• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خب دوست عزیز شما پیشنهاد میکنید کدوم مربی رو بیارن ؟
مگه به پیشنهاد من و شماست؟! من میگم یک مربی درست و حسابی خارجی بیارن ، نه این مربی های دوزاری و بی کارنامه که باهاشون الان سه چهار ساله داریم فقط پسرفت میکنیم و آبرو و اعتباری که طی 70 سال با خون دل خوردن کلی آدم به دست اومده به راحتی از دست میدیم. شما مخالفتی داری؟! مثلاً چی میشد پول دو تا از این بازیکنا که روی هم سالی 10 میلیون تومن هم نمی ارزن به اضافه پولی که به منصوریان میدن رو میدادن به یک مربی نسبتاً خوب که حداقل دلمون به این یک فقره خوش باشه؟! دو تا بازیکن پولشون میشه بیشتر از 3 میلیارد ، خود منصوریان هم یک میلیارد تومن رقم قراردادشه . یعنی یک مربی به درد بخور با 4 میلیارد تومن که میشه حدود یک میلیون و 200 هزار دلار نمیشد جذب کرد؟!

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
جالبه،تا دیروز که داش علی سرمربی نفت بود،همه می گفتن عجب مربی و خیلی هم تعریف وتمجید میکردن،حالا میگن مربی نیست.
بهترین مربی برای استقلال همین منصوریان.
تیم هم هر جور شده میاره بالا.البته اگه هوادارا پشتش رو خالی نکنن.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
جماعت حزب باد یعنی همین
یعنی تا دیرو التماس میکردیم بیاد الان میگیم به درد نمیخوره خیلی باحالیم خدایی :general707::general707::general707:
بعد همین علیمنصور نتیجه بگیره که میگیره همینا میان میگن ما از اول نظرمون رو همین گزینه بود
کلاً آدمای جالبی هستیم کم کم داریم مثل یه سریا معلوم الحال میشیم همونایی که میگفتن سرچ کنیم تورو برنج میاد الان شده اسطوره !
حداقل واسه تفاوتم که شده حزب باد نباشید

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
تمام این حرفها به کنار ولی هیچ ذلتی بدتر از این نیست که اونا صدر هستن و ما قعر اینم میشه یه موضوع کل کل متاسفانه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مگه به پیشنهاد من و شماست؟! من میگم یک مربی درست و حسابی خارجی بیارن ، نه این مربی های دوزاری و بی کارنامه که باهاشون الان سه چهار ساله داریم فقط پسرفت میکنیم و آبرو و اعتباری که طی 70 سال با خون دل خوردن کلی آدم به دست اومده به راحتی از دست میدیم. شما مخالفتی داری؟! مثلاً چی میشد پول دو تا از این بازیکنا که روی هم سالی 10 میلیون تومن هم نمی ارزن به اضافه پولی که به منصوریان میدن رو میدادن به یک مربی نسبتاً خوب که حداقل دلمون به این یک فقره خوش باشه؟! دو تا بازیکن پولشون میشه بیشتر از 3 میلیارد ، خود منصوریان هم یک میلیارد تومن رقم قراردادشه . یعنی یک مربی به درد بخور با 4 میلیارد تومن که میشه حدود یک میلیون و 200 هزار دلار نمیشد جذب کرد؟!

خب اون که مال قبل از شروع فصله ! الان چیکار کنیم ؟
درسته دست من و شما نیست ولی شما که اینقدر میگی باید استعفا بده و بره خب کی بیاد جاش ؟! مربیای ایرانی که تعطیلن مربی خارجی هم یهو وسط فصل نمیاد . تازه هیچ شناختی هم به فوتبال ایران ندارن . اگه قرار بود مربی خارجی بیاریم باید قبل از شروع فصل میومد و تیمو خودش میبست و تاکتیک کار میکرد و...
الان هر مربی بیاد وضعیتمون بهتر از این نمیشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حداقل تا نیم فصل باید بهش وقت داد و حرمتشو نگه داشت . کاوه رضایی هم اشتباه بزرگی بود جذبش باعث شد شهباز زاده رو از دست بدیم .امیدوارم وضع بهتره بشه . الان وقت نتیجه گرفتنه . خوب بازی کردن معنا نداره وقتی تیم بچسبه به ته جدول

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منم میگم مورینیو رو بیارن خیلی خوب میشه نه اصلا یکی در حد کیروش نه در حد اسم برانکو که خیلی هم جهانی نیست ولی شما بگید توی این شرایط که تیم حتی مدیر نداره و امروز و فرداش معلوم نیست کی بره با مربی خارجی مذاکره کنه کدوم کمیته ای یک مربی خوب پیدا کنه؟ بخش مالیش از کجا تامین بشه شما الان میتونید وزارت رو به پرسپولیسی‌ بودن نسبت بدید ولی به فرض اینکه بگیم بله وزارت مقصره و اینها در این مقطع چی حل میشه در این مقطع به نظر من واقعیت قضیه اینه که اگر منصوریان کنار گذاشته بشه یک نفر دیگه از خود بدنه استقلال مثل مظلومی فقط میتونه جاشو بگیره چون ما عملا توانایی به خدمت گرفتن مربی خارجی رو نداریم حالا با این شرایط فکر نکنم فحش دادن به وزارت هم راه حل باشه

berna

Registered User
لایک‌ها
53
والا فکر نکنم هوادارای استقلال فقط همین تاپیک باشن
من به شخصه مخالف علی منصور بودم

berna

Registered User
لایک‌ها
53
مهم آخر فصله
مگه صدر جدول های پارسال ما به دردی خورد که صدر جدول های اینا به درد بخوره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نفت کلا یک ماهه جمع شده تیمش! امروز برد.
به نظر من که اینا همش بهونه ست...
عیار کادر فنی بازی بعد و دربی مشخص میشه.
بعد از بازی بعد..لیگ 24 روز تعطیله! ببینم چه میکنه در این تعطیلی ها!
امروز که دوباره یه سری حرفای احساسی زده که روزهای خوش در راهن و ...
ببینیم و تعریف کنیم! ما از خدامون بود منصوریان بیاد بشه مربی چند ساله تیم! ولی چیزی که ما میبینیم یه مشت بازیکن معمولی! و بعضا درپیت گرفته...که شاید 2-3 سال دیگه یه چیزی بشن! یا نه خودش نمیتونه بازی بگیره از اینا...
بالاخره یه کدومشه دیگه.

7rooh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استقلال امسال اون استقلال قبلی نیست متاسفانه

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
پس بهتره ی نگاهی به جدول فصل قبل بیندازید،همین موقع اونا کجای جدول بودن؟؟؟؟
تیم جام ندیده،معلومه که بیشترین افتخارش همینه که چند صباحی توی جدول بالاتر استقلال باشه.
تحمل کنید،پشت تیم باش که اینجور نمیمونه.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
داداش پرسپولیس اگر اوایل پارسال نتیجه نمیگرفت ولی خوب بازی میکرد ولی ما چی ؟ دلیلش اینه که مربی خوبی نداریم . من به طور مشخص تو دو تا بازی اخر با نفت ابادان و اس خوزستان مقصر باخت رو شخص منصوریان به خاطر تعویضهای اشتباهش میدونم .
--------
در مورد تیم هم ببینید ما مشکل نفر داریم . قبل از شروع فصل هم گفتم این تیم تو قلب دفاع و دفاع چپ هیچ بازیکن به درد بخوری نداره و بسیار اسیب پذیر هست . حالا هم میبینیم که هرچی توپ میارن میره گل . شما مسی و رونالدو هم تو خط حمله داشته باشی بدون دفاع مطمعن هیچی نمیشی حالا نه علی منصور برو کاپلو رو بیار بزار سر تیم .
دلیل اصلی مشکلات الان هم شخص علی منصور هست که افتاد تو کل کل با پرسپولیس و دل خوش کردن الکی به منتظری و حاج صفی و نرفت دو تا دفاع خوب بگیره الان هم نتیجش شده این .
در حال حاضر گندیه که خود منصوریان زده و الان هم مربی نمونده که بیاریم غیر مظلومی اونم همون بهتر که نیاد . مربی خارجی هم اول این وزارت پرسپولیسی برامون نمیاره در ثانی اگر هم بیاره حداقل یه نیم فصل وقت میخواد که میترسم دیگه کار از کار بگذره .
تو این وضع بهتره همون بزاریم ببینیم منصوریان میتونه گندی که زده رو پاک کنه یا نه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
بعد خود منصور خان مصاحبه کرده که مقصر بازیکنا نیستن.
شما اصرار داری مقصر بازیکنان!

به گزارش "ورزش‌سه"، منصور پورحیدری بعد از شکست استقلال مقابل صنعت نفت آبادان با عصبانیت شدید اظهار داشت: من بابت این شکست عذرخواهی می کنم. از فرصت هایمان استفاده نکردیم و آنها خوب استفاده کردند و پیروز شدند.

وی افزود: روز خوب استقلال بود؛ هواداران کمک کردند تا موفق شویم اما نشد. بازیکنان مقصر نبودند و نباید به آن ها خرده گرفت.

وقتی از پورحیدری درباره ضعف تاکتیکی استقلال سوال شد، او اعلام کرد صحبت دیگری ندارد.
اقای مهندس !! شما توقع دارین‌سرمربی زارت بیاد بگه تقصیر بازیکنامه؟؟؟؟ همینجوری تحلیل میکنین تیمو؟؟؟ خسته نباشین

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
تیم ۷۰ درصد مالکیت توپ داشته. شما کارشناسین بازی تحلیل میکنین؟؟ بازیای این تیم و با تیم فصل قبل مقایسه میکنین؟؟ این تیم لشش به فصل قبل میرزه پارسال پاس نمیتونستن بدن بهم.
حداقل یه نگاهی به اینفوگرافی بازی بندازین. این پستا تو ذهنم میمونه آخر فصل حتما میذارمشون
انشاءالله اگه زنده بمونم.
درضمن یادتون باشه منصوریان همونیه که پارسال پرسپولیس و رو دقیقا تو اوج شکست ناپذیری و اعتماد به نفس با یه سری بازیکنی که پول نگرفته بودن ۲-۰ باخت. ۳ تا بازی کردیم یه کدوم ترکیب یکسان نداشته چ توقعی دارین دقیقا؟؟؟؟؟؟

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
به هر حال تیم نیاز به زمان داره، قرار هم نیست با دو سه تا باخت مربی عوض بشه
چند تا از خریدهای استقلال بد بودن، امیدوارم بتونن یک مدافع درست حسابی بگیرن
مربی خارجی هم بیاد حداقل یه سال زمان می خواد.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
خروج نام کنعانی‌زادگان از فهرست استقلال
036a02c3ed0be448a4985e76da1a37b2_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - مدافع تیم فوتبال استقلال از فهرست تیمش خارج خواهد شد و به جای وی یک بازیکن جذب می‌شود.

به گزارش وب سایت نود، محمدحسین کنعانی‌زادگان که امسال از ملوان به استقلال آمد در دیدار با استقلال خوزستان روی صحنه گل دوم به واسطه تکلی که زد با پارگی رباط صلیبی مواجه شد و اگرچه تنها ۳۰ درصد از رباط صلیبی این بازیکن با پارگی روبرو شده اما طبق تشخیص کادر پزشکی استقلال این مدافع باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

قرار است کنعانی‌زادگان طی روزهای آینده با تشخیص کادر پزشکی و دکتر نوروزی بعد از بازگشت از المپیک تحت عمل جراحی قرار بگیرد و همین موضوع باعث می‌شود این بازیکن چند ماهی از میادین فوتبال دور باشد. حالا با این اتفاق کادر فنی تیم استقلال تصمیم گرفته که نام محمدحسین کنعانی‌زادگان را از فهرست استقلال خارج کرده و به جای وی یک مدافع جذب کنند. هرچند که در این بین گفته می شود مصاحبه وی بعد از شکست استقلال مقابل نفت آبادان در خصوص کادرفنی استقلال نیز در این مسئله بی تاثیر نیست. اگرچه این روزها شایعات زیادی پیرامون حضور پادووانی در استقلال مطرح شده اما هنوز در مورد این بازیکن تصمیم نهایی اتخاذ نشده و منصوریان در انتظار انتخاب مدیرعامل جدید استقلال است تا بتواند برای جذب مدافع جدید با او صحبت کند.

از سوی دیگر عصر دیروز هم پس از پايان تمرين، علي منصوريان و سيد مهدي رحمتي در ميانه زمين شماره دو مجموعه ورزشي آزادي جلسه اي خصوصي برگزار كردند و طي اين جلسه صحبت هاي مهم و جدي في مابين طرفين رد و بدل شد. گمانه زنی ها حاکی از این است که منصوريان قصد دارد جابجایی هایی در لیست استقلال داشته باشد.
////
پ.ن: بهترین تصمیم رو گرفتن...چی بود ؟ :|
الان باید علی منصور باهوش باشه و حداقل یک مدافع تمام عیار جایگزینش کنه...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خب اون که مال قبل از شروع فصله ! الان چیکار کنیم ؟
درسته دست من و شما نیست ولی شما که اینقدر میگی باید استعفا بده و بره خب کی بیاد جاش ؟! مربیای ایرانی که تعطیلن مربی خارجی هم یهو وسط فصل نمیاد . تازه هیچ شناختی هم به فوتبال ایران ندارن . اگه قرار بود مربی خارجی بیاریم باید قبل از شروع فصل میومد و تیمو خودش میبست و تاکتیک کار میکرد و...
الان هر مربی بیاد وضعیتمون بهتر از این نمیشه .

منم میگم مورینیو رو بیارن خیلی خوب میشه نه اصلا یکی در حد کیروش نه در حد اسم برانکو که خیلی هم جهانی نیست ولی شما بگید توی این شرایط که تیم حتی مدیر نداره و امروز و فرداش معلوم نیست کی بره با مربی خارجی مذاکره کنه کدوم کمیته ای یک مربی خوب پیدا کنه؟ بخش مالیش از کجا تامین بشه شما الان میتونید وزارت رو به پرسپولیسی‌ بودن نسبت بدید ولی به فرض اینکه بگیم بله وزارت مقصره و اینها در این مقطع چی حل میشه در این مقطع به نظر من واقعیت قضیه اینه که اگر منصوریان کنار گذاشته بشه یک نفر دیگه از خود بدنه استقلال مثل مظلومی فقط میتونه جاشو بگیره چون ما عملا توانایی به خدمت گرفتن مربی خارجی رو نداریم حالا با این شرایط فکر نکنم فحش دادن به وزارت هم راه حل باشه

در پست اخیر ، من اصلاً بحث این فصل رو ندارم. من میگم از این دور باطل استفاده از مربیان بی کیفیت (قلعه نویی - مظلومی) یا بی کیفیت و بی کارنامه (مرفاوی - منصوریان) که الان چندین سالی میشه گرفتارش هستیم باید هر چه زودتر خارج بشیم و تیم رو با قرارداد بلند مدت ، دست یک مربی کاربلد و با سواد خارجی بسپاریم. منبع تأمین مالی رو هم در همون پست قبلی توضیح دادم و جای بحثی در این رابطه باقی نمیمونه. برای فصل جاری من خودم هیچ امیدی به این استقلال ندارم و همه امید و آرزوهام برای یک سال دیگه است. هر سال هم برای سال بعد همین امید و آرزو رو دارم ولی هیچ اتفاقی نمی افته و نام سرمربی که اعلام میشه تمام امیدم به یأس تبدیل میشه.

در ضمن من وزارت ورزش رو هیچوقت به پرسپولیسی بودن متهم نکردم چون میدونم برای وزارت ورزش هیچ کدوم از این دو تا تیم مهم نیستند ، فقط در مقاطعی ، بنا به یک سری مصالح ، تصمیم میگیرند که استقلال رو کله پا کنند . راستی یادم نمیاد جایی به وزارت ورزش من فحش داده باشم!!!!!!o_O

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
جماعت حزب باد یعنی همین
یعنی تا دیرو التماس میکردیم بیاد الان میگیم به درد نمیخوره خیلی باحالیم خدایی :general707::general707::general707:
بعد همین علیمنصور نتیجه بگیره که میگیره همینا میان میگن ما از اول نظرمون رو همین گزینه بود
کلاً آدمای جالبی هستیم کم کم داریم مثل یه سریا معلوم الحال میشیم همونایی که میگفتن سرچ کنیم تورو برنج میاد الان شده اسطوره !
حداقل واسه تفاوتم که شده حزب باد نباشید
اگه منظورت به منه که من هیچوقت برای منصوریان هورا نکشیدم و هیچ وقت حتی یک درصد نظرم روی این گزینه مثبت نبوده . حتی از 2 سال پیش که قلعه نویی هنوز سرمربی بود ولی برای منصوریان بنر میاوردن تو استادیوم و سر تمرینات و همین پارسال آخرای فصل که همه دم منصوریان رو کرده بودن تو بشقاب و براش به به و چه چه میکردن و داش علی داش علی راه انداخته بودن من میگفتم این گزینه نمیتونه انتظارات هوادارای میلیونی استقلال که چند سال از جام دور بودن و در دربی نتایج خوبی نگرفته اند رو برآورده کنه.

خوبه که همه پست های من با قید تاریخ ارسال موجوده . اگه دوست داشتید میتونید پیدا کنید و با مواضع بنده نسبت به سرمربیگری منصوریان در استقلال آشنا بشید. شما از من یک پست پیدا کن که من گفته باشم منصوریان گزینه خوبی برای استقلاله. شما یک اشاره از من پیدا کن که من التماس کرده باشم منصوریان بیاد! اگه پیدا کردی من دیگه تو این تاپیک پستی نمیگذارم.

من با این آدم که پدر کشتگی ندارم. اما نسبت به هیچ شخصی هیچ تعصبی ندارم و همه تعصب من فقط و فقط نسبت به باشگاه استقلال هست و بس. هیچ بنی بشری برای من بالاتر از استقلال نیست. میخواد منصوریان باشه یا هر کس دیگه. علیرضا منصوریان آدم خوب ، آدم با شخصیت ، با اخلاق ، با مرام ، لوتی ، محبوب قلب ها ، با احساس. همه اینا قبول. اما برای موفقیت تیمی که من بیش از 30 سال هوادارش هستم ، این ویژگی ها کافی نیست .

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درسته حرفهاتون من هم موافق از بین رفتن دور باطل هستم من شخص شما رو نمی شناسم که متهم به فحش دادن بکنم من بحثم ترندی هست که همراه این دور باطل جلو میره اگر اصرار به تغییر هستش به نظر شما من و شمای هوادار در این مقطع چه کاری آزمون بر میاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا