• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منصوریان یا اخراج بشه یا تا آخر نیم فصل بهش فرصت بدن یعنی بیان رسانه ای کنن با شفافیت تمام که این آقا تا نیم فصل هست البته اخراج کردنش بهترین راه پیش رو هستش ولی اگر تصمیم بر حفظ منصوریانه نباید یک بازی دوبازی در بیارن اینجوری تیم اصلا از هم میپاشه و همیشه استرس سنگین رو همه هست به هر حال تغییر مربی استرسش رو بازیکن ها هم هست چون معلوم نیست سرنوشت اونها با تعویض مربی جی میشه من فکر میکنم توی این زمان برگشت به مظلومی چاره کار نیست استقلال یک مربی خارجی کارنامه دار نیاز داره و یک کادر مدیریتی قوی و با ثبات که البته با شکل دولتی اداره شدن تیمها مدیریت با ثبات خواب و خیاله ولی با همین نفرات و یک مربی خوب خارجی میشه این فصل رو سر کرد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منصوریان رو بعیده اخراج کنن چون همونطور که گفتم باید با حساب پرداخت پول منصوریان و دست یارهاش و پرداختی به مربی جدید خارجی باید 2 تا 3 میلیارد خرج کنن که استقلال همچین پولی نداره .و در ضمن این هیئت مدیره و مدیر عامل از خودشون اختیاری ندارن و خود وزیر ورزش واسه اینا تعیین تکلیف میکنه که خود طرف هم چند وقت پیش گفت منصوریان میمونه
ممکنه بزودی کمک های غیبی از طرف فدراسیون و کمیته داوری برسه تا استقلال چند بازی نتیجه بگیره تا صدای هوادار درنیاد

اما مشکل بزرگ اینه تا نیم فصل بهش وقت میدن بعدش دوباره دو تا برد میاره و نیم فصل دوم هم میدن تیم رو دستش
قطعا استقلال قعر جدول نمیمونه و تا وسط های جدول میاد بالا و منصوریان هم باز واسه سال بعد وعده وعید میده و باز ابقا میشه
متاسفانه منصوریان اینقدر نفهمه که حتی دستیار هاش رو هم عوض نمیکنه . از خرمگاه و چینی بیشتر از این در نمیاد

منصوریان بهترین نتایج رو هم از الان بگیره و بیاد بالا جدول هم بنظر من دیگه بدرد استقلال نمی خوره
هر سال قراره همین داستان باشه و هوادار خواب قهرمانی رو ببینه
از طرفی امیدوارم تا زمانی که منصوریان سرمربی ما هست اصلا سهمیه آسیا رو نگیریم که واقعا خطرناکه

Last edited:

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
حقیقتش من اوضاع رو خطرناک تر از اونی که تصور میشه میبینم. نگرانیم از اینه که این تیم از توی این چاله نتونه در بیاد. مهم ترین دغدغه من اینه که این تیم از ته جدول کنده بشه . با منصوریان تا نیم فصل همین هستیم و از ته جدول تکون نمیخوریم و من تو این موضوع حتی یک درصد هم شک ندارم. حداقل یکی مثل مظلومی بیاد که تیم رو نجات بده. من الان فقط به نجات تیم فکر میکنم. قهرمانی رو حالا حالاها باید تو خواب ببینیم.
متاسفانه پیش بینی من از جایگاه تیم در این هفته ها داره درست از آب در میاد. [یه بابایی بود که بعد از اینکه من پیش بینی خودم رو گفتم ، به خیال خودش اومد به من طعنه زد و گفت باز اینا پیش بینی کردن! پستش هم چندین صفحه قبل موجوده. منظورم همون بابایی هست که میگفت این تیم قهرمان آسیا میشه]
خلاصه اینکه یکی مثل مظلومی اگه بیاد شاید شاید شاید بتونه تیم رو به وضعیت نرمال برگردونه. تا آخر فصل بمونه و برای فصل بعد یک مربی خارجی بیاد و 3 سال تیم رو بدن دستش و بهش فرصت بدن.
من هم بعید میدونم که چنین چیزی اتفاق بیافته.
منم اتفاقا همون موقع قبل فصل که شیشعلی و افت خاری رو ابقا کردن گفتم تیم با این دوتا بدتر نشه بهترنمیشه که الان دارید میبینید که از پارسال بدتر شدن اتفاقا به اسکرین شات هم گرفتم برای اونایی که ذوب منصوریان هستن که بهشون ثابت بشه
Screenshot_2017-06-09-15-47-18.png

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یه چند درصد هم که احتمال وجود داشت حاجی برگرده با این مصاحبه های بی موقعش از بین رفت...

فتح‌الله‌زاده:آقای سلطانی‌فر شما باید مصلحت استقلال را ببینی نه افرادی که به دفتر جهانگیری می‌روند!
a5e067313cbe1786bf830212dfc81fe7_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: رئیس‌جمهور یا به فضای مجازی سر نمی‌زند که این بد است یا اگر سر می‌زند و سکوت می‌کند بعید به نظر می‌رسد یا دفتر ایشان پیامک‌ها و پیغام‌های مردم در فضای مجازی را به اطلاع او نمی‌رسانند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، علی فتح‌الله‌زاده، درباره اوضاع نابسامان استقلال، اظهار داشت: ۲ تیم استقلال و پرسپولیس تیم‌های معمولی نیستند و تیم‌هایی نیستند که اگر اول یا آخر باشند هواداران خود را از دست بدهند. این دو تیم ریشه در زندگی مردم دارند. انتظار من از آقای روحانی این است که به فریاد این جماعت برسد. در شأن تیم بزرگی مثل استقلال نیست که هوادارانش گریان باشند. با توجه به اینکه در ۲ سال گذشته از لحاظ مالی شرایط این تیم خوب بوده و سابقه نداشته ۲۵ میلیارد تومان برای این باشگاه اسپانسر بگیرند. زمان ما نه تنها گرفتن اسپانسر به عهده خودمان بود بلکه نهایت بدهی که برای باشگاه‌ می‌ماند ۲ الی ۳ میلیارد تومان بود. البته بماند آقایان به تازگی یک صفر جلوی آن می‌گذارند و می‌گویند استقلال ۲۰ میلیارد تومان بدهی از گذشته دارد.

وی افزود: من به تازگی مصاحبه‌ای از میلاد فخرالدینی خوانده‌ام که گفته ۶۰۰ میلیون تومان طلب دارد. وای به حال بقیه که معلوم نیست چه مبالغی از این باشگاه می‌خواهند. چه کسی باید به این مسائل رسیدگی کند؟ رسیدگی‌ها فقط زمان مدیریت من بود؟ رئیس‌جمهور یا به فضای مجازی سر نمی‌زند که این بد است یا اگر سر می‌زند و سکوت می‌کند بعید به نظر می‌رسد یا دفتر ایشان پیامک‌ها و پیغام‌های مردم در فضای مجازی را به اطلاع او نمی‌رسانند. جناب ‌آقای روحانی اگر سرکی به فضای مجازی بزند متوجه می‌شود مردم چقدر ناراحت و پریشان هستند. البته بماند که یکسری نادان می‌گویند به هواداران خط داده می‌شود. آقایان عزیز مگر می‌شود به ۲۰۰ هزار یا ۲ میلیون نفر، خط داد که اگر هم کسی هست که چنین خطی می‌دهد حتما آدم مهمی است که می‌تواند چنین کاری کند و باید از او استفاده شود.

مدیرعامل اسبق استقلال تصریح کرد: مشکل استقلال اکنون این است که آنهایی که در راس مدیریت این باشگاه هستند، استقلالی نیستند. تصمیم‌گیرندگان در باشگاه استقلال اگر استقلالی بودند هوادار را درک می‌کردند. سیاست‌های غلط مدیریتی در این باشگاه باعث دوگانه‌سوزی شده است. آنها هم تیم را سوزاندند و هم سرمایه‌هایش را. سرمایه اولی که آنها سوزاندند ۷۵ میلیارد تومان پولی است که در ۲ سال اخیر به این باشگاه تزریق شده است در حالی که یک قهرمانی هم کسب نکرده‌اند و دوم سرمایه مثل منصوریان.

فتح‌الله‌زاده تاکید کرد: من اگر حرف بزنم فکر می‌کنند برای خودم می‌گویم اما من می‌گویم آقایان اصلا من نمی‌خواهم بیایم و من را هم نیاورید اما به داد این تیم برسید. استقلال آدم کم ندارد. این باشگاه پر از بزرگان است. در این تیم باید استقلالی‌هایی بیایند که برایش زحمت کشیده‌اند. شما به تیم رقیب نگاه کنید. ۴۰-۵۰ سال است که نمی‌توانند در آسیا مقام بیاورند و امیدوارم امسال این اتفاق برایشان بیفتد اما نگاه کنید با تیمی که دو ستاره آسیا دارد چه کرده‌اند و این تیم چه روزگاری دارد. کم کم به این باور نزدیک می‌شوم که برخی مسئولان وزارت ورزش رنگی فکر می‌کنند و نمی‌گذارند استقلال نفس بکشد که اگر اینطور باشد ما ساکت نمی‌نشینیم حتی اگر شده به دفتر ریاست جمهوری می‌رویم و یا مقابل مجلس تحصن می‌کنیم. من از اینکه می‌بینم جوانان جلوی من را در خیابان می‌گیرند و گریه می‌کنند، دلم کباب می‌شود.چه کسی باید به مسائل استقلال رسیدگی کند؟ آقایان اینقدر از بدهی صحبت نکنید اگر از عهده بدهی‌های این باشگاه برنمی‌آیید بروید. این باشگاه سال‌ها به همین شکل اداره شده است. ما هم با این شرایط تیم را سرپا نگه داشته‌ایم. خلاصه کلام از این وضعیت خیلی ناراحتم. از وزیر ورزش این انتظار را نداشتم. او نباید تحت فشار برخی افراد باشد. او باید منفعت استقلال را در نظر بگیرد و این تیم را نجات دهد.

وی در پاسخ به این سؤال که در خصوص عملکرد منصوریان چه صحبتی دارد، گفت: منصوریان هم در برخی تصمیماتش دچار اشتباه شده است اما باز هم تاکید می‌کنم سیاست‌های غلط مدیریتی باعث این نتیجه‌گیری شده است. آقایان اگر می‌خواهید مربی عوض کنید بدون معطلی جلسه بگذارید و با مربی‌تان خداحافظی کنید اما تا روزی که قصد خداحافظی ندارید چه معنی دارد که برای مربی مهلت تعیین می‌کنید مثلا ۲ بازی فرصت دارید. این کار غلط است. استقلال میلیون‌ها هوادار دارد و واقعا از سلطانی‌فر انتظار نداشتیم که به خاطر رفت و آمد برخی آقایان در دفتر ریاست جمهوری و آقای جهانگیری و پیشنهاداتی که آنها می‌دهند مصلحت استقلال را فدای روابط پشت پرده کنند. آقای سلطانی‌فر شما باید منفعت میلیون‌ها هوادار را در نظر بگیرید. شما وزیر هستید. چرا اجازه می‌دهید برخی به شمای وزیر فشار بیاورند و نتوانید برای استقلال تصمیم درست بگیرید.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
Capture11111.JPG Capture111111.JPG
منم اتفاقا همون موقع قبل فصل که شیشعلی و افت خاری رو ابقا کردن گفتم تیم با این دوتا بدتر نشه بهترنمیشه که الان دارید میبینید که از پارسال بدتر شدن اتفاقا به اسکرین شات هم گرفتم برای اونایی که ذوب منصوریان هستن که بهشون ثابت بشه
مشاهده پیوست 1034739
کسی ذوب منصوریان نیستش همه ما ذوب استقلال هستیم ولی چیکار میشه کرد بیایم از اول فصل بگیم خدایا بیا 10 تا بازی اول رو از ما بگیر این اخراج شه ؟ واقعا کدوم طرفدارای دوست داره تیمش با هر سرمربی شکست بخوره ؟ بعدش شما که اینجوری حرف میزنی به نظرم بیشتر استقلالی نما میخوری تا طرفدار واقعی ( اون زمان که 3 تا 3 تا میزد این حرف ها رو میزدی نه الان منظورم القاب زیبایی که استفاده میکنی ) الان همه انتظار دارن کادر فنی عوض شه کسی هم ذوووووووووووب منصوریان نیست، حتما طرفدارای بارسا ذوب مارتینو بودن که سرمربی شون شد و بدترین فصلشون رو رقم زد بدون هیچ جامی ؟ اونا هم از هفته اول اومدن تو استادیوم تشویق کردن ولی وقتی جواب نداد گذاشتنش کنار

Last edited:

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
در هر صورت در جلسه امروز به احتمال 99 درصد منصوریان برکنار میشه البته به نفع خودش هم هستش که کنار بره بیشتر فشار به خودش و تیم و طرفدارا نیاره ولی به خاطر لحظات خوبی که برامون به وجود آورد ازش تشکر میکنیم درسته بودن لحظه هایی که حرص خوردیم ولی منصوریان یه استقلالی دو آتیشه ست و هیچ وقت نمیاد تیم محبوبش رو نابود کنه و باید قبول کرد که امسال هیچی چیزی براش اومد نداشت

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اگه منصوریان یه ذره غیرت داشت همون لکه ننگی رو که به باشگاه تو لیگ باشگاه های آسیا تقدیم کرد ، باید استعفا میداد ، که اگه میرفت الان تیم حداقلش وسطهای جدول بود نه قعر جدول

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
مشاهده پیوست 1034771 مشاهده پیوست 1034772
کسی ذوب منصوریان نیستش همه ما ذوب استقلال هستیم ولی چیکار میشه کرد بیایم از اول فصل بگیم خدایا بیا 10 تا بازی اول رو از ما بگیر این اخراج شه ؟ واقعا کدوم طرفدارای دوست داره تیمش با هر سرمربی شکست بخوره ؟ بعدش شما که اینجوری حرف میزنی به نظرم بیشتر استقلالی نما میخوری تا طرفدار واقعی ( اون زمان که 3 تا 3 تا میزد این حرف ها رو میزدی نه الان منظورم القاب زیبایی که استفاده میکنی ) الان همه انتظار دارن کادر فنی عوض شه کسی هم ذوووووووووووب منصوریان نیست، حتما طرفدارای بارسا ذوب مارتینو بودن که سرمربی شون شد و بدترین فصلشون رو رقم زد بدون هیچ جامی ؟ اونا هم از هفته اول اومدن تو استادیوم تشویق کردن ولی وقتی جواب نداد گذاشتنش کنار
طرفدار نما تو هستی نه من.تو کدوم پست من دیدی که از منصوریان تعریف کنم یا بخاطرش به کسی تهمت هوادار نما بزنم اکه هم تعریف کردم از تیم بوده واجب شد یک عینک برای خودت بخری .من هیچوقت نه موافق بودن شیشعلی بودم نه مخالف ولی وقتی با اون افتضاحی که ششتا از عربها خورد دیگه نمیتونم وجودشو تحمل کنم واقعا لقب شیشعلی برازنده کسی هست که با پروی تمام فاتحه تیم رو چه داخل و چه تو آسیا برده و حتی یک معذرت خواهی کوچک هم نکرد اون کسی هم که ازش طرفداری میکنه قطعا با جیره خواره شیشعلی هست یا هوادار نما هست و میخاد تیم رو زمین بزنه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
منصوريان بايد بعد بازي پديده استعفا ميداد و بدون آبروريزي ميرفت.اونجوري مربي جديدم فرصت خوبي داشت تا با تيم كار كنه.
ظاهرا يگي از گزينه هاي جدي استقلال اسكوچيچ هست كه قرار بود فصل قبل بياد.
در كل با اين وضعيت و مديريت ضعيف بعيده اين فصل خيلي به تيم بتونيم اميد داشته باشيم.
مظلومي و امثال مظلومي هم تو اين شرايط به درد نميخورن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
طرفدار نما تو هستی نه من.تو کدوم پست من دیدی که از منصوریان تعریف کنم یا بخاطرش به کسی تهمت هوادار نما بزنم اکه هم تعریف کردم از تیم بوده واجب شد یک عینک برای خودت بخری .من هیچوقت نه موافق بودن شیشعلی بودم نه مخالف ولی وقتی با اون افتضاحی که ششتا از عربها خورد دیگه نمیتونم وجودشو تحمل کنم واقعا لقب شیشعلی برازنده کسی هست که با پروی تمام فاتحه تیم رو چه داخل و چه تو آسیا برده و حتی یک معذرت خواهی کوچک هم نکرد اون کسی هم که ازش طرفداری میکنه قطعا با جیره خواره شیشعلی هست یا هوادار نما هست و میخاد تیم رو زمین بزنه.
ببخشید یه سوال تیم اگه نتیجه نگیره با منصوریان نتیجه نگرفته اگه نتیجه بگیره خودش نتیجه گرفته ؟ o_Oo_O
بعدش من هیچ توهینی به هیچکدوم از طرفداران واقعی استقلال ( ولی کسی از القابی که رقبا برای سرمربی فعلشون میسازن استفاده میکنه اینو باید چی بگیم نکنه تاپیک رو اشتباه اومدم ؟ ) نمیکنم اگه هم گفتم طرفداران نما یکم تند رفتم چون منم دارم حرص میخورم ولی اینم بدون نیازی به عینک نیست حتما وقتی پیگرینی 6 تا خورد از بارسا تو زمان رئالش باید فاتحه رئال رو میخوندن ؟ الان رئال کجاست ؟ تو 4 سال 3 بار قهرمان شده هر رشته و ورزشی بالا و پایین داره تو کشتی چند سال قهرمان دنیا میشی ولی بعدش 9 ام میشی تو فوتبال هم همینه ولی منم قبول دارم نتایج و رکوردهای منفی علی منصوریان قابل تحمل نیست به شخصه دوستش دارم و ظاهرسازی نمیکنم ولی الان به نفع همه ست که بکشه کنار و تمام دیگه انقدر قضیه رو الکی کش ندید نه دست منه نه دست شما یه عده نشستن سرنوشت تیم محبوب ما رو رقم میزنن که نمونش همین اقای وزیر هستش که دم به دم تو موفقیت تیم رقیب سهیم میکنه خودش رو ولی اینجا خبری ازش نیست دنبال منصوریان نباشید دنبال وزیری باشید که هیچ قدمی مثبتی برای باشگاه برنداشته.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
متاسفانه تیم استقلال نه دفاع درست و حسابی داره حتی موقعی که منتظری هم در دفاع بود بازم همین گل خوردن ها و باخت ها بود
نه خط میانی هماهنگ و منسجم که تنها کاری که ازشون دیدیم اینه که پاس عرضی میدن بهم و منصوریان میگه فوتبال مالکانه بازی میکنیم !!! 6 تا پاس عرضی میدن باز میکشن زیر توپ !!!
خط حمله هم که کلا نداریم
دروازه هم که رحمتی امسال گل کاشته !!! یعنی نبودش هم فرقی به حالمون نمیکرد

واقعا برای استقلال زشته که بهترین بازیکنش جبارفی باشه که سال آخر فوتبالش هست یا امید تیمش قائدی نونهال باشه که هنوز فلسفه ی فوتبال رو بدرستی نمیدونه و توی زمین دنبال دریبل زدن و تک به تک رد کردن هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
متاسفانه از روی کینه ای که پرسپولیسی ها دارن دیدیم که خودشون رو جای هوادار های استقلال جا میزنن و بشدت توی فضای مجازی پشت سر منصوریان در اومدن که این لیگ رو باید بهش فرصت بدن و ...
همین مورد باعث شده فشار طرفدار های واقعی استقلال برای برکناری منصوریان خیلی کمتر جلوه کنه و شاید باعث ابقا مجدد منصوریان بشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گمانه زنی ها

گزینه های احتمالی نیمکت استقلال:

۱- والتر زنگا (دروازه‌بان پیشین ایتالیا و سرمربی سابق الشباب، العین، الجزیره و النصر امارات و سامپدرویا)

۲- فاتح تریم (سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه)

@esteghlali

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
متاسفانه از روی کینه ای که پرسپولیسی ها دارن دیدیم که خودشون رو جای هوادار های استقلال جا میزنن و بشدت توی فضای مجازی پشت سر منصوریان در اومدن که این لیگ رو باید بهش فرصت بدن و ...
سکوها رو هم هواداران تیم رقیب پر میکنن ؟؟!!o_O

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اینی که خیلی از دوستان میان مبگن که ما میدونستیم منصوریان نتیجه نمیگیره و ... و یا پست های بقیه رو نبش قبر کنیم کار درستی نیست (منظور فرد خاصی نیست)
چون دقیقا یادم میاد کسی اگه موافق منصوریان نبود حداقل مخالف هم نبود و عده ای هم که الان مخالف منصوریان هستند می گفتن باید سراغ مربی های بزرگی مثل کرانچار بریم!!! که ایشون هم با سپاهان بهتر از ما نتیجه نگرفته...
همه اینجا استقلالی هستند و موفقیت تیم رو میخوان ولی شاید راهای موفقیت رو هرکس به نحوی ببینه و احساس کنه از اون راه میشه به موفقیت رسید اما مهم اینه که هدف همه یکی هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
امروز هم جلسه هیئت مدیره برگزار نشد
ببینید این ها چقدر بی خیال هستن !!! امکان نداره با این وضع منصوریان رفتنی باشه
تازه خبر هایی پخش شده که استقلال با یک مهاجم تیم عراقی داره مذاکره میکنه !!!
اینا فکر کردن این زخم عمیق رو با یک چسب زخم میشه درمان کرد
بنظرم هوادارها نباید پاشون رو توی استادیوم آزادی بزارن دیگه حتی برای دربی باید سکو ها خالی باشه حداقل اینجوری شاید متوجه وضعیت آقایون بالا نشین بشن.
بنظرم الان دیگه حمایت کردن حکم حماقت رو داره و باید فشار بیارن هوادارها تا زودتر از اون افتخاری و هیئت مدیره مزخرف اش تا سرمربی و کادرش برکنار بشن و یک سری بازیکن بی مصرف هم نیم فصل رد کنیم برن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سکوها رو هم هواداران تیم رقیب پر میکنن ؟؟!!o_O
استادیوم که همچین جمعیت زیادی نمیره الان دیگه . یک سری که لیدر و مزد بگیر منصوریان هستن . یک سری هم تنها تفریحشون فوتباله و برای همین میرن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا