خواهشا بعضی از دوستان نیان بگن مشکل منصوریان بوده ها ... این تیم به فنا و کما رفته ... خاک تو سر این بازیکنا
از بس این تیم باخت داده ، باید هم بازیکن ها اینطوری باشن. اگه غیر از این بود عجیب بود. باید یقه اونی رو چسبید که روحیه جاه طلبی و جنگندگی رو تو تک تک این بازیکن ها کشت و بدون اینکه ککش بگزه از استقلال رفت و الان داره اون سر دنیا عشق و حالش رو میکنه.من میباختیم هم بنظرم مهم نبود چون بازی اول این سرمربی بود اما چیزی که مهم بود این بود که من اون انگیزه ی بالایی که بر اثر شوک تعویض سرمربی باید به تیم وارد میشد رو ندیدم
تیم متاسفانه همین که نبازه براش کافیه و بازیکن ها ارضا میشن
یادمه سال های قبل استقلال یک مساوی که میداد بازیکن ها توی زمین سرشون رو از خجالت بالا نمی آوردن
اگه دالیچ گزینه جدی سرمربی گری کرواسی بوده ، پس از اول امکان اومدنش به استقلال تقریباً صفر بوده. اینطوری نبوده که چون با استقلال به توافق نرسیده رفته باشه مربیگری کرواسی رو قبول کرده باشه.راستی مثل اینکه دالیچ مربی کرواسی شده ! با مودریچ و کواچیچ و راکیتیچ و مانژوکیچ و کالینیچ وپرشیچ و ... داره کار میکنه !
این افتخاری بیشرف هم رفت ارزونترین مربی بازار رو پیدا کرد اورد
بازیکنای مفت خور درپیت هم که دیگه جای بحثی نمیذارن
اگه دالیچ گزینه جدی سرمربی گری کرواسی بوده ، پس از اول امکان اومدنش به استقلال تقریباً صفر بوده. اینطوری نبوده که چون با استقلال به توافق نرسیده رفته باشه مربیگری کرواسی رو قبول کرده باشه.
داداش این کجاش منسجم بود ؟ به 2 تا پاس نمیرسیدیم و توپ رو لو میدادیم و پاس های فاجعه باری داده میشد که عجیب به نظر میرسید انگار بازیکنا برای اولین بارشونه دارن تو ازادی بازی میکنن !!!! دریغ از یه موقعیت گل و در نهایت تعویض های شاهکارانه شفر درسته که باید زمان بهش داده شه ولی کسی که 9 تا بازی استقلال رو دیده تشخیص نمیده نورافکن برای وینگر بودن ساخته نشده و به درد هافبک وسط میخوره ؟؟؟ کلا این بازی عجیب ترین و اعصاب خوردکن ترین بازی این فصل بود چون تو باقی بازی ها حداقل یه تیرک دروازه و 2 3 تا موقعیت خراب میکردیم ولی تو این بازی با تمام بازیکنا ...برخلاف نظر دوستان اتفاقا از بازی های که منصوریان مربی بود بنظرم بهتر بازی کردن حداقلش این بود که منسجم و هرکسی وظیفه خودش رو تو زمین میدونست و مثل دوران منصوریان نبود که تیم سردرگم بازی کنه.
دقیقا موافقم به نظر من 6_7 بازی کمه باید تا آخر فصل بهش فرصت داد تا تیم رو خوب بشناسه و برای فصل بعد انشاالله بریم برای قهرمانی من مطمعنم اگه بهش فرصت بدیم و کسی چوب لای چرخ تیم نزاره امسال میتونه سهمیه بگیره و قهرمانی توی جام حذفی و حتی قهرمانی تو لیگ دور از دسترس نیست.یه عده از این منصوریان چی ها منتظرن تا تیم نتیجه نگیره و بیان دیدید دیدید راه بندازین و بگن دیدید مشکل تیم مربی نبود و مربی خارجی هم جواب نداد!
دیگه یه بچه شیر خوره هم میدونه که یک مربی تو 10 روز هیچ معجزه ای نمیتونه بکنه . برای ارزیابی عملکرد شفر باید حد اقل 7-6 بازی صبر کرد.
دوست عزیز توقع ندارید مربی که اولین بازیش هست اونم تو ایران که هیچ تجربه ای تو لیگ ایران نداره نتیجه بگیره.داداش این کجاش منسجم بود ؟ به 2 تا پاس نمیرسیدیم و توپ رو لو میدادیم و پاس های فاجعه باری داده میشد که عجیب به نظر میرسید انگار بازیکنا برای اولین بارشونه دارن تو ازادی بازی میکنن !!!! دریغ از یه موقعیت گل و در نهایت تعویض های شاهکارانه شفر درسته که باید زمان بهش داده شه ولی کسی که 9 تا بازی استقلال رو دیده تشخیص نمیده نورافکن برای وینگر بودن ساخته نشده و به درد هافبک وسط میخوره ؟؟؟ کلا این بازی عجیب ترین و اعصاب خوردکن ترین بازی این فصل بود چون تو باقی بازی ها حداقل یه تیرک دروازه و 2 3 تا موقعیت خراب میکردیم ولی تو این بازی با تمام بازیکنا ...
با اینکه من فوتبال زیاد نمیبینم اما نظرم به نظر شما نزدیکه .میخواستم همینا رو بنویسم که دیدم شما نوشتینداداش این کجاش منسجم بود ؟ به 2 تا پاس نمیرسیدیم و توپ رو لو میدادیم و پاس های فاجعه باری داده میشد که عجیب به نظر میرسید انگار بازیکنا برای اولین بارشونه دارن تو ازادی بازی میکنن !!!! دریغ از یه موقعیت گل و در نهایت تعویض های شاهکارانه شفر درسته که باید زمان بهش داده شه ولی کسی که 9 تا بازی استقلال رو دیده تشخیص نمیده نورافکن برای وینگر بودن ساخته نشده و به درد هافبک وسط میخوره ؟؟؟ کلا این بازی عجیب ترین و اعصاب خوردکن ترین بازی این فصل بود چون تو باقی بازی ها حداقل یه تیرک دروازه و 2 3 تا موقعیت خراب میکردیم ولی تو این بازی با تمام بازیکنا ...