dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
مشکل استقلال افتخاریه بعد منصوریان
ربطی به دسته اول و دوم رفتن نداره!
قضیه پارسال کامل متفاوت با امسال هست.
این نتیجه گیری که شما ازش مطمئنی یعنی قهرمانی.
غیر از این کادر فنی شکست خورده و باید بره.
۵ بازی ۱ گل زده! بعد شما دقیق در کجای بازی تیم برنامه..تاکتیک و پیشرفت مشاهده میکنی که میگی نتیجه ( قهرمان میشیم ) ؟ آدم یه چیزی باید در این تیم ببینه دیگه! ظاهرا شما می بینی ولی مثلا مهدی پاشا زاده کوره!
تیمی که نتونسته پدیده رو در تهران ببره پارس جم جنوبی رو در جهنم گرمای بوشهر می بره؟؟؟؟ شما یک آره به من بگو بعد من منتظر میشم تا بازی پارس جنوبی! تا معجزه رو با چشمام ببینم!
بعدشم که ذوب آهن هست!
مگه اینکه بگی بازی با پارس و ذوب هم باختیم هم مهم نیست! و احتمالا منصوریان خواهد تونست با بردن تیم بی تجربه سپید رود رشت! یک برد بعد از ۸ بازی به دست بیاره و به قول شما نتیجه بگیره.
سینه چاکان آبی و جیره خورا حالا نیستن
قایم شدن پست نمیدن
الان بعد بازی میان یه کلی حرف میزنن حمایت حمایت
فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk
کلاً تعدادشون اینجا 3 یا 4 نفر بیشتر نبود. یکی دوتاشون هم از بقیه پرروترن. احتمالاً همون یکی دو نفر میان واسه اینکه کم نیارن یه چیزی میگن و میرن!
داداش جیره خورن مجبور هستن
فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk
اره واقعادیدی گفتم داداش؟ سر و کله یکیشون پیدا شد!!! خخخخ!!!!
منصوریان اگه مربی بود امسال دیگه تیم رو درست میکرد ... 1 سال کامل تیم زیر دستش بود دیگه هیچ فرصتی نباید بهش داده بشهنمیدونم چیه جریان که منصوریان توی مربیگریش تیمهاش از بعد از چند تا بازی تازه میفتن روی ریل ... یه مورد هم داشتیم مظلومی که تیمهاش نیم فصل دوم به فنا میرفتن ..
ما عوض اینکه کمک کنیم این روی روال افتادن تیم زودتر به انجام برسه با شعارهامون در عمل داریم به تاخیر میندازیمش
میدونم با من نبودی..من اصلا پیش بینی همچین چیزی نکرده بودم.البته من روی صحبتم در مورد پیشبینی با شما نبود.
زمانی تاکتیک رو میشه توی زمین پیاده کرد که اینهمه فشار و بار روانی روی تیم نباشه ... شما دقت کن توی باز آخر با پدیده نیم ساعت آخر بازی که شعارها شروع شد هیچ چی جز سانتر از تیم ندیدیم! در واقع استرس و فشار روی بازیکنا و مربی باعث میشه که اگر تاکتیکی هم تیم داشته باشه هیچ بشه و بازی فقط احساسی .... در صورتی که خداییش ما توی بازیهای قبلی اینطور نبود که صرفن بخوایم تاکتیک سانتر از جناحین رو داشته باشیم ...
فشار روانی روی تیم خیلی زیاده .. تمام امید من اینه که بتونیم دو سه تا بازی آینده رو حداقل 7 امتیاز بگیریم تا از این شرایط خارج بشیم. حیف که کاسه ی صبر تماشاچیا لبریز شده
منصوریان اگه مربی بود امسال دیگه تیم رو درست میکرد ... 1 سال کامل تیم زیر دستش بود دیگه هیچ فرصتی نباید بهش داده بشه
هر سال باید دنبال سهمیه باشیم این که نشد وضع !
میدونم با من نبودی..من اصلا پیش بینی همچین چیزی نکرده بودم.
خب قبول!
ولی این فشار روانی چطوری میتونه برداشته بشه از روی تیم؟ با یک برد. درسته؟
که بعد از بازی تراکتور سازی اصلا شاهد این نبودیم.
اگر هم قراره با برد بعدی این فشار روانی برداشته بشه و تیم بتونه بازی اصلیش رو بکنه که بعد از بازی های سخت پارس جنوبی و ذوب که احتمالا تیم نمیتونه ۶ امتیاز بگیره و باید بره بازی سپید رود رشت این برد رو به دست بیاره به نظرتون فایده ای داره؟
سناریو پارسال البته به شکل بدتری در جریان است . هدفش هم هر چی هست این بابا بعید میدونم تعلق خاطری به استقلال داشته باشد . اگر داشت بدون شک میرفت
اخبار شبکه خبر امروز با یکی از خبرنگارا مصاحبه کرد و به شدت از روابط عمومی باشگاه انتقاد که چرا تو این شرایط اطلاع رسانی نمیکنند
باشگاه تا یکشنبه هفته آینده جلسه نداره و موضوع به این مهمی رو موکول کرده به یکشنبه هفته آینده
یعنی گوربابای هوادار.....اینقدر تو ابهام وچی میشه چی نمیشه بمون تا جونت در بیاد!
و این یعنی فقدان یک مدیریت! واقعا بیشتر از هر چیز وجود چنین مدیرانی آزار دهنده است
اصلا معلومه که تا بحال چنین رشرایط حادی رو تجربه نکردند یا اگر تجربه کردند نمیدونن باید چکار کنن
جالبه تو این وضعیت روشن که همیشه موافق مربی خارجی بود ، میگه منصوریان بمونه ..این برای من خیلی جالب بود
من تا بازی تراکتور موافق وقت دادن به منصوریان بودم بنظرم هیچ آدم عاقلی هم تا هفته سوم سرمربی عوض نمیکنه
اگر روند رو به جلو و مثبتی هم در تیم میدیدم الان هم حمایت میکردم ولی مصطفای عزیز، منصوریان واقعا به بن بست تاکتیکی رسیده! دیگه چه وقتی میخوای بهش بدی؟
پنج هفته دیگه در لیگ دربی رو داریم....دیشب اگر دقت میکردی مربی الاهلی از تیم رقیب حسابی تعریف کرد
واقعا هم شایسته بودن چون دارن میرسن به نیمه نهایی...مرحله ای که چند سال پیش با قلعه نوعی رسیدیم....خاطره ما و آرزوی اونا(همون مافیای بیسواد بزرگوار!)
متاسفانه ترکیب چینی اشتباه، اعتماد به نفس بازیکنا رو از بین برده
اینجا هم کسی حق نداره به کسی که داره نظرشو میگه بگه جیره خوار....والا با من طرفه
یه نفرم که تو بحثای قبلی کم آورده داره اینجا خودشو نشون میده...بذار عقده اش خالی شه...جواب افراد ضعیف را ندی بهتره
در هر صورت بازم میگم این تاپیک عمومیه برای هوادارای استقلال، مال بابای من یا بابای تو نیست، شاید یکی دوست داشته باشه سرمربی تیمش بشه پیروز قربانی!
با حرف و دلیل و استدلال قانعش کن نه با تهمت و تهدید و جیره خوار خوندن طرف!
ضمنا الان از دالیچ به عنوان یکی از گزینه ها اسم برده میشه، کسی که العین رو تا فینال جام قهرمانان آسیا برد، اینم بیوگرافیش
همه چیز درباره گزینه سرمربیگری استقلال
امیدوارم حداقل یا دالیچ یا بهتر از اون انتخاب بشه، فقط موندم زمانی که مسئولین تیم رقیب داشتن با برانکو رایزنی میکردن مسئولای تیم ما کجا بودن؟
ضمنا اینم بلیط برگشت آقای دالیچ که توسط هوادارای معترض زحمت کشیده شده!
![]()