• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان فقط رعایت مسائل مرامنامه رو بکنید در غیر اینصورت شرمنده شما خواهیم شد. :) انشالله یه دربی خوب رو شاهد باشیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:eek: دوستان برید سایت گوگل

3a1dc7c660d449861.jpg

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
من متاسفانه دکتر بودم الان فهمیدم جواد جداشده ناراحت شدم اما این مبهم رفتنها یه جورایی شده جدیدا اخه یکدفعه رفتن باید دلیل قانع کننده ایی داشته باشه اگه امیر میخاست کنار یزارش لزومی نبود همه جا بگه میخامش اگه جواد وافعا دلش باتیم بود امروز موفعی جلسه داشت باید دیگه کوتاه میومد نمیدونم این بازی باافکارعمومی کی باید تموم بشه هوادار تکلیفشو بدونه کی راست میگه کی دروغ اما برهه خوبی از زمان نبود این رفتن چون دربی هست و شرایط روانی تیم قبلش بیخیال استقلال عشق است برد دربی از فرهاد که بالاتر نبوده خدا نگهدارش

gorazderaz

Registered User
لایک‌ها
38
من که میگم
همش تقصیر فتح الله زاده و مسئولان هست
بابا یه بازیکن میخواد از جوونی یش استفاده کنه و پول برای آینده اش پس انداز کنه
شماها که عرضه ندارید-چرا بازیکن گنده تر از دهنتون برداشتید
خدائیش الان پرسپولیس ضرر کرد بازیکن جوون گرفت
ما هم باید استعداد یابی میکردیم و میتوانستیم با نصف قرار داد نکونام 4 تا بازیکن خوب برای
تیم میگرفتیم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
جا دار از این تریبون از آقای علی امیری که باعث جدای علی حمودی ، مجتبی جباری و جواد نکونام در فصل جاری شد کمال تشکر و قدردانی رو بکنم
خدا تا آخر سال رحم کنه

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
من که میگم
همش تقصیر فتح الله زاده و مسئولان هست
بابا یه بازیکن میخواد از جوونی یش استفاده کنه و پول برای آینده اش پس انداز کنه
شماها که عرضه ندارید-چرا بازیکن گنده تر از دهنتون برداشتید
خدائیش الان پرسپولیس ضرر کرد بازیکن جوون گرفت
ما هم باید استعداد یابی میکردیم و میتوانستیم با نصف قرار داد نکونام 4 تا بازیکن خوب برای
تیم میگرفتیم
در این صورت اگر چند تا بازی یا فصل نتیجه نمیگرفتیم هوادارا کلی اعتراض میکردن..... اینجا ایرانه، هوادار و مسئول فقط نتیجه میخواد... خود حاجی هم داره زار میزنه که فقط پنج سال باشگاهو کامل بدن بهش، اما.....
در ضمن جدایی نکونام به خاطر پول نیست، اگر به خاطر پول بود مثل اول فصل همه جا جار میزد پول! دیگه همه میدونن جدایی های بازیکنا به خاطر چیه.... فقط میتونم بگم خدا باعث و بانیشو لعنت کنه که نمیذارن این هوادار بدبخت (خودمو میگم اصلا به دوستان بر نخوره) یک شب راحت بخوابه.
یادش بخیر پارسال چقدر با ذوق و شوق همه بازیای آخر فصل و آسیا رو میرفتیم استادیوم..... حداقل یک فرهاد بود، اما این فصل چی....!

Sent from my C5303 using Tapatalk

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بدون تعصب و رنگی بازی میگم... حالا که نکونام از استقلال رفته و چشم در چشم رحمتی نیست، ایکاش وسیله ای بشه برای اینکه رحمتی به اردوهای تیم ملی برگرده... به هر حال باید از همه پتانسیلها استفاده کرد. رحمتی در رقابت درون اردویی خط بخوره خیلی بهتره تا اینکه خودمون با دست خودمون کنارش بذاریم. به ویژه که خودش هم کم تمایل به بازگشت نشون نداده...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ذوستان بر خلاف بعضی ها من واسه برد استقلال شیرینی نمیدم ... مگه از مالم سیر شدم :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من متاسفانه دکتر بودم الان فهمیدم جواد جداشده ناراحت شدم اما این مبهم رفتنها یه جورایی شده جدیدا اخه یکدفعه رفتن باید دلیل قانع کننده ایی داشته باشه اگه امیر میخاست کنار یزارش لزومی نبود همه جا بگه میخامش اگه جواد وافعا دلش باتیم بود امروز موفعی جلسه داشت باید دیگه کوتاه میومد نمیدونم این بازی باافکارعمومی کی باید تموم بشه هوادار تکلیفشو بدونه کی راست میگه کی دروغ اما برهه خوبی از زمان نبود این رفتن چون دربی هست و شرایط روانی تیم قبلش بیخیال استقلال عشق است برد دربی از فرهاد که بالاتر نبوده خدا نگهدارش
بد نباشه ، دکتر واسه چی؟

نه والا هیچیش دیگه مبهم نیست .... تو همین تاپیک خودمون همه چیزو کشف کردیم :)

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
زنده باد سيد ، آرش ، حنيف ، امير حسين ، آندو ، خسرو حتي پژماني كه رفت.بعضي ها بايد از اينا ياد بگيرن.زنده باد تاج بزرگ.زنده باد امير كبير.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
بد نباشه ، دکتر واسه چی؟

نه والا هیچیش دیگه مبهم نیست .... تو همین تاپیک خودمون همه چیزو کشف کردیم :)
مرسی مصطفی جان بایکی ازدوستان رفتم باورکن هست خودم موندم چرا بین طرفدارهای استقلال حتی با در صدر بودن یه دلهره از آینده وجود داره ؟من خودم بشخصه نبود پشتوانه تیمی برام نگرانی بوجودآورده الان همه سن ها بالاس جواد هم فوتبال رویه اقول اقریبااما خودش به وزنه بودامیر باید نیمکت از امیدها پرکنه برا ایجاد انگیزه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فروزنده: صدرنشینی استقلال طبیعی و عادی است

در مورد پرسپولیس نظری ندارم چون پیگیر بازی‌های آنها نیستم. برای آنها کری هم نمی‌خوانم چون پرسپولیس که کری خواندن ندارد.

بازیگر سینمای ایران گفت: هیجان دربی جای خود، اما امیدوارم شاهد یک بازی خوب و با کیفیت باشیم.

نگار فروزنده در گفت‌وگو باخبرنگار ایلنا اظهار داشت:

این هفته دربی تهران را پیش رو داریم. هیجان دربی جای خود، اما امیدوارم شاهد یک بازی خوب و باکیفیت و پرگل باشیم و یک بازی با هیجان و تکنیکی را ببینیم یعنی آنقدر دربی جذاب باشدکه وقتی پای فوتبال می‌نشینیم میخکوب شویم و از مقابل تلویزیون بلند نشویم تا حتی یک لحظه ر ا هم از دست ندهیم.

وی افزود: من استقلالی هستم و استقلال در حال حاضر شرایط خوبی دارد، مثل همیشه که شرایط تیم خوب بوده و الان هم صدرنشین لیگ است، البته صدرنشینی استقلال خیلی طبیعی و عادی است و چیز عجیبی نیست، اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد.

با حضور امیر قلعه‌نویی همیشه استقلال جایگاه خوبی در جدول دارد و از نظر من قلعه‌نویی بهترین مربی برای استقلال است چراکه هر وقت در این تیم است استقلال بهترین جایگاه را در جدول دارد.

فروزنده در پایان گفت: در مورد پرسپولیس نظری ندارم چون پیگیر بازی‌های آنها نیستم. برای آنها کری هم نمی‌خوانم چون پرسپولیس که کری خواندن ندارد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
صادقی:دربی حال و هوای دیگری دارد/خیلی درس ها از نکونام گرفتم

به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی امیر حسین صادقی،وی درباره دربی عنوان کرد:به هفته دربی رسیدیم.از سال 82 که اولین بار در دربی به میدان رفتم 10 سال گذشته است.در همه این سالها،دربی،روزهای بعد و روزهای قبلش برایم متفاوت بوده اند.

وی ادامه داد:این بار هم دوباره همین است.دربی حال و هوای دیگری دارد.امیدوارم روز جمعه روزی باشد که فوتبال ایران قابلیت هایش را نشان بدهد.خوشحالم آزادی پس از مدتها دوباره شلوغ می شود.این جو مال دربی است و در هیچ مسابقه دیگری نمی توان نظیرش را دید.

صادقی درباره جدایی جواد نکونام از استقلال گفت:نکونام حقیقتا دوست خوب و عزیزی برای من است و در یک سال و نیم اخیر که در استقلال بود،خیلی درس ها از او گرفتم.امیدوارم در تیم جدیدش موفق باشد و با تلاش همه بازیکنان خلا این مهره ارزشمند را پر کنیم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نکونام که از در باشگاه اومده بیرون خبرنگارا ازش پرسیدن اصراری داشتند که بمونی گفت : نه !!!

با کاپیتان تیم ملی هم از اینکارا ؟!

شما اگه نمیخواستینش همون اول فصل میگفتین

ضمن اینکه بعد اومدن از باشگاه سوار ماشین علی امیری شده...پس نمیتونه باهاش مشکلی داشته باشه

مجتبی جباری هم که با خود مدیرعامل مشکل داشته
حمودی هم مقصر اون مدیر برنامه هاش بوده که مدیر برنامه های دهنوی هم هست که براش مشکلل درست کرده

علی حمودی هم طی مصاحبه ای اعلام کرد
حمودي: قاسم دهنوي هم قرباني اين آقا شد

http://www.goaldaily.ir/Template1/News.aspx?NID=51247
مگر شاكي شما همان مدير برنامه هايت نيست كه به خاطر او با مسوولان استقلال درگير شدي؟
دقيقا به همين دليل ناراحتم. روزي كه به دفتر باشگاه استقلال رفتم، به من گفتند كه عاليپور طبق دستور فتح‌ا...زاده حق ورود به دفتر باشگاه را ندارد. من به حكم انسانيت و اينكه جلوي چند نفر شخصيت او تخريب شد، از اين آقا دفاع كردم و گفتم اگر راهش ندهيد، من هم داخل نمي‌روم. با وجودي كه براي عقد قرارداد به باشگاه استقلال رفته بودم، داخل دفتر فتح‌ا...زاده نرفتم. آن كاري كه براي حفظ شخصيت عاليپور كردم، با ميلياردها تومان قابل قياس نيست اما ديديد كه براي اين آدم فقط پول مهم است. هركس با من تماس مي‌گيرد، اين موضوع را به رخ من مي‌كشد و مي‌گويد ديدي عاليپور چه شكلي جواب محبت هايت را داد؟
چرا از راه قانوني پيگير موضوع نمي‌شوي؟

این فتح الله زاده فصل بعد بره و یکی مثل آذری مدیر عامل ذوب اهن بیاد دستش با اینا تو یه کاسه نباشه...
آذری بخاطر حمایت از موسوی توسط دولت پیشین ممنوع کار شد

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
یه سوال ..
دوستان تا حالا کمپ مرحوم حجازی رفتین؟؟؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نکونام که از در باشگاه اومده بیرون خبرنگارا ازش پرسیدن اصراری داشتند که بمونی گفت : نه !!!

با کاپیتان تیم ملی هم از اینکارا ؟!

شما اگه نمیخواستینش همون اول فصل میگفتین

ضمن اینکه بعد اومدن از باشگاه سوار ماشین علی امیری شده...پس نمیتونه باهاش مشکلی داشته باشه

مجتبی جباری هم که با خود مدیرعامل مشکل داشته
حمودی هم مقصر اون مدیر برنامه هاش بوده که مدیر برنامه های دهنوی هم هست که براش مشکلل درست کرده

علی حمودی هم طی مصاحبه ای اعلام کرد
حمودي: قاسم دهنوي هم قرباني اين آقا شد

http://www.goaldaily.ir/Template1/News.aspx?NID=51247
مگر شاكي شما همان مدير برنامه هايت نيست كه به خاطر او با مسوولان استقلال درگير شدي؟
دقيقا به همين دليل ناراحتم. روزي كه به دفتر باشگاه استقلال رفتم، به من گفتند كه عاليپور طبق دستور فتح‌ا...زاده حق ورود به دفتر باشگاه را ندارد. من به حكم انسانيت و اينكه جلوي چند نفر شخصيت او تخريب شد، از اين آقا دفاع كردم و گفتم اگر راهش ندهيد، من هم داخل نمي‌روم. با وجودي كه براي عقد قرارداد به باشگاه استقلال رفته بودم، داخل دفتر فتح‌ا...زاده نرفتم. آن كاري كه براي حفظ شخصيت عاليپور كردم، با ميلياردها تومان قابل قياس نيست اما ديديد كه براي اين آدم فقط پول مهم است. هركس با من تماس مي‌گيرد، اين موضوع را به رخ من مي‌كشد و مي‌گويد ديدي عاليپور چه شكلي جواب محبت هايت را داد؟
چرا از راه قانوني پيگير موضوع نمي‌شوي؟

این فتح الله زاده فصل بعد بره و یکی مثل آذری مدیر عامل ذوب اهن بیاد دستش با اینا تو یه کاسه نباشه...
آذری بخاطر حمایت از موسوی توسط دولت پیشین ممنوع کار شد
یکم دیر اومدی دوست عزیز این بحث ها قبلا انجام شده
آمّا..
1- از کجا معلوم نکونام راست بگه؟ طبق صحبت های شما بازیکنا همشون راست میگن
2- بنظرم حاجی بعد یه عمر گدایی شب جمعه رو گم نمکینه..دوست عزیز مگر حاجی اولین بارشه قرارداد می بنده ؟ حتم بدون ریگی تو کفش مدیر برنامه حمودی بوده
3- چی شد از بین این همه پیغمبر حضرت جرجیس رو انتخاب کردی؟ آذری؟!!!!

یه سوال ..
دوستان تا حالا کمپ مرحوم حجازی رفتین؟؟؟

توفیق یار نبوده... من که نرفتم
شما خودت رفتی؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بازیکنان جذب شده در حد بازیکنان جدا شده استقلال نیستند
ورمزیار: استقلال خودزنی می‌کند/استرس بلای جان پرسپولیسی‌ها در دربی است
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: باشگاه استقلال با جدایی بازیکنانش خودزنی می‌کند.

13921022000049_PhotoA.jpg

• صادق ورمزیار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص عملکرد استقلال در لیگ سیزدهم، گفت: علیرغم اینکه امسال استقلال یارگیری خوبی انجام نداده اما فکر می‌کنم با بازی‌های خوبی که انجام داد توانسته خودش را در صدر جدول نگه دارد. استقلال بازیکنان خوبی از دست داد اما در نیم‌فصل بازیکنانی گرفت که اصلا قابل مقایسه با بازیکنان جدا شده نبودند اما وقتی که می‌بینیم استقلال در صدر جدول قرار دارد این موضوع نشان می‌دهد که کادر فنی توانسته به خوبی این تیم را هدایت کند. برد در 5 بازی اخیر استقلال نشان از سیر صعودی است که این تیم داشته است.

پیشکسوت باشگاه استقلال در مورد اینکه چرا بازیکنان جذب شده از نظر شما در سطح بازیکنان جدا شده نیستند، اظهار داشت:‌ این موضوع را باید کادر فنی بگوید که چرا بازیکنان جذب شده هم‌سطح بازیکنان جدا شده نیستند شاید بازیکنان همسطح درخواست‌‌های مالی داشتند اما به نظرم کادر فنی و باشگاه استقلال باید دلیل از دست دادن بازیکنان نامدارش را اعلام کند تا ما که پیگیر اخبار این باشگاه هستیم از این موضوع مطلع شویم باید بدانیم که چرا علی حمودی، مجتبی جباری، فرهاد مجیدی، پژمان منتظری و حالا جواد نکونام از تیم رفته‌‌اند چرا که دم حضور آنها برای باشگاه استقلال معضل است و باعث شده نیمکت این تیم خالی شود و همین موضوع کار را برای کادر فنی سخت کرده است.

ورمزیار درباره اینکه گفته می‌شود قلعه‌نویی نمی‌تواند با ستاره‌های نامدار کار کند و به همین دلیل این بازیکنان از استقلال جدا می‌شوند، ادامه داد: در ابتدا این را بگویم که جدا شدن این بازیکنان یک خودزنی به حساب می‌آید و الان باشگاه استقلال در خودزنی قرار دارد چرا که اجازه خروج این بازیکنان کار صحیحی نیست. البته من فکر نمی‌کنم که این حرف که گفته می‌شود قلعه‌نویی نمی‌تواند با ستاره‌ها کار کند درست باشد چرا که اگر او اینگونه بود در همان ابتدای فصل این بازیکنان را جذب نمی‌کرد. به نظر من اگر بازیکنی درخواست جدایی دارد به زور نمی‌توان او را در تیم نگه داشت اما با این حال اعتقاد دارم خروج بازیکنان از استقلال با این وضعیت عجولانه بود.

پیشکسوت باشگاه استقلال که سابقه حضور در چندین دربی را دارد، در مورد این بازی که روز جمعه برگزار می‌شود، اظهار داشت: پرسپولیس تیم خوبی است که پازل تاکتیکی خوبی دارد و هر 11 بازیکن این تیم به خوبی در جای خودشان قرار گرفته‌اند. به این تیم خوب باید نیمکت قوی‌ای هم اضافه کرد و می‌بینیم که نتایج خوبی هم تاکنون کسب کرده‌اند اما باخت به فولاد و ایجاد فاصله 4 امتیازی با استقلال استرسی در بین پرسپولیسی‌ها به وجود آورده که این استرس می‌تواند برای این تیم مخرب باشد. چرا که تجربه 16 ساله من می‌گوید تیمی که استرس داشته باشد مستعد باخت در دربی است. به نظر من عدم استرس و آرامش بازیکنان بیشتری تأثیرگذاری را در موفقیت یک تیم در دربی دارد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

گزارش فارس از تمام ابهامات جدایی ملی‌پوشان استقلال
پازل جدید قلعه‌نویی؛ جدایی پژمان و نکو + اردوی تیم ملی و کی‌روش=؟
لیگ فوتبال قطر درست در روزهایی به پایان می‌رسد که قرار است اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ آغاز شود.

13921022000736_PhotoA.jpg

• Tweet
  • به گزارش خبرگزاری فارس، لیگ فوتبال قطر درست در روزهایی به پایان می‌رسد که قرار است اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی 2014 آغاز شود.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم فوتبال استقلال روز گذشته در گفت و گوی پس از تمرین این تیم در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند جدایی بازیکنان ملی‌پوش تیمش از جمله جواد نکونام و پژمان منتظری و حضور آنها در تیم‌های قطری به دلیل حضور در اردوی تیم ملی به خاطر جام جهانی است؛ یادآور شد: مدتی است که دو سه سؤال در ذهن من وجود دارد. چرا فقط روی بازیکنان استقلال دست می‌گذارند با توجه به اینکه ما چند هفته‌ای نیز از صدر جدول فاصله داشتیم باید تحقیق کنیم تا از پایان لیگ قطر اطلاع پیدا کنیم. باید ببینیم آیا لیگ قطر قبل از 20 فروردین به پایان می‌رسد یا نه چراکه ما موقع شروع اردوها در لیگ قهرمانان بازی داریم. پرسپولیس تیم بسیار خوب و پر مهره‌ای است چرا هیچ‌کس روی بازیکنان آنها دست نمی‌گذارد؟ بحث مشکوک بودن وجود ندارد بلکه سوال‌هایی در ذهن ما شکل گرفته است. تمامی بازیکنان هم راهی قطر می‌شوند به هر حال اردوی تیم ملی از 20 فروردین شروع می‌شود و باید دید این تیم‌ها درگیر بازی‌های آسیایی هستند یا خیر. مردم همه‌چیز را به خوبی متوجه می‌شوند و آنها از ما جلوتر هستند. مردم می‌دانند به عنوان سرباز تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم.

13921022000739_PhotoL.jpg

رسیدن به پاسخ سؤال قلعه‌نویی خیلی سخت نبود، تا جایی که با جست و جو در بین سایت‌های قطری می‌شد به راحتی فهمید به طور دقیق یگ برتر قطر چه روز و حتی چه ساعتی به پایان می‌رسد و خیلی تحقیق و تفحص خاصی را نمی‌طلبید.

هفته بیست و ششم و پایانی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال قطر ملقب به لیگ ستارگان طبق اعلام سایت‌های قطری طی 7 دیدار همزمان جمعه 22 فروردین 93 و 2 روز پس از لیگ برتر فوتبال ایران به پایان خواهد رسید، تا پایان این لیگ مصادف شود با آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل، اما این همه داستان نیست و از سوی دیگر درست در همین برهه زمانی تازه کار اصلی تیم‌های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا از جمله استقلال در هفته‌های سرنوشت‌ساز این رقابت‌ها برای صعود آغاز می‌شود و آبی‌های پایتخت باید دو دیدار حساس و سرنوشت‌ساز هفته‌های پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را در روزهای 27 فروردین و 3 اردیبهشت برگزار کنند و این در حالیست که در صورت صعود نیز باید دو دیدار رفت و برگشت مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها را هم به این فاصله زمانی افزود که در دو تاریخ 16-17 و 23-24 اردیبهشت برگزار خواهد شد.

13920706193705922_PhotoL.jpg

به عقیده سرمربی استقلال، بازیکنان ملی‌پوش این تیم به خاطر همین موضوع عزم سفر به قطر کرده‌اند تا پس از پایان لیگ قطر، دیگر دغدغه باشگاهی نداشته باشند و به راحتی بتوانند به اردوی تیم ملی بپیوندند و جالب اینکه تیم‌هایی هم که بازیکنان استقلال در آن سوی آب به آن می‌پیوندند، خیلی تیم‌های مطرحی نیستند و علاوه بر اینکه در لیگ قهرمانان آسیا حضور ندارند، حتی در رده‌های پایانی جدول برای ماندن در لیگ ستارگان دست و پا می‌زنند. (از جمله ام‌صلال، تیم پژمان منتظری که در قعر جدول قرار داشت)

امسال تیم‌های قطری السد و الریان کار را از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا آغاز می‌کنند و الجیش و لخویا هم از پلی‌آف کار را آغاز می‌کنند و استقلالی‌ها دقیقا تیم‌هایی را انتخاب می‌کنند که در این رقابت‌ها حضور ندارند تا پس از سپری کردن نیم‌فصلی فوتبالی در قطر، به راحتی روانه اردوی تیم ملی شوند.

13921022000743_PhotoL.jpg

البته سرمربی استقلال که این روزها استاد کُد دادن شده است، چند روز پیش یک کد دیگر هم به خبرنگاران و هواداران داده بود: «برخی حاضرند با مربی تیم ملی مشورت کنند اما با مربی باشگاهی هرگز» و این یعنی اینکه به عقیده قلعه‌نویی، شاید پای کادرفنی تیم ملی هم در میان است تا با توصیه‌های آنها، ملی‌پوشان استقلالی به تیم‌هایی بروند که پس از پایان مسابقاتش، خبری از آسیا نباشد تا به سرعت برق و باد باشگاه خود را به مقصد اردوی تیم ملی برای آماده ‌سازی حضور در جام جهانی ترک کنند.

فارغ از همه این حرف و حدیث‌ها و شایعه‌ها و شائبه‌هایی که وجود دارد، حالا مثلث ملی‌پوشان استقلالی یعنی جباری، نکونام(پیشنهاد تیم کویتی هم موجود است) و منتظری در قطر توپ می‌زنند (شاید خیلی‌ها جباری را به این ماجرا بی‌ربط بدانند اما هنوز به خوبی به یاد داریم که هشت شاکی هم از یک قدمی بازگشت به استقلال، مسیرش را به سمت قطر کج کرد و رفت) و این استقلال است که هر روز خالی‌ و خالی‌تر از ستاره می‌شود و مشخص نیست در صورت ادامه این داستان آیا تا پایان فصل، سایر ملی‌پوشان دیگر این تیم از جمله تیموریان، حیدری، بیک‌زاده، صادقی و ... همچنان پیراهن آبی را بر تن خواهند داشت تا در روزهایی که استقلال خیلی از دومین عنوان قهرمانی پیاپی‌اش دور نیست این مهم را یک بار دیگر تجربه کنند یا اینکه آنها هم به بهانه‌ بندهای مختلف در قرارداد خود بار سفر را خواهند و بست، در این بین دیگر حضور پرقدرت استقلال در آسیا هم بماند که دیگر با خاموشی این ستاره‌ها چیزی شبیه به یک رویا خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا