ramram87030
Registered User
از اومدن عنایتی واقعا خوشحال شدم . . .
از اومدن عنایتی واقعا خوشحال شدم . . .
اتفاقا من اصلا خوشحال نشدم.....تنها دلیلش هم اینه که تا شنید اومدنش به استقلال منتفیه داشت عالم و آدم رو بهم میدوخت
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1192974&title=عنايتي:_ميدانم_چرا_استقلال_نتيجه_نميگيرد
تا قبل این ماجرا عنایتی رو دوست داشتم ولی نشون داد که اونم به نرخ روز نون میخوره..همین که اومدنش دوباره قطعی شد همه خوب شدن..همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!
فقط از مسئولان تیم متعجم که چقدر منفعلانه تو این قضیه برخورد کردن....امیدوارم اومدنش به سود تیم باشه
ضمنا قاضی ظاهرا داره میره...کاش بیشتر بهش فرصت میدادن..سید مهدی هم بعیده بره تیم روبرو..هر چند هیچ چیز بعید نیست
آقا ما بالاخره نفهیمدیم خون این محسن مسلمان آبیه یا قرمزه؟ کاش اینجا بود ازش نمونه خون میگرفتیم!
بازیکن جدید گرفتن خوبه تو نیم فصل، ولی ساختار تیم داره بالکل عوض میشه...هماهنگی اینا با هم زمان میخواد
اینم از معجزه پول...این عکس نشون میده که اگر پول داشته باشی میتونی تن بهترین بازیکن جهان، دشداشه که سهله، دامن و کلاه پهلوی رو با هم بپوشونی!
خدائیش لینکی که گذشته بودم رفتی بخونی ببینی چی گفته یا نه؟ بنظر من دلیل نون به نرخ روز بودنش همون حرفها بود..آدمها رو در مواقع سختی میشه شناخت والا تو شرایط عادی همه خوبن...غلامرضا بنظرم بخاطر این حرفها باید عذرخواهی کنهعزیز من عنایتی اگه نون به نرخ روز خور بود تووی این 5 سال دهنشو باز میکرد و چیزی میگفت با اینکه هی هرسال بهش میگفتن میای و نمیومد . درضمن به قاضی کم فرصت داده شده ؟؟؟ عنایتی همین که تو زمین راه بره از قاضی فایده ش بیشتره . .
یک نکته کلی بگم که بعضی دوستان گفتن عنایتی بدرد نمیخوره و تیم باید جوون بشه و این حرفا ،، عزیزان تیم الان داره نابود میشه با این نتایج ، باید به هرنحوی شده این نیم فصل تیم رو یه جوری سر و سامون بده حالا تا اخر فصل ببینه چی پیش میاد .
سید مهدی هم هرجا رفت خدا پشت و پناهش هرچند اگه رفت اونور از محبوبیتش پیش من کم میشه . . .
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردمببخشید الان مشکلات تیم حل شد؟ مشکل تیم گلزنی بود؟؟ یکی از بهترین خط حمله های لیگ بودیم!!! مشکل هافبک بود؟؟؟
فکر کنم مشکلمون خط دفاعی بود!!!! میلاد نوری و این آلمانیه و عنایتی و سلیمان فلاح!!!
قلعه نویی کلا اعتقادی نداره که مدافع خوب بخره حتی واسه روی نیمکت!!!هر فصلم این گندو میزنه...