• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من نه کاره ای هستم و نه بی احترامی کردم ولی فقط خودت بگو چرا وقتی پستی میزاری در جواب پست چنتا پست مخالف میبینی.
در بزرگترین تیمهای دنیا هم وقتی تیم نتیجه نمیگیره مربی با شرافت و حرفه ای برای اینکه هم اعتبار خودش خدشه دار نشه و تیم ضربه نخوره و بیشتر وارد حاشیه نشه استعفا میده.

چرا .. حرفت تند بود و بی احترامی

قرار نیست که همه مثل هم نظر بدن ... پست مخالف هم بزنن نظرشون رو گفتن و نظر همه محترمه قرارم نیست که همه بخوان مثل من نوعی فکر کنن ... مخالف یا موافق همه واسه ی ما با ارزشن چون در نهایت هدفشون سرافرازی استقلاله.

شما هم سعی نکن خودت رو قاطی یک دو تا مالتی یوزر کنی که هدفشون بیشتر عقده گشاییه ...

signore

Registered User
لایک‌ها
636
من نه کاره ای هستم و نه بی احترامی کردم ولی فقط خودت بگو چرا وقتی پستی میزاری در جواب پست چنتا پست مخالف میبینی.
در بزرگترین تیمهای دنیا هم وقتی تیم نتیجه نمیگیره مربی با شرافت و حرفه ای برای اینکه هم اعتبار خودش خدشه دار نشه و تیم ضربه نخوره و بیشتر وارد حاشیه نشه استعفا میده.
حاجی میدونم حق با شماست ولی بی خیال این یارو بشو چون همیشه دیدم آدم ناراحتیه و با همه سر شاخه. هیچکس نبوده اینجا این یارو باهاش دست به یخه نشده باشه چندتا یوزر هم داره که یکی دوتاش قبلن بن شده الانم میاد با یوزر دیگش واسه خودش نوشابه باز میکنه اینجا
آره حاجی آدم ناراحت رو محلش نزار خودش دمشو میزاره رو کولش میره

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
حاجی میدونم حق با شماست ولی بی خیال این یارو بشو چون همیشه دیدم آدم ناراحتیه و با همه سر شاخه. هیچکس نبوده اینجا این یارو باهاش دست به یخه نشده باشه چندتا یوزر هم داره که یکی دوتاش قبلن بن شده الانم میاد با یوزر دیگش واسه خودش نوشابه باز میکنه اینجا
آره حاجی آدم ناراحت رو محلش نزار خودش دمشو میزاره رو کولش میره
نمیدونم والا اینروزها دیگه سخت میشه طرفدار واقعی رو پیدا کرد.
(یادش بخیر اونسالی که استقلال بخاطر لجبازی و خودخاهی فدراسیون نتونست جام باشگاهای آسیا رو در تهران بالای سر ببره و سوم شد طرفدارن قدیمی استقلال خوب میدونن که کدوم سال رو میگم،لعنت به سیاست،لعنت به مسئولان رنگی)

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نمیدونم والا اینروزها دیگه سخت میشه طرفدار واقعی رو پیدا کرد.
(یادش بخیر اونسالی که استقلال بخاطر لجبازی و خودخاهی فدراسیون نتونست جام باشگاهای آسیا رو در تهران بالای سر ببره و سوم شد طرفدارن قدیمی استقلال خوب میدونن که کدوم سال رو میگم،لعنت به سیاست،لعنت به مسئولان رنگی)

در تهران سوم شد!؟؟

کدوم سال بوده که استقلال در تهران سوم شده!!!؟ میشه بفرمایید؟
تا جایی که میدونم دو بار در تهران نایب قهرمان شدیم و سومی ها در تهران نبوده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من نظرات خودمو قبلتر راجب منصوریان دادم
بنظرم این حرفای رضا رجبی رو قبول دارم
:::::::
رضا رجبی:

تمامی اتفاقات تلخ این روز های استقلال را من از مدت ها قبل پیش بینی کرده بودم و اعلام کردم که منصوریان فلسفه مربیگری ندارد و واقعا از ناراحتی نمی دانم هم اکنون چه بگویم .

به دلیل نتایج ضعیف نمی توانم از خانه بیرون بروم چرا که هواداران استقلال بابت این باخت ها از ما پیشکسوتان سوال و جواب می کنند .جالب است که منصوریان ادعا می کند از بچگی استقلالی است پس چطور نمی بیند این همه هوادار ناراحت هستند!

بهتر است منصوریان خودش تصمیم بگیرد و استعفا دهد چون شرایط روز به روز بدتر می شود و جالب است که او از هیچ فردی هم کمک نمی گیرد و تجربه هم نشان می دهد که دستیارانش این کاره نیستند .منصوریان خودش هم در فشار است و با این شرایط برایم جای سوال است که چرا نمی رود . نمیدانم چرا منصوریان تمایل به ماندن در استقلال دارد.

ما زندگی می کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم. من هر لحظه خودم را جای منصوریان می گذارم و مطمئنا اگر جای او بودم خیلی زودتر از این ها می رفتم .

تمام صحبت هایم تنها به این دلیل است که کمکی کرده باشم وگرنه هیچ فکری برای رسیدن به جایگاه نداشتم. اما بودند افرادی که به ظاهر از منصوریان حمایت می کردند اما پس ذهنشان این بود که منصوریان را زمین بزنند و خودشان جای او بنشینند

ولی منصوریان استعفا نمیده
مدیریت هم نمیزارن استعفا بده

همتون قبول دارید گزینه داخلی قرار باشه بیاد بدتره وهمون منصوریان بمونه بهتره
گزینه داخلی :مظلومی یا مرفاوی :(
گزینه خارجی هم اسکوچیچ و دالیچ و فیلیپ ماگات
بنظرم رو ماگات برای فصل بعد برنامه بچینن.
چون این فصل هرکی بیاد بهتر نمیشه
منصوریان بیاد دوتا مردونگی کنه
۱دستیاراشو عوض کنه
۲انقدر قد بازی درنیاره و سیستم عوض نکنه.

االان تمام بازیکنا ازش حمایت کردن
بنظرم تیم نتیجه میگیره

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
در تهران سوم شد!؟؟

کدوم سال بوده که استقلال در تهران سوم شده!!!؟ میشه بفرمایید؟
تا جایی که میدونم دو بار در تهران نایب قهرمان شدیم و سومی ها در تهران نبوده
فصل ۸۰-۸۱، ۲۰۰۱ - ۲۰۰۲
http://www.jamnews.ir/TextVersionDetail/234256
و
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/باشگاه_فوتبال_استقلال_تهران_در_فصل_۸۱–۱۳۸۰

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
صدای پای مهاجم می اید بگوش.

یعنی کیو میخان بگیرن.؟؟؟؟؟؟؟؟

درواقع ما فقط شهباز زاده رو داریم گرچه خود بیت سعید هم نوک بازی میکنه ولی منصوریان انداخته وینگر باشه.
علی قربانی درحد استقلال نیست اصلا نباید بازی بده بهش.
بیت سعید بره نوک و قاعدی بیاد جای بیت سعید اونموقع میترکونن.

کاش ارسلان مطهریو میگرفتن بازیکن ازاد بود و جدیدا قرارداد بست.حیییف شد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بله ، درسته. استقلال 5 بر 2 بازی رو برد. دو تا گل اول استقلال رو هم محمد نوازی زد. پاس گل پنجم رو هم محمد نوازی داد که مهدی پاشازاده با سر زد. یکی از گل ها رو هم فراز فاطمی زد برامون. یادش بخیر. اون سال حیف شد ، باید قهرمان میشدیم.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
بله ، درسته. استقلال 5 بر 2 بازی رو برد. دو تا گل اول استقلال رو هم محمد نوازی زد. پاس گل پنجم رو هم محمد نوازی داد که مهدی پاشازاده با سر زد. یکی از گل ها رو هم فراز فاطمی زد برامون. یادش بخیر. اون سال حیف شد ، باید قهرمان میشدیم.
دقیقا یادمه زمین شده بود باتلاق پای بازیکنها تا مچ تو آب و گل بود و برام خیلی ناراحت کننده این بود که داور بازی رو قطع کرد ولی از فدراسیون گفتن بازی باید برگزار بشه .همه کشورها تمام تلاششون رو میکنه که تیمهای باشگاهی شون به بالاترین افتخارات برسن ولی اونسال فدراسیون دوست نداشت استقلال سومین ستارشو بگیره.خاکبرسر هر مسئول رنگیه.احتمالا تک و توک از کاربرای اینجا اون بازی رو دیده باشن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دقیقا یادمه زمین شده بود باتلاق پای بازیکنها تا مچ تو آب و گل بود و برام خیلی ناراحت کننده این بود که داور بازی رو قطع کرد ولی از فدراسیون گفتن بازی باید برگزار بشه .همه کشورها تمام تلاششون رو میکنه که تیمهای باشگاهی شون به بالاترین افتخارات برسن ولی اونسال فدراسیون دوست نداشت استقلال سومین ستارشو بگیره.خاکبرسر هر مسئول رنگیه.احتمالا تک و توک از کاربرای اینجا اون بازی رو دیده باشن.

از فدراسیون گفتن باید بازی برگزار بشه؟؟؟؟
شما فکر میکنی اینکه در یک رقابت رسمی آسیا اونم در این مرحله فدراسیون فوتبال ایران تصمیم میگیره که بازی میتونه برگزار بشه یا نه؟؟
مسؤول برگزاری مسابفه و ناظر بازی از طرف AFC اونجا بوده و داور مسابقه هم همین طور. این ۲ نفر تاثیر دارن فقط.
مگه این دو نفر ایرانی بوده باشن!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
من نظرات خودمو قبلتر راجب منصوریان دادم
بنظرم این حرفای رضا رجبی رو قبول دارم
:::::::

ولی منصوریان استعفا نمیده
مدیریت هم نمیزارن استعفا بده

همتون قبول دارید گزینه داخلی قرار باشه بیاد بدتره وهمون منصوریان بمونه بهتره
گزینه داخلی :مظلومی یا مرفاوی :(
گزینه خارجی هم اسکوچیچ و دالیچ و فیلیپ ماگات
بنظرم رو ماگات برای فصل بعد برنامه بچینن.
چون این فصل هرکی بیاد بهتر نمیشه
منصوریان بیاد دوتا مردونگی کنه
۱دستیاراشو عوض کنه
۲انقدر قد بازی درنیاره و سیستم عوض نکنه.

االان تمام بازیکنا ازش حمایت کردن
بنظرم تیم نتیجه میگیره

دوست عزیز ماگات اگه فصل بعد بیاد 1 فصل طول میکشه تا با فوتبال ایران اشنا شه !
یعنی امسال قهرمان نمیشیم که هیچ فصل بعد هم قهرمان نمیشیم !
بهترین کار اینه همین حالا منصوریان رو اخراج کنن و ماگات رو بیارن .. تا اخر فصل با لیگ و بازیکنا اشنا میشه و فصل بعد تیم رو میبنده واسه قهرمانی
شما خوزه مورینیو هم بیاری فصل اولش نمیتونه تیم رو قهرمان کنه پس فرصت دادن به منصوریان یعنی نابود کردن فصل بعد واسه استقلال

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اولاً که تجربه نشون داده مربی آلمانی تو فوتبال ایران جواب نمیده. دوم اینکه همین فلیکس ماگات که اسمشو دم به دم میارید در حال حاضر سرمربی تیم شاندونگ لوننگ چین هست و اینطوری نیست که طرف تو خونه بیکار نشسته باشه و تا ما صداش کنیم بلیت بگیره و بیاد قرارداد ببنده. بعدش اینکه این حرفا فایده نداره چون مدیریت باشگاه اراده و تمایلی برای به خدمت گیری مربی خارجی نداره. ما بشینیم برای خودمون رویا پردازی کنیم که فلان مربی بیاد یا بهمان مربی بیاد با واقعیت زمین تا آسمون فاصله داره.

منصوریان به پارس جم هم میبازه و این بار به احتمال زیاد استعفا میده. دقت کنید که رو حساب لوتی گری و من بمیرم و تو بمیری ، اخراج به اون معنا که ما فکر میکنیم در کار نیست. اگه قرار باشه منصوریان بره خیلی محترمانه بهش میگن خودش استعفا بده.
در هر حال فقط آرزو میکنم مذاکرات با گزینه جانشین خارجی منصوریان تا الان شرع شده باشه. همون مربیان شبه جزیره بالکان برای تیم های ایرانی بهترین گزینه هستند. دستمزدشون هم قابل پرداخته. فقط هر مربی که میاد باید صاحب یک رزومه نسبتاً خوب و کارنامه قوی باشه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تجربه من نشون داده اگر سرمربی استقلال و پرسپولیس سکو ها رو از دست بده و شعار دادن بر علیه اش شروع بشه دیگه نمیتونه به جایی برسه

این اتفاق از بازی قبل برای منصوریان افتاد . خود منصوریان هم بهتر از هر کسی میدونه این داستان رو . برای همین بود که دستپاچه شده بود و نمیدونست باید چیکار کنه و اون حرکات رو کرد

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
تجربه من نشون داده اگر سرمربی استقلال و پرسپولیس سکو ها رو از دست بده و شعار دادن بر علیه اش شروع بشه دیگه نمیتونه به جایی برسه

این اتفاق از بازی قبل برای منصوریان افتاد . خود منصوریان هم بهتر از هر کسی میدونه این داستان رو . برای همین بود که دستپاچه شده بود و نمیدونست باید چیکار کنه و اون حرکات رو کرد
کاراش باعث خجالت و سر افکندگی کل استقلالیا شد

فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نظر من در مورد سرمربی:
افتخاری آدمی نیست که بره ماگات و فرگوسن و مورینیو بیاره واسه استقلال . این بابا ته شعورش همین 2 یا 3 تا از مربی های مزخرف داخلی در کنار چند تا از این ویچ دار های بی مصرف و تکراری که توی لیگ ایران هیچ وقت جواب ندادن ( بجر برانگو ) هستش

تا افتخاری هست باید از منصوریان حمایت بشه تا باشه چون شک نکنید از منصوریان بدتر بالا سر استقلال میاد با این مدیر عامل جفنگ
اگر کسی مثل قریب اومد و منصوریان نتیجه نگرفت میتونیم انتظار یک تحول بنیادی رو داشته باشیم ( البته بازم از بالا نخواهند گذاشت ولی باز امید بیشتره )

این بنظرم نظری که امثال مجیدی و قدیمی های استقلال دارن که نظر درستی هم هست

افتخاری باید بره

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
نظر من در مورد سرمربی:
افتخاری آدمی نیست که بره ماگات و فرگوسن و مورینیو بیاره واسه استقلال . این بابا ته شعورش همین 2 یا 3 تا از مربی های مزخرف داخلی در کنار چند تا از این ویچ دار های بی مصرف و تکراری که توی لیگ ایران هیچ وقت جواب ندادن ( بجر برانگو ) هستش

تا افتخاری هست باید از منصوریان حمایت بشه تا باشه چون شک نکنید از منصوریان بدتر بالا سر استقلال میاد با این مدیر عامل جفنگ
اگر کسی مثل قریب اومد و منصوریان نتیجه نگرفت میتونیم انتظار یک تحول بنیادی رو داشته باشیم ( البته بازم از بالا نخواهند گذاشت ولی باز امید بیشتره )

افتخاری باید بره
هرکی بیاد از این آقا بهتره هرکی حتی مظلومی

فرستاده شده از SM-G955Fِ من با Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یه مربی مثل Džemal Hadžiabdić یا همون "جمال حاجی" خودمون یکی از بهترین گزینه ها برای استقلال میتونست باشه ولی افسوس که تو فوتبال ایران هر چی که دلال ها بگن همون باید بشه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
نظر من در مورد سرمربی:

افتخاری باید بره

افتخاری مدیریت افتضاحی داره ولی یادمون نره هرچی بازیکن منصوریان خواست همین افتخاری واسش گرفت!
افتخاری و منصوریان جفتشون باید برن ولی عامل این نتایج اول از همه منصوریانه بعد مدیریت
پس فردا دوباره همه تقصیرا رو میندازن گردن افتخاری و منصوریان قسر در میره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
افتخاری مدیریت افتضاحی داره ولی یادمون نره هرچی بازیکن منصوریان خواست همین افتخاری واسش گرفت!
افتخاری و منصوریان جفتشون باید برن ولی عامل این نتایج اول از همه منصوریانه بعد مدیریت
پس فردا دوباره همه تقصیرا رو میندازن گردن افتخاری و منصوریان قسر در میره
عامل اصلی بدبختی استقلال الان افتخاری هست . بخاطر اینکه هیچ اراده ای از خودش نداره و بله قربان گو هست
بحث اینه منصوریان کنار بره از بالا بهش بگن یک مربی داخلی بزار جرات نه گفتن نداره یا چانه زنی
مربی داخلی هم اگر بدرد بخور بود که وضع استقلال تو آسیا و لیگ این سال ها این نبود
از نظر من منصوریان تهش رفتنی هست حالا یا الان یا نیم فصل یا آخر فصل
اما این افتخاری و اون هیئت رئیسه هستن که پشت منصوریان قایم شدن و همه چی رو می خوان گردن اون بندازن و سال ها با بی کفایتی بمونن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا