من هنوز3 سوال بی پاسخ دارم
1- چطور این منصوریانی که نه ثبات شخصیتی داره نه دانش مربی گری نه کاریزما نه فهم مربی گری تونست نیم فصل دوم اونطوری نتیجه بگیره ؟
2- چطور میشه یک تیم هر روز پس رفت کنه و بدتر بازی کنه اونم بعد یک سال و خرده ای ؟!!!
3- چطور بعضی هوادار ها که سال هاست طرفدار استقلال هستن و قطعا از فوتبال چیزهایی می فهمن هنوز فکر میکنن همچین آدمی میتونه اسطوره مربی گری استقلال بشه و بهتر ازش وجود نداره ؟؟!!!
واقعا هنوز درگیر این سه سوال هستم !!!
۱ ؛ دوست عزیز باور کن من و شما نمیتونیم پی به این ببریم که منصوریان ثبات شخصیتی داره یا نه؟ کسی از دل کسی خبر نداره و ارتباطی هم که باهاش نداشتیم که بخوایم و بتونیم قضاوتش کنیم پس چرا با استفادهاز این لفظ خودمون رو مدیون کنیم ...
حتی در مورد حرکات دست و صورتش هم هیچ وقت لقب شومنرو بهشنمیدم .
شاید کلمه ی شومن اون ابتدا فقط یک تعریف بود ولی الان دیگه معنای ش فقط یه صفت نیست و بوی اهانت میده.
در مورد دانش مربیگری که دوره های مختلفی رو طی کرده و همین چند روز پیش به عنوانعضوی از جمع مربیان برتر آسیا دعوت به یک همایش شد. کاریزما هماون چیزی که به ذهنم میاد همواره در مورد مربیانی گفته میشد که توانایی کنترل کردن حواشی و بخصوص بازیکنها رو دارن یا اصطلاحن حرفشون برو هست که مگر غیر از اینه ... یکی کاریزماش اینه که یه دیکتاتوری توی تیمش راه بندازه تا کسی نطق نکشه یکی یه روش دیگه ای داره و یکی هم مثل منصوریان با بازیکناش رفیق میشه و روشش اینه که از اینطریق (رفاقتی و معرفتی) بر روی بازیکنهاش تاثیر بذاره . من نظرم اینه که کاریزما یلازم رو داره ...
نیم فصل دوم منصوریان همونطور که دوستمون گفت بهجوون ها اعتماد کرد و نتیجش رو هم گرفت و خب قرار نیست هر تجربه ای فقط یکطرفه سود داشته باشه. طعم ضررش رو هم توی اون بازی کذایی چشیدیم. ولی همه میدونن که هر کاری اشتباه باشه اعتماد به جوون ها کار درستیه.کاری که الان هم باید بکنه .... جباری مال فیکس بازی کردن نیست و باید اول بتونه آمادگیش رو بالا ببرهوبعد برای دقایق محدودی بازی کنه. اون دقایقی که نیاز داریم وسط رو مال خودمون کنیم
رحمتی هم دیگه بازی دادنش اشتباهه ... باید شروع کنه بهاستفاده ازحسینی و رحمتی رو به عنوان بزرگتر توی بازیهای حذفی یا بازیهایی که صلاح میدونه که تجربه ی رحمتی بیشتر به کار میاد استفاده کنه و بیشتر بهش ماموریت بده صادقی رو تربیت کنه.
در مورد فهم مربیگیری والا من نمیدونمچهصیغه ایه که همیشه کل ملت و تماشاگرا میفهمن یکی دو تابازیکننخاله هستن ،اونوقت مربی نمیفهمه ..
ابتدای اینفصل همهداد میزدن که یعقوب کریمی به درد نمیخوره و همینطور جابرانصاری ... ولی بازیکنای جوونمون رو رد کرد و عوضش این دو تا منگلِ بدردنخور و نگه داشت ....
جواب سوال ۲ بهنظر من فقط و فقط استرس و بار روانیه روی تیمه وگرنه هر تیمیو دست هر کسی بدی سال دومهماهنگ تر و روونتر بازی میکنه. هیچ تیمی اگر تاکتیکی داره ، و اگر میخواد میزان هماهنگی و آمادگیش رونشون بده زیر کوهی از فشار و استرس نمیتونه ... چطور میشه وقتی استرس داریمحتی غذا هم نمیتونیم بخوریم؟ خب اینا هم کلی استرس رو تحمل میکنن طبیعیه که تاثیر منفی روی کارشونمیذاره ... من میگم شاید اگر جام حذفی باخته بودیم تاثیر مثبت بیشتری داشت ... خدا میدونه که هیچ وقت فکر نمیکردم حاضر به باخت تیمم بشم حتی اگر با باختمون پرسپولیس به لیگ پایینتر سقوط میکرد ... ولی یه حس بدی دارم یادمه پارسالم یه همچین شرایطی بود و فشار روی تیم زیاد بود بعد یه بازی جامحذفی رو بردیم و وقتی انتظار داشتم توی لیگ پوست بندازیم، انگارنهانگار و اون وزنه ای که به پای تیم بسته بودن باز نشد تا نیم فصل ... دعا میکنم که دچار شرایط مشابه اونموقع نشیم چون فرصت باقیمونده برای صفر نشدن شانسهامون بسیار محدوده و مثل لیگگذشته نه وقتشو داریم و نه میخوایم که اون روند و دوباره تکرار کنیم. شاید اگر این بازی رو میباختیم، مسئولین و کادر فنی و بازیکنان استقلال این ذهنیت رو نداشتن که "حالا اگه لیگ نشد جام حذفی هم خوبه" و تمام تمرکز شون و حیثیتشون رو روی لیگ میذاشتن تا فرصت جبران مافات باقی مونده ...
با این وضعیت چشم انداز قهرمانی در جامحذفی هم خیلی تیره و تاره
در مورد سوال سه به شخصه بین گزینه های ایرانی منصوریان رو بهترینگزینهمیدونم و البتههیچ وقت هم نگفتممربی بهتری ازش وجود نداره ... خارجی خوب زیاد هست که ولیگویا استقلال مثل "ارتش" ولد حق این مملکت نیست و اجازه ی پیشرفت بهش داده نمیشه ... دلایل تاریخی داره گویا این ضدیت ... من با اینکه دوست دارم فرصت بیشتری به منصوریان داده بشه ولی اگه همین الان یک مربی بدردبخور خارجی بخواد بیاد کاملن استقبال میکنم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk