• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
کل مدیریت مسئول این نتیجه گیری هستند حالا میخوان با کنار گذاشتن منصوریان خودشون پشت این جابجایی مخفی کنند. مدیریت تیم باید عوض بشه یکی مثل فتح الله زاده یا اولیایی بیاد ‌+ یک مربی خارجی در حد برانکو بیارن اگر نمی تونند تیم منحل کنند آقای وزیر خیالش راحت بشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من هیچ حرف خاصی ندارم. فقط امیدوارم منصوریان فعلاً استعفا نده و اخراج نشه. یعنی هم بازی بعد که با ذوب آهنه و هم برای دربی ، سرمربی استقلال باقی بمونه و تا سر حد ممکن لجنمال بشه و بعد با لگد پرتش کنن بیرون.
ذوب آهن امروز استقلال خوزستان رو 6 تایی کرد!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کی کیروش یه قدم به نفع استقلال برداشته که الان بار دومش باشه
تو بحبوحه استعفای منصوریان حمایت عجیب و غریب ازش بکنه
زمانی هم که استقلال تو کورس بود بازیکنای تاپ استقلال دعوت میکرد تیم ملی میشوند رو نیمکت!
گذشت زمان هیچ مشکلی از استقلال حل نمیکنه
حتی بازگشت مصدومین هم مشکلی از استقلال حل نکرده
واقعا منصوریان راه برون رفت از این وضعیت رو نمیدونه و شاید قبل بازی گل گهر به شوک نیاز داشتیم و باید میکشید کنار

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دربی رو چیکار کنیم !!! فصل پیش هم هرنتیجه ای گرفتیم زحمت کاوه رضایی بود .
پرسپولیس تو دربی این تیم استقلال رو له میکنه ببینید کی گفتم
چون اونا خیالشون راحته استقلال توان گل زدن نداره و با خیال راحت تیم رو له میکنن
باید واقعیت رو پذیرفت و جلوش رو گرفت
این دفعه مثل دفعه قبل هم قطعا نمیشه چون اونا حواسشون هست به علاوه اینکه نسبت به پارسال نیمکت خیلی قوی تری دارن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منصوریان به نشست خبری نرفت
علیرضا منصوریان سرمربی استقلال پس از شکست برابر پارس جنوبی جم اعلام کرد در نشست خبری حاضر نخواهد شد. علیرضا منصوریان در شرایطی از حضور در نشست خبری انصراف داد که پس از باخت برابر پدیده و البته پیروزی برابر گل گهر سیرجان نیز در نشست خبری شرکت نکرده بود.

سرمربی استقلال آنگونه که اطرافیان او ادعا می کنند تصمیم داشت پس از دیدار با پدیده در نشست خبری از سمت خود استعفا دهد و حالا غیبت او در این نشست خبری نشان می دهد فعلا نباید منتظر استعفای علیرضا منصوریان بود و هیات مدیره این باشگاه درباره او تصمیم گیری می کند.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
هرکدوم از موارد زیر اتفاق نیوفته هیچ امیدی به بهبودی نداشته باشید:

۱- وزارت ورزش دست به کار بشه (اگر هوادارها اعتراض کنند) و کل هیت مدیره برکنارکنه
۲- یکی مثل خود فتح الله زاده یا استقلالی واقعی بیاد
۳- منصوریان برکنار و یک مربی تراز اول خارجی بیاد

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دربی رو چیکار کنیم !!! فصل پیش هم هرنتیجه ای گرفتیم زحمت کاوه رضایی بود .
پرسپولیس تو دربی این تیم استقلال رو له میکنه ببینید کی گفتم
چون اونا خیالشون راحته استقلال توان گل زدن نداره و با خیال راحت تیم رو له میکنن
باید واقعیت رو پذیرفت و جلوش رو گرفت
این دفعه مثل دفعه قبل هم قطعا نمیشه چون اونا حواسشون هست به علاوه اینکه نسبت به پارسال نیمکت خیلی قوی تری دارن
مربی جدید هم بیاریم فرصتی نداره تا دربی ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
هرکدوم از موارد زیر اتفاق نیوفته هیچ امیدی به بهبودی نداشته باشید:

۱- وزارت ورزش دست به کار بشه (اگر هوادارها اعتراض کنند) و کل هیت مدیره برکنارکنه
۲- یکی مثل خود فتح الله زاده یا استقلالی واقعی بیاد
۳- منصوریان برکنار و یک مربی تراز اول خارجی بیاد
قریب میتونست استقلال رو جمع کنه الان که کنار گزاشتنش هیچ کسی واسه اون پست نیست
دقیقا مثل شیشعلی که هیچ کس رو نمیشه با این وضع جاش آورد برای همین هیچ چیزی از جاش تکون نمی خوره
کافیه شیشعلی یک برد بیاره باز همه شروع میکنن به تعریف و تمجید و پاچه خواری

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
چه شکست بدی خوردیم و واقعا ضعیف ترین تیم تاریخ استقلال رو می بینیم.
امیدوارم کل مدیران باشگاه و کادرفنی تغییر کنند. حاجی فتح الله واقعا یه مدیرعامل کار بلد بود که به لطف دولت تدبیر گذاشتنش کنار و چند تا مدیر خیلی ضعیف گذاشتند. 100 رحمت به قلعه که حداقل بازی هم نمی کردیم یه نتیجه ای می گرفتیم اما الان نه درست بازی می کنیم یه نتیجه میگیریم و منصوریان واقعا معلوم نیست داره چیکار میکنه

الان بیشترین مشکل تیم بازی دربی که خدا بهمون با این ترکیب و بازیکنان و تاکتیک رحم کنه

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
به نظر من مشکل اصلی کادر فنی و خود منصوریان هست
مدیریت بالاخره هر طور شده بازیکنهای خوبی رو جذب کرده بازیکنهای هم که هستن و جذب شدن همه جزء بهترین ها هستن الان منتظری ، شجاعیان ، جبارف ، بیت سعید ، جباری ، قاعدی و... جزء بهترین های ایران هستن و همچنین بازیکنها فصل گذشته ولی اینکه تیم نتیجه نمیگره دقیقا بر میگرده به کم سوادی کادر فنی که هم از لحاظ تاکتیکی نمیتونه کاری انجام بده هم از لحاظ روحی
یک مشکل عمده ای که منصوریان داره وقتی زیر فشار هست و توقع ازش بالاست نتیجه نمی گره و به نوعی این فشار رو به تیم منتقل میکنه اما همین که همه از تیمش دست میکشن و انتظاری ازش ندارن شروع میکنه به نتیجه گرفتن مثل فصل قبل که وقتی نقل وانتقالات بسته شد و تیم جوان شد کسیم توقع نداشت و اینم خوب نتیجه گرفت

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
چه توقعاتی دارید ... احمدی نژاد استقلالی بود اون دوره استقلال خوب نتیجه میگرفت و پرسپولیس خراب بود. روحانی و تیمش پرسپولیسین برعکس . وقتی پسر سلطانی فر تو اینستا برای استقلالیا کری میخونه چه توقعی دارید ؟ این تیم باید یه مربی خارجی امتحان پس داده در حد کیروش یا برانکو بیارن بزارن بالای سرش و بقیه فصل رو بهش وقت بدن تا سال اینده نتیجه بگیره . برانکو با پرسپولیس وسط فصل که اومد با جو اشنا شد و درسته اوایل نتیجه نگرفت ولی بعد قهرمان شد و الان هم نیمه نهایی اسیاست.
ما تا وقتی مربی بزرگ خارجی نیاریم همینطور با امثال منصور و پرگیس و قلعه درجا میزنیم و هیچ نتیجه ای نمیگیریم.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
چه توقعاتی دارید ... احمدی نژاد استقلالی بود اون دوره استقلال خوب نتیجه میگرفت و پرسپولیس خراب بود. روحانی و تیمش پرسپولیسین برعکس . وقتی پسر سلطانی فر تو اینستا برای استقلالیا کری میخونه چه توقعی دارید ؟ این تیم باید یه مربی خارجی امتحان پس داده در حد کیروش یا برانکو بیارن بزارن بالای سرش و بقیه فصل رو بهش وقت بدن تا سال اینده نتیجه بگیره . برانکو با پرسپولیس وسط فصل که اومد با جو اشنا شد و درسته اوایل نتیجه نگرفت ولی بعد قهرمان شد و الان هم نیمه نهایی اسیاست.
ما تا وقتی مربی بزرگ خارجی نیاریم همینطور با امثال منصور و پرگیس و قلعه درجا میزنیم و هیچ نتیجه ای نمیگیریم.

داداش فقط روحانی پرسپولیسی نیست کلا از اول انقلاب همه دولت ها پرسپولیسی بودند و فقط احمدی نژاد استقلالی بود که استقلال تونست اون مدت نتیجه بگیره. این پسر سلطانی فر قبلی گودرزی که رسما اعلام کرده بود پرسپولیسی
دقیقا تیم یه مربی خارجی با دانش میخواد همه مربی های داخلی جوابشون رو پس دادند و به درد استقلال نمی خورند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه در جلسه فردا ، هیات مدیره حکم به اخراج منصوریان بده ، محتمل ترین گزینه ، کسی نخواهد بود جز پرویز مظلومی. اما منصوریان رو باید برای 2 بازی بعد هم نگهش دارن تا ننگ باخت به ذوب و پرسپولیس تو کارنامه خودش نوشته بشه ، نه مربی بعدی. الان که به بازی های سخت رسیدیم اگه اخراجش کنن خوش به حالش هم میشه.
حالا که منصوریان داره یک زمین سوخته بر جای میگذاره ، خودش هم باید تو آتیشش بسوزه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از نظر من بزودی یکی از این ویچ دار های مزخرف رو میارن میکنن سرمربی یک رزومه مسخره هم براش تعرف میکنن که در حد برانکو هست و فلان ... و 4 تا بازی هم نتیجه نگرفت میگن دیدید مربی خارجی جواب نمیده و میرن مظلومی رو میارن !!! الانم مظلومی رو نمیارن چون اولا همه ی هوادار ها اصرار به مربی خارجی دارن دوما اگر بیارنش توی بازی دربی و ذوب آهن حسابی خراب میشه و دیگه نمیتونه تیم رو جمع کنه

اگر هوادار فکر میکنه اینا قراره برن مربی خوب خارجی بیارن سخت در اشتباه هست
اون تیم ملی هم زمان احمدی نژاد بود که فوتبال دوست بود و شخصا موضوع رو مدیریت کرد که کیروش رو آوردن فوتبال ایران هم از همون موقع متحول شد و نتایج اش رو الان میبینید وگرنه سرمربی رو توی ایران چند تا دلال میارن که با چند تا مربی بیکار و بی سواد و تاریخ مصرف گذشته در ارتباط هستن

شما صحبت های مسلمان رو در برنامه نود راجب به استقلال امیدوارم شنیده باشید که گفت تو استقلال هر بازیکنی وارد میشه به هرکی میرسه باید حق دلالی و حق حساب بده تا بتونه قرارداد ببنده و سر خودشم اومده بود
همچین باشگاهی با این رویه هیچ آینده ای نداره

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سوال مهم اینه که چرا هیئت مدیره و افتخاری استعفا نمیدن ؟ چرا حتی یک عذر خواهی نمیکنن ؟ چرا نمیگن توی این شش ماه پدر استقلال رو درآوردیم و همه رکورد ها رو شکستیم !!!
کلا این مدت دقیقا اینا چیکار کردن ؟
طرف مصاحبه میکنه میگه فردا ظهر یک دور همی داریم یک چلوکبابی میزنیم بعد در موردش هم حرف میزنیم !!! اگر اینا وجدان داشتن همین امشب جلسه میزاشتن و تصمیم میگرفتن و از فردا یا پس فردا سر مربی بالای سر تیم بود

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ما که دیگه این فصل قهرمان نمیشیم. به جای اینکه یکی مثل مظلومی بیاد و باز هیچ فایده ای نداره باید دیگه این فصل رو بی خیال بشن تا نیم فصل همین منصوریان رو نگه دارن و بگردن یه مربی خارجی خوب بیارن و نیم فصل دوم فرصت بدن با تیم اشنا بشه که سال دیگه نتیجه بگیره ولی افسوس که از این هییت مدیره و دولت پرسپولیسی بخاری بلند نمیشه .
من که دیگه برام مهم نیست استقلال نتیجه بگیره یا نه و قیدش رو زدم چون تا وقتی این دولت هست سیاستش نتیجه نگرفتن استقلاله.

حقیقتش من اوضاع رو خطرناک تر از اونی که تصور میشه میبینم. نگرانیم از اینه که این تیم از توی این چاله نتونه در بیاد. مهم ترین دغدغه من اینه که این تیم از ته جدول کنده بشه . با منصوریان تا نیم فصل همین هستیم و از ته جدول تکون نمیخوریم و من تو این موضوع حتی یک درصد هم شک ندارم. حداقل یکی مثل مظلومی بیاد که تیم رو نجات بده. من الان فقط به نجات تیم فکر میکنم. قهرمانی رو حالا حالاها باید تو خواب ببینیم.
متاسفانه پیش بینی من از جایگاه تیم در این هفته ها داره درست از آب در میاد. [یه بابایی بود که بعد از اینکه من پیش بینی خودم رو گفتم ، به خیال خودش اومد به من طعنه زد و گفت باز اینا پیش بینی کردن! پستش هم چندین صفحه قبل موجوده. منظورم همون بابایی هست که میگفت این تیم قهرمان آسیا میشه]
خلاصه اینکه یکی مثل مظلومی اگه بیاد شاید شاید شاید بتونه تیم رو به وضعیت نرمال برگردونه. تا آخر فصل بمونه و برای فصل بعد یک مربی خارجی بیاد و 3 سال تیم رو بدن دستش و بهش فرصت بدن.
من هم بعید میدونم که چنین چیزی اتفاق بیافته.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
حقیقتش من اوضاع رو خطرناک تر از اونی که تصور میشه میبینم. نگرانیم از اینه که این تیم از توی این چاله نتونه در بیاد. مهم ترین دغدغه من اینه که این تیم از ته جدول کنده بشه . با منصوریان تا نیم فصل همین هستیم و از ته جدول تکون نمیخوریم و من تو این موضوع حتی یک درصد هم شک ندارم. حداقل یکی مثل مظلومی بیاد که تیم رو نجات بده. من الان فقط به نجات تیم فکر میکنم. قهرمانی رو حالا حالاها باید تو خواب ببینیم.
متاسفانه پیش بینی من از جایگاه تیم در این هفته ها داره درست از آب در میاد. [یه بابایی بود که بعد از اینکه من پیش بینی خودم رو گفتم ، به خیال خودش اومد به من طعنه زد و گفت باز اینا پیش بینی کردن! پستش هم چندین صفحه قبل موجوده. منظورم همون بابایی هست که میگفت این تیم قهرمان آسیا میشه]
خلاصه اینکه یکی مثل مظلومی اگه بیاد شاید شاید شاید بتونه تیم رو به وضعیت نرمال برگردونه. تا آخر فصل بمونه و برای فصل بعد یک مربی خارجی بیاد و 3 سال تیم رو بدن دستش و بهش فرصت بدن.
من هم بعید میدونم که چنین چیزی اتفاق بیافته.
اگر قراره بیاد وسط جدول همین منصوریان میتونه تیم رو بیاره بلکه سهمیه هم بگیره . منصوریان چه تو نفت چه استقلال هیچوقت هفت هشت تا بازی اول رو خوب نتیجه نمیگیره ولی نیم فصل دوم همیشه بهترین تیم لیگ بوده !
مربیه خارجی اول فصل بیاد فایده نداره چون با دو تا نتیجه بد اخراج میشه . باید نیم فصل دوم همین لیگ بیاد که هوادار و مدیریت قید این فصل رو زده باشن و تحت فشار نباشه . اونم مربی خارجی خوب در حد برانکو و کیروش وگرنه اگه قرار باشه مربی مسخره بیاد همون نیاد بهتره .
اگه الان مظلومی بیاد باز بی فایده هست و سیکل معیوب این سالها تکرار میشه .
حقیقت اینه که مربی های ایرانی از نظر دانش مربی گری بسیار ضعیفن و هیچکدوم جلو مربیان خارجی حرفی برای گفتن ندارن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا