• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
کاروان استقلال، دوشنبه در اصفهان
تیم فوتبال این باشگاه که می‌باید در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی بازی های جام حذفی فوتبال کشور روز سه شنبه و از ساعت 16:15 در اصفهان به مصاف تیم ذوب آهن این شهر برود
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، تیم فوتبال این باشگاه که می‌باید در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی بازی های جام حذفی فوتبال کشور روز سه شنبه و از ساعت 16:15 در اصفهان به مصاف تیم ذوب آهن این شهر برود، با هماهنگی مسئولین تیم، از ساعت 12 ظهر روز دوشنبه به مقصد اصفهان پرواز خواهد کرد تا مهیای حضور در این جدال شود .

شایان ذکر است که کاروان استقلال در مدت زمان حضور خود در اصفهان، اردوی آماده سازی خود را در هتل کوثر این شهر برگزار خواهد کرد .

ShowImage.aspx

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظرم یکی از حریفان سرسخت ما کیروش هست!

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نه باوا چرنده...خود سایت اس اس نزده بعد این زده..گوش ندین تا خود سایت یه خبر رو بزنه
اگر شانس ماست مطمئن باش درسته، تازه خیلی از بازیکنامون تاندوم پاره کردن داغن حواسشون نیست! تو هفته های بعد مشخص میشه!

Last edited by a moderator:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
فتح‌الله‌زاده با عذرخواهی از هواداران استقلال:

چرا باید خودمان را به آب و آتش می‌زدیم؟!/ چون تیم 67 جهانیم همه به دنبال بازیکنان ما هستند

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92102916250
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۲

مدیرعامل استقلال ضمن دفاع از عملکرد تیمش در داربی 78 می‌گوید، چون تیمش در رده 67 جهان است همه به دنبال جذب بازیکنان استقلال هستند.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با دفاع از عملکرد تیمش در داربی هفتاد و هشتم، گفت: فوتبال یک شطرنج است. اگر مهره چینی مناسب نداشته باشید به هدفتان نمی‌رسید. پرسپولیسی‌ها از لحاظ جدولی و عددی از ما عقب هستند. این پوئن منفی برای آنها محسوب می‌شود و فراموش نکنید که بارها گفته می‌شد آنها به لحاظ نفراتی وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ما دارند، چرا که چند بازیکن از جمع ما جدا شدند و پرسپولیس به لحاظ تیمی شرایط بهتری دارد. اما نکته سومی که باید در نظر گرفت این است که اگر ما در این دیدار پیروز می‌شدیم عملا قهرمانی لیگ مال ما بود اما نباید هوشیاری‌مان نسبت به فاصله اندک صدرنشینان با خودمان را از دست می‌دادیم.

مدیرعامل استقلال ادامه داد: نکته نهایی که از سایر مسائل مهم‌تر است آن بود که چرا با توجه به شرایطمان در جدول باید خودمان را به آب و آتش بزنیم؟ اگر خدای نکرده پرسپولیس ما را شکست می‌داد، به یک امتیازی ما می‌رسید و هر بازی احتمال داشت تا جایمان با هم عوض شود. ما در این دیدار خیلی نیاز به برد نداشتیم، اما اگر شرایط جدولی برعکس بود و پرسپولیس صدرنشین بود و ما چهار امتیاز از آنها عقب بودیم شک نکنید که ما پیروز می‌شدیم.

او افزود: بازیکنان ما تلاش‌شان را کردند تا فرصت پیش روی را از دست ندهند. آنها در حفظ امتیاز موفق بودند و به نظرم آقای قلعه‌نویی عاقلانه کار کرد که اسیر احساس نشد و با تدبیر با این دیدار برخورد کرد. من از همین جا از کادر فنی پر تلاش و بازیکنان با غیرتمان تشکر می‌کنم.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که برخی از هواداران تیمش از نحوه بازی این تیم در داربی‌ها به شدت گله‌مند هستند؟ اظهار کرد: ما چهار بار پرسپولیس را پشت سر هم برده‌ایم و حالا از هوادارانمان اجازه می‌خواهم که چهار تساوی پیاپی هم داشته باشیم ( با خنده). هواداران عزیزمان نگران نباشند پرسپولیسی‌ها سال‌ها قبل که هیچ کس یادش نمی‌آید به ما شش گل زدند و هنوز کری‌اش را می‌خوانند، اما کسی به این توجه نمی‌کند که ما شش پیروزی از پرسپولیسی‌ها جلوتر هستیم. فعلا که جای خوبی هستیم و بگذارید حالش را ببریم (با خنده).

او در پاسخ به این سوال که دو، سه بازیکنی که قلعه‌نویی در نشست خبری پیش و پس از داربی به آنها اشاره کرده و گفته آنها با پیشنهادات خارجی روبرو هستند چه کسانی هستند؟ بیان کرد: اجازه دهید نام آنها را نبرم. چرا که قرار نیست کسی از جمع ما تا پایان فصل جدا شود. واقعیت این است وقتی استقلال در رده 67 جهان ایستاده است همه به دنبال جذب بازیکنان این تیم بزرگ هستند. اما به هواداران عزیزم قول می‌دهم که تا پایان فصل این تیم را حفظ کنیم و قطعا برای رقابت‌های آسیایی به دنبال راهکاری هستم تا بازیکنانی را جذب کنم. ما نمی‌خواهیم استقلال در آسیا زنگ تفریح باشد.

فتح‌الله‌زاده در ادامه با اشاره به خداحافظی مظفری زاده از عرصه داوری، تصریح کرد: ایشان داوری تحصیل کرده بود و امیدوارم وقتی تقاضاهای زیاد علاقمندان به فوتبال را می‌بیند که خواهان ماندن او در عرصه داوری هستند به کارشان ادامه دهند. من به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال از ایشان رسما می‌خواهم تا تجدیدنظری در تصمیم‌شان داشته باشند و بار دیگر به داوری بازگردند. ایشان داوری خوش سوت هستند و حیف است که جامعه فوتبال از وجودشان محروم شود.

او در پاسخ به سوالی درباره جام حذفی و شرایط تیمش، به ایسنا گفت: شرایط جام حذفی همیشه متفاوت است. باید ذوب آهن را ببریم و می‌بریم. بازیکنان ما کاملا تحت فرمان مربی با دانش مان هستند. هر چه آقای قلعه‌نویی به آنها بگوید را انجام می‌دهند. ان‌شاءالله با شکست ذوب آهن به مرحله بعدی می رویم و دل هواداران را شاد می‌کنیم.

مدیرعامل استقلال با تمجید از هواداران تیمش، ادامه داد: من به خاطر بازی نه چندان جذاب استقلال و پرسپولیس از هوادارانمان عذرخواهی می‌کنم. البته آنها شرایط استقلال را می‌دانند و اگر نتوانسته‌ایم گل بزنیم خودشان می دانند که حتما در بازی‌های بعدی استقلال جبران می‌کند و با گل‌های زیاد دلشان را به دست می‌آورد. حضور استقلال در صدر جدول برای آنها لذت بخش است و ما درصدد حفظ صدرنشینی هستیم. فراموش نکنیم تیم ما برای قهرمانی می‌جنگدد. ما از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم و تلاش می‌کنیم تا در پایان فصل با یک قهرمانی دل هوادارانمان را شاد کنیم.

فتح‌الله‌زاده در پایان با رد هر گونه شائبه سیاسی و مسائلی از قبیل تعیین نتیجه‌ داربی از قبل، اظهار کرد: چنین چیزی اصلا با عقل جور در نمی‌آید. پرسپولیس نیاز شدیدی به برد داشت و ما هم اصلا نمی‌خواستیم گل بخوریم. اگر شوت نوری به گل تبدیل می‌شد از این صحبت‌ها مطرح می‌شد؟ مگر توپ فرمان می‌گیرد و می‌توان به او گفت "خواهشا به دروازه‌ نرو!" فوتبال بازی لحظه‌هاست و هیچ چیزی قابل کنترل در آن وجود ندارد. بازیکنان ما با هدف به میدان رفتند، همان طور که پرسپولیسی‌ها با استراتژی خودشان آمدند، اما در نهایت این ما بودیم که به صدرنشینی و اختلافمان با آنها را حفظ کردیم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
استقلال یک نیم فصل بدون شکست/ آبی پوشان دوباره به ذوب آهن رسیدند

14-1-12-1013181.jpg

ورزش > لیگ برتر - تیم استقلال تهران با تساوی در دربی، چهاردهمین بازی متوالی بدون شکست خود را در لیگ برتر پشت سر گذاشت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛این تیم پس از شکست 2- صفر در هفته هشتم مقابل ذوب آهن، در 14 بازی بعدی خود شکستی نداشته است و 8 برد و 6 تساوی بدست آورده است. استقلالی ها بعد از 14 هفته بدون شکست اکنون باید دوباره مقابل ذوب آهن قرار بگیرند که اگر این بازی را بدون شکست پشت سر بگذارند، در 15 هفته که معادل یک نیم فصل لیگ برتر است، بدون شکست باقی خواهند ماند.

عمران زاده خطاب به رحمتی:من نگفتم توپ به تیر دروازه خورد،خسرو گفت/نمی دانم چرا او به من گیر می دهد؟

13-12-29-181525shadi_haniff.jpg

ورزش > لیگ برتر - مدافع استقلال می گوید رحمتی مدام به آنها گیر می دهد که هنوز در عالم بچگی شان مانده اند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛حساس ترین صحنه دربی همچنان حواشی خاص خودش را دارد.همان صحنه ای که محمد نوری ضربه ایستگاهی را روانه دروازه رحمتی کرد.توپ به تیر دروازه خورد یا رحمتی آن را دفع کرد؟رحمتی که گفته این توپ را خودش دفع کرده.او حتی به حنیف عمران زاده هم گیر داد که عنوان کرد چرا او گفته توپ را تیر دروازه برگردانده است؟!

به همین دلیل با عمران زاده تماس گرفتیم تا نظر او را هم درباره این صحنه بپرسیم که حنیف گفت:«بابا اصلا من نگفتم،خسرو بود.مهدی توپ را برگرداند بعد خسرو گفت که توپ به تیرک خورد.در همین لحظه مهدی من را نگاه کرد و شروع کرد به داد زدن که خودم توپ را گرفتم.به من می گفت چرا الکی از این حرفها می زنی و ...»

عمران زاده ادامه داد:«البته من و مهدی رفیقیم اما نمی دانم چرا او مدام به من و هاشم گیر می دهد و می گوید شما هنوز در عالم بچگی تان مانده اید؟اصلا نمی دانم چرا خودش این همه شلوغ بازی در می آورد،فکر می کنم خودش از ما دو تا بدتر است.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
استقلال یک نیم فصل بدون شکست/ آبی پوشان دوباره به ذوب آهن رسیدند

ورزش لیگ برتر - تیم استقلال تهران با تساوی در دربی، چهاردهمین بازی متوالی بدون شکست خود را در لیگ برتر پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛این تیم پس از شکست 2- صفر در هفته هشتم مقابل ذوب آهن، در 14 بازی بعدی خود شکستی نداشته است و 8 برد و 6 تساوی بدست آورده است.

استقلالی ها بعد از 14 هفته بدون شکست اکنون باید دوباره مقابل ذوب آهن قرار بگیرند که اگر این بازی را بدون شکست پشت سر بگذارند، در 15 هفته که معادل یک نیم فصل لیگ برتر است، بدون شکست باقی خواهند ماند.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
2 خبر از آبي پوشان

تيم فوتبال پيشکسوتان استقلال قهرمان جام يونس شکوري شد.
00945187.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، تيم فوتبال اين باشگاه که بايد در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي بازي هاي جام حذفي فوتبال کشور روز سه شنبه و از ساعت 16:15 در اصفهان به مصاف تيم ذوب آهن اين شهر برود، با هماهنگي مسئولين تيم، از ساعت 12 ظهر روز دوشنبه به مقصد اصفهان پرواز خواهد کرد تا مهياي حضور در اين جدال شود. کاروان استقلال در مدت زمان حضور خود در اصفهان، اردوي آماده سازي خود را در هتل کوثر اين شهر برگزار خواهد کرد.

همچنين مسابقات پيشکسوتان جام يونس شکوري، عصر روز گذشته در محل سالن ورزشگاه شهيد دستگردي تهران برگزار شد و طي آن دو تيم استقلال و ياران هما در فينال به مصاف يکديگر رفتند که در پايان تيم پيشکسوتان مقطع سني چهل سال استقلال که در زمان معمول مسابقه تن به تساوي يک بر يک داده بود موفق شدند در ضربات پنالتي حريف خود را از پيش رو برداشته و به مقام قهرماني اين بازي ها را کسب کنند.

همچنين با بررسي متوليان برگزاري اين رقابت‌ها، تيم استقلال ضمن تصاحب عنوان قهرماني، به عنوان تيم برتر جام يونس شکوري نيز انتخاب شد و مورد تقدير و سپاس قرار گرفت.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

نشست خبری قلعه‌نویی و تقوی فردا برگزار می‌شود
نشست خبری سرمربیان تیم‌های ذوب‌‌آهن و استقلال فردا در اصفهان برگزار می‌شود.

13921026000386_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های ذوب آهن و استقلال روز دوشنبه در اصفهان و از چارچوب مسابقات جام حذفی برگزار می‌شود از همین رو نشست خبری سرمربیان دو تیم فردا در اصفهان برگزار خواهد شد.

قرار است کادر فنی تیم استقلال پس از سفر به اصفهان و استقرار در هتل کوثر در سالن همایش‌های باشگاه ذوب آهن پاسخگوی اصحاب رسانه باشند.

این کنفرانس ساعت 16:30 و 17 در محل باشگاه ذوب آهن برگزار خواهد شد.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799

نشست خبری قلعه‌نویی و تقوی فردا برگزار می‌شود
نشست خبری سرمربیان تیم‌های ذوب‌‌آهن و استقلال فردا در اصفهان برگزار می‌شود.

13921026000386_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های ذوب آهن و استقلال روز دوشنبه در اصفهان و از چارچوب مسابقات جام حذفی برگزار می‌شود از همین رو نشست خبری سرمربیان دو تیم فردا در اصفهان برگزار خواهد شد.

قرار است کادر فنی تیم استقلال پس از سفر به اصفهان و استقرار در هتل کوثر در سالن همایش‌های باشگاه ذوب آهن پاسخگوی اصحاب رسانه باشند.

این کنفرانس ساعت 16:30 و 17 در محل باشگاه ذوب آهن برگزار خواهد شد.
دیدار استقلال تهران با ذوب آهن اصفهان در چارچوب مسابقات جام حذفی روز سه شنبه ساعت 14 به قضاوت فغانی انجام خواهد گرفت.

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
*ميرشاد ماجدي دليل غيبت نظري را کشيدگي کشاله سمت چپ اين بازيکن دانست.وي همچنين گفت که رحمتي به مشهد رفته است.

رحمتی رو قدیم ها میشد توی حرم امام رضا(ع) ویلچر به دست دید ولی ماسک روی صورتش میزاره تا شناخته نشه(البته هنوز هم میاد ولی زمانش رو نمیدونم بعضی موقع ها زمان اومدنش رو تغییر میده)

اما توی حرم کسانی که ویلچر به دست هستن و هم قد رحمتی و ماسک به صورت هستن تعدادشون اندک هست و میشه پیداش کرد

من یکی دوبار رفتم پیدا کنم اما نشد:rolleyes: فکر کنم اون موقع نبوده :(

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با فارس:
آنهایی که در دولت رفیق پیدا کرده‌اند برای استقلال توطئه می‌کنند/دفاع کردن هم یک تاکتیک است
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: هواداران استقلال بدانند که اعضای کادرفنی یک ریال هم نگرفته اند و تا کنون با جانفشانی کار کرده اند.

13921026000384_PhotoA.jpg

علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دربی که به نظر خیلی ها بازی نبود و حتی به تعبیر خیلی ها مساوی کشکی بود، اظهار داشت: خدا وکیلی تیمی هست که بتواند مقابل همین پرسپولیس کشکی ببرد؟ از قدیم گفته اند نابرده رنج گنج میسر نشود. هوادار ما حاضر است این رنج ها را تحمل کند در عوض تیمش در صدر باشد و در نهایت بتواند قهرمان شود.

وی افزود: البته باید بگویم که شان هوادار برای ما خیلی بالاست و خود آنها می دانند که ما اگر نیاز به برد داشتیم قطعا این مسابقه را می بردیم. ولی اکنون با یک بازی هوشمندانه هم یک امتیاز گرفتیم و هم در صدر ماندیم. فاصله مان با خود پرسپولیس هم 4 امتیاز شد. این پرسپولیس بود که نیاز به برد داشت و باید خود را به آب و آتش می زد. دفاع کردن هم یک تاکتیک است. ضمن اینکه نیت گل زدن هم داشتیم ولی نشد. کادرفنی ما کاملا به این بازی مسلط بود و از نظر فنی تیم را خوب توجیه کرده بود. از سویی از بچه ها خواسته بودند که محوطه جریمه شلوغ نشود تا دروازه بان به زحمت نیفتد.

فتح الله زاده در خصوص اینکه با همه این حرف ها هواداران از دربی گل می می خواهند، گفت: پس با این حساب ما دو گل به هواداران خود بدهکاریم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه این گفت و گو در مورد ناراحتی رویانیان از برنامه خارج از گود 20:30 اظهار داشت: ما این قدر بزرگوارانه عمل می کنیم اما کار این برنامه خیلی زشت بود. من سوالم از مجری این برنامه این است که اگر سوالی داری و حرفی داری چرا از خود ما نمی پرسی و می روی از بزرگترهای خودت که می خواهند استقلال و پرسپولیس را بزنند سوال می پرسی؟

وی ادامه داد: برادر من حداقل به خودت احترام بگذار. شان تلویزیون این نیست که خبرنگارش خبربیاری کند. من می خواهم بدانم که مجری این برنامه 50 میلیارد را از کجا آورده است. کل سهمی که استقلال از وزارت گرفته دو میلیارد تومان است که آن را هم به بازیکنان داده ایم. بقیه پولی که او می گوید به کی رسیده است؟ این شما و بزرگان شما هستند که 30 میلیارد تومان از پرسپولیس و استقلال می گیرند و حق این دو باشگاه را نمی دهند. البته آقای 20:30 قدرت دست شما و تلویزیون است چون کسی که دو روز نیست در کار خبر آمده هر طور که دلش می خواهد مدیران پرسپولیس و استقلال را آزار می دهد و توهین می کند.

فتح الله زاده تاکید کرد: من می دانم که مجری این بخش خبری دستور از مدیران بالای خود گرفته تا ما را خراب کند. من به آقای ضرغامی این پیغام را می دهم که برادر عزیز من اگر برخی خدا و روز قیامت را قبول ندارند شما که داری چرا می گذاری در مجموعه ات این طور دیگران را اذیت کنند؟ آقای ضرغامی به والله قسم که روز قیامت سر پل صراط نمی گذارم که رد شوی و باید جوابگوی این توهین‌ها به ما باشی. یک نفر از صدا و سیما نیست که صدای ما را بشنود و فقط یک طرفه می زنند.

علی فتح الله زاده در ادامه همچنین در مورد اعتراض پرسپولیسی ها به تیموریان بابت اعتراض هایی که در دربی انجام می داد و اینکه می گویند او باید قاضی شود، گفت: من به همه بازیکنان پرسپولیس احترام می گذارم ولی این هم پیشنهاد بدی نیست. شاید در آینده برای تیموریان حکم ریاست کمیته انضباطی باشگاه استقلال را بزنم.

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه چرا باید سه بازیکن این تیم در آستانه دربی ساز جدایی کوک کنند، عنوان کرد: ما هر روز در استقلال شاهد یک توطئه هستیم. آنهایی که می گویند فوتبال بد است در دولت رفیق پیدا کرده اند و می خواهند به عنوان نماینده دولت استقلال را بگیرند همین افراد این توطئه ها را برای استقلال ایجاد می کنند. اگر به هر کسی در هر جای دنیا بگویی استقلال چه شرایطی دارد و پول هم ندارد اما در صدر جدول است باور نمی کند. اما خدا آن بالا ما را دوست دارد و باید بگویم که تا پایان فصل کسی از استقلال جدا نخواهد شد. این افراد را هم مردم می شناسند و دیگر نیاز نیست من بیشتر از این توضیح دهم. ما تا پایان فصل با غیرت بازیکنان و هوشمندی کادرفنی به سمت قهرمانی پیش می رویم.

وی در پاسخ به این سوال که در آخرین پرداختی ها به کادرفنی چیزی داده نشده، گفت: چکی که به من داده شده بود برای پرداختی مشکل داشت و من پس فردا پول کادرفنی را خواهم داد. هواداران استقلال بدانند که اعضای کادرفنی یک ریال هم نگرفته اند و تا کنون با جانفشانی کار کرده اند.

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه آیا این باشگاه قصد دارد برای لیگ قهرمانان آسیا یار کمکی بگیرند، گفت: بله می خواهیم یار کمکی بگیریم اما فعلا تمرکزمان روی بازی های لیگ است.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
گزارش تمرین آبی‌پوشان
قلعه‌نویی:‌ دربی تمام شد؛ به فکر ذوب‌آهن باشید/ گفت‌وگوی مربی بدنساز تیم ملی با هافبک استقلال
سرمربی تیم استقلال خطاب به بازیکنان تیمش گفت: دربی تمام شده و از امروز باید به فکر دیدار با ذوب‌آهن باشیم.

13920811000245_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل ذوب‌آهن در چارچوب مسابقات جام حذفی آماده می‌کند از ساعت 15 امروز برنامه‌های آخماده سازی خود را پیگری کرد. در تمرین امروز آبی‌پوشان محمد مهدی نظری، احمد جمشیدیان و کبه غایب بودند.

* به مناسبت عید سعید مبعث میرشاد ماجدی با تهیه شیرینی از هواداران، اهالی رسانه و مسئولان و کادر فنی استقلال پذیرایی کرد.

* پژمان نوری که به دلیل درگذشت خواهر همسر خود تا همین چند روز پیش عزادار بود امروز با چهره جدید در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد.

* در ابتدای تمرین امروز سرمربی تیم استقلال بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها به گفت‌وگو پرداخت. قلعه‌نویی خطاب به بازیکنان استقلال گفت دربی برای ما تمام شده و خواهشا از امروز تمرکزتان را برای بازی جام حذفی مقابل ذوب‌آهن بگذارید. وی که فیلم بازی با پرسپولیس را تماشا کرده بود، نسبت به برخی بازیکنان استقلال گلایه کرد و مشاهدات خود را از روی فیلم به بازیکنان منتقل می‌کرد و تذکرات لازم را به بازیکنان انتقال داد.

* قبل از شروع تمرین امروز امیر قلعه‌نویی برای دقایقی با کاروالیو بازیکن برزیلی این تیم صحبت کرد. نحوه استفاده کاروالیو در تمرین امروز به شکلی بود که به نظر می‌رسد این بازیکن یکی از نفرات اصلی استقلال در دیدار روز سه‌شنبه خواهد بود.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند و سپس در قالب گروه‌های 4 و 5 نفره بازی آقاوسط را پشت سر گذاشتند. در این مرحله کرکری تیموریان، بیک‌زاده، اکبرپور و عمران‌زاده قابل توجه بود.

* سیاوش اکبرپور که روز گذشته در تمرین شرکت نکرده بود امروز پا به پای دیگر بازیکنان در کارهای گروهی حضور داشت.

* منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدی نفراتی بودند که تمرین امروز آبی‌پوشان را از نزدیک نظاره کردند. سرمربی تیم استقلال امروز با لباس گرمکن پا به محل تمرین گذاشت و در اکثر کارهای گروهی با بازیکنان تیمش بازی کرد.

* بعد از گذشت بخشی از تمرین بازیکنان همگی به بازی تنیس فوتبال پرداختند که به نظر می‌رسید سرمربی استقلال خودش این آیتم را برای تمرین امروز در نظر گرفته بود.

* آرش برهانی و کاروالیو تمرین چارچوب شناسی را پشت سر گذاشتند و زیر نظر مجید صالح اقدام به زدن ضربه می‌کردند.

* نیکو مربی بدنساز تیم ملی امروز در تمرین آبی‌پوشان حضور داشت و با حاج‌قاسم به گفت‌وگو پرداخت. وی برای دقایقی نیز در حضور امیر قلعه‌نویی با خسرو حیدری نیز به گفت‌وگو پرداخت.

* با توجه به تعطیلی امروز چیزی حدود 100 نفر از طرفداران استقلال در کمپ مرحوم حجازی حاضر شده و در سکوت کامل برنامه‌های تاکتیکی را نظاره می‌کردند. سوژه اصلی آنها بحث دربی و تساوی بدون گل استقلال و پرسپولیس بود که بازیکنان آن را پشت سر گذاشتند.

* با توجه به اینکه آبی‌پوشان روز سه‌شنبه در چارچوب جام حذفی به میدان می‌روند بازیکنان تمرین پنالتی انجام دادند.

آبی‌پوشان آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با ذوب‌آهن فردا در اصفهان برگزار خواهند کرد.

من میخوام از همین تریبون اعلام کنم مدیر محترمی که پست های منو پاک میکنی راضیَم ازت.
:D

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
باید مثل بازی با پرسپولیس ظاهر شویم
قلعه‌نویی: ذوب‌آهن را ببریم، قهرمان جام حذفی می‌شویم/ در پنالتی شانس ندارم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در صورت پیروزی مقابل ذوب‌آهن در جام حذفی به احتمال ۹۰ درصد قهرمان خواهیم شد.

13921028000452_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین استقلال در جمع خبرنگاران در مورد دیدار روز سه‌شنبه مقابل ذوب‌آهن اصفهان گفت: ابتدا میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را تبریک می‌گویم. ما تیم ذوب‌آهن را آنالیز کردیم و آنها بسیار خوب، دونده و درگیرشونده بازی می‌کنند. بازی این تیم مقابل فولاد را دیدیدم. بازی بسیار سختی داریم.

وی ادامه داد: مثل بازی با پرسپولیس باید یک بازی فیزیکی و با پرس تیمی انجام دهیم. فقط امیدوارم زمین بازی اجاره دهد که یک بازی خوب انجام شود.

سرمربی استقلال در مورد فاصله کم بازی‌ها و تاثیر آن بر کیفیت مسابقات گفت: طبیعی است که تاثیر داشته باشد. کاش یک مقدار فاصله بیشتر بود اینگونه سخت است. اما ما قانونمند هستیم و هر چه قانون بگوید انجام می‌دهیم. به همین دلیل سه‌شنبه مقابل ذوب‌آهن بازی خواهیم کرد.

قلعه‌نویی در مورد مصدومان و محرومان تیمش مقابل ذوب‌آهن گفت:‌در جام حذفی محروم نداریم اما نظری قبل از بازی با پرسپولیس مصدوم شد و 10 روز باید فیزیوتراپی کند.

وی در مورد تمرین پنالتی‌ها گفت: می‌دانید که من خیلی شانس در پنالتی ندارم اما چون جام حذفی است باید پنالتی تمرین کنیم مشخص است که یکی از خوان‌ها همین مسابقه است و اگر از این بازی عبور کنیم 90 درصد قهرمان جام حذفی می‌شویم.

وی در مورد غیبت امیر حسین صادقی و اینکه به خاطر مصدومیت در تمرین نیامده، گفت: صادقی مشکلی ندارد و با هماهنگی در این تمرین حضور نداشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا