• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این حرفا کدومه ... از خودت حرف در میاری؟ مگه چاله میدونه؟ مگه شهر هرته؟ اصلن تا الان چی از منصوریان دیدید که اینطوری قضاوت میکنی؟

گویا نظر سنجی دیشب ۹۰ در مورد این بوده که آیا منصوریان میتونه استقلال رو از این وضع خارج کنه یا خیر!!

مثل اینکه فردوسی پور هم جوری ظاهر رو نشون داده که خودش نظرش اینه که بله میتونه ... اما من میخوام بدونم که اصلن علت مطرح کردن این سوال واسه نظر سنجی برنامه ای که خیل زیادی از استقلالیها تحریمش کردن و مطمئنن اکثر پرسپولیشیها هم رنگی عمل میکنن چی بوده؟ با توجه به رزومه و سابقه ی فردوسی پور من به جرئت میگم که هدفش تخریب بیشتر و ایجواد جو روانی منفی تر روی تیم بوده ...
من گفتم شخص منصوریان ؟
ظاهرا به منصوریان تا قبل دربی فرصت دادن.اگه نتیجه نگیره میخوان مربی خارجی بیارن..
اگه اینجور بشه خیلی بد میشه.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
مربی خارجی البته اگر مربی خوب باشه نه این درجه سه و چهارها یه محسناتی داره یه ضررهایی .
محسناتش اینه که حداقل میتونیم امیدوار باشیم که فصل بعد یه فوتبال خوب بازی کنیم مثل پرسپولیس که برانکو رو وسط فصل اومد یه نیم فصل نتیجه نگرفت ولی بعدش خوب بازی میکنن .
ضررش هم اینه که باید قید این فصل رو بزنیم چون مربی خارجی مدتی طول میکشه تا با شرایط لیگ و بازیکنهای ایرانی اشنا بشه.
حالا اینجا دو تا مساله هست :
اولا افتخاری اصلا اینقدر پرته که نمیدونه ما دو بار قهرمان اسیا شدیم یا سه بار و از همچین ادمی بعیده مربی خوب خارجی بیاره .
دوم هم اگر مربی خارجی بیاد و نتیجه نگیره باز بعیده بزارن فصل دیگه مربی باشه !
به نظر من حالا که این شرایط هست باید منصوریان رو ولش کنن تا نیم فصل ببینیم چکار میکنه . اگر تا اون موقع متونست تیم رو جمع کنه مربی خارجی بیارن که دیگه هوادارها ازش توقع نکنن و تیم رو بسازه برای سال بعد .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی چی که تا دربی فقط وقت دادن
این یابو نمی فهمه با این کارش استرس مضاعف میاره رو تیم
یعنی این از کجا پیدا کردن آوردن

هر چرت و پرتی که بعضی سایتا مینویسن رو قبول نکنید
کسی همچین وقتی نداده
توهم بعضی سایتاس

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی پیکان آخرین فرصت منصوریان نیست ولی به نظر من عیارش رو مشخص میکنه....یعنی بازی پیکان باید از بازی های قبلی کامل پیشرفت مشخص باشه و نقاط ضعف هم کمتر شده باشه...
اگر اینطور بود که میشه امیدوار بود..
اما اگه بازی پیکان هیچ فرقی نکرد با بازی های قبل گه به لحاظ نتیجه گیری چه بازی...به نظر من همه حرفا وعده و عیده....دیگه پیکان از تراکتور 3 تا خورده...از ما حداقل باید با اختلاف یه گل ببازه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
واسه چی تا دربی باید بهش وقت بدن؟! اگه میخوان اخراجش کنن دیگه این دست اون دست نداره! اگه تصمیمشون برای تغییر جدیه ، رو در بایستی رو کنار بگذارند و همین امروز جانشینش رو مشخص کنن. میخوان کشش بدن تا تو دربی هم آبروریزی کنه بعدش که دیگه نه خودش نه استقلال هیچی واسه از دست دادن نداشتن اخراجش کنن؟!

اگر هم تصمیم جدی برای تغییر سرمربی ندارن دیگه این حرفا محلی از اعراب نداره و فقط فشار و استرس رو روی تیم و بازیکنا و کادر فنی زیاد میکنه و نتیجه خاصی هم در نهایت در بر نداره.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
اس اس آسمیلان سرور کل ایران

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بازی پیکان آخرین فرصت منصوریان نیست ولی به نظر من عیارش رو مشخص میکنه....یعنی بازی پیکان باید از بازی های قبلی کامل پیشرفت مشخص باشه و نقاط ضعف هم کمتر شده باشه...
اگر اینطور بود که میشه امیدوار بود..
اما اگه بازی پیکان هیچ فرقی نکرد با بازی های قبل گه به لحاظ نتیجه گیری چه بازی...به نظر من همه حرفا وعده و عیده....دیگه پیکان از تراکتور 3 تا خورده...از ما حداقل باید با اختلاف یه گل ببازه.
انشالله که میبریم ... هرچند فشار و بار روانی بوجود اومده روی تیم خیلی شدیده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من گفتم شخص منصوریان ؟

خب اگه منظورت منصوریان یا فرضن دارو و دسته ای چیزی نبوده پس حرفت رو درست بیان نکردی ...

چون الان توی هر ده کوره ای هم بری و از غذایی که واست سرو کردن ایراد بگیری واست عوضش میکنن دیگه رستورانی توی پایتخت که اسم منصوریان روشه بماند

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
رامین رضاییان داره با پرسپولیس فسخ میکنه
بنظر خیلی هم ازشون شاکی هست و توی اینستگرامش اینا توی پست های آخر اسم پرسپولیس رو حدف کرد
اگر هنوز نقل و انتقالات بود قطعا منصوریان میرفت سراغش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بنظر خیلی هم ازشون شاکی هست و توی اینستگرامش اینا توی پست های آخر اسم پرسپولیس رو حدف کرد

به درد نمیخوره...درسته که هوایی شد و رفت ولی پرسپولیسیه.
مطمئنا هم نمیومد...یادمه این بود یا طارمی! وقتی رفته بودن ترکیه هم باز توی اینستاشون کری میخوندن.
مشکل اصلی ما دفاعه که تا روزبه برنگرده درست نمیشه!
اشتباه منصوریان هم این بود که جباری و منتظری رو برنگردوند...درسته که قرارداد داشتن ولی اگه اصرار میکرد فسخ میکردن میومدن...جباری که گفته بود هیچ صحبتی با من نشد.
اگه مجتبی و پژمان بودن مطمئنم الان حداقل 6 امتیاز داشتیم.
حالا لیگ به کنار...من مطمئنم با این بازیکنا در آسیا حرفی نمیتونیم بزنیم...حتی با برگشتن روزبه.
یه چیزی بهم میگه که آرش افشین گل نخواهد زد و برامون سودی نخواهد داشت. امیدوارم اشتباه کنم.
تنها خرید نسبتا خوبمون کاوه رضایی بوده که 1 گل زده! 10 تا نزده. قربانی هم خوب بوده.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
ما مشکلمون چپ هست نه راست . رامین رضاییان راست بازی میکنه بعد هم تجربه نشون داده هیچوقت پرسپولیسی جماعت برای ما بازیکن نشده.
به درد نمیخوره...درسته که هوایی شد و رفت ولی پرسپولیسیه.
مطمئنا هم نمیومد...یادمه این بود یا طارمی! وقتی رفته بودن ترکیه هم باز توی اینستاشون کری میخوندن.
مشکل اصلی ما دفاعه که تا روزبه برنگرده درست نمیشه!
اشتباه منصوریان هم این بود که جباری و منتظری رو برنگردوند...درسته که قرارداد داشتن ولی اگه اصرار میکرد فسخ میکردن میومدن...جباری که گفته بود هیچ صحبتی با من نشد.
اگه مجتبی و پژمان بودن مطمئنم الان حداقل 6 امتیاز داشتیم.
حالا لیگ به کنار...من مطمئنم با این بازیکنا در آسیا حرفی نمیتونیم بزنیم...حتی با برگشتن روزبه.
یه چیزی بهم میگه که آرش افشین گل نخواهد زد و برامون سودی نخواهد داشت. امیدوارم اشتباه کنم.
تنها خرید نسبتا خوبمون کاوه رضایی بوده که 1 گل زده! 10 تا نزده. قربانی هم خوب بوده.
ما مشکل دفاع وسط و دفاع چپ داریم . روزبه هافبک دفاعیه و تا بخواد اماده بشه شده عید.
ارش افشین بدترین خرید این فصل استقلال بوده . اینقدر بد بوده که حتی علیمنصور از لیست بازی پیکان هم خطش زده . اشتباه بزرگ منصوریان جذب افشین بود که سجاد هم ول کرد رفت به خاطرش . کلا بازیکنهایی که رباط صلیبی پاره میکنن دیگه مثل اولشون نمیشن. همین بختیار رحمانی رو ببینید چقدر بد بازی میکنه .

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ما مشکلمون چپ هست نه راست . رامین رضاییان راست بازی میکنه بعد هم تجربه نشون داده هیچوقت پرسپولیسی جماعت برای ما بازیکن نشده.

دفاع وسط که مشکلی نیست!!
دفاع چپ!وقتی یعقوب تعویض شد قشنگ تیم اتوبان شد سمت چپش.
البته چیزی که من دیدم..

berna

Registered User
لایک‌ها
53
اذعان به اشتباه و یک برهه تاریخی
r_bolet.gif

استقلال منصوریان با این بازیکن نجات می یابد؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دفاع وسط که مشکلی نیست!!
دفاع چپ!وقتی یعقوب تعویض شد قشنگ تیم اتوبان شد سمت چپش.
البته چیزی که من دیدم..
دفاع وسط مشکلی نیست ؟ مگویان و برزیلیه که متوسط رو به ضعیفن . کسی هم دیگه نداریم که.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برانکو حق ندارد درباره خریدهای ما صحبت کند

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین زرندی مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال پیش از آغاز کنفرانس مطبوعاتی علیرضا منصوریان گفت: برانکو در مورد خریدهای استقلال صحبت کرده است. خواهش می کنیم برانکو در مورد خریدهای استقلال حرف نزند و فرافکنی نکند. برانکو حواسش به تیم خودش باشد بهتر است که چرا که قراردادهای بازیکنان استقلال شفاف است. ایشان حق ندارد در مورد تیم ما صحبت کند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مگویان یه بازیکن کاملن معمولیه و شعور فوتبالیش هم همینطور

berna

Registered User
لایک‌ها
53
مسخرشو درآوردن
اگه قراره منصوریان اخراج بشه قبل تعطیلات اخراج کنن مربی بعدی یکماه فرصت داشته باشه تیم رو جمع کنه
اگه قصد تهدید دارن و اخراج جدی نیست زر نزنن بزارن منصوریان کارشو بکنه.
تجربه نشون داده تهدیدها بعدا ایجاد مشکل می کنه واسه تیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مسخرشو درآوردن
اگه قراره منصوریان اخراج بشه قبل تعطیلات اخراج کنن مربی بعدی یکماه فرصت داشته باشه تیم رو جمع کنه
اگه قصد تهدید دارن و اخراج جدی نیست زر نزنن بزارن منصوریان کارشو بکنه.
تجربه نشون داده تهدیدها بعدا ایجاد مشکل می کنه واسه تیم
درسته. اخراج بعد تعطیلات و بعد دربی به منزله نوشدارو پس از مرگ سهرابه. اگه قرار بر اخراجه باید قبل این تعطیلات انجام بشه تا سرمربی جدید بتونه از این فرصت طلایی یک ماه و اندی به بهترین نحو ممکن استفاده کنه و تیم رو آماده کنه. ای کاش خود منصوریان که به لوتی گری مشهوره ، جوانمردی میکرد و خودش میرفت کنار. اینجوری محبوبیتش حداقل حفظ میشد و استقلال هم بیش از این لطمه نمیخورد.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
شما ها هم مسخره کردین. فقط بلدین اخراج کنید و بگین مربی عوض بشه. هوادار نیستین که.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا