• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نیکبخت: اگر هدف پرسپولیس برد بود چرا تعویض نمی‌کردند؟/مانده‌ام که چرا ادعا می‌کردند!

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، ،علیرضا واحدی نیکبخت در خصوص دربی ،شرایط خود و بازی با ذوب آهن صحبت کرد:

*دربی را چطور دیدی؟

به نظرم دربی کیفیت بالایی نداشت اما با این حال ما در اصل برنده این بازی بودیم چرا که توانستیم صدرنشینی خود را حفظ کنیم و همچنان در رده اول جدول باقی بمانیم.

*با این حال پرسپولیسی ها بعد از بازی می گفتند استقلال با هدف تساوی وارد زمین شده بود و برابر ما بسته بازی کرد؟

اگر آنها با هدف برد و بازی هجومی وارد زمین شده بودند پس چرا هیچ تعویضی نداشتند؟پرسپولیس برابر ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت و همه برنامه اش بازی فیزیکی و درگیری در زمین بود تا حتی دو بازیکن این تیم هم با یکدیگر درگیر شوند.با این وجود من ماندم چرا آنها بعد از دربی این ادعا ها را داشتند.

*خودت خیلی دوست داشتی در این بازی به میدان بروی؟

درست است که سابقه 19 بار بازی در دربی را داشتم اما اصلا به دنبال رکورد نبودم و فقط دوست داشتم به تیم کمک کنم و از شرایط خوبی هم برخوردار بودم اما به سلیقه کادر فنی احترام می‌گذارم و امیدوارم با آمادگی بیشتر بتوانم نظر کادر فنی را به سوی خودم جلب کنم.

*بازی با ذوب آهن را چطورپیش بینی می‌کنی؟

ای کاش این بازی بعد از دربی نبود،چون اصولا تیم ها بعد از دربی در جو این بازی هستند و کمی دچار افت می شوند که البته امیدوارم با توجه به تجربه بالای کادر فنی و بازیکنان ما این اتفاق برای استقلال نیفتد و ما بتوانیم برنده این بازی باشیم.

*ذوب آهن را چطور تیمی می بینی؟

در جام حذفی وقتی همه تیم ها می بینند با چند بازی می‌توانند سهمیه آسیایی بگیرند خیلی با انگیزه به میدان می آیند و حتما ما هم فردا با این انگیزه ذوب آهن مواجه هستیم،با این حال همه برنامه استقلال فقط صعود است تا با شکست حریفمان بتوانیم جز 4 تیم پایانی حذفی باشیم و قدمی دیگر را برای قهرمانی برداریم.

*با توجه به صدرنشینی استقلال چقدر شانس قهرمانی دارید؟

هنوز چند بازی دیگر باقی مانده که یکی از یکی سخت تر است،درست است که ما الان در صدر هستیم اما نگه داشتن این صدر نشینی از هر کاری سخت تر است.امیدوارم در بازی های بعدی هم بهترین نتایج را بگیریم تا آهسته آهسته خودمان را به قهرمانی نزدیکتر کنیم.

*صحبت خاصی نداری؟

فقط از هوادارانمان ممنونم که در دربی با وجود همه سختی ها به استادیوم آمدند و از تیم حمایت کردند امیدوارم بتوانیم با قهرمانی گوشه ای از حمایت های آنها را جبران کنیم.

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
قلعه نویی: این فصل 2 جام را می خواهم/ هواداران راضی اند من هم راضی ام

امیرقلعه نویی درحالی 2جام را هدف قرارداده که بازیکنان بزرگی را در طول فصل از دست داد و مشکلاتی دیگری همچون مصدومیت ها و بی پولی گریبان تیمش را گرفته است. قلعه نویی اما امیدوارنه به آینده می نگرد...

به گزارش قدس آنلاین، قلعه‌نویی به یکی از هدف‌هایش در دربی رسید اما روشن نیست که دومین هدف او چه بود که به آن دست نیافت. امیر درباره دومین هدفش چیزی نگفته است اما در لابلای گفت‌وگوی او می‌توان رگه‌هایی از هدف دومش را مشاهده کرد. ظاهر قلعه‌نویی به دنبال دومین قهرمانی پیاپی با استقلال است، شاید هم تصاحب 2 جام در یک فصل!

-بعد از دربی خوشحال بودید آقای قلعه‌نویی.

به یکی از هدف‌هایم رسیدم و به همین دلیل خوشحال بودم.

-و اعترافی که به برتری پرسپولیس داشتید. هیچ وقت اینقدر صراحتا از برتری پرسپولیس نگفته بودید.

واقعیت‌ها را می‌گوییم. در آن بازی دیدم که پرسپولیس بهتر از ما بود البته در نیمه دوم و این موضوع را در نشست با رسانه‌ها اعلام کردم.

-دلیل اینکه موقعیت‌های گل کمی در دربی رقم خورد چه بود؟

ما پرس می‌کردیم و آنها هم هرگاه در دفاع جمع می‌شدند کار مهاجمان ما سخت می‌شد. پرسپولیس یک موقعیت خوب ساخت و ما هم نتوانستیم به خواسته‌های‌مان در خط حمله برسیم اما در نهایت به آنچه خواستیم رسیدیم. یکی از هدف‌های ما ماندن در صدر جدول و نباختن در دربی بود.

-هدفگذاری نهایی‌تان چیست؟

2جام را بگیریم.

-با همین بضاعت؟

با همین بضاعت در صدر جدول هستیم،Tهمین بضاعتی که شما می‌گویید و انتقادهایی که می‌شود.

-برخی از هواداران استقلال بعد از دربی در ورزشگاه ماندند و شما را تشویق کردند. انگار از عملکرد شما رضایت دارند.

آنها خیلی لطف دارند. بله، بعد از اینکه من از نشست با اصحاب رسانه فارغ شدم تعدادی از تماشاگران مانده بودند تا از من تشکر کنند. من هم به احساسات آنها پاسخ دادم. همین که هواداران استقلال از نتایج راضی‌اند برایم کافی است اما راه ما هنوز تمام نشده. روزهای سختی در انتظار ما است و باید در هفته‌های آینده هم خودمان را در صدر جدول نگه داریم.

-فردا با ذوب‌آهن بازی دارید. این بازی هم دشواری‌های خاص خودش را دارد. به دنبال چه هدفی هستید؟

ما برد می‌خواهیم و باید بلد باشیم بعد از آن بازی سنگینی که در دربی انجام دادیم چطور خودمان را آماده بازی با ذوب‌آهن کنیم. در جام حذفی هدفگذاری مشخصی داریم. ما دو جام می‌خواهیم که باید با برنامه‌ریزی در دو جبهه شرکت کنیم.

-گفته بودید که مثل دربی بازی می‌کنید. یعنی با پرس شدید در زمین حریف.

بله، با همین روش جلو می‌رویم.

-ممکن است برنده این بازی با پنالتی مشخص شود.

بله. در جام حذفی تیم‌ها با احتیاط بازی می‌کنند. ما هم کمی خسته‌ایم که امیدوارم تا فردا رفع شود و با تمام قوا بازی کنیم.خودمان را آماده می‌کنیم چون اگر استقلال برنده بازی باشد به اعتقاد من راهش برای قهرمانی لیگ هموار می‌شود.

پ ن : امير براي ما مثل فرگوسن براي منچستره.اگه نباشه معلوم نيست چي به سرمون بياد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ایشون رو میشناسید؟

1d6edaf09a2fd2961.jpg

ایشون جواد الله وردی هستن...همون بازیکنی که در اون بازی 6-0 متهم به کم کاری شد و 3 روز بعد به تمرینات پرسپولیس رفت و با فسخ قرار دادش با تاج با پرسپولیس قرار داد بست...

ایشون جمعه در برنامه خط قرمز شبکه 2 مهمان بودن! خیلی صحبت ها زدن که خیلی چیزا رو میشد از داخلش حدس زد!

نمیخوام زیاد بهش بپردازم.....فقط اگه میتونید فیلمشو گیر بیارید ببینید...!

mahdi aghapour

Registered User
لایک‌ها
168
نیکبخت اونموقع که رواوج بود استقلال و استقلالی ازنظرش بد بودن حالا که خودشم میرونه سطح بازیش درحد دسته سه هم نیس استقلال شده خونش!!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

استقلال به اصفهان رسید/ استقبال مدیرعامل ذوب‌آهن از کاروان آبی‌پوشان
کاروان تیم فوتبال استقلال با استقبال سعید آذری به اصفهان رسید.

13921028000538_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کاروان تیم فوتبال استقلال پس از پرواز ساعت 13 وارد اصفهان شد. آبی‌پوشان بلافاصله بعد از رسیدن به اصفهان با استقبال سعید آذری مدیر عامل ذوب‌آهن روبرو شده و سپس راهی هتل کوثر شدند.

قرار است استقلالی‌ها یک تمرین سبک را در محوطه هتل کوثر برگزار کنند.

آبی‌پوشان فردا از ساعت 16 و 40 در ورزشگاه فولاد شهر میهمان ذوب‌آهن خواهند بود.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

از سوی رئیس روابط بین‌الملل سازمان لیگ
ارسال مدارک چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان به AFC
مدارک چهار باشگاه استقلال، فولاد، تراکتورسازی و سپاهان برای شرکت در لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۴ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.

13920131000197_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ، مدارک ثبت نام بازیکنان و کادر فنی باشگاه‌های استقلال تهران،فولاد سپاهان،تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان؛ نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2014، به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.

محمد رضا کسرایی، رئیس روابط بین الملل سازمان لیگ فوتبال ایران با اعلام این خبر گفت: با توجه به سیستم جدید ثبت نام الکترونیکی بازیکنان و کادر فنی باشگاه‌ها از طریق «afcas» روابط بین الملل سازمان لیگ بعد از دریافت تمامی مدارک از سوی باشگاه‌ها نسبت به ثبت نام آنلاین و ارسال مدارک اقدام شد.

این مقام مسئول افزود: مدارک بازیکنان و کادر فنی شامل فرم ثبت نام ،کپی پاسپورت و عکس آنان بود که باید تا 25 ژانویه برابر با 5 بهمن ارسال می‌شد که ما 5 روز زودتر از موعد مقرر این کار را انجام دادیم.

رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا از 6 اسفند در منطقه غرب آسیا آغاز می‌شود.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

قهرمانی استقلال خیلی سخت است اما نشد ندارد
نوری: خیلی بدشانسم که تاحالا برای استقلال گل نزدم/ فکر کردند در دربی کارت گرفتم
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی بدشانسم که تا امروز برای استقلال گل نزده‌ام چون خیلی از فرصت‌هایم باید گل می‌شد.

13921030000479_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پژمان نوری طی گفت و گویی در خصوص مسایل مختلف صحبت کرد:

*چه پیش بینی از بازی با ذوب آهن داری؟

بازی سختی را مقابل ذوب آهن داریم .در جام حذفی هر تیمی که اشتباه کند حذف می شود به خاطر همین ما باید حواسمان را جمع کنیم تا کوچکترین اشتباهی نداشته باشیم و بتوانیم با شکست ذوب آهن به دور بعد صعود کنیم.

*در دربی کارت گرفتی یا نه؟

همه فکر کرده بودند کارت گرفتم اما داور به من کارتی نداده بود و با این حساب می توانم در بازی لیگ هم مقابل ذوب آهن به میدان بروم.

*فکر می کنی استقلال در لیگ بتواند قهرمان شود؟

خیلی سخت است اما نشد ندارد .ما اگر نفرات بیشتری در اختیار داشته باشیم و کمتر مصدوم بدهیم می توانیم به قهرمانی برسیم و برای دومین بار عنوان قهرمانی را متعلق به خودمان کنیم.

13921030000476_PhotoL.jpg

*از عملکرد خودت در این فصل رضایت داری؟

از اول گفتم هر چقدر زمان بگذرد شرایطم بهتر می شود و الان هم فکر می کنم همینطور باشد.

کی برای استقلال گل می زنی؟

فعلا که خیلی بدشانسم ،خیلی فرصت هایم باید به گل تبدیل می شد اما بدشانسی مانع گلزنی ام شد.به خاطر همین از همه می خواهم که برایم دعا کنند تا برای استقلال گل بزنم.

*تغییر چهره دادی؟

به دلیل فوت خواهر خانمم عزادار بودم و در شهر ما رسم است که تا چهل روز مردهای عزادار نباید ریش‌هایشان را بزنند به خاطر همین تا 40 روز صبر کردم و الان که مراسم چهلم آن خدا بیامرز تمام شده ریش هایم را زدم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

هدف امسال ما کسب ۲ جام قهرمانی است
تیموریان:ذوب آهن حریف خطرناکی است/ در دربی کاری نکردم که محروم شوم
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: بازی سختی مقابل ذوب آهن داریم.اگرچه این تیم در جدول شرایط خوبی ندارد ولی وقتی توانسته نفت را شکست دهد یعنی حریف خطرناکی مقابل ما به حساب می آید.

13921028000528_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال ،آندرانیک تیموریان در خصوص بازی با ذوب آهن گفت: بازی سختی مقابل ذوب آهن داریم.اگرچه این تیم در جدول شرایط خوبی ندارد ولی وقتی توانسته نفت را شکست دهد یعنی حریف خطرناکی مقابل ما به حساب می آید با این شرایط ما باید خیلی حواسمان را جمع کنیم تا بتوانیم برابر این تیم به برتری برسیم.

وی در ارتباط با شایعه محرومیتش اظهار داشت: این شایعه اصلا برایم مهم نیست چرا که در دربی کاری نکردم که بخواهم محروم شوم.هر وقت هم که به میدان رفتم سعی کردم بدون حاشیه بهترین عملکرد را از خودم به نمایش بگذارم و امیدوارم هواداران همیشه از من راضی باشند.

وی در خصوص نتیجه تساوی در دربی گفت:همه هدف و برنامه ما در این یازی برد بود و طی یک هفته همه برنامه و تمرکزمان را برای برد در دربی گذاشته بودیم اما حساسیت بازی روی عملکرد دو تیم تاثیر گذاشت هر چند که ما از تساوی در دربی ضرر نکردیم و این نتیجه هم باعث شد در صدر بمانیم.

تیموریان در خصوص شانس قهرمانی استقلال در لیگ گفت:امسال همه هدف و برنامه ما کسب دو جام قهرمانی است و اگر دو بازیکن مصدوممان به بازی ها برسند شرایطمان خیلی بهتر می شود.

وی افزود:قلعه نویی کارش را برای قهرمانی بلد است و ما میتوانیم با تلاش بچه های تیم دوباره به مقام قهرمانی برسیم.خودم به قهرمانی استقلال خیلی امیدوارم و فکر میکنم باز هم قهرمانی با استقلال باشد.

بازیکن استقلال در پایان اعلام کرد:هواداران استقلال در دربی برای ما سنگ تمام گذاشتند و از محبت آن ها ممنونم امیدوارم در بازی های بعدی با عملکرد بهتر بتوانیم حمایت آن ها را جبران کنیم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

مدیریت انرژی می‌کنیم
صالح: باخت در بازی فردا یعنی از دست رفتن یک جام/ رحمتی باید به تیم ملی دعوت شود
مربی تیم فوتبال استقلال گفت: شکست در بازی فردا مقابل ذوب‌آهن یعنی از دست رفتن یک جام قهرمانی.

13911221000303_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجید صالح در نشست خبری پیش از بازی با ذوب‌آهن گفت: به خاطر غیبت قلعه‌نویی در این نشست عذرخواهی می‌کنم. او نظاره‌گر تمرین بود و نتوانست در این جلسه حاضر شود.

وی در مورد اهمیت جام حذفی گفت: اعتقاد دارم در شرایطی که هستیم جام حذفی برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

مربی استقلال در مورد اینکه تمرین عرق‌گیری و سبک استقلال چقدر اهمیت داشت که قلعه‌نویی نیامد، گفت: درست است که تمرین ما جلسه عرق‌گیری بود اما با توجه به اینکه ما تمرین فنی نداریم مربی حق دارد در این جلسات کوتاه تمرینی بازیکنانش را رصد کند و در همین تمرینات قبل از مسابقه سیستم و نفرات تیم را مشخص می‌کند. این تمرین بسیار حساس و قابل اهمیت است.

صالح افزود: در حال حاضر جمشیدیان و کبه را نداریم آنها از این هفته به تمرینات ما اضافه می‌شوند. مجید غلام‌نژاد، ‌اولادی و کاروالیو به تیم ما اضافه شده‌اند که از نظر نیمکتی شرایط بهتری نسبت به بازی‌های قبل داریم. استقلال مجموعه بزرگی است و بازیکنان بزرگی دارد و ما هم سعی می‌کنیم این مجموعه بزرگ را ارتقا دهیم.

وی در مورد اینکه با نفرات اصلی بازی می‌کنند یا خیر، گفت: اهمیت جام حذفی روشن است و ما هم مدیریت انرژی می‌کنیم. زیرا در مسابقات آُسیایی شرایط سختی داریم و همه نفرات‌مان را در هر مقطعی استفاده می‌کنیم.

مربی استقلال در مورد وضعیت مهدی رحمتی و دعوت شدنش به تیم ملی و اینکه علیه کفاشیان مصاحبه کرده است، گفت: من به این مصاحبه‌ها کار ندارم. رحمتی با انگیزه کار می‌کند و به هیچ عنوان انگیزه‌اش برای حضور در مسابقات کم نشده است و باید فضای گذشته را فراموش کنیم و آماده‌ترها با همراه با تیم ملی بفرستیم. رحمتی و همه ما از کی‌روش گرفته تا سایر ارگان‌های فنی باید به جام جهانی حرفه‌ای‌تر نگاه کنیم و نگاه ویژه‌ای داشته باشیم. شاید در لیست مشترک‌مان 7-8 نفر از بهترین بازیکنان باشند اما به عقیده من سایر بازیکنان باید از لیگ انتخاب شوند. سرمربی تیم ملی حق دارد براساس سلیقه و سیستمش بازیکنان را انتخاب کند اما وقتی مهدی رحمتی خوب تمرین می‌کند و یکی از خوب‌های لیگ است باید به تیم ملی دعوت شود.

صالح در مورد بازی در جام حذفی و فشردگی مسابقات گفت:‌ در فاصله 2-3 روز نمی‌توانیم تمرین فنی زیادی انجام دهیم. به خصوص اینکه مسابقات آسیایی را هم پیش رو داریم و بازی‌ها بسیار فشرده است. در این مدت فقط باید ریکاوری جسمی و روحی و روانی انجام دهیم. در جام حذفی هر مسابقه فینال است و فردا هم یک فینال دیگر پیش‌رو داریم. در بازی فردا تغییراتی خواهیم داشت و امیدواریم مسابقه را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به وضعیت ذوب‌آهن گفت: خود من بهترین افتخارات ورزشی‌ام را در ذوب‌آهن گذراندم و با شناختی که از این تیم و بازیکنانش دارم معتقدم که این تیم باید جایگاه بهتری داشته باشد. ذوب‌آهن یک مجموعه ارزشمند است و در بسیاری از باخت‌های این فصل مستحق شکست نبوده است. ما بازی سخت و حساسی با این تیم داریم. باخت در مسابقه فردا یعنی از دست رفتن یک جام قهرمانی ضمن اینکه در لیگ هم برای حفظ صدرنشینی باید دوباره مقابل ذوب‌آهن بازی کنیم. شرایط ویژه‌ای است.

به گزارش فارس محمد نوری‌فر مدیر رسانه‌ای استقلال هم در مورد بیانیه سپاهان و پرسپولیس علیه یکدیگر صحبت کرد و گفت: در هفته‌های پایانی تیم‌های مدعی نسبت به احکام کمیته انضباطی واکنش نشان می‌دهند و در مورد بقیه بازیکنان و باشگاه‌ها اظهار نظر می‌کنند. به طور مثال پرسپولیس و سپاهان بر سر خطای عقیلی و صادقیان با هم مشاجره کردند که پای آندرانیک تیموریان هم ناخواسته به این ماجرا باز کردند در حالی که خطای تیموریان عمدی نبوده و فقط کارشناس برنامه نود آن را عمدی تشخیص داده است و ما در جلسه کمیته انضباطی از این مسئله دفاع خواهیم کرد.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
بازی بعد پیراهنامون چه شکلی خواهد بود؟:D

لیگ ما خعلی باحالـــــه . هر هفته با یه مدل لباس و اسپانسر :D

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
خدا رو شکر پژمان ریشاشو زد..تبریک میگم
این عکسه هم مثل فیلمای خارجی مثل جک اسپارو شده که مثل در لوکیشن جنگلهای آفریقا فیلمبرداری شده، ساموئل هم یه همراه محلی از قبیله آفریقایی هست،
پژمان هم مستقیم ازعرشه کشتی اومده!!! اولادی هم اون شخصیت منفی فیلمه که آخر یکیو میکشه:دی

12476_orig.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این عکس هایی که گذاشتید اصفهانه ؟ محوطه هتل ــه ؟ یا کمپ ؟ چقدر درخت داره !

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
این عکس هایی که گذاشتید اصفهانه ؟ محوطه هتل ــه ؟ یا کمپ ؟ چقدر درخت داره !
اینجا محوطه هتل کوثر اصفهانه

پژمان نوری بابت فوت خواهر همسرش ریش گذاشته بود ...
بله ما هم میدونیم..گفته بود رسممون اینه که تا 40 روز ریشامون رو نمیزنیم....در هر صورت ریش گذاشته بود..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا