخص کننده ی یه مطلب خیلی مهمه که خودتون هم میتونید بش برسید . باشگاه هم باید تفاوت خودش رو نشون بده ...
کسی زحماتشو نادیده نگرفته اما قرارم نبوده بیاد یه پول هنگفت بگیره و این همه ناز و حاشیه داشته باشه تو زمین راه بره اگه اینجوری باشه من و شما هم مجانی میتونیم این کارو انجام بدیم اگه زحمتی کشیده پولشم گرفته این چیزی که شما میگید شاید برای پژمان صدق کنه برای نکونام خیر... هوادار هم وقتی از بازیکنی حمایت میکنه که واسه تیم محبوبش زحمت بکشه من حال حاضر امثال نوری ونیکبخت رو به پژمان و جواد ترجیح میدم چون اینا دارن واسه تیم زحمت میکشن در ضمن اینا با پای خودشون رفتن قضیه شون با کسایی مثل دلپیرو و رائول فرق داره!!!...خوبه بی جهت واسه خودمون اسطوره نسازیم
در مورد حرف فتح اله زاده هم اگر منصورخان نبود با توجه به حرف هایی که در نود زده شد شاید بهش حق نمیدادم اما خود منصورخان هم تایید کرده آقا اومده گفته رضایت نامم رو ندید واستون بازی نمیکنم یه جورایی دلم با شما نیست و میخوام برم خوب قطعا نمیشه به زور نگهش بدارن و پول مفت بهش بدن همون بهتر بره و یه چیزی گیر باشگاه بیاد