• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
بگردم دورت ژنرال که 4 ستون اصلی تیمت هم رفتن بجای نق و نوق کردن تیمو از رتبه 4 آوردی صدر جدول اونم با این اختلاف امتیاز
تیم الان دست هرکی بود بالاتر از دهم نبود ولی تو بجای نق و نوق کردن و هی گفتن اینکه بازیکن نداریم و اشکال داوری و...! کارت خودتو میکنی
الحق که ژنرالی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
راستش شاید درست نباشه دقیقا حالا که نکو رفته ازش بد بگیم
ولی اگر بخوایم منطقی نگاه کنیم به قضیه جواد تو این دو ساله بارها این داستان رو بازی کرد و بارها قهر کرد و سر هر چیزی از بازو بنده گرفته تا پیشنهاد و حتی مسائل ریز تر!! سر تمرین نرفت - که همه اینها در اصل بی اعتنایی به مربی بود که همه به برخورد قاطع با بازیکن میشناختنش
یه جورایی خارج از همه بحثها وجهه قاطع امیر رو خراب کرد و از اونطرف راه رو برای بازیکنایی مثل ساموئل باز کرد تا با دو روز دیرشدن پولشون داستان درست کنن
از طرف دیگه بازیکنهای خوبی تو این پست بودن که میشد آوردشون از جمله رضا حقیق و امید ابراهیمی که به خاطر آقا جواد ازشون گذشتیم و ایشون هم امروز دستمون رو گذاشتن تو پوست گردو
شما نگاه کنید بزرگترین تیمهای دنیا مثل میلان و رئال و منچستر هم اگر چند تا ستونشون رو این مدلی از دست بدن واقعا نمیشه امیدی بهشون داشت و امروز اگر صدر جدولیم نمیشه گفت کار بزرگی کردیم باید گفت کار شگفت انگیزی کردیم - یادمون نره دو سال پیش فقط فرهاد نیم فصل رفت و تیم به کجا کشید کارش ولی امروز از اول فصل چهارمین بازیکن بزرگمون رو از دست دادیم
و بکم هم منطقی نگاه کنیم شاید بهتر باشه - یعد از برنامه 90 این هفته برخی دوستان دوباره گفتن دیدید جواد چی گفت ؟ امیر دروغ میگه - حاجی دروغ میگه -حاجی بی عرضست , اله بله ...
ولی امروز میبینیم منصورخان پورحیدری هم میگه جواد خودش میخواست هر جور شده بره - دیگه هر کی قبول نداشته باشیم فکر کنم هممون منصور خان رو کامل قبول دارم تو اون 5 نفری که تو جلسه بودن
در نتیجه آقا جواد به خاطر تیم ملی بوده - به خاطر پول بوده - به خاطر معاون باشگاه بوده :دی - به خاطر هر چی بوده دوست داشته تو این موقعیت دست تیم رو خالی کنه و بزنه به چاک
دمت گرم آقا جواد 1.5 سال اینجا بودی ولی فکر کنم یه لگد زدی زیر نمک دون وقای نمک رو خوردی چون خودت میدونی چقدر خرف و حدیث شنیدن مسئولین تیم استقلال برای آوردنت - خودت میدونی وقتی خوب نبودی چجور امیر جلوت وای میستاد و سپر انتقادا میشد و میگفت جواد بهترین بازیکن زمین بود - خودت میدونی هرکی جات بود با اون مدل بازیای اول فصل قبل هوادار باهاش چه میکرد ولی هوادار از گل کمتر بهت نگفت - به نظرم به هر دلیل , به هر دلیل که رفتی ارزون بود آقا جواد - به سلامت

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
چه نیازی هست بعد از جلسه امروز بره به دیدار کفاشیان؟
زمین و زمان دست به دست هم دادن که تیم ما رو نابود کنند و ریشه اش رو بزنن :D اونوقت میان میگن توهم توطئه داریم :eek:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بگردم دورت ژنرال که 4 ستون اصلی تیمت هم رفتن بجای نق و نوق کردن تیمو از رتبه 4 آوردی صدر جدول اونم با این اختلاف امتیاز
تیم الان دست هرکی بود بالاتر از دهم نبود ولی تو بجای نق و نوق کردن و هی گفتن اینکه بازیکن نداریم و اشکال داوری و...! کارت خودتو میکنی
الحق که ژنرالی
مطمئن باش..

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
فقط می گم بی انصافیه که زحمات تکونام رو نادیده بگیریم. طی دو سال حضورش تو استقلال حداقل تو لیگ و آسیا از لحاظ دفاعی تیم شخصیت پیدا کرده بود. تیم ملی تو 8 بازی فقط دو تا گل خورد. شاید رضا حقیقی به خاطر نیروی جوانیش امتیاز بیشتری از نکونام بگیره ولی نکونام یه لیدر بود که حتی تو جایگیری و تهییج بازیکنان نقش مهمی داشت. وقتی هوادار این جوری درباره نکونام قضاوت می کنه از رقیب دیگه نمی شه انتظاری داشت.
هر چند نکونام هم لجبازی کرد و معلوم بود از دست کادر مدیریتی خیلی دلگیره.
فتح الله زاده هم که انگار مذاکرات ژنو رو برده. می گه اگه می موند باید 700 800 تا بهش می دادیم ولی حالا 300 تا هم کاسب شدیم. آفرین به هنر شما که واقعا یه هنرمند هستید.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به مطالب منتشر شده بین دو باشگاه در تاپیکهای هواداری نپردازید...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دقت کردید نه تیم جباری نه تیم پژمان و نه الغرافه که نکونام رو خریده هیچ کدوم در لیگ قهرمانان آسیا نیستن؟

حالا دارم علت اینکه جباری رفت قطر و نیم فصل نیومد استقلال رو میفهمم ... شما فکرشو بکن ، جباری ، صادقی ، بیک زاده ، آندو ، حیدری ، نکونام ، منتظری همه تو ترکیب تیم ملی فیکس بودن ... کیروش با اون کفاشیان دلقک زیر پای بازیکنا نشستن ... خدا ازشون نگذره.

متاسفامه دیوار کوتاه تر از استقلال وجود نداره ...

تو سالی که خیلی راحت میتونستیم تا فینال آسیا پیش بریم اینطوری 3 تا ملی پوش رو ازمون دور کردن ..

ولی امیدوارم با همه ی این تفاسیر بتونیم بریم فینال آسیا تا یه تو دهنی محکم به فدراسیون زده باشیم ... حالم از هر چی کیروش و کفاشیان و غیره هست به هم میخوره ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فقط می گم بی انصافیه که زحمات تکونام رو نادیده بگیریم. طی دو سال حضورش تو استقلال حداقل تو لیگ و آسیا از لحاظ دفاعی تیم شخصیت پیدا کرده بود. تیم ملی تو 8 بازی فقط دو تا گل خورد. شاید رضا حقیقی به خاطر نیروی جوانیش امتیاز بیشتری از نکونام بگیره ولی نکونام یه لیدر بود که حتی تو جایگیری و تهییج بازیکنان نقش مهمی داشت. وقتی هوادار این جوری درباره نکونام قضاوت می کنه از رقیب دیگه نمی شه انتظاری داشت.
هر چند نکونام هم لجبازی کرد و معلوم بود از دست کادر مدیریتی خیلی دلگیره.
فتح الله زاده هم که انگار مذاکرات ژنو رو برده. می گه اگه می موند باید 700 800 تا بهش می دادیم ولی حالا 300 تا هم کاسب شدیم. آفرین به هنر شما که واقعا یه هنرمند هستید.
کسی زحماتشو نادیده نگرفته اما قرارم نبوده بیاد یه پول هنگفت بگیره و این همه ناز و حاشیه داشته باشه تو زمین راه بره اگه اینجوری باشه من و شما هم مجانی میتونیم این کارو انجام بدیم اگه زحمتی کشیده پولشم گرفته این چیزی که شما میگید شاید برای پژمان صدق کنه برای نکونام خیر... هوادار هم وقتی از بازیکنی حمایت میکنه که واسه تیم محبوبش زحمت بکشه من حال حاضر امثال نوری ونیکبخت رو به پژمان و جواد ترجیح میدم چون اینا دارن واسه تیم زحمت میکشن در ضمن اینا با پای خودشون رفتن قضیه شون با کسایی مثل دلپیرو و رائول فرق داره!!!...خوبه بی جهت واسه خودمون اسطوره نسازیم
در مورد حرف فتح اله زاده هم اگر منصورخان نبود با توجه به حرف هایی که در نود زده شد شاید بهش حق نمیدادم اما خود منصورخان هم تایید کرده آقا اومده گفته رضایت نامم رو ندید واستون بازی نمیکنم یه جورایی دلم با شما نیست و میخوام برم خوب قطعا نمیشه به زور نگهش بدارن و پول مفت بهش بدن همون بهتر بره و یه چیزی گیر باشگاه بیاد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
و بکم هم منطقی نگاه کنیم شاید بهتر باشه - یعد از برنامه 90 این هفته برخی دوستان دوباره گفتن دیدید جواد چی گفت ؟ امیر دروغ میگه - حاجی دروغ میگه -حاجی بی عرضست , اله بله ...
ولی امروز میبینیم منصورخان پورحیدری هم میگه جواد خودش میخواست هر جور شده بره - دیگه هر کی قبول نداشته باشیم فکر کنم هممون منصور خان رو کامل قبول دارم تو اون 5 نفری که تو جلسه بودن
دقیقا ...

روند اتفاقات یک هفته ی اخبر نشون داد که جواد خودش میخواسته بره ..

با این اوصاف باید منتظر نظر اون دوستانی بود که جواد رو پسر پیغمبر دیدن و به خاطر حرفایی که الآن مشخص میشه چقدرش دروغ و دلنگ بود سرمربی بدبخت تیم رو آماج حملات و تهمت ها قرار دادن ...

امیدوارم این ماجرا درس عبرتی براشون باشه و همچنین امیدوارم این تهمتایی که بش چسبوندن گریبانگیرشون نشه ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این سایت باشگاه استقلال با این بیانیه هاش فقط باعث شد به باشگاه تاج توهین بشه. واقعا اینا فکر کردن با بیانیه ای که میدن طرف مقابل ساکت میشینه؟ نتیجه ش این میشه که سایت مقابل یه بیانیه 100 برابر توهین آمیز تر رو منتشر کرده که واقعا از خوندنش خجالت میکشه آدم!
متاسفم!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بی خیال ... نکونام رفت که رفت ... دمش گرم ، واسمون وزنه بود تو زمین (بیشتر از لحاظ روحیه و تجربه) ولی الآن ایشالا بازیکنای فعلی بازدهی بیشتری از جواد خواهند داشت .

بپردازیم به دربی ... به نظرتون چند هیچ میبریمشون ؟ :D من که میگم 2 تا رو شاخشه ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این سایت باشگاه استقلال با این بیانیه هاش فقط باعث شد به باشگاه تاج توهین بشه. واقعا اینا فکر کردن با بیانیه ای که میدن طرف مقابل ساکت میشینه؟ نتیجه ش این میشه که سایت مقابل یه بیانیه 100 برابر توهین آمیز تر رو منتشر کرده که واقعا از خوندنش خجالت میکشه آدم!
متاسفم!

پارسال یه روند خوبی رو باشگاه داشت پیاده میکرد ؛ چه توی سایت و چه توی روزنامه ی استقلال جوان خیلی به ندرت مطلب یا تیتری در مورد تیم پایتخت میزد ... حالا اونا هی خودشونو میکوبوندن به در و دیوار که بخوان ما رو وارد بازی کنن ولی باشگاه روندش رو حفظ میکرد ... البته در مورد داربی امسال باید باشگاه قاطعانه وارد عمل بشه و نذاره پرسپولیس سیاست این چند وقتش که فشار آوردن به داوری برای جهت دار کردنش هست رو بخواد واسه داربی هم پیاده کنه ... چیزی که میبینیم داره اتفاق میفته ... ولی در کل به نظرم باید مثل همین تاپیک هواداری عمل کنن ... باید تفاوت خودمون رو نشون بدیم ... اینکه مدام توی تاپیک اون تیم دارن به تیم ما توهین میکنن ولی بچه ها اینجا خونسرد عمل میکنن مشخص کننده ی یه مطلب خیلی مهمه که خودتون هم میتونید بش برسید . باشگاه هم باید تفاوت خودش رو نشون بده ...

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پارسال یه روند خوبی رو باشگاه داشت پیاده میکرد ؛ چه توی سایت و چه توی روزنامه ی استقلال جوان خیلی به ندرت مطلب یا تیتری در مورد تیم پایتخت میزد ... حالا اونا هی خودشونو میکوبوندن به در و دیوار که بخوان ما رو وارد بازی کنن ولی باشگاه روندش رو حفظ میکرد ... البته در مورد داربی امسال باید باشگاه قاطعانه وارد عمل بشه و نذاره پرسپولیس سیاست این چند وقتش که فشار آوردن به داوری برای جهت دار کردنش هست رو بخواد واسه داربی هم پیاده کنه ... چیزی که میبینیم داره اتفاق میفته ... ولی در کل به نظرم باید مثل همین تاپیک هواداری عمل کنن ... باید تفاوت خودمون رو نشون بدیم ... اینکه مدام توی تاپیک اون تیم دارن به تیم ما توهین میکنن ولی بچه ها اینجا خونسرد عمل میکنن مشخص کننده ی یه مطلب خیلی مهمه که خودتون هم میتونید بش برسید . باشگاه هم باید تفاوت خودش رو نشون بده ...
والا فعلا که برعکسش دارند عمل میکنند....بهتره به جای بیانیه دادن خود مسئولین باشگاه مصاحبه کنند....وقتی بیانیه میدن..نویسنده ش مشخص نیست..اون وقت طرف مقابل هم بیانیه ای میده که بار حقوقی نداره چون نویسنده ش مشخص نیست...وقتی سایت یک باشگاه در بیانیه اش کل 11 بازیکن ما رو به دوپینگ متهم میکنه نمیشه کاری کرد! ولی هیچ مسئولی نمیاد این حرفو بزنه چون بار حقوقی داره براش! نمیدونم تا جمعه تا کجا میخوان پیش برن ...ولی نباید اجازه داده بشه کل قهرمانی های باشگاه رو کسی زیر سوال ببره به همین راحتی و بعد ما هم در جوابش فقط بیانیه بدیم!!

Last edited by a moderator:

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
من کاری به تاپیکای دیگه یا روزنامه های دیگه ندارم فقط و فقط یچی میگم ماشالله به غیرتتون بچه ها ( استقلال عالی کار کرده با این وضع رفتن بازیکنای اصلی و مصدوما ) ماشالله .

برین کنار اسفند دود کردم یا الله دیگه قهرمانی لایق تیم 67 اوم نه ... .

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
ارزش محتویات سایت باشگاه استقلال بالاتر از اینگونه مطالبی هست که در سایت انتشار داده شده و کار مسٔول (سایت) کاملا غیر حرفه‌ای و اصولی بوده و برای من تازگی داره!
خصوصا برای «همچین مخاطبی» ...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
کسی زحماتشو نادیده نگرفته اما قرارم نبوده بیاد یه پول هنگفت بگیره و این همه ناز و حاشیه داشته باشه تو زمین راه بره اگه اینجوری باشه من و شما هم مجانی میتونیم این کارو انجام بدیم اگه زحمتی کشیده پولشم گرفته این چیزی که شما میگید شاید برای پژمان صدق کنه برای نکونام خیر... هوادار هم وقتی از بازیکنی حمایت میکنه که واسه تیم محبوبش زحمت بکشه من حال حاضر امثال نوری ونیکبخت رو به پژمان و جواد ترجیح میدم چون اینا دارن واسه تیم زحمت میکشن در ضمن اینا با پای خودشون رفتن قضیه شون با کسایی مثل دلپیرو و رائول فرق داره!!!...خوبه بی جهت واسه خودمون اسطوره نسازیم
در مورد حرف فتح اله زاده هم اگر منصورخان نبود با توجه به حرف هایی که در نود زده شد شاید بهش حق نمیدادم اما خود منصورخان هم تایید کرده آقا اومده گفته رضایت نامم رو ندید واستون بازی نمیکنم یه جورایی دلم با شما نیست و میخوام برم خوب قطعا نمیشه به زور نگهش بدارن و پول مفت بهش بدن همون بهتر بره و یه چیزی گیر باشگاه بیاد

هیچ وقت نه از نکونام بلکه از بازیکن های دیگه اسطوره نساختم. منظورم اشتباهات پی درپی و بچگانه مدیریت و بیشتر از اون اطرافیان فتح الله زاده س که هر روز ( تاکید می کنم هر روز ) باید شاهد حواشی جدید باشیم. از دست دادن نکونام، مجیدی، منتظری، جباری و حمودی رو به خواست خود بازیکن می ذاریم ولی این حواشی پی درپی که به صورت بیانیه ها و رجزخونی ها شکل می گیره توجیه ناپذیره. بازم اینم اشکال نداره ولی این که آخر سر دو طرف در نقش مدعی العموم ظاهر می شن از همه بدتره. حالا با این بیانیه رقیب قاعدتا باید منتظر جواب باشیم و این داستان همچنان ادامه داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا