..Masoud..
Registered User
- نوشتهها
- 693
- لایکها
- 2,015
من گفتم شخص منصوریان ؟این حرفا کدومه ... از خودت حرف در میاری؟ مگه چاله میدونه؟ مگه شهر هرته؟ اصلن تا الان چی از منصوریان دیدید که اینطوری قضاوت میکنی؟
گویا نظر سنجی دیشب ۹۰ در مورد این بوده که آیا منصوریان میتونه استقلال رو از این وضع خارج کنه یا خیر!!
مثل اینکه فردوسی پور هم جوری ظاهر رو نشون داده که خودش نظرش اینه که بله میتونه ... اما من میخوام بدونم که اصلن علت مطرح کردن این سوال واسه نظر سنجی برنامه ای که خیل زیادی از استقلالیها تحریمش کردن و مطمئنن اکثر پرسپولیشیها هم رنگی عمل میکنن چی بوده؟ با توجه به رزومه و سابقه ی فردوسی پور من به جرئت میگم که هدفش تخریب بیشتر و ایجواد جو روانی منفی تر روی تیم بوده ...
مربی خارجی البته اگر مربی خوب باشه نه این درجه سه و چهارها یه محسناتی داره یه ضررهایی .ظاهرا به منصوریان تا قبل دربی فرصت دادن.اگه نتیجه نگیره میخوان مربی خارجی بیارن..
اگه اینجور بشه خیلی بد میشه.
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
محسناتش اینه که حداقل میتونیم امیدوار باشیم که فصل بعد یه فوتبال خوب بازی کنیم مثل پرسپولیس که برانکو رو وسط فصل اومد یه نیم فصل نتیجه نگرفت ولی بعدش خوب بازی میکنن .
ضررش هم اینه که باید قید این فصل رو بزنیم چون مربی خارجی مدتی طول میکشه تا با شرایط لیگ و بازیکنهای ایرانی اشنا بشه.
حالا اینجا دو تا مساله هست :
اولا افتخاری اصلا اینقدر پرته که نمیدونه ما دو بار قهرمان اسیا شدیم یا سه بار و از همچین ادمی بعیده مربی خوب خارجی بیاره .
دوم هم اگر مربی خارجی بیاد و نتیجه نگیره باز بعیده بزارن فصل دیگه مربی باشه !
به نظر من حالا که این شرایط هست باید منصوریان رو ولش کنن تا نیم فصل ببینیم چکار میکنه . اگر تا اون موقع متونست تیم رو جمع کنه مربی خارجی بیارن که دیگه هوادارها ازش توقع نکنن و تیم رو بسازه برای سال بعد .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk