فکر کردی ما تیم روبرو هستیم که هر سه چهار سال یبار یه جام حذفی بگیریم کلی ذوق کنیم
مرد حسابی ما هر دوره داریم با یکی دو اختلاف امتیاز قهرمانی رو واگذار میکنیم
ما این بازی رو هم میبردیم چهار گل میخوردیم اصلن راضی کننده نبود
فکر کردی ما تیم روبرو هستیم که هر سه چهار سال یبار یه جام حذفی بگیریم کلی ذوق کنیم
مرد حسابی ما هر دوره داریم با یکی دو اختلاف امتیاز قهرمانی رو واگذار میکنیم
ما این بازی رو هم میبردیم چهار گل میخوردیم اصلن راضی کننده نبود
منم واقعا موندم توش چطور وقتی که زمین و زمان متوجه عدم کاراییه این دو نفر شدن اونوقت سرمربی باشگاه و تیم ملیمون متوجه نشدن !!!!من موندم کیروش روی چه حسابی صادقی و بیک زاده رو دعوت کرده به اردوی آفریقا!
فکر کنم فقط رد یک صورت اینا دعوت نمیشن! این که گل به خودی بزنن!
امیدوارم جفتشون مصدوم بشن اونم 3 ماهه! که قلعه نویی مجبور بشه از لیست خارجشون کنه.
هم صادقی هم بیگ زاده تو تیم ملی جزو بهترینا میشن و بهترین بازیها رو انجام میدن
این بستگی به هنر مربی داره که کیروش داره و اردشیر نداره
ببینین کی گفتم ....
عرفان جان اون بدبختی که رفت سمت خط دروازه امید ابراهیمی بود(برای بار چندم در این فصل) در حالی که دقیقا دو قدم عقبترش صادقی وایستاده بود و داشت نگاه میکرد! این صحنه برای گل سوم بودیکی از بازیکنا رو خط دروازه سمت چپش ایستاده بود نتونست توپ رو بیرون بکشه و فرصت واکنش رو هم ازش گرفت اینجا یه نمونه از ناهماهنگی های خیلی واضح بود
شما یه نگاه به گل چهارم بندازید از چه فاصله ای و با چه شدتی شوت زد!!! رو این توپ دفاع صد درصد مقصر بود هیچ دروازبانی نمیتونست این توپ رو بگیره از وقتی که توپ سانتر شد و مدافعا نتونستن جلو ضربه سر رو بگیرن تا وقتی که به توپ ضربه زدن کلهم مدافعا و سیستم دفاعی تیم مشکل اصلی رو داشت که نتونست هیچ کاری بکنهعرفان جان اون بدبختی که رفت سمت خط دروازه امید ابراهیمی بود(برای بار چندم در این فصل) در حالی که دقیقا دو قدم عقبترش صادقی وایستاده بود و داشت نگاه میکرد! این صحنه برای گل سوم بود
مشکل فروزان متاسفانه به جز قد کوتاهش ، رفلکس ضعیفشم هست. یعنی اگه توپ توی یک مسیر تغییر جهت بده اصلا نمیتونه سریع واکنش نشون بده! نمونه بارزش هم گل سوم و هم گل چهارم!
عرفان جان شما اگه پست های این چند وقت اخیر منو دنبال کرده باشی متوجه میشی که منم دقیقا چندین بار گفتم که این فصل دفاعمون بیشتر مقصر بوده تا فروزان (حالا یه سری از دوستان این نظر رو قبول ندارند و فروزان رو بیشتر مقصر میدونن)شما یه نگاه به گل چهارم بندازید از چه فاصله ای و با چه شدتی شوت زد!!! رو این توپ دفاع صد درصد مقصر بود هیچ دروازبانی نمیتونست این توپ رو بگیره از وقتی که توپ سانتر شد و مدافعا نتونستن جلو ضربه سر رو بگیرن تا وقتی که به توپ ضربه زدن کلهم مدافعا و سیستم دفاعی تیم مشکل اصلی رو داشت که نتونست هیچ کاری بکنه
قصد دفاع از فروزان رو ندارم اما واقعا با این دفاعی که ما داریم دیروز اگه بوفون و کاسیاس هم بودن دو سه گل رو حتما میخوردن همونطور که گفتم مشکل اصلی مدافع های پر مدعا و نبود تاکتیک های مناسب دفاعی هست
حرف شما رو کلا قبول دارم!!!عرفان جان شما اگه پست های این چند وقت اخیر منو دنبال کرده باشی متوجه میشی که منم دقیقا چندین بار گفتم که این فصل دفاعمون بیشتر مقصر بوده تا فروزان (حالا یه سری از دوستان این نظر رو قبول ندارند و فروزان رو بیشتر مقصر میدونن)
سر گل چهارم دیروز هم صد در صد دفاع مقصر بود که حتی یه man to man ساده هم نکردند و مثل بازی های قبل همینجوری دور خودشون میچرخن! اما فروزان هم اصلا مثل اول فصل نیست! کاری ندارم که مربی چقدر بخاطر به وجود اومدن چنین شرایطی مقصره اما بازیکن هم که دیگه نباید انقدر اعتماد به نفسش بیاد پایین! بهت پیشنهاد میکنم گل اولی که خوردیم رو ببینی. توپی رو که بقل پاش بود رو با یک شیرجه اشتباه و دفع ناقص انداخت توی بدترین موقعیت!
بیک زاده بره خوبه ؟ کی بیاد چپ بازی کنه عمه امیر ؟ والا چی میگین شما کی خوب بود اون میثم حسینی خود فروش که رفت پرسپولیس ؟ توی نتیجه ۳-۲ فیلمو ببینید اصلا نبود توی هر سه گل کاش در مورد چیزایی ک اطللاعات نداریم سکوت چنیم
رو این گل که تصویرش رو گذاشتید تقصیر اول برای دروازه بان بود که شش نفر رو گذاشته بود برای دیواره دفاعی.به این صحنه گل چهارم نگاه کنید ببینید دفاع چقدر افتضاحه:general410:
توپ سانتر میشه کسی سید صالحی رو مهار نکرده با هد پاس میده به بازیکنشون بازم همه نگاه میکنن اونم نزدیک به شش قدم موقعیت شوتزنی پیدا میکنه!!!
مشاهده پیوست 721892
حرف شما رو کلا قبول دارم!!!
منظورم کسایی هست که فکر میکنن دروازبان باید سوپرمن باشه مشکل فروزان بیشتر اینه که از دروازه بیرون نمیاد به خصوص وقتایی که تیم فاز تهاجمی داره تصویری که بالا گذاشتم نشون میده دفاعمون در حد محلات هم نیست در چنین شرایطی نمیشه زیاد به گلر گیر داد
رو پنالتی هم مقصر بود باید قبلش میومد جلو توپ رو از زیر پای بازیکن میگرفت تا آرش خطای پنالتی مرتکب نشه!!!رو این گل که تصویرش رو گذاشتید تقصیر اول برای دروازه بان بود که شش نفر رو گذاشته بود برای دیواره دفاعی.
زمان هایی که امکان ارسال به صورت پاس وجود داره نباید این تعداد بازیکن توی دیواره قراربگیرن. دقیقا به همین دلیل هم اون قسمت خالی موند. توی عکس هم مشخصه که تازه دارند بر میگردن بازیکنا.
روی گل دوم سید صالحی هم باز دروازه بان مقصر اصلی بود. اگر گام برداشته بود رسیده بود به توپ چون توپ از خیلی نزدیک زده نشد و اصلا هم محکم نبود. فروزان بیشتر علاقه به حرکتای نمایشی داره و از این بابت باید اصلاح کنه.
روی گل اول هم باید تخمین میزد و نیم گام جلو می اومد زودتر که بتونه بهتر دفع کنه. سر جمع تصور میکنم فقط روی پنالتی مقصر نبود.. اینها هیچ کدوم مانع گفتن این نیست که دفاع آبی و قرمز هر دو به بادی بر باد میرن.
من هم معتقدم قلعه نوعی باید روی بازیکن های پرانگیزه تر و پرانرژی تر سرمایه گذاری کنه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4