حقیقتش من اوضاع رو خطرناک تر از اونی که تصور میشه میبینم. نگرانیم از اینه که این تیم از توی این چاله نتونه در بیاد. مهم ترین دغدغه من اینه که این تیم از ته جدول کنده بشه . با منصوریان تا نیم فصل همین هستیم و از ته جدول تکون نمیخوریم و من تو این موضوع حتی یک درصد هم شک ندارم. حداقل یکی مثل مظلومی بیاد که تیم رو نجات بده. من الان فقط به نجات تیم فکر میکنم. قهرمانی رو حالا حالاها باید تو خواب ببینیم.
متاسفانه پیش بینی من از جایگاه تیم در این هفته ها داره درست از آب در میاد. [یه بابایی بود که بعد از اینکه من پیش بینی خودم رو گفتم ، به خیال خودش اومد به من طعنه زد و گفت باز اینا پیش بینی کردن! پستش هم چندین صفحه قبل موجوده. منظورم همون بابایی هست که میگفت این تیم قهرمان آسیا میشه]
خلاصه اینکه یکی مثل مظلومی اگه بیاد شاید شاید شاید بتونه تیم رو به وضعیت نرمال برگردونه. تا آخر فصل بمونه و برای فصل بعد یک مربی خارجی بیاد و 3 سال تیم رو بدن دستش و بهش فرصت بدن.
من هم بعید میدونم که چنین چیزی اتفاق بیافته.
اگر قراره بیاد وسط جدول همین منصوریان میتونه تیم رو بیاره بلکه سهمیه هم بگیره . منصوریان چه تو نفت چه استقلال هیچوقت هفت هشت تا بازی اول رو خوب نتیجه نمیگیره ولی نیم فصل دوم همیشه بهترین تیم لیگ بوده !
مربیه خارجی اول فصل بیاد فایده نداره چون با دو تا نتیجه بد اخراج میشه . باید نیم فصل دوم همین لیگ بیاد که هوادار و مدیریت قید این فصل رو زده باشن و تحت فشار نباشه . اونم مربی خارجی خوب در حد برانکو و کیروش وگرنه اگه قرار باشه مربی مسخره بیاد همون نیاد بهتره .
اگه الان مظلومی بیاد باز بی فایده هست و سیکل معیوب این سالها تکرار میشه .
حقیقت اینه که مربی های ایرانی از نظر دانش مربی گری بسیار ضعیفن و هیچکدوم جلو مربیان خارجی حرفی برای گفتن ندارن .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk