• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کم مونده مجری و میهمانان برنامه برای این افتضاحی که دو تیم به نمایش گذاشتن عذرخواهی کنن :rolleyes: :D

لیگ امسال کلا ارزش دیدن نداره . دربی و غیر دربی نداره :(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
، ما نه بازیساز داریم و نه مهاجم درست و حسابی پس زیبا بازی کردن الان خیلی سخته ! وقتی بازیکن نداری این هنر مربی هست که بتونه بازی رو در بیاره برای تیمش ! و این هنر قلعه نویی هست .
ببخشید تونی کاروالیو این وسط مدافع هست یا دروازه بان؟؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
حالم بهم خورد
خیلی افتضاح بازی کردیم
فقط بکش زیرش و وحشی بازی
صادقی و عمران زاده جزء خوبای امروز بودن
واقعا نمیدونم قلعه نوعی چه تفکری داشت که تیم امروز این مدلی بازی میکرد! بعضی بازیکن ها انگار اولین بارشونه که دربی بازی میکنن! انقدر که استرس دارن نمیتونن یه توپ ساده رو استپ کنن!!!!!!!!!! (هاشم و پژمان نوری و .........)
کلا نیمکت امروز نقش ویترین رو داشت! در حالی که با دوتا تعویض درست راحت میتونست فرم این بازی مسخره رو عوض کنه
قبل دربی بازی به بازی داشتیم بهتر میشدیم نمیدونم چی میشه که میرسه به این بازی انقدر امیر ترسو و محتاط میشه!
اگه 20-30 % بازی رو که جلو ملوان و استقلال خوزستان انجام داد امروز پیاده میکرد آدم انقدر اعصاب و روانش خراب نمیشد
بازم خدا رو شکر که صدر جدولیم و تیم های مدعی دیروز نتیجه نگرفتن
فقط امیدوارم این فصل قهرمان شیم تا چوب امتیازهای از دست رفته مثل این بازی رو نخوریم

30we

Registered User
لایک‌ها
135
این بازی میگیم حساس بود و نمیتونست یه تونی اطمینان کنه اما اگه تو هفته های بعد بهش بازی نده باید به خریدهای خارجی قلعه شک کرد.....قصد تهمت زدن ندارم ولی ما تا الان 3 تا بازیکن خارجی خریدیم که چسبیدن به سکو....بدترین خریدهای ایرانی رو بازی میده(نطری اولادی ...) ولی خریدهای خارجی رو سکو نشین میکنه!! چرا؟
پ.ن: نتیجه با این وضعیتی که داریم خوب بود

Last edited:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
ای جونم آندو
راه رو باز کنین بولدوزر داره میاد
:D:D

12290_orig.jpg

30we

Registered User
لایک‌ها
135
خوشي زده زير دل بعضي ها.اينا بيشتر از قهرماني ميخوان در حالي كه بعضي از تيما آخرين قهرمانيشون مال زمانيه كه دلار 700 تومن بود!!!
هر نقدی که به مربی میشه رو اینقدر تند قیچی نکنید....به گنده تر از قلعه نوییش تو دنیا ایراد میگیرن....طرفدار حق داره نطر بده شما هم حق داری از قلعه دفاع کنی ولی نه اینجوری که بخوای بگی خوشی زده زیر دلش همین رفتار شما میره تو استادیوم تبدیل به فحاشی لیدرهای حامی قلعه نویی میشه

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
با این وضع میخاییم بریم جام جهانی خدا به دادمون برسه یهو وسط بازی بازیکنان همدیگرو میزنن . واقعا شرم اور بود حرکات بازیکنان تیم مقابل . کم مونده بود جدا همدیگرو بزنن و فوشو فلان بدن بهم . بازی خیلی بی کیفت و بدی بود جفت تیما افتضاح بودن ولی با توجه به تیممون که بازیکن خوب خیلی خیلی کم داره باز بد نبود و چون تیم اولیم این نتیجه برا ما قابل قبول بود ولی خود کیفیت فوتبال یچی در حد لیگ افغانستان بود دیگه .

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
قلعه نوعی مربی دربی نیست . من یادم نیست تعویض حجومی انجام داده باشه تو دربی!

حیف آندو که داره تو فوتبال ایران عرق میریزه

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
در اینکه قلعه نوعی این فصل با این بضاعت شاهکار کرده شکی نیست!
اما اینجا تا کوچکترین نقدی به تفکرات و تاکتیک های قلعه نوعی میشه بعضی دوستان میخوان گردن اون منتقد رو بشکنن! بخدا درست نیست.
ای کاش تفاوت نقد و تخریب رو بهتر برای همدیگه معنی میکردیم

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
همه بازیا همینجوری فقط زیر توپ میزنند .
برا استقلال زیاد بد نشد مساوی با این بازیش
این 7 هفته باقی مونده نمیدونم چجور میحواد سدر باقی بمونه با این وضعیت .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
در اینکه قلعه نوعی این فصل با این بضاعت شاهکار کرده شکی نیست!
اما اینجا تا کوچکترین نقدی به تفکرات و تاکتیک های قلعه نوعی میشه بعضی دوستان میخوان گردن اون منتقد رو بشکنن! بخدا درست نیست.
ای کاش تفاوت نقد و تخریب رو بهتر برای همدیگه معنی میکردیم
من از قلعه نوعی نقد دارم نقدمم به جا و قابل قبول هستش بی شک . تا حالا دیدین قلعه نوعی تو دربی هجومی بازی کنه . همش برا تسوای میره میدان . من کاری ندارم تیم مقابلم خیلی ضعیف و بی کیفت بازی کردا دوتا پاس درست نمیتونستن بدن ولی من حرفم به تیم خودمونو اصلا نه این بازیا بلکه بازی های قبل اینم چک کنین میبینین با اینکه بازیکنای مستعد و خوبی داشتیم ولی باز برا مساوی میره میدون .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببخشید تونی کاروالیو این وسط مدافع هست یا دروازه بان؟؟
خوب کاروالیو تازه اومده و هنوز به شرایط بازی احتمالا نرسیده .
بعد این بازی داربی هست و قلعه نویی آدمی نیست که ریسک کنه و حاضر نمیشه مثلا پژمان نوری رو بزاره کنار واون رو بازی بده . اگه خصوصیت قلعه نویی رو شناخته باشی این دیگه برات غیر منطقی نیست :)

هر چند من خودم دوست داشتم بازی کنه و تیم روونتر باشه ولی از یک جهات حق رو میدم به قلعه نویی و از یک جهات دلم برای ریسک کردن های مظلومی تنگ میشه به هر حال قلعه نویی فعلا با همین سیستمش نتیجه گرفته .

شاید اگه قلعه نویی منتظری ، نکونام و مجیدی و جباری رو داشت اینقدر محتاط نبود :) و فکر کنم شرایط هم باعث محتاط تر شدن قلعه نویی کمک می کنه .

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
دوستانی که به همین راحتی میگن نبردیم خداییش همه شرایطم باید در نظر بگیریم یا نه؟!
بعد از جداشدن 3 بازیکن اصلی تنها بازیکنی که گرفتیم همین کاروالیو هست که اونم هنوز یه هفته نیست اضافه شده! (و استفادش ریسکی بود)
با اختلاف عالی صدر جدولیم بعد هم همه مدعیا این هفته امتیاز از دست دادن
همه این شرایط به مربی میگه تو بازی ای که نتیجش برای تیم(بخاطر جوی که درست میکنه) مرگ و زندگیه! باید محتاط عمل کنه وگرنه اگه 89 دقیقه هم تیم میکوبید حریفو ولی روی یه ضد حمله گل میخورد (بازیکن سرعتی هم که هرچی بود گرفتن!) شما مطمئن باشین تا کسی بتونه این تیمو جمع کنه هفته اول لیگ بعده!!! حتی دایی با اینکه تیمش فقط برد میخواست حاضر نشد یه درصد ریسک کنه هیچ تعویضی هم نکرد و کل کارش یه ضربه ایستگاهی شانسی بود! بعد ما با کدوم منطق باید اینکارو میکردیم؟!!!
بنظرم تو این چیزا قلعه نویی خیلی خوب میدونه چیکار کنه و جوگیر نمیشه چون یه اشتباه رسما تیمو مینداخت تا نیمه جدول! یاد بازی آخر نیم فصلمون میوفتم که با یه گل دیگه قهرمان نیم فصل میشدیم ملوان هم اصلا خوب نبود اما امیر حاضر نشد تعویض کنه و اصلا تیم بر خلاف همیشه عقب بازی میکرد! تا اونا فهرمان نیم فصل شدن ولی نیم فصل دوم که شروع شد طبق معمول ژنرال کارشو شروع کرد و با این اختلاف امتیاز تیمو چسبوند اون بالا! انصافا هنر مربی همینه که تو شرایط بتونه بار روانیو از روی تیم کم کنه و به وقتش کارشو انجام بده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای جونم آندو
راه رو باز کنین بولدوزر داره میاد
:D:D
داداش بولدوزر خودش راه باز میکنه:p
تازشم اندو بولدوزر نیس آندو تــــــــــــــــــــــانــــــــــــــــــــــــک;)
12290_orig.jpg

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
بگذریم . .. . .. . . .

ولی جدا یه فکری به حال پیراهن باید کنن . اینقدر اسپانسر چاپی روش هست که خیلی سنگین میکنه وزن لباس رو! فکر نمیکنن بازیکن عرق میکنه ! یا ممکنه بارون بیاد!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بگذریم . .. . .. . . .

ولی جدا یه فکری به حال پیراهن باید کنن . اینقدر اسپانسر چاپی روش هست که خیلی سنگین میکنه وزن لباس رو! فکر نمیکنن بازیکن عرق میکنه ! یا ممکنه بارون بیاد!
شده مثل پیراهن اث روم
روووش همه چیز زده شده
بدتر از رنگ پیراهنه که انگار شدیم مثل تیم ملوان
استقلال ابهتش به ابی بودن خالصانش داره
راستی دوستان قبلا یه تاپیک بوده دقیقا نمیدونم اسمش چی بوده"" چه کسانی تاپیک استقلال را نوشته اند""" که تعداد پستهای نوشته شده همه افراد رو نشون میداد
کسی لینکشو داره؟؟؟؟

Last edited:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
شده مثل پیراهن اث روم
روووش همه چیز زده شده
بدتر از رنگ پیراهنه که انگار شدیم مثل تیم ملوان
استقلال ابهتش به ابی بودن خالصانش داره
عین طرح لباس رم منظورته دیگه؟ :D چون من به یاد ندارم تو هیچ لیگی اینقدر اسپانسر تو پیراهن یک تیم باشه! اونم پر افتخارترین تیم یک کشور!
به نظر من یه تبلیغ کوچیک از یه موسسه خیریه مثل محک رو پیراهن باشه هم تک باشه هم خاص . البته رایگان باشه دیگه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عین طرح لباس رم منظورته دیگه؟ :D چون من به یاد ندارم تو هیچ لیگی اینقدر اسپانسر تو پیراهن یک تیم باشه! اونم پر افتخارترین تیم یک کشور!
به نظر من یه تبلیغ کوچیک از یه موسسه خیریه مثل محک رو پیراهن باشه هم تک باشه هم خاص . البته رایگان باشه دیگه
اره دیگه نمیدونستم باید واضح تر تر میگفتم واسم ""طرح"" حتما میاوردم:D
ولی اره دادا همونی که تو میگی:p
ولی خیلی هم طرح لباسمون بده هم رنگش که توش رنگــــ سفید زیاده;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا