-Arash-
Registered User
کم مونده مجری و میهمانان برنامه برای این افتضاحی که دو تیم به نمایش گذاشتن عذرخواهی کنن

لیگ امسال کلا ارزش دیدن نداره . دربی و غیر دربی نداره
لیگ امسال کلا ارزش دیدن نداره . دربی و غیر دربی نداره
ببخشید تونی کاروالیو این وسط مدافع هست یا دروازه بان؟؟، ما نه بازیساز داریم و نه مهاجم درست و حسابی پس زیبا بازی کردن الان خیلی سخته ! وقتی بازیکن نداری این هنر مربی هست که بتونه بازی رو در بیاره برای تیمش ! و این هنر قلعه نویی هست .
هر نقدی که به مربی میشه رو اینقدر تند قیچی نکنید....به گنده تر از قلعه نوییش تو دنیا ایراد میگیرن....طرفدار حق داره نطر بده شما هم حق داری از قلعه دفاع کنی ولی نه اینجوری که بخوای بگی خوشی زده زیر دلش همین رفتار شما میره تو استادیوم تبدیل به فحاشی لیدرهای حامی قلعه نویی میشهخوشي زده زير دل بعضي ها.اينا بيشتر از قهرماني ميخوان در حالي كه بعضي از تيما آخرين قهرمانيشون مال زمانيه كه دلار 700 تومن بود!!!
من از قلعه نوعی نقد دارم نقدمم به جا و قابل قبول هستش بی شک . تا حالا دیدین قلعه نوعی تو دربی هجومی بازی کنه . همش برا تسوای میره میدان . من کاری ندارم تیم مقابلم خیلی ضعیف و بی کیفت بازی کردا دوتا پاس درست نمیتونستن بدن ولی من حرفم به تیم خودمونو اصلا نه این بازیا بلکه بازی های قبل اینم چک کنین میبینین با اینکه بازیکنای مستعد و خوبی داشتیم ولی باز برا مساوی میره میدون .در اینکه قلعه نوعی این فصل با این بضاعت شاهکار کرده شکی نیست!
اما اینجا تا کوچکترین نقدی به تفکرات و تاکتیک های قلعه نوعی میشه بعضی دوستان میخوان گردن اون منتقد رو بشکنن! بخدا درست نیست.
ای کاش تفاوت نقد و تخریب رو بهتر برای همدیگه معنی میکردیم
خوب کاروالیو تازه اومده و هنوز به شرایط بازی احتمالا نرسیده .ببخشید تونی کاروالیو این وسط مدافع هست یا دروازه بان؟؟
داداش بولدوزر خودش راه باز میکنهای جونم آندو
راه رو باز کنین بولدوزر داره میاد
![]()
شده مثل پیراهن اث رومبگذریم . .. . .. . . .
ولی جدا یه فکری به حال پیراهن باید کنن . اینقدر اسپانسر چاپی روش هست که خیلی سنگین میکنه وزن لباس رو! فکر نمیکنن بازیکن عرق میکنه ! یا ممکنه بارون بیاد!
عین طرح لباس رم منظورته دیگه؟شده مثل پیراهن اث روم
روووش همه چیز زده شده
بدتر از رنگ پیراهنه که انگار شدیم مثل تیم ملوان
استقلال ابهتش به ابی بودن خالصانش داره
اره دیگه نمیدونستم باید واضح تر تر میگفتم واسم ""طرح"" حتما میاوردمعین طرح لباس رم منظورته دیگه؟چون من به یاد ندارم تو هیچ لیگی اینقدر اسپانسر تو پیراهن یک تیم باشه! اونم پر افتخارترین تیم یک کشور!
به نظر من یه تبلیغ کوچیک از یه موسسه خیریه مثل محک رو پیراهن باشه هم تک باشه هم خاص . البته رایگان باشه دیگه