- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
سایت ورزش3 خبر تمدید قرارداد مگویان رو حذف کرد!!!
داداش هدايتي كيهاز همه حال بهم زن تر این نظرات احمقانه طرفدارای تیم مقابل هستش که ما از بودجه دولت خرج نمیکنیم و هدایتی پول بازیکنارو میده اخه هدایتی از قبر پدرش این پولارو داره میاره این پولای مفت که واسه شما ریخته میشه پول نفت تک تک منو تو ملت ایران هستش که امسال خاوری هدایتی و ... میزدن اخه ادم بی عقل تو داری واسه دزد مالت یقه جر میدی !!
این پول امسال پدر و مادر تو هستش که جون میکنن واسه یه لقمه نون ولی امثال هدایتی میدزدنش !!!
به نظر من هم خرید خوبی نیست و توی ملوان هم خوب نیود.ظاهرا کنعانی رو از پرسپولیس گرفتیم! خوشم نمیاد ازش با اینکه بازیکن خوبیه و سهمیه هم نیست!
ورزش 3 هم زده تکذیب شده ولی خبر رو سایت باشگاه زده ..بعید میدونم اگر 100% نبود سایت باشگاه میزد
بختیار بهترین هافبک پشت مهاجمه!الان مهاجم نداریم. یک مهاجم قاتل لازم داریم. روی شهباززاده اصلاً نمیشه حساب کرد. هافبک پشت مهاجم هم نداریم. اینا که هیچ برنامه خاصی برای جذب بازیکن توی این دو تا پست نداشتن ، بهتر بود پروپئیچ و عادل شیحی رو نگه میداشتن. مخصوصاً عادل شیحی که به نظر من بازیکن بدی نبود.
سنش بالای 23 هست چون سهمیه لیگ برتری محسوب میشه.22سال سنشه. منصوریان جوونا رو خوب میتونه بسازه
Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk
تصور کن کرار جاسم رو هم بگیرن و بگذارن پشت سر ادینیو و ابراهیمی. چه شود!!!تراکتور هم مهاجمای خوبی گرفته ابراهیمی و ادیینیو.
احتمالا داره بازیهای جام ملتهای اروپا رو نگاه میکنه. تا بهترین انتخاب رو داشته باشه. احتمالا زالاتان تا الان با کسی نبسته منتظر منصوریانه.حتمن منصوریان برای مهاجم به فکر یه مهاجم خارجیه دیگه ؟
من ترجیح میدم یک ایتالیایی مثل همین گرازیانو پله که دیشب گل زد رو به خدمت بگیریم!!!!احتمالا داره بازیهای جام ملتهای اروپا رو نگاه میکنه. تا بهترین انتخاب رو داشته باشه. احتمالا زالاتان تا الان با کسی نبسته منتظر منصوریانه.
البته ممکنه به کوپا آمریکا هم نیم نگاهی داره. ندیدین مسی ریش گذاشته و ساق میزنه جدیدا. رفتارش مشکوکه!!!من ترجیح میدم یک ایتالیایی مثل همین گرازیانو پله که دیشب گل زد رو به خدمت بگیریم!!!!تازه سن و سالش هم از زلاتان خیلی کمتره!