• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
تیموریان بین هواداران گیر افتاد
هافبک استقلال بین هواداران گیر افتاد و ماموران انتظامی او را به گوشه‌ای هدایت کردند تا درگیری پیش نیاید.

13920929000177_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس در پایان مسابقه آندرانیک تیموریان با اتوبوس استقلال ورزشگاه ازادی را ترک نکرد و می‌خواست با خودروی شخصی‌ا‌ش از ورزشگاه را ترک کند که پشت تونل ورزشگاه و در ازدحام جمعیت هواداران 2 تیم استقلال و پرسپولیس قرار گرفت و برخی از هواداران پرسپولیس به او کنایه می‌زدند که این مسئله ممکن بود به درگیری ختم شود.

در نهایت ماموران انتظامی به کمک تیموریان آمدند و او را به گوشه‌ای از تونل هدایت کردند تا ورزشگاه را ترک کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خوب کاروالیو تازه اومده و هنوز به شرایط بازی احتمالا نرسیده .
بعد این بازی داربی هست و قلعه نویی آدمی نیست که ریسک کنه و حاضر نمیشه مثلا پژمان نوری رو بزاره کنار واون رو بازی بده . اگه خصوصیت قلعه نویی رو شناخته باشی این دیگه برات غیر منطقی نیست :)

.

نه عزیز شما چرا خودت رو گول میزنی؟ مگه پرسپولیس رئال مادریده یا امروز حذفی آسیا بود که کاروالیو بازی نکنه ؟؟ به شرایط بازی نرسیده؟؟؟ چطور بازی قبل به شرایط بازی رسیده بود که اومد داخل زمین و 100|% پاس هاش سالم بود؟ نمیدونم شما چرا میخوای خودت رو گول بزنی! چطور اولادی که تازه از مصدومیت خلاص شده به شرایط بازی رسید؟؟؟ اولادی چند وقته اومده؟؟ فارغ از مصدومیتش!
اتفاقا کاملا غیر منطقیه که ایشون بازی نکرد! همون طور که گفتم اگه دل پیرو رو هم خریده بودیم این بازی مطمئن باش بازی نمیکرد! حتی اگه بازی قبل بازیش داده بود...کلا قلعه نویی اینجوریه!بله! ولی اگر منطق پشتش باشه خوبه! در غیر این صورت قابل قبول نیست! تمام درد ما این بوده که بازیساز نداریم حالا که خریدیم چرا در این بازی حساس نباید استفاده کنیم؟ اگه دربی رو می بردیم یکی از رقبا تقریبا از دور خارج میشد!

من دیروز هم گفتم....

مساوی هم برای ما خوبه ! ولی به شرط اینکه از همه ابزار خودمون استفاده کنیم و نشه!

Last edited:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
سلام دوستان
خب یه دربی دیگه تموم شد و یه مساویه دیگه و البته حفظ رکورد نباختن سرمربی بیایید با هم ببینیم هوادار چی میخواد قهرمانی اخر فصل - بازی زیبا - برد در دربی ها و یا فوتبال سالم ؟ هوادار کنونی استقلال قهرمانی اخر فصل و نباختن در دربی توجه کنین نباختن در دربی برد نمیگم براش مهمه حالا به هر قیمتی که باشه فوتبالمون زیبا نباشه براش مهم نیست قهرمانی هامون پشتش حرف و حدیث باشه براش مهم نیست مهم قهرمانی هستش ولاغیر در این راه سرمربی محترم خوب داره استفاده خودش رو از این طرز فکر هوادار میکنه ثبت رکورد نباختن ها در دربی ( هوادار با خودش میگه عمرا با قلعه نویی تو دربی ببازیم حداقل مساویه) و قهرمانی هایی که کم پشت سرشون حرف و حدیث نیست
نتیجه میگیریم طرفداران و حامیان قلعه نویی باید از این نتیجه راضی باشند هر چند که تیم برتر میدان تیم رقیب بود و این برای اونا کافیه

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یه نکته دیگه هم اضافه کنم :
در اکثر لیگ های معتبر دنیا تیم های سرشناس استادیوم اختصاصی و کمپ وشبکه تلوزیونی و .... دارن و بازیهاشون هم از طریق کانال مخصوص خودشون پخش میشه و طبیعتا گزارشگر بازی هم طرفدار همون تیمه و میتونه اشکارا از تیم حمایت کنه و هیچ ایرادی هم وارد نیست ولی متاسفانه در ایران با اینکه فوتبال دولتیه و این دو تیم مطعلق به دولت هست و ضمن اینکه بازی توسط رسانه ملی پخش میشه این ایراد به گزارشگر بازی وارده که علنا داره از تیم قرمز حمایت میکنه و گزارش یک طرفه رو اجرا میکنه ( هیچ اشکالی نداره که مزدک پرسپولیسی باشه یا مثلا علیفر استقلالی ) بحث سر اینه که در چنین شرایط برابری گزارش گر باید بدون هیچ گونه تعصبی گزارش کنه و اینو در نظر داشته باشه که نصفی از مخاطبانش هم طرفدار تیم دیگه هستن

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
تا زمانی که تو دربی نشه از حق میزبانی استفاده کرد بعید می دونم بازی زیبا شاهد باشیم.
تو دربی های مهم دنیا، تیم ها از حق میزبانی خودشون استفاده می کنن ولی فکر کنم فقط تو ایرانه که نصف نصف ورزشگاه رو تقسیم می کنن و این یه جو روانی بدی رو ایجاد می کنه. بازیکن درست نمی تونه تمرکز کنه. یک طرف تشویق می کنه و یک طرف توهین!! تو خیلی از صحنه ها بازیکن به دلیل ترس ریسک نمی کند و ... .
چه اشکال داره یه بازی استقلال میزبان واقعی باشه یه بازی پرسپولیس.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
استقلال با کمبود بازیکن مواجه است و لیگ هم به صورت فشرده برگزار می‌شود. دست قلعه‌نویی خالی است
360118_heroa.jpg

سایت گل- آندو تیموریان بعد از تساوی استقلال و پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: توانستیم بازی نسبتا خوبی برای تماشاگران به نمایش بگذاریم و امتیازی هم به امتیازهایمان اضافه کنیم تا در کورس قهرمانی باقی بمانیم.

موقعیت‌های کم گل‌زنی: هر 2 تیم محتاط بازی می‌کنند و این خاصیت دربی است.

عصبانیت در بازی امروز: مشکل خاصی نیست. ما با همدیگر دوست هستیم. محمد نوری فکر می‌کرد خطای آنها شده و من می‌گفتم خطا به نفع ماست. وی از دوستان خوبم است و از بازی بعدی دیگر عصبانی نخواهم شد.

خداحافظی مظفری‌زاده: به او تبریک می‌گویم. وی برای جامعه فوتبال زحمت زیادی کشیده و دوست نداشتیم برود اما تصمیم شخصی‌اش بوده امیدوارم موفق باشد. او بهترین سوت‌ها را زد.

بازی خشونت‌آمیز امروزت: فکر نمی‌کنم با خشونت بازی کرده باشم در این صورت مظفری‌زاده کوتاه نمی‌آمد. برخوردهای من روی توپ بود.

پرسپولیسی‌ها می‌گویند باید می‌بردند: به نظر آنها احترام می‌گذارم. آنها خواسته‌هایی دارند و ما هم خواسته‌هایی داریم. تمام تلاشمان را می‌کنیم که تا اتمام لیگ با خواسته سرمربی پیش برویم.

عقب‌نشینی آبی‌پوشان در نیمه دوم : استقلال با کمبود بازیکن مواجه است و لیگ هم به صورت فشرده برگزار می‌شود. دست قلعه‌نویی خالی است. ما کاری می‌کردیم تا ضدحمله ایجاد شود که این اتفاق رخ نداد.

شنیده می‌شود شما بازیکن بعدی هستید که استقلال را ترک خواهید کرد؟!: بعد از بازی‌های استقلال تصمیم می‌گیرم.

:)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نه عزیز شما چرا خودت رو گول میزنی؟ مگه پرسپولیس رئال مادریده یا امروز حذفی آسیا بود که کاروالیو بازی نکنه ؟؟ به شرایط بازی نرسیده؟؟؟ چطور بازی قبل به شرایط بازی رسیده بود که اومد داخل زمین و 100|% پاس هاش سالم بود؟ نمیدونم شما چرا میخوای خودت رو گول بزنی! چطور اولادی که تازه از مصدومیت خلاص شده به شرایط بازی رسید؟؟؟ اولادی چند وقته اومده؟؟ فارغ از مصدومیتش!
اتفاقا کاملا غیر منطقیه که ایشون بازی نکرد! همون طور که گفتم اگه دل پیرو رو هم خریده بودیم این بازی مطمئن باش بازی نمیکرد! حتی اگه بازی قبل بازیش داده بود...کلا قلعه نویی اینجوریه!بله! ولی اگر منطق پشتش باشه خوبه! در غیر این صورت قابل قبول نیست! تمام درد ما این بوده که بازیساز نداریم حالا که خریدیم چرا در این بازی حساس نباید استفاده کنیم؟ اگه دربی رو می بردیم یکی از رقبا تقریبا از دور خارج میشد!

من دیروز هم گفتم....

مساوی هم برای ما خوبه ! ولی به شرط اینکه از همه ابزار خودمون استفاده کنیم و نشه!

من منظورم این بود که اگه قلعه نویی رو بشناسی منطقی به نظر میاد وگرنه از نظر من هم کاروالیو باید بازی می کرد . این کاری هست که قلعه نویی می کنه حالا درست و غلطش به کنار .
قلعه نویی به این نتیجه رسیده که نباختن و گرفتن یک امتیاز از دربی بهتر تو روند حرکتی تیمش تاثیر داره . حالا اینکه درسته یا غلطه آخر فصل معلوم میشه !

ما بازی های سختی مقابل فولاد و نفت و تراکتور داریم و فکر می کنم بازی با ملوان تو گیلان هم کار سخت تری باشه امکان از دست دادن نتیجه هست و ما می تونستیم با برد تو این بازی از رقیبان جلو بیفتیم .

ولی همانطور که چند روز پیش هم گفتم با توجه به مساوی رقیبان بهترین فرصت برای یک مساوی دیگه بود چون طرز فکر قلعه نویی الان اینطوره .

قلعه نویی وقتی به بازیکنی اعتماد نداشته باشه اون رو نمی زاره تو ترکیب ، در مورد ساموئل که یادتون هست اوایل نمی خواستش ولی ساموئل خودش رو اثبات کرد و الان بهش اعتماد پیدا کرده ! قلعه نویی اینطور نیست که یهو یک بازیکن بیاد و بره تو ترکیب ، نمیگم درسته ولی اینطوره !

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نتیجه میگیریم طرفداران و حامیان قلعه نویی باید از این نتیجه راضی باشند هر چند که تیم برتر میدان تیم رقیب بود و این برای اونا کافیه
اولا تیم رقیب کجا تیم برتر بود ؟
دوما هیشکی از تساوی راضی نیست ولی ایا اگر تیم سرپا حمله میشد با وجود بازکنان سرعتی اونا گل میخوردیم همین شماها نمیومد 1001 دلیل میاوردین زمین اسمون رو بهم میدوختین؟
سوما امیر قلعه نوعی شوهر عمه ماها نیست که الکی طرفش رو بگیریم الان سرمربی استقلاله و تمام استقلالیا باید پشتش باشن دو فصل قبل من از مظلومی دفاع میکردم الان از قلعه نوعی
اگر فرهاد ،نکونام، منتظری نمیرفتن شرایط بازی فرق میکرد

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
کلا امسال استقلال قشنگ بازی نمیکنه و فقط دنبال حفظ نتیجست
بنابراین برای ما که صدر جدولیم هیچ دلیلی نداشت خودمون رو به آب و آتش بزنیم
امیدوارم بتونیم ذوب آهن رو هم شکست بدیم تا از کورس عقب نیوفتیم که در بازی های سختی کهع در آینده در پیش داریم بتونیم صدر بمونیم

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
کلا امسال استقلال قشنگ بازی نمیکنه و فقط دنبال حفظ نتیجست
بنابراین برای ما که صدر جدولیم هیچ دلیلی نداشت خودمون رو به آب و آتش بزنیم
امیدوارم بتونیم ذوب آهن رو هم شکست بدیم تا از کورس عقب نیوفتیم که در بازی های سختی کهع در آینده در پیش داریم بتونیم صدر بمونیم
داداشم بازی زیبا باشه واسه آسیا،وجدانا پارسال کدوم بازی استقلال شبیه بازیای آسیاییش بود.ارزش نداره بازی زیبا کنی در صورتیکه همه تیما واسه امتیاز به سرو کله هم میپرن،بعدشم استقلال چه ببره چه ببازه،باز حرف اول رو تو ایران میزنه،اینو لااقل رنکینگش میگه.به امید قهرمانی استقلال در آسیا

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
سوپر واکنش عقاب آسیا

سرور دانیال داوری...

79a7d4e17d3e67941.jpg
این عکس همه چیز رو نشون میشده حتی گزارشگر اخبار ورزش هم اعتقاد داشت که توپ به تیر دروازه خورده:eek::confused:o_O
رفت توی امضا م :)

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
این عکس همه چیز رو نشون میشده حتی گزارشگر اخبار ورزش هم اعتقاد داشت که توپ به تیر دروازه خورده:eek::confused:o_O
رفت توی امضا م :)
این توپ میرفت به تیر بخوره ولی باز عقاب آسیا گرفتتش که فردا نگن یه توپ به تیرشون زدیم که گل نشد،حیف که نمیذارن این عقاب خدمت کنه به این ملت..اون زمون با هادی طباطبایی و پرویز برومند هم همین کار رو کردن.

Last edited by a moderator:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جونم اندو یه تنه همه رو ترکوند حال کردم باهاش مخصوصا با این ریشی که گذاشته :D
بازی خیلی کسل کنند بود .مهم نیست مهم اینکه صدر جدولیم با همه مشکلات اون بالا هستیم وی بقیه با وضع بهتر زیر ما:cool:چون استقلال با غیرتیم:cool:اره داش:D:eek:
باقی بازی مانده های اینده
هفته 24:استقلال – ذوب آهن(تهران)
هفته 25:مس كرمان – استقلال(كرمان)
هفته 26:استقلال – سايپا (تهران)،
هفته 27:ملوان – استقلال (بندرانزلي)
هفته 28:استقلال – نفت تهران( تهران،آزادي)
هفته 29:فولاد – استقلال (اهواز)
هفته 30:استقلال – تراكتورسازي(تهران)
چیزی نمونده ها واسه قهرمانی:cool:

Last edited:

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
جونم اندو یه تنه همه رو ترکوند حال کردم باهاش مخصوصا با این ریشی که گذاشته :D
بازی خیلی کسل کنند بود .مهم نیست مهم اینکه صدر جدولیم با همه مشکلات اون بالا هستیم وی بقیه با وضع بهتر زیر ما:cool:چون استقلال با غیرتیم:cool:اره داش:D:eek:
باقی بازی مانده های اینده
هفته 24:استقلال – ذوب آهن(تهران)
هفته 25:مس كرمان – استقلال(كرمان)
هفته 26:استقلال – سايپا (تهران)،
هفته 27:ملوان – استقلال (بندرانزلي)
هفته 28:استقلال – نفت تهران( تهران،آزادي)
هفته 29:فولاد – استقلال (اهواز)
هفته 30:استقلال – تراكتورسازي(تهران)
چیزی نمونده ها واسه قهرمانی:cool:
من كه ميگم تنها بازي سختمون نفت و فولاده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا