ali_men2004
Registered User
شاید دوستان بگن که خیلی بد بینی ولی من که میگم تا سال ۱۴۰۰ اوضاع همینه.
امسال دیگه کارمون تموم شده دوست عزیز
باید هرچه زودتر منصوریان اخراج شه و یه مربی خوب خارجی بیاریم که تا اخر فصل با جو ایران اشنا شه و از فصل بعد خودش بازیکن بخره و تیم رو ببنده
نه دوست عزیزشما فکر میکنم حافظه تاریخیت چندان جالب نیست دوست عزیز!!
استقلال با کخ تا آخر فصل ادامه داد و نهم شد!!!
اون فصلی که مربی در نیم فصل برکنار شد فصل حضور ناصرحجازی (اخرین فصل حضورش در استقلال ) بود که جاش رو به فیروز کریمی داد و آخرش استقلال ۱۳ شد و بدترین نتیجه رو گرفت!
تیم فعلی رو منصوریان بسته و بهترین نتیجه رو خودش میتونه بگیره و اگر سرمربی تغییر کنه مطمئن باشید شرایط استقلال خیلی بدتر میشه و بهتر نمیشه.امسال دیگه کارمون تموم شده دوست عزیز
باید هرچه زودتر منصوریان اخراج شه و یه مربی خوب خارجی بیاریم که تا اخر فصل با جو ایران اشنا شه و از فصل بعد خودش بازیکن بخره و تیم رو ببنده
نه دوست عزیز
بنده حافظه تاریخی خوبی دارم و می تونید سرچ کنید و یا از بقیه دوستان بپرسید که رولند کخ چه زمانی و در کدام هفته از تیم اخراج شد.
تبریک میگم آقا مصطفیآیهان ... پسرم
امروز به دنیا اومده و توی یک ساعتگی با چشمای بسته داره واسه پرسپولیسیا کری میخونه [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من در یک مورد اشتباه کردم و اینکه کخ چند هفته مونده لیگ تموم شده رفت و زرینجه اومد ولی نتایج کخ قابل مقایسه با منصور نیست.
زمان اخراجش هم خیلی دیر بود.
ولی در یک مورد اشتباه نکردم استقلال بدترین نتیجه ش رو در لیگی گرفت که سیزدهم شد با فیروز کریمی! نه رولند کخ و زرینچه! که آخر نهم شد.
پس هر دو اشتباه کردیم
فقط یک شباهت بزرگ وجود داره در مواقعی که استقلال مربیان خودش رو اخراج کرده و نتایج بدتری گرفته!
اونم اینه که مربیان بدتر و بی دانش تری رو جایگزین کرده!
فیروز کریمی و زرینچه! جایگزین ناصر حجازی و رولند کخ!!
قدم نو رسیده مبارک آقا مصطفیآیهان ... پسرم
امروز به دنیا اومده و توی یک ساعتگی با چشمای بسته داره واسه پرسپولیسیا کری میخونه [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]![]()
تبریک اقا مصطفیآیهان ... پسرم
آیهان ... پسرم
خدا حفظش کنه انشالا..آیهان ... پسرم