• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
از اومدن عنایتی واقعا خوشحال شدم . . .

اتفاقا من اصلا خوشحال نشدم.....تنها دلیلش هم اینه که تا شنید اومدنش به استقلال منتفیه داشت عالم و آدم رو بهم میدوخت
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1192974&title=عنايتي:_مي‌دانم_چرا_استقلال_نتيجه_نمي‌گيرد

تا قبل این ماجرا عنایتی رو دوست داشتم ولی نشون داد که اونم به نرخ روز نون میخوره..همین که اومدنش دوباره قطعی شد همه خوب شدن..همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!
فقط از مسئولان تیم متعجم که چقدر منفعلانه تو این قضیه برخورد کردن....امیدوارم اومدنش به سود تیم باشه
ضمنا قاضی ظاهرا داره میره...کاش بیشتر بهش فرصت میدادن..سید مهدی هم بعیده بره تیم روبرو..هر چند هیچ چیز بعید نیست
آقا ما بالاخره نفهیمدیم خون این محسن مسلمان آبیه یا قرمزه؟ کاش اینجا بود ازش نمونه خون میگرفتیم!
بازیکن جدید گرفتن خوبه تو نیم فصل، ولی ساختار تیم داره بالکل عوض میشه...هماهنگی اینا با هم زمان میخواد

اینم از معجزه پول...این عکس نشون میده که اگر پول داشته باشی میتونی تن بهترین بازیکن جهان، دشداشه که سهله، دامن و کلاه پهلوی رو با هم بپوشونی!

147005.png

Last edited:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
اتفاقا من اصلا خوشحال نشدم.....تنها دلیلش هم اینه که تا شنید اومدنش به استقلال منتفیه داشت عالم و آدم رو بهم میدوخت
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1192974&title=عنايتي:_مي‌دانم_چرا_استقلال_نتيجه_نمي‌گيرد

تا قبل این ماجرا عنایتی رو دوست داشتم ولی نشون داد که اونم به نرخ روز نون میخوره..همین که اومدنش دوباره قطعی شد همه خوب شدن..همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!
فقط از مسئولان تیم متعجم که چقدر منفعلانه تو این قضیه برخورد کردن....امیدوارم اومدنش به سود تیم باشه
ضمنا قاضی ظاهرا داره میره...کاش بیشتر بهش فرصت میدادن..سید مهدی هم بعیده بره تیم روبرو..هر چند هیچ چیز بعید نیست
آقا ما بالاخره نفهیمدیم خون این محسن مسلمان آبیه یا قرمزه؟ کاش اینجا بود ازش نمونه خون میگرفتیم!
بازیکن جدید گرفتن خوبه تو نیم فصل، ولی ساختار تیم داره بالکل عوض میشه...هماهنگی اینا با هم زمان میخواد

اینم از معجزه پول...این عکس نشون میده که اگر پول داشته باشی میتونی تن بهترین بازیکن جهان، دشداشه که سهله، دامن و کلاه پهلوی رو با هم بپوشونی!

147005.png

عزیز من عنایتی اگه نون به نرخ روز خور بود تووی این 5 سال دهنشو باز میکرد و چیزی میگفت با اینکه هی هرسال بهش میگفتن میای و نمیومد . درضمن به قاضی کم فرصت داده شده ؟؟؟ عنایتی همین که تو زمین راه بره از قاضی فایده ش بیشتره . .
یک نکته کلی بگم که بعضی دوستان گفتن عنایتی بدرد نمیخوره و تیم باید جوون بشه و این حرفا ،، عزیزان تیم الان داره نابود میشه با این نتایج ، باید به هرنحوی شده این نیم فصل تیم رو یه جوری سر و سامون بده حالا تا اخر فصل ببینه چی پیش میاد .
سید مهدی هم هرجا رفت خدا پشت و پناهش هرچند اگه رفت اونور از محبوبیتش پیش من کم میشه . . .

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
جالبه ..امیر حسین صادقی به گفته افشارزاده موندنی شد...الان گیر دادن به سلیمان فلاح که از لیست خارج شو
عزیز من عنایتی اگه نون به نرخ روز خور بود تووی این 5 سال دهنشو باز میکرد و چیزی میگفت با اینکه هی هرسال بهش میگفتن میای و نمیومد . درضمن به قاضی کم فرصت داده شده ؟؟؟ عنایتی همین که تو زمین راه بره از قاضی فایده ش بیشتره . .
یک نکته کلی بگم که بعضی دوستان گفتن عنایتی بدرد نمیخوره و تیم باید جوون بشه و این حرفا ،، عزیزان تیم الان داره نابود میشه با این نتایج ، باید به هرنحوی شده این نیم فصل تیم رو یه جوری سر و سامون بده حالا تا اخر فصل ببینه چی پیش میاد .
سید مهدی هم هرجا رفت خدا پشت و پناهش هرچند اگه رفت اونور از محبوبیتش پیش من کم میشه . . .
خدائیش لینکی که گذشته بودم رفتی بخونی ببینی چی گفته یا نه؟ بنظر من دلیل نون به نرخ روز بودنش همون حرفها بود..آدمها رو در مواقع سختی میشه شناخت والا تو شرایط عادی همه خوبن...غلامرضا بنظرم بخاطر این حرفها باید عذرخواهی کنه
ضمنا به قاضی فرصت داده شده ولی گل 3 امتیازی هم کم نزده برامون...آمار گلش بالا نیست ولی بد هم کار نکرد برای استقلال..منظورم این بود که دوست داشتم بمونه
ضمنا همش داریم به تیم سرو سامون میدیم...فقط نمیدونم کی میخوایم جوونگرایی کنیم..

Last edited:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
لینک رو نخوندم چون قبلا متن خبر رو جای دیگه خوندم ، هرکس دیگه هم جای عنایتی بود همین حرفارو میزد
جوونگرایی مال اول فصله که متاسفانه مربی ما با این چیزا قهره نه مال وسط فصل که تیم وضغیتش بغرنجه و نیاز داره چارتا بازیکن با تجربه تیم رو جمع و جور کنن
من هم نمیگم قاضی خیلی بازیکنه بدیه ولی معتقدم عنایتی خیلی بهتره ازش ، از این نظر هم خیالمون راحته که بازوبند رو دست ادم درستی بسته میشه
البته نظر شما هم محترم و قابل احترامه داداش گلم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این هافبک المانی هلمکه اسمشه 28 ساله ضاهرا رسما پیوست!
نمیدونم چطور بازیکنیه .کسی مبلغ قراردادش رو میدونه؟چند ساله؟
کرمانی رو باهاش فسخ کردن .بنده خدا نیومده زارت زدن بیرون کردن

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
خب مبارکه..قراداد 6 ماه است
http://www.isna.ir/fa/news/93100602527/هلمکه-به-استقلال-پیوست
147060.png

نیومده شروع شد...امیدوارم بازیکن خوبی باشه..... میگن تو لیگ فنلاند خوش درخشیده
هجوم هواداران استقلال به صفحه هافبک آلمانی!
بانک ورزش - هندریک هلمکه بازیکن آلمانی – برزیلی مد نظر استقلالی‌ها با این تیم به توافق رسید و قرارداد داخلی‌اش را با مسوولان استقلال منعقد کرد. هوادارن استقلال با هجوم به صفحه اینستاگرام این بازیکن حضور او را در تیم استقلال تبریک گفتند.

دیکو هافبک خوش تیپ جدید استقلالی ها تجربه بازی در لیگ مالزی، فنلاد و نروژ را در کارنامه دارد و مدتی هم در تیم زیر 17 ساله های هامبورگ بازی کرده است.

di%281%29.jpg

حیوونکی کرمانی مقدم نیومده فرستادنش رفت! امیدوارم روحیه اش خراب نشه
بزرگوار:میلاد کرمانی مقدم جوان آینده‌داری است و بازیکن استقلال محسوب می شود. ما به دلیل تراکم زیاد در خط هافبک و بازیکنان جذب شده در این پست تصمیم گرفتیم که او را به جایی بفرستیم که بیشتر بازی کند و در سال آینده با تجربه بیشتر به استقلال برگردد.

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
انگار اول فصله این همه بازیکن جذب شده تا اینا باهم هماهنگ بشن فصل تموم میشه
کاش یه خورده با درایت بیشتری اول فصل بازیکن ها رو انتخاب کنن تا این وضعیت پیش نیاد

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ببخشید الان مشکلات تیم حل شد؟ مشکل تیم گلزنی بود؟؟ یکی از بهترین خط حمله های لیگ بودیم!!! مشکل هافبک بود؟؟؟
فکر کنم مشکلمون خط دفاعی بود!!!! میلاد نوری و این آلمانیه و عنایتی و سلیمان فلاح!!!
قلعه نویی کلا اعتقادی نداره که مدافع خوب بخره حتی واسه روی نیمکت!!!هر فصلم این گندو میزنه...

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
ببخشید الان مشکلات تیم حل شد؟ مشکل تیم گلزنی بود؟؟ یکی از بهترین خط حمله های لیگ بودیم!!! مشکل هافبک بود؟؟؟
فکر کنم مشکلمون خط دفاعی بود!!!! میلاد نوری و این آلمانیه و عنایتی و سلیمان فلاح!!!
قلعه نویی کلا اعتقادی نداره که مدافع خوب بخره حتی واسه روی نیمکت!!!هر فصلم این گندو میزنه...
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم
الان جای آندو کی گرفتیم؟
دفاعمون ترکیده امان از یه بازیکن خوب

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اصلا مهم نیست جای آندو کی رو گرفتیم....اصلا میلاد نوری رو گرفتیم! بر فرض هم که ایشون از آندو بهتره...
منظور من دفاع تخصصی هست....نه هافبک دفاعی...
الان صادقی و مگویان خوبن؟؟!!! اگه خوبن که هیچی! اگه بدن نباید یه دفاع بگیریم که صادقی فک نکنه همیشه در ترکیبه و هی سوتی نده؟ یه سوتی داد بشینه بیرون اون یکی جاش بازی کنه! حتی حنیف! که افت کرده به نظرم..
اصلا میگیم طالبلو اومد که فروزان احساس راحتی نکنه...و اینکه اگه مصدوم شد یه دروازه بان با تجربه داشته باشیم...اوکی درست!
همین کار رو نباید با دفاع هم میکرد؟ آخه چقدر هافبک جمع کرده این قلعه نویی! بسه دیگه....آخه خرسند نیا بازیکنه؟؟؟ ده سال دیگه هم از این خرسند نیا بازیکن در نمیاد!
این خارجیه هم که تخم مرغ شانسیه!
برام جالبه که اصلا اینا دنبال مسلمان بودن....به جای مسلمان گیر میدادن به یه مدافع لیگ برتری ..شاید ارزون تر از مسلمان بود و تیمه هم میدادش با 500 تا! نه مثل مسلمان که شناخته شده تر هست و از همون اولش هم مسخص بود نمیدنش و ما هم نیمتونیم بگیریمش....بعید نیست با جیب نامتناهی هدایتی بره انور..بر فرضم اومد ! آخه مگه یه تیم فقط از نصفه زمین به جلو هست؟ به اینا باشه هم مسلمان رو میخوان هم کاوه رضایی رو هم رونالدو و هم مسی! دفاع هم دست صادقی سوتی باشه! ایشالا که توپ خواست بیاد عقب مهاجما میان جمعش میکنن!! یا عنایتی میاد برامون سر میزنه توی دفاع!
:D
الان اعلام شد مسلمان رسما از ذوب جدا خواهد شد! با این اوضاع شیر تو شیر خدا بهش رحم کنه! اگه ذوب با اون ور به توافق برسه تکلیف کل کلش با صادقیان و قهرش با اون و پاک کردن عکساش چی میشه! اگه بیاد این ور که بعیده میشیم یه تیم تهاجمی که دفاعی نداریم!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مسلمان از ذوب آهن جدا شد
با توجه به اینکه پرسپولیس 4 میلیارد الان پول نقد داره و استقلال همین مقدار قرض داره !!! در نتیجه تا الان مسلمان هم از دستمون رفت
در نتیجه هیچ خرید بدرد بخوری تا الان نکردیم ... عنایتی که لازم به خریدنش نبود یک تلفن هم میزدن میومد
عنایتی هم 4 تا بازی بازیش نده قلعه نوعی یا تعویضی باشه دقیقا عین فرهاد مجیدی تو یکی از بازی ها قبل اتمام لیگ خدا حافظی میکنه !!!
بنده هنوز اعتقاد دارم استقلال نتونسته جای منتظری رو پر کنه و صادقی هم افت کرده و حنیف هم که هیچ وقت یک دفاع مطمئن نبوده و دیگه رحمتی هم نیست که تو دروازه مطمئن باشیم
استقلال که تاکتیک نداره فقط میده خسرو بزنه زیر توپ و همون توپ ها رو دفاع حریف دفع میکنه میافته دست مهاجم اشون و دیگه دفاع هم که تعطیل و دروازه خالی !!!

من توی این چند ساله یادم نمیاد مثل این بازی آخر در بازی باشه که 4 تا خورده باشیم !!! تازه الان آندو هم رفت و دیگه هافبک دفاعی مطمئن هم نداریم که توپ های جلوی دفاع رو جمع کنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در ضمن اگر قلعه نوعی بدونه این فصل نمیتونه نتیجه بگیره که با توجه به تراکتور و سپاهان و ... بعید هست نتیجه بگیره 100% استقلال رو در حد یک تیم دسته اولی تضعیف میکنه که هرکی در فصل بعد مربی استقلال شد نتیجه بهتر از دهمی تو لیگ نگیره

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
درسته، کادر فنی حواسش به همه چی هست الان خط دفاع....
ظاهرا استراتژی تیم اینه که به خط دفاع کار نداره، هر چی هافبک و مهاجمه میریزه تو زمین و اننقر گل میزنیم و گل میخوریم تا بالاخره یکی برنده میشه!
ضمنا خیال میکنید قاضی رو برای چی نگه داشتند با این همه مهاجم؟ من مطمئنم قاضی اگر بره تو زمین فقط برای کارهای دفاعی باشه..شاید بره تو قلب دفاع...با این امیرحسین بی انگیزه البته اگر بمونه و اون حنیف لگن شکسته، و مگویان تازه وارد، بنظرم قاضی هم منتقل خواهد شد به خط دفاع....من نمیدونم خب چه کاریه...یه دفاع بخرید نمیگیرنتون که....
این میثم حسینی از تیم همسایه هم تو لیست مازاد قرار گرفت..اوایل خیلی دوستش داشتم ولی همینکه رفت تو تیم همسایه و الانم که یاغی شده دیگه ازش خوشم نمیاد
شاید اگر نرفته بود تیم همسایه الان گزینه خوبی برای برگشتن بود... مسلمان هم استقلال بیا نیست..یعنی نمیذارن که بیاد!
کاش یه دفاع خوب بخرن بجای مسلمان..یه دفاع قابل اعتماد و محکم
بفرما نظری جویباری رفته باشگاه سایپا..احتمالا جیباشم پراز پول کرده که دگه کاوه رضایی رو بخره

..اگر کاوه رضایی حتمی بشه ببینیم چند تا مهاجم داریم:
1- آرش برهانی
2- سجاد شهباززاده
3- غلامرضا عنایتی (البته ایشون برای گودبای پارتی تشریف آوردن اگر لطف کنن گل هم بزنن که خیلی خوب میشه)
4- کاوه رضایی(البته اگر پولمون برسه)
5- محمد قاضی

ضمنا نمیدونم متوجه شدید طاحونی بدبخت رو هم فرستادن رفت پیش نعمت اللهی و میلاد کرمانی...
(بزگوار: گور بابای همتون...میخواستین زودتر بدنیا بیایید!!!!!!!)

Last edited:

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
ببخشید دوستان. امیدوارم خلاف قوانین نباشه.
اما این رو دیدم خیلی باحال بود. یکی نیست بگه انگلیسی بلد نیستید، مجبورید تیتر به این بزرگی بزنید؟!!!
به املاء لغت Goodbye توجه کنید:

820_Piroozi-1393-10-07.jpg

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
قاضیم نوشته داره میره پرسپولیس یا فولاد
به سلامتی کلا نیم فصل دوم در حال ترکیدنیم
صادقیم که بزرگوار چپ و راست سفارش میده که برو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا