• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
فکر کردی ما تیم روبرو هستیم که هر سه چهار سال یبار یه جام حذفی بگیریم کلی ذوق کنیم
مرد حسابی ما هر دوره داریم با یکی دو اختلاف امتیاز قهرمانی رو واگذار میکنیم
ما این بازی رو هم میبردیم چهار گل میخوردیم اصلن راضی کننده نبود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من موندم کیروش روی چه حسابی صادقی و بیک زاده رو دعوت کرده به اردوی آفریقا!
فکر کنم فقط رد یک صورت اینا دعوت نمیشن! این که گل به خودی بزنن!
امیدوارم جفتشون مصدوم بشن اونم 3 ماهه! که قلعه نویی مجبور بشه از لیست خارجشون کنه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من راضی بودم ببریم ، حالا مشکل این وسط اینه که مثل شما فکر نمیکنم؟
فکر کردی ما تیم روبرو هستیم که هر سه چهار سال یبار یه جام حذفی بگیریم کلی ذوق کنیم
مرد حسابی ما هر دوره داریم با یکی دو اختلاف امتیاز قهرمانی رو واگذار میکنیم
ما این بازی رو هم میبردیم چهار گل میخوردیم اصلن راضی کننده نبود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من موندم کیروش روی چه حسابی صادقی و بیک زاده رو دعوت کرده به اردوی آفریقا!
فکر کنم فقط رد یک صورت اینا دعوت نمیشن! این که گل به خودی بزنن!
امیدوارم جفتشون مصدوم بشن اونم 3 ماهه! که قلعه نویی مجبور بشه از لیست خارجشون کنه.
منم واقعا موندم توش چطور وقتی که زمین و زمان متوجه عدم کاراییه این دو نفر شدن اونوقت سرمربی باشگاه و تیم ملیمون متوجه نشدن !!!!

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
بچه ها اگه دقت کنید مت توی اکثر بازی ها گل زدیم
و جالب تر اون که بیشتر وقتا ما گل اول رو زدیم
اما نمی تونیم نگهش داریم
واقعا این دفاع داغونه باید سریع فکری به حالش بشه
اما کو

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
هم صادقی هم بیگ زاده تو تیم ملی جزو بهترینا میشن و بهترین بازیها رو انجام میدن
این بستگی به هنر مربی داره که کیروش داره و اردشیر نداره
ببینین کی گفتم ....

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هم صادقی هم بیگ زاده تو تیم ملی جزو بهترینا میشن و بهترین بازیها رو انجام میدن
این بستگی به هنر مربی داره که کیروش داره و اردشیر نداره
ببینین کی گفتم ....

پس اگه شهباز زاده هم در تیم ملی نتونست کاری کنه یعنی هنر قلعه نویی بوده و کیروش هیچ هنری نداره.:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چه تحلیل جالبی ...
تازه من هیچوقت یادم نمیاد که بیک زاده توی تیم ملی نمایشی فراتر از اونچه واسه استقلال داشته انجام داده باشه فصل پیش هم صادقی توی استقلال بد نبود و همون روند رو توی جام جهانی داشت
اینجاست که میگم حب و بغض رو باید کنار گذاشت

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
ما همیشه بهترین دروازه بان ها رو داشتیم... ولی این بار...... بعدآ رو نمی دونم شاید بعدآ خوب بشه اما در حال حاضر احتمالآ فروزان یکی از ضعیف ترین دروازه بان اول های تاریخ استقلاله.... صرف نظر از ضعف ها و نتیجه ی دیروز ، نکته ی مثبت این بود که بی خیال و بی انگیزه بازی نمی کردند ..... کرار هم بازیکن 90 دقیقه ای نیست، باید یکی همطرازش باشه که موقع خستگی جاشو پر کنه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فکر نمیکنم مشکل اصلی ما فروزان باشه ما بیشتر به دفاعمون ایراد وارده تا دروازبان حداقلش هیچ سوتی وحشتناکی اونجور که بعضی از دروازبان ها این مدته میدن نداده
تنها ایرادی که داره مدافع های پر ادعایی هست که جلو ایشون بازی میکنن و بیچاره اعتماد به نفسش اونقد بالا نیست که سرشون داد بزنه و هماهنگشون کنه...
دیروز اینقد گل خوردیم دقیقا نمیدونم گل چندم بود اگه دقت میکردید یکی از بازیکنا رو خط دروازه سمت چپش ایستاده بود نتونست توپ رو بیرون بکشه و فرصت واکنش رو هم ازش گرفت اینجا یه نمونه از ناهماهنگی های خیلی واضح بود

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
یکی از بازیکنا رو خط دروازه سمت چپش ایستاده بود نتونست توپ رو بیرون بکشه و فرصت واکنش رو هم ازش گرفت اینجا یه نمونه از ناهماهنگی های خیلی واضح بود
عرفان جان اون بدبختی که رفت سمت خط دروازه امید ابراهیمی بود(برای بار چندم در این فصل) در حالی که دقیقا دو قدم عقبترش صادقی وایستاده بود و داشت نگاه میکرد! این صحنه برای گل سوم بود
مشکل فروزان متاسفانه به جز قد کوتاهش ، رفلکس ضعیفشم هست. یعنی اگه توپ توی یک مسیر تغییر جهت بده اصلا نمیتونه سریع واکنش نشون بده! نمونه بارزش هم گل سوم و هم گل چهارم!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عرفان جان اون بدبختی که رفت سمت خط دروازه امید ابراهیمی بود(برای بار چندم در این فصل) در حالی که دقیقا دو قدم عقبترش صادقی وایستاده بود و داشت نگاه میکرد! این صحنه برای گل سوم بود
مشکل فروزان متاسفانه به جز قد کوتاهش ، رفلکس ضعیفشم هست. یعنی اگه توپ توی یک مسیر تغییر جهت بده اصلا نمیتونه سریع واکنش نشون بده! نمونه بارزش هم گل سوم و هم گل چهارم!
شما یه نگاه به گل چهارم بندازید از چه فاصله ای و با چه شدتی شوت زد!!! رو این توپ دفاع صد درصد مقصر بود هیچ دروازبانی نمیتونست این توپ رو بگیره از وقتی که توپ سانتر شد و مدافعا نتونستن جلو ضربه سر رو بگیرن تا وقتی که به توپ ضربه زدن کلهم مدافعا و سیستم دفاعی تیم مشکل اصلی رو داشت که نتونست هیچ کاری بکنه
قصد دفاع از فروزان رو ندارم اما واقعا با این دفاعی که ما داریم دیروز اگه بوفون و کاسیاس هم بودن دو سه گل رو حتما میخوردن همونطور که گفتم مشکل اصلی مدافع های پر مدعا و نبود تاکتیک های مناسب دفاعی هست

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
شما یه نگاه به گل چهارم بندازید از چه فاصله ای و با چه شدتی شوت زد!!! رو این توپ دفاع صد درصد مقصر بود هیچ دروازبانی نمیتونست این توپ رو بگیره از وقتی که توپ سانتر شد و مدافعا نتونستن جلو ضربه سر رو بگیرن تا وقتی که به توپ ضربه زدن کلهم مدافعا و سیستم دفاعی تیم مشکل اصلی رو داشت که نتونست هیچ کاری بکنه
قصد دفاع از فروزان رو ندارم اما واقعا با این دفاعی که ما داریم دیروز اگه بوفون و کاسیاس هم بودن دو سه گل رو حتما میخوردن همونطور که گفتم مشکل اصلی مدافع های پر مدعا و نبود تاکتیک های مناسب دفاعی هست
عرفان جان شما اگه پست های این چند وقت اخیر منو دنبال کرده باشی متوجه میشی که منم دقیقا چندین بار گفتم که این فصل دفاعمون بیشتر مقصر بوده تا فروزان (حالا یه سری از دوستان این نظر رو قبول ندارند و فروزان رو بیشتر مقصر میدونن)
سر گل چهارم دیروز هم صد در صد دفاع مقصر بود که حتی یه man to man ساده هم نکردند و مثل بازی های قبل همینجوری دور خودشون میچرخن! اما فروزان هم اصلا مثل اول فصل نیست! کاری ندارم که مربی چقدر بخاطر به وجود اومدن چنین شرایطی مقصره اما بازیکن هم که دیگه نباید انقدر اعتماد به نفسش بیاد پایین! بهت پیشنهاد میکنم گل اولی که خوردیم رو ببینی. توپی رو که بقل پاش بود رو با یک شیرجه اشتباه و دفع ناقص انداخت توی بدترین موقعیت!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به این صحنه گل چهارم نگاه کنید ببینید دفاع چقدر افتضاحه:general410:
توپ سانتر میشه کسی سید صالحی رو مهار نکرده با هد پاس میده به بازیکنشون بازم همه نگاه میکنن اونم نزدیک به شش قدم موقعیت شوتزنی پیدا میکنه!!!
Untitled-2.jpg

عرفان جان شما اگه پست های این چند وقت اخیر منو دنبال کرده باشی متوجه میشی که منم دقیقا چندین بار گفتم که این فصل دفاعمون بیشتر مقصر بوده تا فروزان (حالا یه سری از دوستان این نظر رو قبول ندارند و فروزان رو بیشتر مقصر میدونن)
سر گل چهارم دیروز هم صد در صد دفاع مقصر بود که حتی یه man to man ساده هم نکردند و مثل بازی های قبل همینجوری دور خودشون میچرخن! اما فروزان هم اصلا مثل اول فصل نیست! کاری ندارم که مربی چقدر بخاطر به وجود اومدن چنین شرایطی مقصره اما بازیکن هم که دیگه نباید انقدر اعتماد به نفسش بیاد پایین! بهت پیشنهاد میکنم گل اولی که خوردیم رو ببینی. توپی رو که بقل پاش بود رو با یک شیرجه اشتباه و دفع ناقص انداخت توی بدترین موقعیت!
حرف شما رو کلا قبول دارم!!!
منظورم کسایی هست که فکر میکنن دروازبان باید سوپرمن باشه مشکل فروزان بیشتر اینه که از دروازه بیرون نمیاد به خصوص وقتایی که تیم فاز تهاجمی داره تصویری که بالا گذاشتم نشون میده دفاعمون در حد محلات هم نیست در چنین شرایطی نمیشه زیاد به گلر گیر داد

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دوستان شما اگه بازی رو دیده باشید استقلال یک طراح عالی مث کرار رو داشته باشه مشکل گلزنی نداره ما چهار گل زدیم اما چهار گل خوردیم که صد در صد دفاع توی جا گیری و هافبک دفاعی ضعف در تخریب بازی حریف داشت همین ما مشکل مهاجم نداریم همه ارانیا فقط عشق مهاجم دارن مهاجم مهاجم کی یکم علمی و باز فکر میکنیم ، بیک زاده بره خوبه ؟ کی بیاد چپ بازی کنه عمه امیر ؟ والا چی میگین شما کی خوب بود اون میثم حسینی خود فروش که رفت پرسپولیس ؟ توی نتیجه ۳-۲ فیلمو ببینید اصلا نبود توی هر سه گل کاش در مورد چیزایی ک اطللاعات نداریم سکوت چنیم

Sent from my UIMI3 using Tapatalk

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بیک زاده بره خوبه ؟ کی بیاد چپ بازی کنه عمه امیر ؟ والا چی میگین شما کی خوب بود اون میثم حسینی خود فروش که رفت پرسپولیس ؟ توی نتیجه ۳-۲ فیلمو ببینید اصلا نبود توی هر سه گل کاش در مورد چیزایی ک اطللاعات نداریم سکوت چنیم

والا شما یه چیزی میگی که آدم دوست داره گردنش رو بذاره روی ریل قطار!
اون تنه لشی که شما اسم بردی تیم رو یه تنه نابود کرده! والا که یه جوون بیاد 10 تا بازی هم گند بزنه من ناراحت نمیشم که انقدر این الدنگ چند فصله داره اعصاب ما رو له میکنه! الانم توی این پست دو تا جوون عالی داریم اما بزرگوار بهشون اعتمادی نداره و نخواهد داشت!
من اطلاعاتم کمه و سکوت میکنم. اما شما که اطلاعات زیاده بیا به من بگو با همین نفرات داغونی هم که توی خط دفاع داریم با یه چرخش سیستم ساده نمیشه این آشغال رو بیرون گذاشت و بهش بازی نداد تا تیم از سمت چپ اتوبان نشه!؟!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به این صحنه گل چهارم نگاه کنید ببینید دفاع چقدر افتضاحه:general410:
توپ سانتر میشه کسی سید صالحی رو مهار نکرده با هد پاس میده به بازیکنشون بازم همه نگاه میکنن اونم نزدیک به شش قدم موقعیت شوتزنی پیدا میکنه!!!
مشاهده پیوست 721892

حرف شما رو کلا قبول دارم!!!
منظورم کسایی هست که فکر میکنن دروازبان باید سوپرمن باشه مشکل فروزان بیشتر اینه که از دروازه بیرون نمیاد به خصوص وقتایی که تیم فاز تهاجمی داره تصویری که بالا گذاشتم نشون میده دفاعمون در حد محلات هم نیست در چنین شرایطی نمیشه زیاد به گلر گیر داد
رو این گل که تصویرش رو گذاشتید تقصیر اول برای دروازه بان بود که شش نفر رو گذاشته بود برای دیواره دفاعی.
زمان هایی که امکان ارسال به صورت پاس وجود داره نباید این تعداد بازیکن توی دیواره قراربگیرن. دقیقا به همین دلیل هم اون قسمت خالی موند. توی عکس هم مشخصه که تازه دارند بر میگردن بازیکنا.
روی گل دوم سید صالحی هم باز دروازه بان مقصر اصلی بود. اگر گام برداشته بود رسیده بود به توپ چون توپ از خیلی نزدیک زده نشد و اصلا هم محکم نبود. فروزان بیشتر علاقه به حرکتای نمایشی داره و از این بابت باید اصلاح کنه.
روی گل اول هم باید تخمین میزد و نیم گام جلو می اومد زودتر که بتونه بهتر دفع کنه. سر جمع تصور میکنم فقط روی پنالتی مقصر نبود.. اینها هیچ کدوم مانع گفتن این نیست که دفاع آبی و قرمز هر دو به بادی بر باد میرن.
من هم معتقدم قلعه نوعی باید روی بازیکن های پرانگیزه تر و پرانرژی تر سرمایه گذاری کنه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
رو این گل که تصویرش رو گذاشتید تقصیر اول برای دروازه بان بود که شش نفر رو گذاشته بود برای دیواره دفاعی.
زمان هایی که امکان ارسال به صورت پاس وجود داره نباید این تعداد بازیکن توی دیواره قراربگیرن. دقیقا به همین دلیل هم اون قسمت خالی موند. توی عکس هم مشخصه که تازه دارند بر میگردن بازیکنا.
روی گل دوم سید صالحی هم باز دروازه بان مقصر اصلی بود. اگر گام برداشته بود رسیده بود به توپ چون توپ از خیلی نزدیک زده نشد و اصلا هم محکم نبود. فروزان بیشتر علاقه به حرکتای نمایشی داره و از این بابت باید اصلاح کنه.
روی گل اول هم باید تخمین میزد و نیم گام جلو می اومد زودتر که بتونه بهتر دفع کنه. سر جمع تصور میکنم فقط روی پنالتی مقصر نبود.. اینها هیچ کدوم مانع گفتن این نیست که دفاع آبی و قرمز هر دو به بادی بر باد میرن.
من هم معتقدم قلعه نوعی باید روی بازیکن های پرانگیزه تر و پرانرژی تر سرمایه گذاری کنه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
رو پنالتی هم مقصر بود باید قبلش میومد جلو توپ رو از زیر پای بازیکن میگرفت تا آرش خطای پنالتی مرتکب نشه!!!
برادر من شما برو یه بار دیگه ضربه آزاد رو نگاه کن!!! چهار نفرشون اونا آزاد بودن ما هم همینجور ...خیلی راحت سید صالحی رو آزاد گذاشته بودن اتفاقا 4 تا بازیکن بودن اما هیچ کدوم یارگیری نکرده بودن فقط نگاه میکردن سیدصالحی بازیکن هدفشون بود اما هیچکس یارگیری نکرده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا