• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
- عضو کمیته فنی باشگاه استقلال می‌گوید وزارت ورزش مانند پرسپولیس، به استقلال هم کمک کند تا یک مربی خوب خارجی به این تیم بیاید.

به گزارش وب سایت نود، محمد نوری، پس از برگزاری جلسه کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: صحبت‌هایی در خصوص حضور فاتح تریم مطرح شد و قرار است این موضوع تا ۴۸ ساعت آینده نهایی شود. این مربی ترکیه‌ای برنامه‌های خود را داده و تا ۴۸ ساعت آینده نیز پاسخ نهایی را به باشگاه می‌دهد.

وی در واکنش به این مسئله که دستمزد سنگین این مربی بزرگ ترکیه‌ای از چه منبعی پرداخت خواهد شد، اظهار داشت: فکر می‌کنم وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده دستمزد این مربی را به باشگاه می‌دهد.

عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در خصوص اینکه واقعاً وزارت ورزش و جوانان چنین چیزی گفته است یا نه، تأکید کرد: بله، فکر می‌کنم این صحبت انجام شده است. ببخشید این حرف را می‌زنم، اما وزارت ورزش تاکنون بیشتر سمت پرسپولیسی‌ها بوده و اکنون هم باید کمی به سمت استقلال باشد تا هواداران نیز از شرایط رضایت داشته باشند.

نوی در واکنش به این مسئله که پرسپولیس هنوز درگیر پرونده مانوئل ژوزه است و اگر فاتح تریم به استقلال بیاید این قول داده خواهد شد که برای این باشگاه چنین اتفاقی رخ ندهد و در غیر این صورت آبی‌پوشان بهتر است از مربی داخلی بهره ببرند، گفت: فکر می‌کنم آقای افتخاری به هواداران این قول را داده که به دنبال چنین کاری رفته است. به نظر من همه چیز باید شسته رفته باشد و یک مربی خوب خارجی به استقلال بیاید. مربی داخلی دیگر جواب نمی‌دهد، چون شرایط طوری شده که اگر تیم دو بازی نتیجه نگیرد، هواداران دوباره شعار حیاکن، رهاکن سر می‌دهند.

وی درباره اینکه استقلال اکنون قعرنشین است و به عنوان پیشکسوت این باشگاه آیا تاکنون با چنین اتفاقی مواجه شده بود یا نه، تصریح کرد: چنین چیزی سابقه نداشته است. من سال‌ها در استقلال بودم و سابقه نداشته تیم در قعر جدول باشد. هواداران حق دارند به این شرایط معترض باشد. منصوریان از دوستان من است و تلاش هم کرد، اما نشد. حواشی دور تیم کمی به تیم ضربه زد.

عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نیست باشگاه به جای صرف هزینه زیاد برای جذب مربی خارجی به فکر زمین تمرینی مناسب و زیرساخت‌ها باشد، اظهار داشت: خیر، چون هواداران از استقلال نتیجه می‌خواهند. تیم در انتهای جدول است و سابقه نداشته که چنین اتفاقی رقم بخورد. اگر مربی خوب خارجی بیاورند و بتواند تیم را بالا بیاورد، اتفاق خوبی است. البته اگر قرار باشد مربی خارجی ضعیف بیاورند، بهتر است داخلی باشد. هواداران استقلال اکنون فقط با مربی خوب خارجی راضی می‌شوند.

نوری در خصوص اینکه اگر مربی خوب خارجی به استقلال بیاید، اما زمین تمرین مناسب نداشته باشد چه فایده‌ای برای تیم دارد، گفت: اگر مربی خوب خارجی با بودجه بالا بیاورند، باید زمین تمرینی خوب هم برای او فراهم کنند.

وی درباره اینکه چه کسانی عضو کمیته فنی باشگاه استقلال هستند، تأکید کرد: آقایان قراب، جباری، روشن و بختیاری‌زاده هستند و خود من هم هستم سعی خواهیم کرد به باشگاه کمک کنیم. برای انتخاب سرمربی هم سعی می‌کنیم گزینه خوبی را انتخاب کنیم.

عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در واکنش به این مسئله که آیا باشگاه پول دستمزد فاتح تریم را دارد یا نه و تضمینی وجود خواهد داشت که او در آینده از باشگاه شکایت نکند، اظهار داشت: باشگاه این پول را ندارد و وزارت ورزش باید کمک کند. همانطور که وزارت ورزش دست پرسپولیس را گرفت، دست استقلال را هم بگیرد. ضمن اینکه اگر پول این مربی را بدهند چرا باید شکایت کند؟

نوری در پاسخ به این سؤال که اگر استقلال با فاتح تریم به نتیجه نرسد، کدام گزینه مدنظر خواهد بود، گفت: فکر می‌کنم یک مربی ایتالیایی هم وجود دارد. با والتر زنگا هم صحبت‌هایی کرده‌اند و آقای محسنی هم گفته با مربیانی چون فرانک رایکارد صحبت کرده و حتی گفته او را مجانی می‌آورد!

پ.ن : صحبت آخرش نشون میده دنبال مربی مجانی هستن !!!
در ضمن نمیدونم چرا موقع آوردن برانکو 2 میلیون دلاری و کیروش 3 میلیون دلاری یاد زیر ساخت ها و زمین تمرین نبودن فقط موقع ای که قراره ما سرمربی خارجی خوب بگیریم یاد این افتادن که با پول استقلال میشه ورزش کشور رو آباد کرد !!!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مصاحبه دو عضو کمیته فنی استقلال را گوش کنید تا متوجه عمق فاجعه شوید!
روشن با اطمینان می گوید که تریم سرمربی استقلال نمی شود!
از آن سو محمد نوری میگوید که انتخاب اول آقایان تریم بوده و ظرف ۴۸ ساعت آینده تکلیف تریم مشخص می شود و احتمالاً با کمکهای وزارت ورزش او سرمربی استقلال می گردد!
حال اینکه روشن میگوید شاید تصمیم گرفتیم مربی ایرانی فعلا سکان هدایت را بدست بگیرد و نوری میگوید هوادار مربی ایرانی را نمی پذیرد و نه .. به کنار !

این ها همه درحالی است که اصولا اگر قرار به تعیین سرمربی توسط کمیته فنی باشد، ابتدا باید این کمیته تشکیل شود (میشد) بعد گزینه میداد و بعد مدیرعامل یکی از گزینه ها را انتخاب میکرد و ... نه به این شکل که افتخاری و سایرین یک هفته خودشان برای جذب تریم کشته اند، آخرش روشن میگوید #تریم به کار استقلال نمی آید!!
روشن که همین دیروز گفته بود هیچکس حاضر نیست با افتخاری کار کند و امروز هم گفت او را قبول ندارد اما میخواهد عضو کمیته فنی ای باشد که قطعاً با مدیرعامل یعنی افتخاری در تعامل است!
یک سری تصمیمات و مصاحبه های عجیب و غریب که باعث سرگیجه همه ما شده و بعید است عاقبت خوشی داشته باشد!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مگر آدم کثیف تر از این روشن هم داریم !!!
مصاحبه کرده گفته باید با من قرارداد 3 ساله یا بیشتر ببندن الان که اومدم ...اینجور انگل ها فقط دنبال منبع درآمد هستن حتی به قیمت به لجن کشیدن استقلال با مصاحبه هاشون

الان هم یک مربی داخلی بهش زنگ بزنه بگه 20 درصد قراردادم رو بهت میدم با کتک و دعوا هم شده همون رو سرمربی استقلال میکنه
اگر هم یارو تیم رو داغون تر کرد میگه آقا این نشد یکی دیگه و اشکال رو میندازه گردن افتخاری

یکی نیست بهش بگه پیرخرفت تو تاحالا چه قدم مثبتی جز فحش دادن و بد و بیراه گفتن به باشگاه استقلال و کارکنانش کردی ؟؟!!!

میرن یه مربی ایرانی یا خارجی بدرد نخور بنجل میارن ...آخر فصل میگن خب تیم یه نیم فصل دستش بوده بازم بهش فرصت بدیم
نیم فصل بعد سال دیگه هم اخراجش میکنن دوباره میگن مربی خارجی نمیتونه تو همچین شرایطی تیم رو جمع کنه دوباره روز از نو و روزی از نو

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فرانک ریکارد و فلیپ تروسیه ، جدید ترین گزینه های هیات مدیره

اگه فاتح تریم نشد ، بهتره برن سراغ شنول گونش معروف

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
777777.jpg
پ.ن :دم افت خواری گرم ... امیدوارم این دشمن قسم خورده و کینه ای استقلال دیگه از دم در باشگاه هم رد نشه
هوادار نخواد این مردک نظر بده باید چیکار کنه!!!
فقط اومده بود وضع باشگاه رو خراب تر کنه و اختلاف ها رو بیشتر کنه و یک قرار داد 3 ساله به قول خودش و بقیه اعضا کمیته فنی مثل اون سیروس دین محمدی که اونم همین رو گفته ببنده و اون سالی 10 میلیاردی که میخوان بدن به فاتح تریم بدن به این و بقیه کمیته فنی ها اونام یک سرمربی بی تیم و بدبخت و اخراجی ایرانی رو بیارن بندازن به استقلال و هر وقتم نتیجه نگرفت بندازن گردن مدیر عامل
آدم هایی که اینقدر پست هستن که توی این شرایط بحرانی که باید مجانی بیان و کمک کنن به تیم دنبال قرارداد 3 ساله هستن انگار چه غلطی می خوان جز خوردن چلوکباب تو باشگاه بکنن

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اگه یه مربی اشغال اوردن بالاسر این تیم هوادارا باید استادیوم رو تحریم کنن اگه غیرت داشته باشن

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
دوستان تیممون از جام باشگاه های آسیا حذف شده ؟ الان خبرش رو دیدم تو کانال های استقلال ... درسته یا نه ؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
ورزش سه:
سايت haber10 تركيه نوشت؛
در آخرين مذاكرات انجام شده، فاتح تريم با باشگاه ترابوزان به توافق نهايی رسيده است!

@varzesh3_channel

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من هم دیدم خبر رو . هنوز به طور رسمی تایید نشده ولی حذف استقلال از آسیا هیچ بعید نیست و اصلن جای تعجب نداره.
با این مدیران چرتی و مفنگی و بی خاصیت اگه از آسیا حذف نشیم من تعجب میکنم. مثل اینکه حذف از آسیا هم دیگه داره به یک عادت تبدیل میشه!

البته مدیر روابط عمومی باشگاه ، خبر حذف از آسیا رو تکذیب کرده. باید ببینیم چی پیش میاد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ورزش سه:
سايت haber10 تركيه نوشت؛
در آخرين مذاكرات انجام شده، فاتح تريم با باشگاه ترابوزان به توافق نهايی رسيده است!

@varzesh3_channel

تکذیب شده.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
من هم دیدم خبر رو . هنوز به طور رسمی تایید نشده ولی حذف استقلال از آسیا هیچ بعید نیست و اصلن جای تعجب نداره.
با این مدیران چرتی و مفنگی و بی خاصیت اگه از آسیا حذف نشیم من تعجب میکنم. مثل اینکه حذف از آسیا هم دیگه داره به یک عادت تبدیل میشه!

البته مدیر روابط عمومی باشگاه ، خبر حذف از آسیا رو تکذیب کرده. باید ببینیم چی پیش میاد.
عادل الان گفت تا 8 مهر اگه بدهیاشون رو تسویه نکنن حذف میشن . استقلال و ذوب اهن .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

تا 20روز دیگه
نفت و استقلال اینطورن
بقیه باشگاه ها یعنی پولارو دادن ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شاید اگه استقلال با هدایت میک مک درموت ، امروز تو رشت برنده از زمین بیرون بیاد ، میک به مربی دائم تبدیل بشه که اگه بتونه نتایج خوبی بگیره ، هیچ ایرادی هم نداره. شاید واقعاً چیزی در چنته داشته باشه و رو کنه.
با توجه به محدودیت منابع و امکانات ، انتخاب و استخدام مربی خارجی در یک فرصت کوتاه ، کار ساده ای نیست. حتی تا آخر هفته آینده هم شاید خبری نشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شاید اگه استقلال با هدایت میک مک درموت ، امروز تو رشت برنده از زمین بیرون بیاد ، میک به مربی دائم تبدیل بشه که اگه بتونه نتایج خوبی بگیره ، هیچ ایرادی هم نداره. شاید واقعاً چیزی در چنته داشته باشه و رو کنه.
با توجه به محدودیت منابع و امکانات ، انتخاب و استخدام مربی خارجی در یک فرصت کوتاه ، کار ساده ای نیست. حتی تا آخر هفته آینده هم شاید خبری نشه.

ترکیبی که امروز میذاره معلوم میکنه چقدر فرق داره با منصوریان...
هر چند من معتقدم چه فانح تریم بیاد چه مورینیو!!! استقلال با این مهاجما راه به جایی نخواهد برد!!!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سرمربی خارجی +دستیاران ایرانی روی نیمکت آبی‌ها
تکذیب محرومیت استقلال از حضور در آسیا
در پی اوج گیری شایعات پیرامون حذف استقلال از رقابت های آسیایی، مدیران باشگاه این اخبار را تکذیب کرده و مدعی شدند مدارک لازم را ارائه کرده اند.

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای بحرانی باشگاه استقلال خبرهایی نقل محافل شد مبنی بر این که با اتمام ضرب الاجل کنفدراسیون آسیا برای تسویه حساب بدهی ها مجوز حضور آبی های پایتخت از رقابت های آسیا لغو خواهد شد. خبری که جنجال های بسیار زیادی در فضای مجازی و رسانه ها به راه انداخت تا واکنش باشگاه را در پی داشته باشد.

سیدرضا افتخارى مدیر عامل باشگاه با تکذیب این اخبار گفت:«این روزها عده اى با انتشار اخبار کذب و شایعات درصدد هستند روحیه تیم استقلال را تخریب نمایند. خبر محرومیت تیم استقلال از طرف AFC کاملا نادرست است. مدارک مورد نیاز AFC تحویل فدراسیون فوتبال گردید و هیچ گونه محرومیتی باشگاه استقلال را تهدید نمی کند. در جلسه روز دوشنبه با حضور اینجانب و رئیس فدراسیون فوتبال و نمایندگان AFC در ایران، مدارک مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون تحویل شد که مورد تایید نمایندگان AFC هم قرار گرفت».

مدیرعامل استقلال در ادامه به روند سرو سامان دادن به نیمکت آبی ها اشاره کرد و افزود:« مذاکره با مربیان داخلی و خارجی مراحل پایانی خود را طی می کند و انشاا... تا دو سه روز آینده کادر فنی استقلال متشکل از سرمربی خارج و کادر داخلی و خارجی معرفی خواهند شد».

با این تفاسیر می توان گفت اگر سرمربی خارجی انتخاب شود نه تنها یک دستیار ایرانی در کنار او قرار خواهد گرفت؛ بلکه میک درموت نیز همچنان به همکاری خود بر اساس قراردادی که با باشگاه استقلال دارد ادامه خواهد داد.

ترکیبی که امروز میذاره معلوم میکنه چقدر فرق داره با منصوریان...
!!!
بیت سعید رو بزاره نوک
شجاعیان وجباروف و اسماعیلی
ابراهیمی ونورافکن هافبکهای پرقدرت دفاعی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امير سلطاني اعلام كرد؛ باشگاه استقلال از نظر مالي مشكلي براي جذب آقاي فاتح تريم ندارد و فقط منتظر تاييد كميته فني هستيم.

++++++++++++++
220px-Sven-Goran_Eriksson_2012.jpg

سون يوران اريكسون گزينه جديد استقلال است كه ١.۵ ميليون دلار براي يک فصل و نيم طلب كرده و علاقه زيادي به حضور در ايران دارد./ ايلنا

اريكسون سابقه مربيگري در تيم هاي بنفيكا، رم، فيورنتينا، منچسترسيتي، لاتزيو، سمپدوريا، لسترسيتي، تيم ملي انگليس، مكزيك، ساحل عاج و گوانژو را در كارنامه دارد.

وي در سال ٢٠٠٠ مربي سال سري آ شد و افتخارات زيادي مثل قهرماني سري آ، قهرماني كوپا ايتاليا، قهرماني چمپيونزليگ، قهرماني در ليگ سوئد، ليگ پرتغال، را در كارنامه دارد.

(تیم ملی انگلیس را در کارنامه دارد در سال ۲۰۱۳ هدایت گوانژو را برعهده گرفت و تاکنون در شرق آسیا فعالیت کرده‌است.)

Last edited:

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
اریکسون گزینه مناسبی نیست چون با فوتبال ما نمیتونه مچ شه در حالی که تریم با توجه به کاریزمایی که داره دقیقا به درد تیم های ایرانی میخوره ...
به امید برد امروز مقابل سپیدرود که خیلی بهش نیاز داریم و بعدش هم انتخاب سرمربی مناسب با در نظر گرفتن همه جوانب موجود از قرارداد تا دانش فنی و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا