• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی غلامرضا عنایتی بهتر از رضا قوچان نژاده؟؟؟!! چرا نمیرن قوچان نژاد رو بخرن؟؟ امتحان کنن شاید اومد.....

قلعه نویی باید به فکرش برسه ...
شایدم برای برخی ها گوچی نونی نداره!
بعد من شنیدم چارلتون گوچی رو قرض داده به الکویت و الان دوباره باید برای رضایت نامه گوچی پول بده هر تیمی! که باز در خبر ها شایعه شده بود چیزی نزدیک به 3 میلیارد میشه.
پرسپولیس که بدون هدایتی عمرا این پولو داشته باشه....پس بدون اگر گوچی رفت هدایتی پولشو داده! مثل خلعتبری!
ولی استقلال از این هدایتی ها نداره...
علی انصاری یک دهم هدایتی هم برای استقلال خرج نمیکنه....خرج میکنه ولی نه به اندازه هدایتی
انصاری پول میده برای تبلیغ بازار موبایل و بازار مبل روی پیرهن و شرت...حالا یه مقداری هم بیشتر میده برای کمک...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چه انتظاریه آخه ... قوچان نژاد با یه میلیون دلار رفته کویت ... معنیش اینه که پول واسش خیلی مهمه و عمرا هم استقلال نمیاد

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
قرار نیس یه مهاجم خوب بگیریم ؟ یعنی برای تقویت خط حمله همون عنایتی قراره اضافه بشه و بس ؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بنظر من که کار نشد نداره.مگه یکی دوسال قبل جواد ابوالفتنه رو از اوساسونا نیاوردیم استقلال؟! چقدرم پول بابتش دادیم.
بنظرمن میشه بشرط اینکه بقول دوستمون بزرگوار بخواد..
تازه من اشکان دژاگه رو هم دوست دارمم بیاد استقلال.
ضمنا این میلاد نوری تو مصاحبه اش با انگیزه نشون داده امیدوارم بدرد استقلال بخوره و
مصدوم نشه یوخ!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
عکس تکرار نشدنی:
محبوبترین استقلالی های تیم ملیی

00999028.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت باشگاه راه آهن، در پی اعلام مسولان باشگاه راه آهن مبنی بر اینکه دور جدید تمرینات این تیم از ساعت 11 صبح چهارشنبه آغاز می شود و بنا بر اعلام قبلی مسولان باشگاه راه آهن تا تعیین تکلیف نهایی باشگاه هیچ بازیکنی حق جدایی را نداشته و به هیچ کدام از آنها رضایت نامه داده نخواهد شد لذا هرگونه فسخ قرارداد یک طرفه ای از سوی بازیکنان غیرقانونی است و جدایی وحید طالب لو و پیوستن وی به باشگاه استقلال کاملا غیر قانونی است و وی باید در تمرینات راه آهن حضور پیدا کند.

شایان ذکر است در این خصوص باشگاه راه آهن به طور رسمی طی نامه هایی جداگانه مراتب را به سازمان لیگ، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال استان تهران اعلام کرده است.

//

وحید طالب لو که به تازگی قراردادش با راه آهن را فسخ کرده و به استقلال پیوسته است درباره اینکه باشگاه راه آهن خواستار بازگشت او به تمرین شده عنوان کرد من به صورت قانونی به استقلال پیوستم و باز هم تأکید می کنم که بندی در قراردادم قرارداشت و با استناد به آن بند،به هیأت فوتبال رفتم و قراردادم را بطور قانونی فسخ کردم و پس از آن هم به باشگاه استقلال پیوستم.
وی افزود: همه کارشناسان حقوقی فدراسیون فوتبال بر قانونی بودن روند فسخ قرارداد من صحه گذاشته اند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

طالب لو همچنین تأکید کرد: در طول این سالها که فوتبال بازی می کنم تا به حال چه زمانی کار غیر قانونی کرده ام که این دومین بار آن باشد. من اصلا از این کارها نمی کنم.

خیلی جالبه پول بازیکنان رو نمیدن . با قلدری میخوان نگهشون دارند .

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
خوب عنایتی بازگشتش منتفی شد
کاوه رضایی احتمالش زیاده چون تا آخر فصل قرارداد داره با سایپا و مدیران سایپا هم بدشون نمیاد یه درآمدزایی داشته باشن از این طریق منتهی استقلال 2تا چک معوقه داره که اگه بخواد کاوه رو بگیره باید اونارو هم پاس کنه
اومدن مسلمان هم که هنوز در گرو رفتن آندو به ذوب آهنه درغیر اینصورت بعید میدونم گل محمدی که ارادت خاصی به طرفدارای پرسپولیس داره اجازه بده مفت بیاد استقلال
البته اینا همه در حد گمانه زنیه منابع خبریه

Last edited by a moderator:

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
خوب عنایتی بازگشتش منتفی شد
کاوه رضایی احتمالش زیاده چون تا آخر فصل قرارداد داره با سایپا و مدیران سایپا هم بدشون نمیاد یه درآمدزایی داشته باشن از این طریق منتهی استقلال 2تا چک معوقه داره که اگه بخواد کاوه رو بگیره باید اونارو هم پاس کنه
اومدن مسلمان هم که هنوز در گرو رفتن آندو به ذوب آهنه درغیر اینصورت بعید میدونم گل محمدی که ارادت خاصی به طرفدارای پرسپولیس داره اجازه بده مفت بیاد استقلال
البته اینا همه در حد گمانه زنیه منابع خبریه
بهتر بابا کاوه رضایی رو بیارن هم الان خوبه هم تا چند سال آینده اگه بتونن نگهش داره خوب میتونه کار کنه ولی عنایتی یه مسکنه تا اخر فصل ....آندورم بتونن نگه دارن خیلی بهتر از مسلمانه ....
کاش جای طالبلو هم بیراموندو میگرفتن مطمن باشین بیراموند بهترین گلر ایران میشه همش 19 سالشه

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بین کاوه رضایی و مسلمان فقط یکیشون میاد.
به نظرم کاوه رضایی که 1% ه!!
مسلمان هم باید کیسه رو شل کنن! اونم برای 6 ماه!!!
اینجور بازیکنا رو وقتی قراردادشون تموم میشه باید نون رو بچسبونی و باهاشون 2 ساله ببندی...اینجوری فایده نداره.
تیمای دیگه وقتی میخوان به استقلال بازیکن بدن فکر میکنن ما روی گنج قارون نشستیم...دیدشون هم دید منفی و دشمنی و نه و ...هست! مربی سایپا و ذوب هم هر دو پرسپولیسی هستند. جلالی و گل محمدی!

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
اگه قرار باشه بین کاوه رضایی و مسلمان یکیشون بیاد به نظر من رضایی بیاد خیلی بهتره هر چقدرم بدن میرزه.....خیلی آینده داره خیلی کم ازش حاشیه میبینی ....حالا برو اینستاگرام مسلمان ببین چه خبره ....

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بیا..دیدید گفتم....حدس هام درست از آب در میاد

ماندگاری 4 ملی پوش در جمع آبی پوشان/پس از تیموریان،صادقی هم از استقلال رفتنی می شود

میگم بیاید بی طرفانه و خیلی کلی به این قضایا نگاه کنیم :
1- استقلال ملی پوشای زیادی رو به تیم ملی دعوت کرد
2- تیم ملی از حضور بازیکنا و ساختار دفاعی استقلال بهره برد و به جام جهانی رفت
3- در جام جهانی ویژگی تیم ملی ساختار دفاعی و دفاع کم اشتباه تیم بود
4- کاپیتان تیم ملی با تیم سابقش یعنی استقلال مشکل پیدا کرد و از این تیم جدا شد
5- بازیکنای ملی پوش استقلال بعد از جام جهانی کیفیت لازم رو نداشتند
6- بازیکنای ملی پوش به دلیل کیفیت پائین دارن از تیم اصلی شون یکی یکی از تیم جدا میشن
7- بی کیفیتی بازیکنای ملی پوش و اشتباهات فردی اونها در روند پیروزهای تیم تاثیر مستقیم گذاشته

پیدا کنید پرتقال فروش را...............

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این بیک زاده رو بندازن بیرون که یاد بگیره قوره نشده مویز نشه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بیا حالا درستش کن...من نمیدونم چرا سری که درد نمیکنه اینا دستمال میبندن؟؟؟!!
غلامرضا حسابی جوش اورده
رحمتي و اکبرپور نيستم که ساکت بمانم/عنايتي: مي‌دانم چرا استقلال نتيجه نمي‌گيرد

باز حدس من اینه که اینا کاوه رضایی رو میخواستن گفتن اگر نشد میریم غلامرضا رو میگیریم..الان کاوه رضایی داره درست میشه
رضایتنامه اش 650 میلیون تومنه که گمونم باشگاه راضی باشه....بعد غلامرضا با این حساب داره منتفی میشه
نمیدونم چرا اینطور دارن بازیکن میخرن؟ دقیقا همون اشتباهاتی که سر جمشیدیان پیش اومد

Last edited:

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بازیکن جوان با قرارداد حداقل 2 سال بدرد استقلال میخوره .متاسفانه تو بحث این قراردادهای کوتاه مدت خیلی ضرر میدیم .
بحث اینه که الان باشگاه مشکل مالی داره(البته نه مثل سالهای قبل) و به خاطر همین مشکل نمیتونه قراردادهای سفت و سختی رو توی نیم فصل ببنده ، بعد دو تا چک بابت انتقال منوچهری و غلام نژاد به سایپا بدهکاره ، اونا هم از این فرصت دارن استفاده میکنن و یه رقم بالا برای رضایتنامه اعلام میکنن تا بازیکن رو مفت از دست ندن.
یه مشکل دیگه اینکه اینا اول فصل یه سری قراردادهای نجومی با یه مشت بی مصرف بستن الان دستشون خالی شده و دارن میزنن تو سر خودشون
کاوه رضایی - مسلمان - پورعلی گنجی و ......... اینا همه مهره های خوبی هستن اما متاسفانه همشون با تیم هاشون قرارداد دارن و اگه هم نداشتن ما به دلایلی اول فصل باز میرفتیم 1 میلیارد میدادیم به یک نابغه که لیاقت سکو نشینی رو هم نداره و بیاد برای ما دفاع چپ بازی کنه!
جهت اطلاع : اول فصل مهرداد جماعتی و شاهین ثاقبی و حبیب گردانی همشون بازیکن آزاد بودن! (دفاع و هافبک چپ)
خلاصه امیدوارم موفق باشن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بحث اینه که الان باشگاه مشکل مالی داره(البته نه مثل سالهای قبل) و به خاطر همین مشکل نمیتونه قراردادهای سفت و سختی رو توی نیم فصل ببنده ، بعد دو تا چک بابت انتقال منوچهری و غلام نژاد به سایپا بدهکاره ، اونا هم از این فرصت دارن استفاده میکنن و یه رقم بالا برای رضایتنامه اعلام میکنن تا بازیکن رو مفت از دست ندن.
یه مشکل دیگه اینکه اینا اول فصل یه سری قراردادهای نجومی با یه مشت بی مصرف بستن الان دستشون خالی شده و دارن میزنن تو سر خودشون
کاوه رضایی - مسلمان - پورعلی گنجی و ......... اینا همه مهره های خوبی هستن اما متاسفانه همشون با تیم هاشون قرارداد دارن و اگه هم نداشتن ما به دلایلی اول فصل باز میرفتیم 1 میلیارد میدادیم به یک نابغه که لیاقت سکو نشینی رو هم نداره و بیاد برای ما دفاع چپ بازی کنه!
جهت اطلاع : اول فصل مهرداد جماعتی و شاهین ثاقبی و حبیب گردانی همشون بازیکن آزاد بودن! (دفاع و هافبک چپ)
خلاصه امیدوارم موفق باشن
دقیقا قلعه نویی داره از کسایی ضربه میخوره که بهشون اطمینان کامل داشت . صادقی و بیک زاده . با این وضع نه برای استقلال و نه برای قلعه نویی بازیکن نمیشند .اگر بمونند هم اقتدار قلعه نویی رو زیر سوال میبرن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا