• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
شاید دوستان بگن که خیلی بد بینی ولی من که میگم تا سال ۱۴۰۰ اوضاع همینه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بدبختی اینه بازیکنایی که منصوریان خریده فوتبالشون فصل بعد تمومه دیگه و مربی خارجی باید از اول شروع به بازیکن خریدن کنه !

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مربی خارجی اگه درست و حسابی باشه هم 2 سال باید بهش زمان داد تا تیم رو بسازه و درست کنه. از روز باخت به سایپا تا این لحظه ، 24 روز زمان از دست رفته. منصوریان در تاریخ 25 مرداد ماه 1396 باید برای همیشه از استقلال کنار گذاشته میشد. حالا هر چی زمان بیشتری بگذره ، کار برای مربی آینده و فصل بعد سخت تر میشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امسال دیگه کارمون تموم شده دوست عزیز
باید هرچه زودتر منصوریان اخراج شه و یه مربی خوب خارجی بیاریم که تا اخر فصل با جو ایران اشنا شه و از فصل بعد خودش بازیکن بخره و تیم رو ببنده

منصوریان اخراج نمیشه
افتخاری دیروز مصاحبه کرده گفته با یه باخت دیگه هم منصوریان اخراج نمیشه و کل هیات مدیره به جز زمانی از منصوریان حمایت میکنیم و اون مهلت دو بازی حرفای زمانیه نه بقیه هیات مدیره!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه افتختاری همچین حرفی زده باشه یعنی اینکه اینا به اضافه خود منصوریان یک باند هستند که با زمانی افتادن سر لج. یعنی از روی لج و لجبازی هم که شده ، نمیخوان منصوریان رو اخراج کنن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
افتخاری اومده که استقلال رو نابود کنه و مشغوله . قریب میدونست که رفت چون آدم روشنی هست
منصوریان هم بره گم شه و یکی از بازیکن ها سرمربی بشه بهتره
در ضمن هروقت دیدید حسن روشن از یکی حمایت کرد بدونین اون آدم دشمن استقلاله

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
نه افتخاری برو هست نه منصوریان

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
شما فکر میکنم حافظه تاریخیت چندان جالب نیست دوست عزیز!!
استقلال با کخ تا آخر فصل ادامه داد و نهم شد!!!
اون فصلی که مربی در نیم فصل برکنار شد فصل حضور ناصرحجازی (اخرین فصل حضورش در استقلال ) بود که جاش رو به فیروز کریمی داد و آخرش استقلال ۱۳ شد و بدترین نتیجه رو گرفت!
نه دوست عزیز
بنده حافظه تاریخی خوبی دارم و می تونید سرچ کنید و یا از بقیه دوستان بپرسید که رولند کخ چه زمانی و در کدام هفته از تیم اخراج شد.

امسال دیگه کارمون تموم شده دوست عزیز
باید هرچه زودتر منصوریان اخراج شه و یه مربی خوب خارجی بیاریم که تا اخر فصل با جو ایران اشنا شه و از فصل بعد خودش بازیکن بخره و تیم رو ببنده
تیم فعلی رو منصوریان بسته و بهترین نتیجه رو خودش میتونه بگیره و اگر سرمربی تغییر کنه مطمئن باشید شرایط استقلال خیلی بدتر میشه و بهتر نمیشه.

بهترین تصمیم برای استقلال آوردن یه مربی خوب خارجی در حد برانکوئه در غیر این صورت مربی خارجی بدتر از منصوریان و امثال قلعه نوعی و مظلومی نتیجه خواهد گرفت.

بهتره تماشاگرها حداقل تا نیم فصل صبر کنند و بعد هم به امید خدا یه مربی در حد نام استقلال بیارند. کیروش واقعا ثابت کرده که چقدر تفاوت وجود داره بین مربی ایرانی و خارجی و اخیرا برانکو هم خیلی خوب تو پرسپولیس نتیجه گرفت.
ما یه سرمربی خوب خارجی می خواهیم به علاوه امکانات سخت افزاری خوب برای اینکه اون مربی بتونه برنامه هاش رو اجرا کنه.

تغییرات احساسی و کوتاه مدت به تیم ما سال هاست ضربه زده. منصوریان بهتر بود چند سال بیشتر توی تیم های دیگه تجربه کسب کنه و همین الان رفتنش هم یه اشتباه دوباره است.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نه دوست عزیز
بنده حافظه تاریخی خوبی دارم و می تونید سرچ کنید و یا از بقیه دوستان بپرسید که رولند کخ چه زمانی و در کدام هفته از تیم اخراج شد.

من در یک مورد اشتباه کردم و اینکه کخ چند هفته مونده لیگ تموم شده رفت و زرینجه اومد ولی نتایج کخ قابل مقایسه با منصور نیست.
زمان اخراجش هم خیلی دیر بود.
ولی در یک مورد اشتباه نکردم استقلال بدترین نتیجه ش رو در لیگی گرفت که سیزدهم شد با فیروز کریمی! نه رولند کخ و زرینچه! که آخر نهم شد.
پس هر دو اشتباه کردیم

فقط یک شباهت بزرگ وجود داره در مواقعی که استقلال مربیان خودش رو اخراج کرده و نتایج بدتری گرفته!
اونم اینه که مربیان بدتر و بی دانش تری رو جایگزین کرده!

فیروز کریمی و زرینچه! جایگزین ناصر حجازی و رولند کخ!!

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آیهان ... پسرم

امروز به دنیا اومده و توی یک ساعتگی با چشمای بسته داره واسه پرسپولیسیا کری میخونه [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
8bcd7ca333dff084a4df45ee87564a47.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آیهان ... پسرم

امروز به دنیا اومده و توی یک ساعتگی با چشمای بسته داره واسه پرسپولیسیا کری میخونه [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

تبریک میگم آقا مصطفی
خداحفظش کنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
توی فصلی از لیگ قهرمانان آسیا که استقلال 6 تا خورده و با خفت حذف شد حالا پرسپولیس الکی الکی بره قهرمان شه بدترین اتفاق ممکنی هست که میتونه برای استقلالی ها بیوفته. همین الانش هم که جزو 4 تیم شده فاجعه هست

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
من در یک مورد اشتباه کردم و اینکه کخ چند هفته مونده لیگ تموم شده رفت و زرینجه اومد ولی نتایج کخ قابل مقایسه با منصور نیست.
زمان اخراجش هم خیلی دیر بود.
ولی در یک مورد اشتباه نکردم استقلال بدترین نتیجه ش رو در لیگی گرفت که سیزدهم شد با فیروز کریمی! نه رولند کخ و زرینچه! که آخر نهم شد.
پس هر دو اشتباه کردیم

فقط یک شباهت بزرگ وجود داره در مواقعی که استقلال مربیان خودش رو اخراج کرده و نتایج بدتری گرفته!
اونم اینه که مربیان بدتر و بی دانش تری رو جایگزین کرده!

فیروز کریمی و زرینچه! جایگزین ناصر حجازی و رولند کخ!!

زمانی که زرینچه جای کخ اومد یادمه تمام بازی هامون رو پشت سر هم می باختیم و همین باخت ها اگر چند هفته دیگه ادامه داشت قطعا سقوط میکردیم. اینکه گفتم بدترین نتیجه منظورم یکی از بدترین نتیجه ها بوده.
در مورد رفتن ناصر حجازی هم دقیقا با رفتنش هیچ مشکلی که حل نشد بلکه با رفتنش نتایج بدتری هم گرفتیم.

الان هم همچنان میگم یا یه مربی خارجی خوب با کیفیت بالا یا اینکه فعلا با همین منصوریان مدارا کنیم تا یه جایگزین خوب پیدا کنیم.
وقتی هنوز جایگزین خوب پیدا نکردیم چرا باید اول سرمربی رو تغییر بدیم؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آیهان ... پسرم

قدم نو رسیده مبارک آقا مصطفی
ایشالا که خدا براتون حفظش کنه و تو لباس دامادی ببینیش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آیهان ... پسرم

تبریک اقا مصطفی
خدا حفظش کنه

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
آیهان ... پسرم

تبریک فراوان

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آیهان ... پسرم

خدا حفظش کنه انشالا..

mohsenatu95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حتی اگه منصوریان از این هفته شروع کنه به بردن تمام بازیهاش،باز هم من میگم که به درد استقلال نمیخوره
درسته که بازیکن خوب و باتعصبی بوده ولی این دلیل نمیشه که مربی خوبی هم باشه،من از بازی با العین به بعد فهمیدم که این هیچی حالیش نیست
منصوریان،قلعه نویی و یا مظلومی و حتی پاشازاده هیچکدوم به درد استقلال نمیخورن
حتی فرهاد مجیدی هم توی این جو کثیف فوتبال ایران نمیتونه موفق باشه
فقط و فقط مربی خوب خارجی،به جای اینکه چند میلیارد هزینه کنند و بازیکنای پیری مثل جباری و منتظری رو بیارن همون رو هزینه میکردن و یه مربی خوب میاوردن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
امیدوارم هرچی به صلاح استقلال هست پیش بیاد
امیدوارم ببریم با اینکه باعث موندن منصوریان میشه اما بازم من راضی نمیشه دلم استقلال قعر نشین بشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اي بابا..امسال تا سكتمون ندن ول نميكنن.
اين چه گلي بود خوردن.
پادوواني انگار ماست خورده كه اينجور افتاد روي زمين..
خدا به خير كنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا