• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
از دید منم مدیریت مهمتره ،اگه مدیریت یه تیم بد باشه،فاتحه اون تیمو باید خوند
مدیریت اگه خوب باشه،مربی خوبی انتخاب میکنه،مربی خوب کادر فنی و بازیکن خوبی انتخاب میکنه در پایان تیم نتیجه میگیره
مدیریتی که چیزی از فوتبال سرش بشه،نمیدونم اینارو از کجا پیدا میکنن میارن،واقعا نمیدونم...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با احتساب بازی های لیگ و حذفی و آسیایی و تدارکاتی ، منصوریان تا الان حدود 50 تا بازی فرصت داشته. تو اون 50 تا بازی هیچ غلطی نکرده ، حالا مثلاً میخواد تو این 3 تا بازی چی کار کنه؟! یعنی چی 3 تا بازی فرصت؟! یعنی اگه بازی هفته ششم رو ببازه ، بازی هفته 7 رو ببازه ولی بازی هفته 8 رو ببره موندگار میشه؟! (قابل توجه : بازی هفته 8 با سپید روده که مثل استقلال ته جدولی تقریباً به هیچ تیمی نه نمیگه!)

پیش بینی من از جایگاه استقلال در پایان هفته هشتم :
7 امتیاز از 24 امتیاز ممکن
قرار گرفتن در رده 15 جدول
فاصله با صدر جدول : 15 امتیاز
تعداد گل زده : 2

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این که مشکل مدیریته که دیگه نیاز به توضیح نداره و از روز روشن تره. مدیر باشگاه با مشورت اعضای هیات مدیره سرمربی رو انتخاب میکنه ، نه هیچ کس دیگه.
موضوع اینجاس که مدیریت هم چسبیده و ول نمیکنه. رییس هیات مدیره تو جلسات باشگاه شرکت نمیکنه. دیگه خودتون حساب کنید که تو اون خراب شده چه خبره!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من میگم باید حمایت کرد و مطمئنم که نتیجه میگیریم ...

بعضی از مثلن دوستان هم که عادت دارن به پیشگویی کردن رو ارجاع میدم به پستای فصل قبلشون که به شرافتشون قسم میخوردن که این تیم میره دسته ی دوم .... پست هاشم موجوده ... پیش بینی های پشمکی

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ربطی به دسته اول و دوم رفتن نداره!
قضیه پارسال کامل متفاوت با امسال هست.
این نتیجه گیری که شما ازش مطمئنی یعنی قهرمانی.
غیر از این کادر فنی شکست خورده و باید بره.
۵ بازی ۱ گل زده! بعد شما دقیق در کجای بازی تیم برنامه..تاکتیک و پیشرفت مشاهده میکنی که میگی نتیجه ( قهرمان میشیم ) ؟ آدم یه چیزی باید در این تیم ببینه دیگه! ظاهرا شما می بینی ولی مثلا مهدی پاشا زاده کوره!

تیمی که نتونسته پدیده رو در تهران ببره پارس جم جنوبی رو در جهنم گرمای بوشهر می بره؟؟؟؟ شما یک آره به من بگو بعد من منتظر میشم تا بازی پارس جنوبی! تا معجزه رو با چشمام ببینم!
بعدشم که ذوب آهن هست!
مگه اینکه بگی بازی با پارس و ذوب هم باختیم هم مهم نیست! و احتمالا منصوریان خواهد تونست با بردن تیم بی تجربه سپید رود رشت! یک برد بعد از ۸ بازی به دست بیاره و به قول شما نتیجه بگیره.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ربطی به دسته اول و دوم رفتن نداره!
قضیه پارسال کامل متفاوت با امسال هست.
این نتیجه گیری که شما ازش مطمئنی یعنی قهرمانی.
غیر از این کادر فنی شکست خورده و باید بره.
۵ بازی ۱ گل زده! بعد شما دقیق در کجای بازی تیم برنامه..تاکتیک و پیشرفت مشاهده میکنی که میگی نتیجه ( قهرمان میشیم ) ؟ آدم یه چیزی باید در این تیم ببینه دیگه! ظاهرا شما می بینی ولی مثلا مهدی پاشا زاده کوره!

تیمی که نتونسته پدیده رو در تهران ببره پارس جم جنوبی رو در جهنم گرمای بوشهر می بره؟؟؟؟ شما یک آره به من بگو بعد من منتظر میشم تا بازی پارس جنوبی! تا معجزه رو با چشمام ببینم!
بعدشم که ذوب آهن هست!
مگه اینکه بگی بازی با پارس و ذوب هم باختیم هم مهم نیست! و احتمالا منصوریان خواهد تونست با بردن تیم بی تجربه سپید رود رشت! یک برد بعد از ۸ بازی به دست بیاره و به قول شما نتیجه بگیره.

البته من روی صحبتم در مورد پیشبینی با شما نبود.

زمانی تاکتیک رو میشه توی زمین پیاده کرد که اینهمه فشار و بار روانی روی تیم نباشه ... شما دقت کن توی باز آخر با پدیده نیم ساعت آخر بازی که شعارها شروع شد هیچ چی جز سانتر از تیم ندیدیم! در واقع استرس و فشار روی بازیکنا و مربی باعث میشه که اگر تاکتیکی هم تیم داشته باشه هیچ بشه و بازی فقط احساسی .... در صورتی که خداییش ما توی بازیهای قبلی اینطور نبود که صرفن بخوایم تاکتیک سانتر از جناحین رو داشته باشیم ...

فشار روانی روی تیم خیلی زیاده .. تمام امید من اینه که بتونیم دو سه تا بازی آینده رو حداقل 7 امتیاز بگیریم تا از این شرایط خارج بشیم. حیف که کاسه ی صبر تماشاچیا لبریز شده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نمیدونم چیه جریان که منصوریان توی مربیگریش تیمهاش از بعد از چند تا بازی تازه میفتن روی ریل ... یه مورد هم داشتیم مظلومی که تیمهاش نیم فصل دوم به فنا میرفتن ..

ما عوض اینکه کمک کنیم این روی روال افتادن تیم زودتر به انجام برسه با شعارهامون در عمل داریم به تاخیر میندازیمش

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سینه چاکان آبی و جیره خورا حالا نیستن
قایم شدن پست نمیدن
الان بعد بازی میان یه کلی حرف میزنن حمایت حمایت

فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk

کلاً تعدادشون اینجا 3 یا 4 نفر بیشتر نبود. یکی دوتاشون هم از بقیه پرروترن. احتمالاً همون یکی دو نفر میان واسه اینکه کم نیارن یه چیزی میگن و میرن!

داداش جیره خورن مجبور هستن

فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk

دیدی گفتم داداش؟ سر و کله یکیشون پیدا شد!!! خخخخ!!!!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
نمیدونم چیه جریان که منصوریان توی مربیگریش تیمهاش از بعد از چند تا بازی تازه میفتن روی ریل ... یه مورد هم داشتیم مظلومی که تیمهاش نیم فصل دوم به فنا میرفتن ..

ما عوض اینکه کمک کنیم این روی روال افتادن تیم زودتر به انجام برسه با شعارهامون در عمل داریم به تاخیر میندازیمش
منصوریان اگه مربی بود امسال دیگه تیم رو درست میکرد ... 1 سال کامل تیم زیر دستش بود دیگه هیچ فرصتی نباید بهش داده بشه
هر سال باید دنبال سهمیه باشیم این که نشد وضع !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته من روی صحبتم در مورد پیشبینی با شما نبود.

زمانی تاکتیک رو میشه توی زمین پیاده کرد که اینهمه فشار و بار روانی روی تیم نباشه ... شما دقت کن توی باز آخر با پدیده نیم ساعت آخر بازی که شعارها شروع شد هیچ چی جز سانتر از تیم ندیدیم! در واقع استرس و فشار روی بازیکنا و مربی باعث میشه که اگر تاکتیکی هم تیم داشته باشه هیچ بشه و بازی فقط احساسی .... در صورتی که خداییش ما توی بازیهای قبلی اینطور نبود که صرفن بخوایم تاکتیک سانتر از جناحین رو داشته باشیم ...

فشار روانی روی تیم خیلی زیاده .. تمام امید من اینه که بتونیم دو سه تا بازی آینده رو حداقل 7 امتیاز بگیریم تا از این شرایط خارج بشیم. حیف که کاسه ی صبر تماشاچیا لبریز شده
میدونم با من نبودی..من اصلا پیش بینی همچین چیزی نکرده بودم.
خب قبول!
ولی این فشار روانی چطوری میتونه برداشته بشه از روی تیم؟ با یک برد. درسته؟
که بعد از بازی تراکتور سازی اصلا شاهد این نبودیم.
اگر هم قراره با برد بعدی این فشار روانی برداشته بشه و تیم بتونه بازی اصلیش رو بکنه که بعد از بازی های سخت پارس جنوبی و ذوب که احتمالا تیم نمیتونه ۶ امتیاز بگیره و باید بره بازی سپید رود رشت این برد رو به دست بیاره به نظرتون فایده ای داره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سناریو پارسال البته به شکل بدتری در جریان است . هدفش هم هر چی هست این بابا بعید میدونم تعلق خاطری به استقلال داشته باشد . اگر داشت بدون شک میرفت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حمید رضا صدرهم بیشتر مشکل رو بازیکنان تمام شده تیم دونسته.

بحران تیم آبی در یادداشت حمیدرضا صدر
استقلال و دوباره سرگیجه؟ چرا؟

http://www.varzesh3.com/news/1456372

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اخبار شبکه خبر امروز با یکی از خبرنگارا مصاحبه کرد و به شدت از روابط عمومی باشگاه انتقاد که چرا تو این شرایط اطلاع رسانی نمیکنند
باشگاه تا یکشنبه هفته آینده جلسه نداره و موضوع به این مهمی رو موکول کرده به یکشنبه هفته آینده
یعنی گوربابای هوادار.....اینقدر تو ابهام وچی میشه چی نمیشه بمون تا جونت در بیاد!
و این یعنی فقدان یک مدیریت! واقعا بیشتر از هر چیز وجود چنین مدیرانی آزار دهنده است
اصلا معلومه که تا بحال چنین رشرایط حادی رو تجربه نکردند یا اگر تجربه کردند نمیدونن باید چکار کنن
جالبه تو این وضعیت روشن که همیشه موافق مربی خارجی بود ، میگه منصوریان بمونه ..این برای من خیلی جالب بود
من تا بازی تراکتور موافق وقت دادن به منصوریان بودم بنظرم هیچ آدم عاقلی هم تا هفته سوم سرمربی عوض نمیکنه
اگر روند رو به جلو و مثبتی هم در تیم میدیدم الان هم حمایت میکردم ولی مصطفای عزیز، منصوریان واقعا به بن بست تاکتیکی رسیده! دیگه چه وقتی میخوای بهش بدی؟
پنج هفته دیگه در لیگ دربی رو داریم....دیشب اگر دقت میکردی مربی الاهلی از تیم رقیب حسابی تعریف کرد
واقعا هم شایسته بودن چون دارن میرسن به نیمه نهایی...مرحله ای که چند سال پیش با قلعه نوعی رسیدیم....خاطره ما و آرزوی اونا(همون مافیای بیسواد بزرگوار!)
متاسفانه ترکیب چینی اشتباه، اعتماد به نفس بازیکنا رو از بین برده
اینجا هم کسی حق نداره به کسی که داره نظرشو میگه بگه جیره خوار....والا با من طرفه
یه نفرم که تو بحثای قبلی کم آورده داره اینجا خودشو نشون میده...بذار عقده اش خالی شه...جواب افراد ضعیف را ندی بهتره
در هر صورت بازم میگم این تاپیک عمومیه برای هوادارای استقلال، مال بابای من یا بابای تو نیست، شاید یکی دوست داشته باشه سرمربی تیمش بشه پیروز قربانی!
با حرف و دلیل و استدلال قانعش کن نه با تهمت و تهدید و جیره خوار خوندن طرف!

ضمنا الان از دالیچ به عنوان یکی از گزینه ها اسم برده میشه، کسی که العین رو تا فینال جام قهرمانان آسیا برد، اینم بیوگرافیش
همه چیز درباره گزینه سرمربیگری استقلال

امیدوارم حداقل یا دالیچ یا بهتر از اون انتخاب بشه، فقط موندم زمانی که مسئولین تیم رقیب داشتن با برانکو رایزنی میکردن مسئولای تیم ما کجا بودن؟
ضمنا اینم بلیط برگشت آقای دالیچ که توسط هوادارای معترض زحمت کشیده شده!
sp2wfa42s9m3.jpg

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کل بازیکنا هماهنگ با هم توی اینستاگرام پست حمایتی گذاشتن
حتی بهنام برزای!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تو جام حذفی به گل گهر سیرجان خوردیم
با این وضعیت بعید نیست جام حذفی رو هم از دست بدیم
باید سریعتر یه تصمیم درست و درمون گرفته بشه توسط کی؟ خدا میدونه
این مرحله از رقابت ها طی روزهای 16، 17 و 18 شهریور ماه برگزار خواهد شد.

نساجی مازندران - پارس جنوبی جم
نفت مسجد سلیمان - گسترش فولاد تبریز
پدیده خراسان - تراکتورسازی تبریز
پرسپولیس - نفت تهران
گل گهر سیرجان - استقلال
سپاهان - صنعت نفت آبادان
فولاد خوزستان - ایرانجوان بوشهر
اکسین البرز - سایپا
نیروی زمینی - گل ابریشم تهران
ذوب‌آهن اصفهان -فجر سپاسی شیراز
راه‌آهن - خونه‌به‌خونه مازندران
بادران - پیکان
استقلال خوزستان - میعاد مغان اردبیل
داماش گیلان - سیاف کنگان
سپیدرود رشت - ملوان بندر انزلی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
منصوریان اگه مربی بود امسال دیگه تیم رو درست میکرد ... 1 سال کامل تیم زیر دستش بود دیگه هیچ فرصتی نباید بهش داده بشه
هر سال باید دنبال سهمیه باشیم این که نشد وضع !

مانمیتونیم مثل سال قبل کل فصل رو به منصوریان فرصت بدیم ، قبول ... با اینکه من اعتقاد دارم تیم اگر از لحاظ روانی مشکلش حل بشه تمام این حرفا موضوعیت خودش رو از دست میده ولی اگر قراره غیر از این اتفاق بیفته بایستی تا نیم فصل یه مربی جایگزین بشه .. هر چند اگر همه رو برق بگیره ما رو چراغ موشی میگیره
میدونم با من نبودی..من اصلا پیش بینی همچین چیزی نکرده بودم.
خب قبول!
ولی این فشار روانی چطوری میتونه برداشته بشه از روی تیم؟ با یک برد. درسته؟
که بعد از بازی تراکتور سازی اصلا شاهد این نبودیم.
اگر هم قراره با برد بعدی این فشار روانی برداشته بشه و تیم بتونه بازی اصلیش رو بکنه که بعد از بازی های سخت پارس جنوبی و ذوب که احتمالا تیم نمیتونه ۶ امتیاز بگیره و باید بره بازی سپید رود رشت این برد رو به دست بیاره به نظرتون فایده ای داره؟

نه فایده ای نداره ... منصوریان اگر میخواد توی کورس قهرمانی قرار بگیره باید از این 3 بازی 7 امتیاز رو بگیره .

سناریو پارسال البته به شکل بدتری در جریان است . هدفش هم هر چی هست این بابا بعید میدونم تعلق خاطری به استقلال داشته باشد . اگر داشت بدون شک میرفت

این حرف خارج از انصافه ... چطوری میشه تعصب و تعلق خاطر امثال منصوریان و قلعه نویی و مظلومی رو به استقلال به این راحتی و با یه جمله زیر سوال برد

همه ی ترسم از اینه که یه روز (که قطعن اونروز میرسه) فرهاد بشه سرمربی و چرخ روزگار بر وفق مراد نچرخه ... شاید اونروز ماها به فرهاد هم این انگ رو بزنیم

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اخبار شبکه خبر امروز با یکی از خبرنگارا مصاحبه کرد و به شدت از روابط عمومی باشگاه انتقاد که چرا تو این شرایط اطلاع رسانی نمیکنند
باشگاه تا یکشنبه هفته آینده جلسه نداره و موضوع به این مهمی رو موکول کرده به یکشنبه هفته آینده
یعنی گوربابای هوادار.....اینقدر تو ابهام وچی میشه چی نمیشه بمون تا جونت در بیاد!
و این یعنی فقدان یک مدیریت! واقعا بیشتر از هر چیز وجود چنین مدیرانی آزار دهنده است
اصلا معلومه که تا بحال چنین رشرایط حادی رو تجربه نکردند یا اگر تجربه کردند نمیدونن باید چکار کنن
جالبه تو این وضعیت روشن که همیشه موافق مربی خارجی بود ، میگه منصوریان بمونه ..این برای من خیلی جالب بود
من تا بازی تراکتور موافق وقت دادن به منصوریان بودم بنظرم هیچ آدم عاقلی هم تا هفته سوم سرمربی عوض نمیکنه
اگر روند رو به جلو و مثبتی هم در تیم میدیدم الان هم حمایت میکردم ولی مصطفای عزیز، منصوریان واقعا به بن بست تاکتیکی رسیده! دیگه چه وقتی میخوای بهش بدی؟
پنج هفته دیگه در لیگ دربی رو داریم....دیشب اگر دقت میکردی مربی الاهلی از تیم رقیب حسابی تعریف کرد
واقعا هم شایسته بودن چون دارن میرسن به نیمه نهایی...مرحله ای که چند سال پیش با قلعه نوعی رسیدیم....خاطره ما و آرزوی اونا(همون مافیای بیسواد بزرگوار!)
متاسفانه ترکیب چینی اشتباه، اعتماد به نفس بازیکنا رو از بین برده
اینجا هم کسی حق نداره به کسی که داره نظرشو میگه بگه جیره خوار....والا با من طرفه
یه نفرم که تو بحثای قبلی کم آورده داره اینجا خودشو نشون میده...بذار عقده اش خالی شه...جواب افراد ضعیف را ندی بهتره
در هر صورت بازم میگم این تاپیک عمومیه برای هوادارای استقلال، مال بابای من یا بابای تو نیست، شاید یکی دوست داشته باشه سرمربی تیمش بشه پیروز قربانی!
با حرف و دلیل و استدلال قانعش کن نه با تهمت و تهدید و جیره خوار خوندن طرف!

ضمنا الان از دالیچ به عنوان یکی از گزینه ها اسم برده میشه، کسی که العین رو تا فینال جام قهرمانان آسیا برد، اینم بیوگرافیش
همه چیز درباره گزینه سرمربیگری استقلال

امیدوارم حداقل یا دالیچ یا بهتر از اون انتخاب بشه، فقط موندم زمانی که مسئولین تیم رقیب داشتن با برانکو رایزنی میکردن مسئولای تیم ما کجا بودن؟
ضمنا اینم بلیط برگشت آقای دالیچ که توسط هوادارای معترض زحمت کشیده شده!
sp2wfa42s9m3.jpg

کلن ما اینجا جواب مالتی یوزر جماعت رو نمیدیم نگران نباش :)

من میگم 3 بازی آینده رو هم صبر کنیم اگر نتیجه نگرفتیم اونوقت شاید تعویض مربی قبل از دربی لااقل یه شوک مثبت برامون داشته باشه

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منصوریان از الان همه بازی ها رو هم ببره چه فایده !!!
منصوریان نشون داده مربی نیست که اهل قهرمانی باشه و همیشه اول فصل داغون بازی میکنه . دقیقا مثل مظلومی که نشون داده همیشه نیم فصل دوم تیم اش افت میکنه و قهرمان نمیشه
ما میتونیم ازش حمایت کنیم ولی فردا روزی اگر حسرتمون 10 ساله و 11 ساله شد واسه یک جام دیگه نباید دنبال مقصر بگردیم

نکته بعدی اینکه استقلال دوم بشه مثل فصل پیش و بره آسیا . من به شخصه ترجیه میدم نریم آسیا با منصوریان
منصوریان متزلزل هست توی مربی گری و کاملا امکان اینکه دوباره شش تایی بشه توی آسیا هست

سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا یک سری مخالف این هستن که تاج کبیر یک سرمربی خارجی حداقل در حد برانکو بگیره ( نمیگیم بهتر ) و تا چند سال خیال همه راحت شه . حداقل الان که قراره سرمربی خارجی بیاد و قطعی شده بهتره هرچه زودتر منصوریان بره چون منصوریان همونطور که گفتم در بین گزینه های ایرانی شاید بهتر بود ولی در بین خارجی ها حرفی واسه گفتن نداره

در مورد پاشازاده بشدت علاقه دارم این پسر روزی سرمربی استقلال بشه خیلی بهش ایمان دارم چون عقبه قویی داره و در حال حاضر با سواد ترین مربی ایران هست و بالاترین درجه مربی گری رو از آلمان دریافت کرده و اونجا برای مدرکش زحمت کشیده و دنبال کلاه آبی و دست کش آبی و شومن بازی نبوده و کلا خیلی با شخصیت و جنتلمن هست

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا