• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
1 سال و نیم تیم زیر دستش بوده
همچنان کوچکترین برنامه ای واسه حمله نداره
بابا اینکاره نیست

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
هیچ شیوه ای در کار نبود به جز همون فوتبال علی اصغری همیشگی! اونم جلوی تیم ضعیف دسته یکی!
دقیقا منظور من هم همین بود ( هرشیوه ای یعنی هرجور شده ...)
ولی چیکار میشه کرد فعلا تیم توی بحران هستش و توقع بیشتر از این هم نمیشه داشت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با کلی ستاره تیم دسته اولی رو به زور با گل چرت! برد و خیلی هم خوشحاله....هیچ تاکتیکی نداشت تیم
باید ۵ تا به این تیم میزدن.
پارس جنوبی آخرین بازی منصوریانه

یکی بیاد این رحمتی رو از استقلال بندازه بیرون!!

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مگراینکه معجزه بشه که منصوریان بتونه بعد از بازی یا پارس جنوبی هم سرمریی تیم باشه هییت مدیره با اینکه خیلی دنبال بهتر شدن اوضاع نیست ولی دنبال حفظ خودش هست پس منصوریان میتونه از هفته دیگه کامل وقتش رو صرف فروش پیتزا بکنه ولی قرار نیست وضعیت استقلال لزوما بهتر بشه چون منصوریان بخشی از مشکله نه همه ی مشکل

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بخشی از مشکل هم حل بشه ما خیلی خوشحال میشیم
درسته اما لزوما با رفتن منصوریان فرد بهتری نمیاد هر چند دیگه با این اوضاع که همش میبازیم از این بدتر که نمیشه

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
درسته اما لزوما با رفتن منصوریان فرد بهتری نمیاد هر چند دیگه با این اوضاع که همش میبازیم از این بدتر که نمیشه
این چه تابو ای هست که هر وقت صحبت تعویض مربی میشه همش میگین فرد بهتری نمیاد والا تا حالا هر مربی که تو استقلال تا قبل از شیشعلی اومده حداقل یک تاکتیکی یه هدفی یه کوفتی یه زهر ماری داشته این بیسواد سیب سیب زمینی چی؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این چه تابو ای هست که هر وقت صحبت تعویض مربی میشه همش میگین فرد بهتری نمیاد والا تا حالا هر مربی که تو استقلال تا قبل از شیشعلی اومده حداقل یک تاکتیکی یه هدفی یه کوفتی یه زهر ماری داشته این بیسواد سیب سیب زمینی چی؟
کی گفت حتما مربی بهتری نمیاد شما به عبارت لزوما ظاهرا توجه نکردی..اگر فکر کنیم شرایط حتما بدتر یا بهتر میشه ساده انگارانه است ولی حفظ روند فعلی هم مارو به جای خوبی نمیرسونه پس چون چیزی رو برای از دست دادن نداریم تغییر تا حدی کم هزینه خواهد بود.... بعد هم اینکه حتی پرسپولیسی ها میناوند رو سرزنش کردند که چرا به سرمربی تیم ما گفت شیشعلی من و شما حالا منصوریان رو قبول داریم یا نداریم این لفظ درستی نیست...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ذوب آهن و سایپا امروز حذف شدن

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حتی اگر منصوریان بخواد تعویض بشه من از این هیات مدیره انتظاری ندارم یه مربی خوب خارجی بیاره! احتمالا یکی از این ویچ های شکست خورده و اخراج شده از تیم های دیگه رو میارن...
چون پول نداریم به مربی خوب خارجی بدیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اصلا گیرم که پارس جنوبی رو برد!
اصلا دربی رو هم برد!!!
استقلال با این مربی هیچی نمیشه چون در بازی العین نشون داد که واقعا مربی گریش من درآوردیه...هر بازی داخلی رو ببره باز یه تیمی مثل العین پیدا میشه که آبرومون رو با این تاکتیک ها و ترکیب های عجیب منصوریان ببره!
این آقا ثبات شخصیتی نداره بنابر این هیچ وقت استقلال باهاش دارای شخصیت نیست!!
الانم مثلا قهر کرده مصاحبه نمیکنه...منتظره پارس رو ببره و بیاد عقده گشایی کنه.
پارس رو بره.. ذوب آهن رو هم ببره!! سپید رود رو هم ببره باز هم به نظر من باید نیم فصل اخراجش کنن.
وگرنه منتظر یه بازی مثل العین باشید!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کاش از اول فصل قبل حسینی فیکس بود
رحمتی امسال که هیچ سال بعد هم میخاد باشه ؟؟
خب باباجان تو اوج خدافظی کن
حسینی هرچی به منصوریان بگه و گلایه کنه حق داره
طرف دروازه بان تیم ملیه
نباید انتظار نیمکت نشینی داشته باشیم ازش
ارمین سهرابیان خیلی از یعقوب بهتره
دم قاعدی و نورافکن گرم با اینکه جوونن خیلی خوبن
دم روزبه چشمی هم گرم از دفاع توپو میبرد حمله ولی حمله هیچ غلطی نمیکردن
دم علی قربانی و جابر انصاریم گرم که میدونن درحد استقلال نیستن و بازم هیچی نیستن

یعنی منصوریان
ترکیب 3تای نوکشو عوض کنه به نتیجه میرسه
فقط جابر و علی بیرون باشن
بیت سعید نوک بازی کنه خیلی بهتره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جواد قراب گفته اینجوری نیست که منصوریان بازی بعد رو ببره و تا نیم فصل ابقا بشه. روند نتایج آینده ش باید رضایت هوادارا رو جلب کنه.

در ضمن پارس جنوبی دیروز به ۵ تا بازیکن اصلیش استراحت داده بود.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من هنوز3 سوال بی پاسخ دارم
1- چطور این منصوریانی که نه ثبات شخصیتی داره نه دانش مربی گری نه کاریزما نه فهم مربی گری تونست نیم فصل دوم اونطوری نتیجه بگیره ؟
2- چطور میشه یک تیم هر روز پس رفت کنه و بدتر بازی کنه اونم بعد یک سال و خرده ای ؟!!!
3- چطور بعضی هوادار ها که سال هاست طرفدار استقلال هستن و قطعا از فوتبال چیزهایی می فهمن هنوز فکر میکنن همچین آدمی میتونه اسطوره مربی گری استقلال بشه و بهتر ازش وجود نداره ؟؟!!!
واقعا هنوز درگیر این سه سوال هستم !!!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
1- چطور این منصوریانی که نه ثبات شخصیتی داره نه دانش مربی گری نه کاریزما نه فهم مربی گری تونست نیم فصل دوم اونطوری نتیجه بگیره ؟
2- چطور میشه یک تیم هر روز پس رفت کنه و بدتر بازی کنه اونم بعد یک سال و خرده ای ؟!!!
3- چطور بعضی هوادار ها که سال هاست طرفدار استقلال هستن و قطعا از فوتبال چیزهایی می فهمن هنوز فکر میکنن همچین آدمی میتونه اسطوره مربی گری استقلال بشه و بهتر ازش وجود نداره ؟؟!!!
به نظر من نتایج نیم فصل دوم بخاطر بازی دادن به جوونای با انگیزه بود .. ولی این انگیزه بالاخره یه جایی تموم میشه مثل بازی العین که آبکش شدیم
اگه امسال همون جوونا رو بازی میداد بازم وضعمون همین میشد چون پارسال انگیزه داشتن خودشونو نشون بدن تا معروف شن ! امسال دیگه انگیزه ای نمیموند واسشون
اون هوادارا هم منصوریان واسشون مهم تر از استقلاله!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
برخلاف دوستان که دو سال قبل موافق منصوریان بودند بنده مخالف بودم اما الان هم با رفتن منصوریان مخالف هستم نه به خاطر منصوریان بلکه به خاطر اینکه رفتن منصوریان باعث بدتر شدن نتایج خواهد شد.
رفتن الان منصوریان حکایت رفتن رولند کخ میشه که استقلال بدترین نتایج تاریخش رو گرفت و اگر چند هفته دیگه لیگ ادامه داشت به دسته پایین تر سقوط میکرد.

اگر منصوریان رفتنی باشد باید یک مربی درجه یک به جایش بیاید در غیر این صورت کار خراب تر از حالا خواهد بود و کل فصل رو با نتایج خیلی بد از دست خواهیم داد. درسته استقلال بد بازی میکنه اما بدشانسی و مصدومیت ها را هم در نظر بگیرید.

تماشاگرها به جای هو کردن و وارد کردن استرس به بازیکن و مربی بهتره به تیم انرژی بدند. یاد زمان ناصر حجازی بخیر که تیم با وجود شکست از طرف طرفدارها تشویق میشد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

۱ ؛ دوست عزیز باور کن من و شما‌ نمیتونیم پی به این ببریم که منصوریان ثبات شخصیتی داره یا نه؟ کسی از دل کسی خبر‌ نداره و ارتباطی هم که باهاش نداشتیم که بخوایم و بتونیم قضاوتش کنیم پس‌ چرا‌ با‌ استفاده‌از این‌ لفظ خودمون‌ رو‌ مدیون کنیم ...

حتی در مورد حرکات دست و صورتش هم هیچ وقت لقب شومن‌رو بهش‌نمیدم‌ .

شاید کلمه ی شومن اون ابتدا فقط یک تعریف بود ولی الان دیگه‌ معنای ش فقط یه صفت نیست و بوی اهانت میده.

در مورد دانش مربیگری که دوره های مختلفی رو طی کرده و همین چند روز پیش به عنوان‌عضوی از جمع مربیان برتر آسیا دعوت به‌ یک همایش شد. کاریزما هم‌اون چیزی که به ذهنم‌ میاد همواره در مورد مربیانی گفته میشد که توانایی کنترل کردن حواشی و بخصوص بازیکنها رو دارن یا اصطلاحن‌ حرفشون برو هست که مگر غیر از اینه ... یکی کاریزماش اینه که یه دیکتاتوری توی تیمش راه بندازه تا کسی نطق نکشه یکی یه روش دیگه ای داره‌ و یکی هم مثل منصوریان با بازیکناش رفیق میشه و روشش اینه که از این‌طریق (رفاقتی و معرفتی) بر روی بازیکنهاش تاثیر بذاره . من نظرم اینه که کاریزما ی‌لازم‌ رو داره ...

نیم فصل دوم‌ منصوریان‌ همونطور که دوستمون گفت به‌جوون ها اعتماد کرد و نتیجش رو هم گرفت و خب قرار نیست هر تجربه ای فقط یکطرفه سود داشته‌ باشه. طعم ضررش رو هم توی اون بازی کذایی چشیدیم. ولی همه میدونن که هر کاری اشتباه باشه اعتماد به جوون ها کار درستیه.کاری که الان هم‌ باید بکنه .... جباری مال فیکس بازی کردن‌ نیست و باید اول بتونه آمادگیش رو بالا ببره‌و‌بعد برای دقایق محدودی بازی کنه. اون دقایقی که‌ نیاز داریم وسط رو مال خودمون کنیم

رحمتی هم‌ دیگه بازی دادنش اشتباهه ... باید شروع کنه به‌استفاده از‌حسینی‌ و رحمتی رو به عنوان بزرگتر توی بازیهای حذفی یا بازیهایی که صلاح میدونه‌ که‌ تجربه ی رحمتی بیشتر به کار میاد استفاده‌ کنه و بیشتر بهش ماموریت بده صادقی رو تربیت کنه.

در مورد فهم مربیگیری والا من نمیدونم‌چه‌صیغه ایه که همیشه کل ملت و تماشاگرا‌ میفهمن یکی دو تا‌بازیکن‌نخاله هستن‌ ،اونوقت مربی نمیفهمه ..
ابتدای این‌فصل همه‌داد میزدن‌ که‌ یعقوب کریمی به درد نمیخوره و‌ همینطور جابر‌انصاری ... ولی بازیکنای جوونمون رو‌ رد کرد و عوضش این دو تا منگلِ بدردنخور و نگه داشت ....

جواب سوال ۲ به‌نظر من فقط و فقط استرس و بار روانیه‌ روی تیمه وگرنه هر تیمیو دست هر کسی بدی سال دوم‌هماهنگ تر و روونتر بازی میکنه. هیچ تیمی اگر تاکتیکی داره ، و اگر میخواد میزان‌ هماهنگی و آمادگیش رو‌نشون بده‌ زیر کوهی از فشار و استرس نمیتونه ... چطور میشه وقتی استرس داریم‌حتی غذا هم نمیتونیم بخوریم؟ خب اینا هم کلی استرس رو تحمل میکنن طبیعیه که تاثیر منفی روی کارشون‌میذاره ... من میگم شاید اگر جام حذفی باخته بودیم تاثیر مثبت بیشتری داشت ... خدا میدونه که هیچ وقت فکر نمیکردم حاضر به باخت تیمم بشم حتی اگر با باختمون پرسپولیس به لیگ پایینتر سقوط میکرد ... ولی یه حس بدی دارم یادمه‌ پارسالم یه همچین شرایطی بود و فشار روی تیم زیاد بود بعد یه بازی جام‌حذفی رو بردیم و وقتی انتظار داشتم توی لیگ‌ پوست بندازیم، انگار‌نه‌انگار و اون وزنه ای که به پای تیم بسته بودن باز نشد تا نیم فصل ... دعا میکنم که دچار شرایط مشابه اون‌موقع نشیم چون فرصت باقیمونده برای صفر نشدن شانسهامون بسیار محدوده و مثل لیگ‌گذشته نه وقتشو داریم و نه میخوایم که اون روند و دوباره تکرار کنیم. شاید اگر این بازی رو میباختیم‌، مسئولین و کادر فنی و بازیکنان استقلال این ذهنیت رو نداشتن که "حالا اگه لیگ نشد جام حذفی هم خوبه" و تمام تمرکز شون و حیثیتشون رو روی لیگ میذاشتن تا فرصت جبران مافات باقی مونده ...
با این وضعیت چشم انداز قهرمانی در جام‌حذفی هم خیلی تیره و تاره

در مورد سوال سه به شخصه بین گزینه های ایرانی منصوریان رو بهترین‌گزینه‌میدونم و البته‌هیچ وقت هم نگفتم‌مربی بهتری ازش وجود نداره ... خارجی خوب زیاد هست که ولی‌گویا استقلال مثل "ارتش" ولد حق این مملکت نیست و اجازه ی پیشرفت بهش داده نمیشه ... دلایل تاریخی داره گویا این ضدیت ... من با اینکه دوست دارم فرصت بیشتری به منصوریان داده بشه ولی اگه همین الان یک مربی بدردبخور خارجی بخواد بیاد کاملن استقبال میکنم

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستی وقت نکرده بودم بازی یا هایلات جام‌ حذفی رو ببینم الان دیدم .... گل دومی که زدیم صد در صد خطا بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برخلاف دوستان که دو سال قبل موافق منصوریان بودند بنده مخالف بودم اما الان هم با رفتن منصوریان مخالف هستم نه به خاطر منصوریان بلکه به خاطر اینکه رفتن منصوریان باعث بدتر شدن نتایج خواهد شد.
رفتن الان منصوریان حکایت رفتن رولند کخ میشه که استقلال بدترین نتایج تاریخش رو گرفت و اگر چند هفته دیگه لیگ ادامه داشت به دسته پایین تر سقوط میکرد.

اگر منصوریان رفتنی باشد باید یک مربی درجه یک به جایش بیاید در غیر این صورت کار خراب تر از حالا خواهد بود و کل فصل رو با نتایج خیلی بد از دست خواهیم داد. درسته استقلال بد بازی میکنه اما بدشانسی و مصدومیت ها را هم در نظر بگیرید.

تماشاگرها به جای هو کردن و وارد کردن استرس به بازیکن و مربی بهتره به تیم انرژی بدند. یاد زمان ناصر حجازی بخیر که تیم با وجود شکست از طرف طرفدارها تشویق میشد.

شما فکر میکنم حافظه تاریخیت چندان جالب نیست دوست عزیز!!
استقلال با کخ تا آخر فصل ادامه داد و نهم شد!!!
اون فصلی که مربی در نیم فصل برکنار شد فصل حضور ناصرحجازی (اخرین فصل حضورش در استقلال ) بود که جاش رو به فیروز کریمی داد و آخرش استقلال ۱۳ شد و بدترین نتیجه رو گرفت!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650

امسال دیگه کارمون تموم شده دوست عزیز
باید هرچه زودتر منصوریان اخراج شه و یه مربی خوب خارجی بیاریم که تا اخر فصل با جو ایران اشنا شه و از فصل بعد خودش بازیکن بخره و تیم رو ببنده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا