دوستان فقط رعایت مسائل مرامنامه رو بکنید در غیر اینصورت شرمنده شما خواهیم شد.
انشالله یه دربی خوب رو شاهد باشیم.
در این صورت اگر چند تا بازی یا فصل نتیجه نمیگرفتیم هوادارا کلی اعتراض میکردن..... اینجا ایرانه، هوادار و مسئول فقط نتیجه میخواد... خود حاجی هم داره زار میزنه که فقط پنج سال باشگاهو کامل بدن بهش، اما.....من که میگم
همش تقصیر فتح الله زاده و مسئولان هست
بابا یه بازیکن میخواد از جوونی یش استفاده کنه و پول برای آینده اش پس انداز کنه
شماها که عرضه ندارید-چرا بازیکن گنده تر از دهنتون برداشتید
خدائیش الان پرسپولیس ضرر کرد بازیکن جوون گرفت
ما هم باید استعداد یابی میکردیم و میتوانستیم با نصف قرار داد نکونام 4 تا بازیکن خوب برای
تیم میگرفتیم
بد نباشه ، دکتر واسه چی؟من متاسفانه دکتر بودم الان فهمیدم جواد جداشده ناراحت شدم اما این مبهم رفتنها یه جورایی شده جدیدا اخه یکدفعه رفتن باید دلیل قانع کننده ایی داشته باشه اگه امیر میخاست کنار یزارش لزومی نبود همه جا بگه میخامش اگه جواد وافعا دلش باتیم بود امروز موفعی جلسه داشت باید دیگه کوتاه میومد نمیدونم این بازی باافکارعمومی کی باید تموم بشه هوادار تکلیفشو بدونه کی راست میگه کی دروغ اما برهه خوبی از زمان نبود این رفتن چون دربی هست و شرایط روانی تیم قبلش بیخیال استقلال عشق است برد دربی از فرهاد که بالاتر نبوده خدا نگهدارش
مرسی مصطفی جان بایکی ازدوستان رفتم باورکن هست خودم موندم چرا بین طرفدارهای استقلال حتی با در صدر بودن یه دلهره از آینده وجود داره ؟من خودم بشخصه نبود پشتوانه تیمی برام نگرانی بوجودآورده الان همه سن ها بالاس جواد هم فوتبال رویه اقول اقریبااما خودش به وزنه بودامیر باید نیمکت از امیدها پرکنه برا ایجاد انگیزهبد نباشه ، دکتر واسه چی؟
نه والا هیچیش دیگه مبهم نیست .... تو همین تاپیک خودمون همه چیزو کشف کردیم![]()
یکم دیر اومدی دوست عزیز این بحث ها قبلا انجام شدهنکونام که از در باشگاه اومده بیرون خبرنگارا ازش پرسیدن اصراری داشتند که بمونی گفت : نه !!!
با کاپیتان تیم ملی هم از اینکارا ؟!
شما اگه نمیخواستینش همون اول فصل میگفتین
ضمن اینکه بعد اومدن از باشگاه سوار ماشین علی امیری شده...پس نمیتونه باهاش مشکلی داشته باشه
مجتبی جباری هم که با خود مدیرعامل مشکل داشته
حمودی هم مقصر اون مدیر برنامه هاش بوده که مدیر برنامه های دهنوی هم هست که براش مشکلل درست کرده
علی حمودی هم طی مصاحبه ای اعلام کرد
حمودي: قاسم دهنوي هم قرباني اين آقا شد
http://www.goaldaily.ir/Template1/News.aspx?NID=51247
مگر شاكي شما همان مدير برنامه هايت نيست كه به خاطر او با مسوولان استقلال درگير شدي؟
دقيقا به همين دليل ناراحتم. روزي كه به دفتر باشگاه استقلال رفتم، به من گفتند كه عاليپور طبق دستور فتحا...زاده حق ورود به دفتر باشگاه را ندارد. من به حكم انسانيت و اينكه جلوي چند نفر شخصيت او تخريب شد، از اين آقا دفاع كردم و گفتم اگر راهش ندهيد، من هم داخل نميروم. با وجودي كه براي عقد قرارداد به باشگاه استقلال رفته بودم، داخل دفتر فتحا...زاده نرفتم. آن كاري كه براي حفظ شخصيت عاليپور كردم، با ميلياردها تومان قابل قياس نيست اما ديديد كه براي اين آدم فقط پول مهم است. هركس با من تماس ميگيرد، اين موضوع را به رخ من ميكشد و ميگويد ديدي عاليپور چه شكلي جواب محبت هايت را داد؟
چرا از راه قانوني پيگير موضوع نميشوي؟
این فتح الله زاده فصل بعد بره و یکی مثل آذری مدیر عامل ذوب اهن بیاد دستش با اینا تو یه کاسه نباشه...
آذری بخاطر حمایت از موسوی توسط دولت پیشین ممنوع کار شد
یه سوال ..
دوستان تا حالا کمپ مرحوم حجازی رفتین؟؟؟
نه دادا من از یزدم!توفیق یار نبوده... من که نرفتم
شما خودت رفتی؟