• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
دوستان حالا که میگیم اینو بگیریم اونو بگیریم
این گرفتنا پس دادنی هم داره
افشارزاده چون می دونه هیت مدیره هم ی خونه تکونی اساسی میشه و درنتیجه احتمال رفتنش زیاده واسه اینکه روش فشار نباشه و خاطره خوشی با استقلال داشته باشه گاز شو گرفته و هر بازیکنی که فروشی باشه رو میخره والا فردا روزی وسط بازی های لیگ از اخبار شنیدیم استقلال دچار بحران مالی شده تعجب نکنید
من فقط میگم به فکر آینده هم باشیم . اخه باشگاهی که به هاشم بیک زاده بازیکن دو فصل پیشش هنوز بدهکاره .
با این خونه تکونی می تونه خودشو جمع کنه خدا کنه که بتونه و بازیکنا وسطای فصل اعتصاب نکن و...در کل منظورم اینه که مگه حنیف ی روزی بهترین خط دفاع نبود ? چرا نمی تونه تو کادر فنی جدید همون حنیف چند سال پیش بشه یا مثلا اگه از لحاظ روحی علی منصور روی آرش کار کنه نمی تونه همون آرش آقای گل بشه که بیشترین گل رو واسه استقلال زد?با خرید جدید مخالف نیستم ولی ما شخصی به نام عابر بانک رو نداریم که اگه وسطای فصل خدایی نکرده دچار بحران مالی شدیم n درصد قرارداد های بازیکن ها رو بده یا واس شون پاداش تعیین کنه به قول خودمون مظلوم ترین تیم لیگ هستیم این افشارزاده رفتنی هست چیزی که می مونه ی بار رو دوش استقلال

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
این نوع تحول به درد خودشون می خوره
فردا نتیجه نگرفتن باز هم بهانه دارن که جوان گرایی کردیم، پول هم نداشتیم
شما که نمی تونید منابع مالی تیمو تامین کنید پس چرا ول نمی کنید برید

در مورد لیست خروجی باشگاه هم هنوز برام سواله چرا مجیدی رو رد نکردن؟!
هر چی گل خورد استقلال از سمت اون بود
اما مهمترین مسئله به نظر من رحمتی هست
رحمتی فصل قبل واقعا چند تا بازیو برای استقلال دراورد ولی بازیهایی هم بودن که روش خیلی حساب میشد ولی خراب کرد
از نظر فنی اونقدر اختلافی بین رحمتی و طالب لو نیست اما
اما رحمتی واقعا حاشیه ساز شده، برخوردش با مظلومی تو رختکن بعد از فینال خیلی غیر حرفه ای و زشت بود
همینطور کاراش تو بازی با تراکتور و پرسپولیس
اینطور بازیکنها برای هر تیمی دردسر میشن، کیروش حق داشت اینو نخواست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وزیر را استیضاح کنید

تجمع هواداران استقلال مقابل مجلس

جمعی از هواداران تیم فوتبال استقلال تهران مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

01117672.jpg

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، جمعی از هواداران تیم فوتبال استقلال تهران پیش از ظهر امروز دوشنبه مقابل درب شمال شرق مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. پس از این تجمع‌کنندگان ضمن سردادن شعارهایی در امتداد عملکرد وزیر ورزش خواستار استیضاح وزیر از سوی مجلس شدند.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بازیکن مازاد سپاهان در یک‌قدمی استقلال/ مذاکرات مثبت با حاج‌صفی
0aa10a8dec654bfa6a9597b36b8bde94_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - مدافع فصل گذشته سپاهان برای پیوستن به استقلال با این تیم به توافق اولیه رسید.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، لئوناردو پادوانی مدافع فصل گذشته سپاهان که مدنظر علیرضا منصوریان قرار گرفته بود، با استقلال به توافق اولیه رسیده است. قرار است در صورتی که مشکلی بوجود نیاید، این بازیکن امروز (دوشنبه) به طور رسمی قراردادش را با استقلال امضا کند. پادوانی با وجود اینکه قراردادش با سپاهان به پایان رسیده بود، در لیست مازاد این تیم قرار گرفت.

خبر دیگر از نقل‌وانتقالات استقلال، مذاکرات مثبت با احسان حاج‌صفی بازیکن فصل گذشته اف‌ اس‌ وی فرانکفورت است. حاج‌صفی که قراردادش با این تیم آلمانی به پایان رسیده، اولویتش بازی در خارج از کشور است و گفته می‌شود به مسئولان استقلال پیغام داده در صورتی که نتواند در خارج از کشور بازی کند، پای مذاکره با این باشگاه می‌نشیند.
همچنین خبر می‌رسد استقلالی‌ها همچنان منتظر مشخص شدن تکلیف پژمان منتظری و مجتبی جباری بازیکنان تیم الاهلی قطر هستند. این دو بازیکن با این باشگاه قطری قرارداد دارند و باید قراردادشان را فسخ کنند تا به استقلال بپیوندند. باید دید که مسئولان قطری می‌توانند بازیکنان ایرانی خود را حفظ کنند یا خیر.

بحث بعدی، درخواست استقلال برای جذب قاسم حدادی‌فر هافبک ذوب‌آهن اصفهان است. باشگاه استقلال در نامه به باشگاه ذوب‌آهن خواهان به خودمت گرفتن حدادی‌فر شده است. این درخواست در حالی انجام شده که سعید آذری مدیرعامل ذوب‌آهن چندی پیش اعلام کرده بود حدادی‌فر را به هیچ تیمی نخواهند داد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مدیربرنامه‌های بازیکن برزیلی: پادوانی را استقلالی بدانید
4896d7aaccd7a38cc1787ac6d3e7bc57_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیر برنامه‌های بازیکن برزیلی فصل گذشته سپاهان اعلام کرد:‌ این بازیکن را استقلالی بدانید.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، مدیربرنامه‌های لئوناردو پادوانی در مورد پیشنهاد استقلال به این بازیکن فصل گذشته سپاهان گفت: این موضوع درست است و منصوریان با پادوانی وارد مذاکره شده و صحبت‌های لازم را انجام داده و قرار شده است تا پادوانی پس از بازگشت به ایران به استقلال برود.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود سپاهان برای رضایت‌نامه این بازیکن ۲ میلیارد تومان درخواست داده است،‌گفت:‌بالاخره پادوانی بازیکن سپاهان است اما این مبلغ‌ها نیست و رضایتنامه او خیلی کمتر است. در هر صورت باید دید طرفین با چه مبلغی به توافق می‌رسند اما این مبلغ خیلی کمتر از این حرف‌هاست.

مدیر برنامه‌های پادوانی گفت: با درخواست منصوریان و روند مذاکرات باید پادوانی را استقلالی دانست.ضمن اینکه منصوریان به پادوانی گفته است که قرارداد او با استقلال سه ساله است و اگر این بازیکن برزیلی شایستگی‌هایش را نشان دهد به طور حتم می‌تواند در این سال‌ها استقلال را همراهی کند.
وی در پایان از بازگشت پادوانی تا هشت روز دیگر به ایران خبر داد.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امید ابراهیمی به قطر رفت
c8eee3fa80c415ba7ed03a7224ebb137_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک ملی پوش فصل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذشته استقلال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این روزها در قطر به سر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، امید ابراهیمی، هافبک ملی پوش استقلال چند روزی است که به قطر سفر کرده است. هر چند که مشخص نیست سفر او تفریحی بوده و یا کاری، ولی نباید فراموش کرد که این بازیکن با پیشنهاد خوبی از یکی، دو تیم قطری روبرو شده است و با توجه به شرایط فعلی استقلال بعید نیست که جهت مذاکره با آن تیم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها به قطر سفر کرده باشد.
گفته می‌‌‌‌‌‌‌شود شانس حضور او در یک تیم قطری برای فصل بعد بالا است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این برایان اعتماد که گفته بود من پول ایراهیمی رو میدم! چی شد؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقای کنعانی زادگان! ما تو رو نمیخوایم! لطفا در همون تیم خودت بمان!! و با اسم استقلال بازارگرمی نکن! تو ترقه نقل و انتقالات هم نیستی چه برسه به بمب!

مدافع سابق باشگاه ملوان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گوید مذاکرات جدی را با استقلالی‌ها انجام داده است.

حسین کنعانی زادگان در گفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گو با خبرنگار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ورزشی‌‌‌‌‌ ایسنا، درباره حضورش در باشگاه پر‌‌‌‌سپولیس، اظها‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر کرد: امروز به باشگاه پر‌‌‌‌سپولیس رفتم تا وضعیتم مشخص شود، اما مسئول نقل و انتقالات باشگاه حضور نداشت و نتوانستم دیداری با او داشته باشم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از وضعیت قرارداد خود با باشگاه پر‌‌‌‌سپولیس اطلاع داشته است یا خیر، گفت: هم من و هم باشگاه پر‌‌‌‌سپولیس فکر می‌کردیم که یک نیم فصل دیگر قرارداد داریم، اما زمانی که به همراه آقای امام وردی به سازمان لیگ رفتم متوجه شدم قراردادی با باشگاه پر‌‌‌‌سپولیس ندارم. بنا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌این در حال‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حاضر من بازیکن آزاد محسوب می‌شوم و به پیشنهاداتم فکر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم.

او افزود: فکر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم من بمب نقل و انتقالات باشم، الان چند باشگاه از جمله استقلال با مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده‌اند که فکر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم صحبت باشگاه استقلال جدی است. البته از چند باشگاه خارجی از جمله کشور قطر، چین و روسیه هم پیشنهادهایی هم دارم. باید با بزرگان مشورت کنم و سپس درباره آینده‌ام تصمیم گیری کنم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حاج صفی هم کنسل شد
چون بازیکن ازاد نیست و 1ساال دیگه قرار دادره
پول زیاد میخاد واسه اوردنش
با پول این دو سه تا بازیکن تاپ میشه گرفت

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
حاج صفی هم کنسل شد
چون بازیکن ازاد نیست و 1ساال دیگه قرار دادره
پول زیاد میخاد واسه اوردنش
با پول این دو سه تا بازیکن تاپ میشه گرفت
عزیز دیگه بازیکن تاپی نمونده، باقی یا تمدید کردن یا تیمشون رو انتخاب کردن...
همه چی تموم شد...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ذوب آهن به رفتن حسن زاده رضایت داده ولی گفته مبلغ رضایت نامه ش 600 میلیون
و از اونجا که پرسپولیس همه بازیکن ها رو میخواد 600 میلیونم که پشم عمو هدایت ه
پس حسن زاده هم میره پرسپولیس

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عزیز دیگه بازیکن تاپی نمونده، باقی یا تمدید کردن یا تیمشون رو انتخاب کردن...
همه چی تموم شد...
چرا مونده
در نظر مربی و مدیرعامل تیم بازیکنای تاپ موندن
;)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تنها سورپرایزهای مونده
کاوه رضایی(میخاد بره کشورهای عربی)
پژمان منتظری(قرار داد داره یه سال دیگه)
حاج صفی(گرونه)
داریوش شجاعیان(ک گفتن نمیدنش)

غیر اینا سورپرایزی نمیبینم
اگه امید ابراهیمی هم بمونه عالیه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصاحبه ی افشارزاده یعنی هوادارا رو گاگول گیر آورده و به شنیع ترین شکل داره پاچه خواری وزیر رو میکنه ...

رهنمودهای وزیر .... !!!!!!!!!!!

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
ببخشید استقلال خوزستان کدوم یکی ازین بازیکنا رو داشت قهرمان شد؟؟؟
قابل توجه اونایی که میگن نقل و انتقالات گند زده
خوب عزیز من نقل و انتقالات که مجانی نیست
الان پچیچم 1 میلیارد میخواد که فقط بره
ما هم که عابر بانک و مافیا نداریم. همین بختیار و پادووانیم معلوم نیست پولشو چجوری میخوان بدن
درمورد منصوریانم هرکار بکنه درسته من 100درصد قبولش دارم کار بی دلیل انجام نمیده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مافیا امسالم داره تلاش خودشو میکنه تا تیم دوم پایتخت رو قهرمان کنه ولی در نهایت این جام است که میماند

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
از همه حال بهم زن تر این نظرات احمقانه طرفدارای تیم مقابل هستش که ما از بودجه دولت خرج نمیکنیم و هدایتی پول بازیکنارو میده اخه هدایتی از قبر پدرش این پولارو داره میاره این پولای مفت که واسه شما ریخته میشه پول نفت تک تک منو تو ملت ایران هستش که امسال خاوری هدایتی و ... میزدن اخه ادم بی عقل تو داری واسه دزد مالت یقه جر میدی !!

این پول امسال پدر و مادر تو هستش که جون میکنن واسه یه لقمه نون ولی امثال هدایتی میدزدنش !!!

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
از همه حال بهم زن تر این نظرات احمقانه طرفدارای تیم مقابل هستش که ما از بودجه دولت خرج نمیکنیم و هدایتی پول بازیکنارو میده اخه هدایتی از قبر پدرش این پولارو داره میاره این پولای مفت که واسه شما ریخته میشه پول نفت تک تک منو تو ملت ایران هستش که امسال خاوری هدایتی و ... میزدن اخه ادم بی عقل تو داری واسه دزد مالت یقه جر میدی !!

این پول امسال پدر و مادر تو هستش که جون میکنن واسه یه لقمه نون ولی امثال هدایتی میدزدنش !!!

عزیز بعضی چیزا عیانه! یه عده فقط برای اینکه عذاب وجدان خودشونو کم کنن دست به هر حرفی میزنن و هرچیزی رو به هرچیزی ربط میدن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مگویان تمدید کرد

مدافع ارمنی استقلال قرارداد خود را با این تیم به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد.

01106939.jpg

به گزارش "ورزش سه"، وی پیش از ترک تهران در مذاکراتی که با باشگاه استقلال داشت قرارداد خود را به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد تا در لیگ های شانزدهم و هفدهم هم همراه استقلال باشد.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هفته آینده مدیرعامل استقلال انتخاب می‌شود
e4e450c3b01321f955dc7526291bb1df_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - نخستین جلسه هیات مدیره استقلال با ترکیب جدید هفته‌ آینده برگزار می‌‌‌‌‌‌‌شود.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، شب گذشته محمود گودرزی، رییس مجمع باشگاه استقلال اعضای جدید هیات مدیره این باشگاه را منصوب کرد.

قرار است هفته‌ آینده نخستین جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال با ترکیب جدید برگزار شود. مهم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ین موضوع جلسه هفته‌ آینده انتخاب مدیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عامل باشگاه استقلال خواهد بود.

در حالی که بهرام افشارزاده، سرپرستی باشگاه استقلال را بر عهده داشت و یکی از اعضای هیات مدیره این باشگاه نیز بود، در انتصاب جدید وزیر ورزش و جوانان نامی از افشارزاده دیده نمی‌شد که این می‌تواند به معنای پایان دوران مدیریت این مدیر با سابقه در فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل باشد. البته قرار است افشارزاده تا انتخاب مدیرعامل جدید وظایف خود را به پیش ببرد.

سید کامل تقوی نژاد، محمدرضا حسین زاده، منصور پورحیدری، مسعود معینی و شهاب جهانیان پنج عضو جدید هیات مدیره استقلال هستند و این احتمال وجود دارد که مدیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عامل باشگاه استقلال از میان یکی از این اعضا انتخاب شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا