• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
ایوووووووووووووووووووووول سید....

دمت گرم خدایش اگه این نبود رفته بودیم وقت اضافه معلوم نبود چی میشد بدش دیگه...
وقتی پنالتی شد داد زدم بعد داداشم گفت پسرم آرام باش سید دروازست ...بعدشم سید گرفت توپ رو:)

تبررررررررررررررررررررررررررررریک برد خیلی خ9وبی بود...

به سمت قهرمانی داریم سر میخوریم

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
ماشاالله رحمتی .

رحمتی کاسیاس چیه ؟ رحمتی از کاسیاس بهتره .:cool:

این است استقلال . ما که رفتیم نیمه نهایی .

یکشنبه هم اگه ذوب رو ببریم عالی میشه دیگه .

اگر میخواهید سرتان همیشه با افتخار بالا باشد طرفدار استقلال باشید :cool:

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
خدایا کاروالیو را از روی نیمکت نجات بده..پروردگارا کاری کن که ژنرال به اجنبی ها از دقیقه اول میدان بدهد....خدایا این اجنبی برزیلی را در تیم ما فیکس بفرما....
آمین++++++++++

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
تبریک دوستان

بدون شک بهترین بازیکن امروز رحمتی بود
البته نوری هم خوب بازی کرد.... از وقتی که نوری رو وسط گذاشته خیلی بهتر بازی می کنه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اگر یدونه از دروازه بان های فعلی تیم ملی به اندازه سید پنالتی گرفته باشه به شخصه به خط خوردن سید از تیم ملی رضایت میدم......سید سروره

52909456930668882171.jpg

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قلعه‌نویی: پنالتی که علیه ما گرفته شد درست نبود/ از صادقی دلخورم
سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری صحبت‌های خود را عنوان کرد.

13921026000386_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری بعد از دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال، گفت: در ابتدای این نشست از شما خبرنگاران عذرخواهی می‌کنم چرا که دیروز پرواز ما دو ساعت تأخیر داشت و من به همین دلیل نتوانستم به کنفرانس خبری بیایم. من از باشگاه ذوب‌آهن که یک باشگاه فرهنگی است تشکر می‌کنم و خوشحالم که آقای آذری که از نیروهای ارزشی فوتبال است به خانه‌اش بازگشته است. مجتبی تقوی سرمربی ذوب‌آهن با من تماس گرفت و گفت که هوا برفی است. به نظرم این کارها در فوتبال قشنگ است و ما این کارها را در فوتبال کم داریم اما میان باشگاه‌های ذوب‌آهن و استقلال همیشه این اتفاقات خوب وجود داشته است. البته باید تسلیتی هم به خانواده عزیزانی بگویم که دو روز پیش در حادثه آتش‌سوزی در خیابان جمهوری ایران جان باختند.

وی ادامه داد: بازی ما با ذوب‌آهن یک بازی فیزیکی و درگیرشونده بود که دو تیم بر اساس مسائل تاکتیکی و پرس کار را پیش می‌بردند. بعد از گلی که ما به ذوب‌آهن زدیم این تیم بسیار خوب کار کرد اما موضوعی که باید بگویم این است که امیدوارم من اشتباه کنم اما فکر می‌کنم پنالتی‌ای که به ضرر ما گرفته شد پنالتی نبود با این همه فکر می‌کنم ذوب‌آهن هم می‌توانست برنده این بازی باشد چرا که موقعیت‌های خوبی داشت اما ما این بازی را فراموش کردیم و به بازی بعد که با همین ذوب‌آهن داریم فکر می‌کنیم.

سرمربی استقلال در مورد اینکه چرا بازی‌های استقلال کم گل به پایان می‌رسد، افزود: ما بر اساس داشته‌هایمان کار را جلو می‌بریم و این هنر کادر فنی تیمی ماست که بر اساس داشته‌هایمان کار را طراحی می‌کنیم. ما همیشه به دنبال فوتبال هجومی هستیم و با سه مهاجم وارد بازی‌ها می‌شویم اما خود شما یادتان هست که ما در سپاهان حریفان را 4تایی می‌کردیم و من دوست دارم در استقلال هم همینگونه باشد چرا که من در تبریز و کرمان هم چنین شرایطی داشتم و فوتبال هجومی را همیشه دوست دارم اما الآن شرایط لیگ حساس است و در جام حذفی و لیگ بازی‌ها به حساس‌ترین مرحله رسیده است.

وی ادامه داد: در نیم‌فصل دوم زمین و دروازه‌ها کوچک می‌شود اما فقط ما یک گل یک گل جلو نمی‌رویم و خیلی از تیم‌ها هستند که بازی‌هایشان با یک گل به پایان می‌رسد. البته بازیکنان استقلال سربازان فداکار خانواده بزرگ استقلال هستند و من از آنها تشکر می‌کنم و در روزی که در خیلی از استادیوم‌ها هزار نفر هم به استادیوم نمی‌آیند امروز از بازی ما استقبال خوبی شد و روز خوبی رقم خورد و خوشبختانه ما در استادیوم فحاشی ندیدیم و فضای قشنگی بر بازی حاکم بود.

قلعه‌نویی در مورد تذکر شدیدش به امیرحسین صادقی پس از پایان بازی هم گفت: او بازیکن با تجربه‌ای است و با اینکه می‌دانم او بازیکن ذوب‌آهن را شارژ کرد و فقط او را مشایعت نمود، رفتم و به او تذکر فنی دادم اما از صادقی دلخورم.

وی در مورد صحبت‌هایی که شب گذشته در برنامه 90 در خصوص کیفیت دربی مطرح شده، افزود: من باید بگویم که فوتبال شطرنج‌گونه است و ما خوشبختانه به هدف خودمان رسیدیم و حالا هرکس هرچه می‌خواهد بگوید. خیلی‌ها تلاش کردند که کسی برای دربی به استادیوم نیاید اما اینها ناراحتند که مردم در استادیوم حاضر شدند خیلی‌ها قلم به دست و تیریبون دار می‌خواهند دربی را بکشند و همین حالا علیه دربی تا بازی رفت صحبت خواهند کرد اما به نظر من دربی 78 یک بازی تاکتیکی بود که سرعت بالایی هم بر بازی حاکم بود و من خوشحالم سوپراستارهای ما به دنبال این هستند تا این بازی داغ‌تر شود و می‌بینیم که هنرمندان هم اظهارات فنی می‌کنند!

قلعه‌نویی ادامه داد: به نظرم کار قشنگی است که در خانه می‌نشینند و دربی را با هم تماشا می‌کنند. بعضی از آقایان می‌گویند که دربی بی‌کفیت است و نمی‌خواهیم درباره آن صحبت کنیم اما می‌بینیم که یک ساعت و نیم از برنامه خودشان را برای دربی می‌گذارند. اگر دربی بی‌کیفیت است و خودت می‌گویی که این بازی کیفیت ندارد چرا یک ساعت و نیم از برنامه‌ات را به دربی می‌دهی؟! هر کاری هم که بکنند استقلال و پرسپولیس سرمایه این مملکت هستند و هر ترفندی هم که بزنند مردم به استادیوم خواهند آمد. تمام این کارها برای این بود که مردم به استادیوم نیایند و این آقاین فکر می‌کردند 50هزار نفر به استادیوم خواهند آمد اما وقتی دیدند که بالای 80هزار نفر هوادار به استادیوم آمد سکته کردند و شاید اگر من بازی را می‌بردم باز هم سکته می‌کردند. تمام این کارها به این دلیل است که به قلعه‌نویی ضربه بزنند و اینها به دربی کاری ندارند. شاید اگر ما دربی را می‌بردیم حرف‌ها به گونه دیگری طراحی می‌شد. من 8 سال است که این آقایان را شناخته‌آم و مردم هم بعدها آنها
خیلی دوست دارم بدونم تو ذهن قلعه نوعی چی میگذره که کاروالیو رو دقیقه 90+2 میاره تو زمین......

Last edited by a moderator:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
حیف عذرخواهی که آندو تیمیوریان از سیناعشوری کرده....بعضیا با استقلال مسعله دارن یعنی این.............آخه صادقیان به تو چه؟

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
ای جون باز بردیم تبریک به همه آبی دوستان عزیز . ایشالله به لطف خدا هم تو حذفی قهرمانیم هم تو لیگ .

اسفند دود کنیم نظر نزنن بد نظران تنگ نظر .

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان امروز تو روزنامه دیدم که استقلال میخواد یار کمکی واسه آسیا بیاره بنظرتون کیه؟من خودم تو نت چن جا رفتم نوشته بودن به احتمال زیاد داش فرهادمون باشه؟بنظرتون راسٌه؟؟!!!

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان امروز تو روزنامه دیدم که استقلال میخواد یار کمکی واسه آسیا بیاره بنظرتون کیه؟من خودم تو نت چن جا رفتم نوشته بودن به احتمال زیاد داش فرهادمون باشه؟بنظرتون راسٌه؟؟!!!
به نظر شخصی من نیاد بهتر چون رو بعضی بازیکنا نمیشه زیاد حساب باز کرد مثل بارون بهاری هستن دیگه . با اینکه فرهادو بی نهایت دوست دارم و واقعا بازیشو قبول دارم ولی از نظر اخلاقی نمیتونم قبولش کنم البته میگم نظر شخصی منه اینا بگم . هر کسی میتونه یه نظری داشته باشه . میترسم تیم بره فینال یهو باز تیمو تکو تنها مثل خیلیای دیگه رها کنه بره .

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
خدایا کاروالیو را از روی نیمکت نجات بده..پروردگارا کاری کن که ژنرال به اجنبی ها از دقیقه اول میدان بدهد....خدایا این اجنبی برزیلی را در تیم ما فیکس بفرما....

13921012000370_PhotoA.jpg
هر چي امير بگه هر چي امير بخواد . خودش ميدونه چيكار ميكنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا