• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بازیکن وقتی میبینه باشگاه صاحب نداره دور ور میداره
همین برانکو وقتی مدیریت قوی پشتش بود خیلی راحت امثال رضاییان و چند تا دیگه رو گزاشت کنار و بازیکن حتی جرات مصاحبه هم نکرد !!!
ولی توی استقلال یک بچه دهاتی چون میدونه کسی کاریش نداره هر کاری میکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فعلا که شوتش کردن تیم های پایه!

-------------------------------------------

نصرالله عبداللهي سرپرست استقلال، در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص موضوع مهدي قايدي اظهار داشت: اين بازيكن پس از ديدار با فولاد، در رختكن بي احترامي كرد و حركتي انجام داد كه يك رفتار ناپسند و غير حرفه اي است و بي احترامي به همه مجموعه استقلال محسوب ميشود.
بنابراين با تصميم آقاي شفر، قايدي تا اطلاع ثانوي اجازه تمرين با تيم بزرگسالان را ندارد و در اختيار باشگاه است تا با تيمهاي پايه اي تمرين كند.

----------------------------------------------------

قائدی در فاصله کمتر از نیم ساعت مرتکب دو حرکت در استقلال شد که مشخص کرد او هنوز بسیاری از قواعد حرفه ای فوتبال را نمی داند.

او پس از رفتار زشتی که در رختکن استقلال مرتکب آن شد با بی تفاوتی محض دمپایی به پا کرد و با چنین وضعیتی در محل تمرین استقلالی ها رفت و آمد کرد. جالب این است که مربیان فوتبال تاکید می کنند که بازیکنان حتی در اردوها و محوطه هتل محل اقامت نیز با کتونی رفت و آمد کنند و به همین دلیل هرگز بازیکنان از دمپایی برای رفت و آمد استفاده نمی کنند اما قائدی حتی این اصل ساده را نیز رعایت نکرد.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
باید دهن این قائدی رو سرویس کنن تا بفهمه کجا داره فوتبال بازی میکنه !
همینطور هر مزدور دیگه ای که بخواد واسه داچلی دم تکون بده

تا وقتی رسما معذرت خواهی نکرده و آدم نشده باید بفرستنش رو سکوها هوا بخوره

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
پس بشینید تا بابابزرگ آلزایمری براتون جام بیاره ... حداقل مظلومی مارو به آسیا برد ... ببنیم شیربرنج شفته چه میکنه!.

شفر که مربی تاپی نیس ولی یکی از افتخاراتش قهرمانی جام ملت های افریقا و نایب قهرمانی جام کنفدراسیون هاست!
میشه یکی از افتخارات داشلی رو بفرمایید ؟!
منصوریان رو بعنوان توپ جمع کن جام کنفدراسیون ها هم نمیخوان

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نصرالله عبداللهی در گفت و گو با برنامه «ورزش ایران» رادیو ایران: قائدی پیراهن استقلال را به زمین زده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برید پست آخر جی لوید ساموئل رو در اینستاگرام ببینید!! و بفهمید غیرت و تعصب و عشق به استقلال مفهموش دقیقا چیه!!!
بعد به امثال این کوچولو نگاه کنید.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
باید هرکی‌ تو تیم برای داچلی شیشعلی دم تکون داد دمش بگیرن مثل سگ پرتش کنن بیرون پیراهن استقلال مقدسه و حرمت داره.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
قابل توجه اونای که به شفر میگن شیر برنج

پادرمیانی‌ها به نتیجه نرسید

چرا شفر پیراهن استقلال را از قائدی گرفت؟

سرمربی آلمان در اولین اقدام برای تنبیه بازیکنان پرحاشیه تیمش به نظر رفتار درستی را با ستاره جوان آبی ها انجام داده است.
به گزارش "ورزش سه"، مهدی قائدی بعد از بازی با فولاد در رختکن به نشانه اعتراض به خاطر نیمکت نشینی پیراهن خود را به زمین کوبید و با الفاظ نامناسب وینفرد شفر را خطاب کرد.

قائدی که بعد از درخشش در لیگ دسته اول از تیم ایرانجوان بوشهر به استقلال منتقل شده است و قاعدتا با سن و سال کم تجربه زندگی در شهر بزرگی مثل تهران را ندارد، ممکن است در بدو ورود شفر زیر ذره بین او قرار گرفته بوده باشد.
شفر روز گذشته اجازه نداد قائدی با تیم تمرین کند و مهمتر این که از او خواست پیراهن استقلال را هم از تن خارج کند تا به این شکل به او حالی کند که فعلا لیاقت پوشیدن این پیراهن را ندارد. مهدی قائدی بعد از این اتفاق با تیشرت و شلوار گرمکن در گوشه از زمین نشست و با چهره ای در هم و به هم ریخته تمرین هم تیمی هایش را تماشا کرد.

اما نکته جالب ماجرا این بود که روز گذشته افراد زیادی تلاش کردند با پا در میانی مشکل قائدی را حل کنند و اجازه تمرین کردن او را بگیرند. از محمد نوری و اکبر کارگر جم اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال گرفته تا نصرالله عبداللهی سرپرست این تیم اما شفر هرگز راه مربی های ایرانی را نرفت و این توصیه ها را قبول نکرد و به کسانی که برای پا در میانی پیش او آمده بودند یک جمله قاطع گفت: فعلا نباید در تمرین ما شرکت کند، به او بگویید به تیم امید برود.

اما قدم بعدی برخورد شفر با مهدی قائدی بود، چند دقیقه پیش از پایان تمرین روز گذشته این بازیکن جوان به توصیه جابر انصاری به رختکن رفت تا با شفر صحبت کند؛ اما این مربی آلمانی او را به اتاقش راه نداد و به مسوولان تیم اعلام کرد که حرفش یکی است و باید به تمرین تیم امید برود.

جالب این که در عکس هایی که در روزهای گذشته از تمرین استقلال منتشر می شد، به نظر رابطه خوبی بین شفر و قائدی برقرار بود؛ اما سرمربی آلمانی با این حرکت هشدار مهمی به سایر بازیکنان تیمش داد؛ این که رفاقت و علاقه شخصی را با کار و موفقیت استقلال در هم نمی کند.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هنوز که بحث داشعلی و شفرجان مطرحه تو این تاپیک! سرچی دعوا میکنید؟..مثل این میمونه که بین پراید وفولکس آلمانی مدل 1980 مقایسه کنیم! البته ایشالا که مثل بنز کوپه 2018 برامون کار کنه..ما که بخیل نیستیم

بابا لیگ تموم شد! قهرمان که نمیشیم سهمیه هم که بی خیال....

حالا دو تا افسر بیاریم بین جباری و افتخاری کروکی بکشن!!!

این جوجه قاعدی رو هم خوب توکشو چیدن! از قدیم گفتن آب که سربالا بره غورباقه ابوعطا میخونه

ولی بعد گوش مالی ، بخاطر استعدادش سریع باید برش گردونن...من بازی با فولاد رو کامل ندیدم..ولی کاش به جوجه قاعدی بازی داده باشه چون گمونم تو دربی بتونه یکم مشغولشون کنه

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امروز که با خبر ورزشی مصاحبه کرده بود گفته بود غلط کردم.

مهدی قائدی درباره اتفاقات رخ داده می گوید: حق 101 درصد با شفر است. من اگر نیم درصد هم حق داشته باشم باید به تصمیم سرمربی تیم احترام بگذارم و این کار را با جان و دل انجام می دهم. از شفر و باشگاه استقلال و همه بازیکنان بابت سوء تفاهم به وجود آمده عذرخواهی می کنم و امروز هم همان طور که شفر تصمیم گرفته بر سر تمرین امیدها حاضر می شوم.

مهدی در پاسخ به چرایی اتفاقات به وجود آمده گفت: من از اینکه بازی نکرده بودم ناراحت بودم و فکر می کنم این ناراحتی طبیعی بود چون استقلال را دوست دارم و دوست دارم در این شرایط به تیم کمک کنم. متاسفانه در رختکن ناراحتی ام را به گونه ای بروز دادم که سوء تفاهم به وجود آمد. من اصلا نیت دفاع از خود ندارم و تکرار می کنم حق 101 درصد با شفر است و دوباره از او و همه استقلالی ها عذرخواهی می کنم اما این طور نبوده که پیراهن استقلال را به زمین بکوبم و بخواهم به پیراهن استقلال توهین کنم. دیشب بدترین شب زندگی ام بود. تا صبح نخوابیدم. پیراهن استقلال را با جان و دل دوست دارم و برای رسیدن به آن چه سختی ها که نکشیدم. حالا بخواهم بیایم به پیراهن استقلال توهین کنم؟ اگر خبری هم در این زمینه به گوش تان رسیده یقین بدانید اشتباه بوده. متاسفانه واقعیت ها به گونه ی دیگر انعکاس داده شده است. حالا من خیلی به دنبال این ماجرا نیستم. اصل این بود که من باید خودم را کنترل می کردم و هیچ حرکتی انجام نمی دادم که در برای شفر ایجاد سوء تفاهم کنم.

قائدی در پایان گفت: من خود را در حد و اندازه ای نمی دانم که برای استقلال حاشیه ایجاد کنم. آمده ام در استقلال تا بزرگ شوم و برای رسیدن به این مهم باید سختی ها را به جان بخرم. شک ندارم شفر با من برخورد پدرانه ای خواهد داشت و خطایم را خواهد بخشید. و من در ادامه مسیر به گونه ای رفتار خواهم کرد که برای هیچ کس سوء تفاهمی ایجاد نشود

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شنیده میشه که در نیم فصل ، بیت سعید و شهباززاده و یعقوب کریمی و احتمالاً پادوانی باید دنبال تیم جدید بگردن. اگه مجتبی جباری رو هم به این جمع اضافه کنیم ، چند تا جا باز میشه که بتونیم بازیکن های خوب بگیریم اما موضوعی که هست اینه که بازیکن داخلی به درد خور که الان گیر نمیاد. بازیکن خارجی هم به دلیل بی پولی فکر نکنم بیشتر از یکی دو تا بتونن بگیرن. با این حساب شاید با کمبود بازیکن هم مواجه بشیم .
خریدن شهباززاده و بیت سعید از اول هم اشتباه بود. هر دوتاشون در سطح تیم هایی مثل همون استقلال خوزستان و سیاه جامگان و سایپا هستند. متاسفانه یارگیری این دو فصل اصلاً در حد قهرمانی نبوده.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
طاهری اسگل شد دستیار.
فاتحه تیمو بخونید.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
#نوستالژي

استقلال مدل ٧٠؛ ايستاده ازراست: عابدزاده،فنوني زاده،فلاحت زاده،مرفاوي،موسوي نيا،پارسا
نشسته از راست: شاهين بياني،شاهرخ بياني،ورمزيار،ماجدي،عالمي سرمربي:پورحيدري
photo_2017-10-16_23-18-10.jpg

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
آینده‌نگری در مدیریت استقلال/ فکرش را هم نکنید!
اتفاقات عجیب و غریب باشگاه استقلال و مدیریت این باشگاه، تمامی ندارد!
بیژن طاهری، پیشکسوت عزیز باشگاه استقلال در سن 56 سالگی به عنوان دستیار ایرانی وینفرد شفر، برگزیده شد. انتخابی که البته پیش از این نیز، قابل پیش بینی بود، اما پرسشی که در این باره وجود دارد، آینده نگری درباره این انتخاب است!
دستیار 56 ساله و بدون سابقه مربیگری در لیگ برتر، با تمام تاثیراتی که می تواند به دلیل شناخت اتمسفر فوتبال ایران بر روی نتایج استقلال بگذارد، چه سرمایه ای برای آینده باشگاه خواهد داشت؟
آیا با حضور وینفرد شفر، سرمربی کارکشته آلمانی، بهتر نبود مدیریت باشگاه استقلال با یک اقدام آینده نگرانه، یکی از پیشکسوتان جوان خود را در کنار او قرار داده تا سرمایه ای برای آتیه باشگاه به وجود آورد. مربی جوانی که با آموزش از سرمربی کارکشته و سالخورده آلمانی، روزگاری چند می توانست استقلال را از تمسک جستن به سرمربیان بیگانه، بی نیاز سازد!
شاید اتفاقی که به صورت مشابه در تیم رقیب افتاده و کریم باقری جوان، گنجینه ای از تجربه را در 2سال و نیم حضور خود در کنار برانکو ایوانکوویچ کارکشته، به دست آورده، کمترین خواسته هواداران استقلال از مدیریت نالایق این باشگاه بود. خواسته ای که البته، توجهی به آن نشد تا یکی از اعضا کمیته فنی باشگاه، خود را به عنوان دستیار وینفرد شفر برگزیند!
استقلالی که معدن پیشکسوتان جوان و جویای تجربه برای سرمربی گری است. افرادی چون مهدی پاشازاده، جواد نکونام، وحید طالبلو، امید روانخواه، فرهاد مجیدی، رضا عنایتی و ... حضور این عزیزان بر روی کرسی دستیاری شفر، می توانست تجربه ای گران بها برای آنها و سرمایه ای بزرگ برای آتیه باشگاه باشد. ضمن اینکه شرایط کنونی استقلال باتوجه به نزدیکی ایشان به بازیکنان فعلی باشگاه، می توانست شرایط بهتری بپذیرد.
به راستی که در مدیریت استقلال چه می گذرد؟ داستان های ادامه دار این باشگاه، آن را بی شباهت به اف سی هالیوود کرده است. از روابط نزدیک لیدر های تیم با مسوولین تا پیگیری نکردن شرایط کمپ ناصرخان حجازی و این شرایط عجیب و غریب در جدول. از اوج رسوایی و افتضاح در زمستان گذشته و ترجمه اشتباه نامه فیفا هم غافل نشویم!
البته که بیژن طاهری عزیز بسیار گرانقیمت و شایسته هستند ولی بهتر نبود به جای تکرار اشتباه علیرضا منصوریان و حضور محمد خرمگاه و علی چینی در کنارش، از گذشته درس گرفته و دستیار مجرب و با صلاحیت تری به کار گماشته می شد؟! چیزی که عیان است، استقلال حالش خوب نیست، لطفا به آن رسیدگی کنید!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این روزها اخبار رو که پیگیری میکنم بعدش هم باید منتظر تکذیبش باشم
اول گفتن بیت سعید میخواد بره فولاد و بعد پادوانی و جباروف رو هم گفتن شفر نمیخواد و نیم فصل بای بای...جفت خبرا تکذیب شد!
من فقط تعجبم اول این فصل منصوریان رو چه حسابی بازیکن گرفت؟!!!!!
-اول از همه بهنام برزای به چه دلیلی کنار گذاشته شد؟ همین برزای تو بازی با سپاهان منصوریان رو از رکود نجات داد و باعث شد تیم جون بگیره......واقعا حق برزای این بود؟
- میگن محسن کریمی رو کنار گذاشته شده بود و شفر گفته بهش اعتقاد دارم....در صورتی که مصدوم بود....اگر توسط منصوریان کنار گذاشته شده بود بسیار کار اشتباهی بود!
-علی قربانی چه کیفیتی داشت؟ حتی در نیم فصل قبل.....بنظرم برای این فصل نباید تو ترکیب میومد.
--چرا از کنار ارسلان مطهری در ابتدای این فصل بسادگی گذشت؟ اختلاف داشت با ارسلان یا دلش به حال نفت میسوخت؟ میتونست از نفت بیارتش است..همینطور وحید امیری رو در ابتدای نیم فصل قبل...
-مجتبی جباری رو 2 ساله بسته بود..چرا واقعا؟ بازیکن پا به سن گذاشته ای رو حتی اگر با شرط استخدام کرده باشه 2 ساله قرارداد بستن باهاش ریسک بزرگیه
-فصل قبل عمران زاده و صادقی رو گذاشت کنار و به درستی رابسون رو آورد...رابسون دفاع خوبی بود...این فصل هم پژمان گزینه مناسبی بود که مصدوم شد...چرا به گزینه دیگه ای فکر نکرد و به پادوانی و مجید حسینی بسنده کرد؟
-چرا شرایط روز سجاد شهبازاده رو نسنجید و یک شهبازاده نیمکت نشین رو به زهیوی آماده ترجیح داد؟
-اصلا چرا یکبار محض احتیاط به قائدی بیشتر از یک ربع بازی نداد؟ چرا در حد یک نیمه با این بچه اعتماد نکرد؟ بازیکن باتجربه و آبدیده رو یه ربع آخرمیارن که نتیجه رو عوض کنه..نه یه بچه که تا حالا با تیم امید تمرین میکرد و الان تحت تاثیر جو ورزشگاه بزرگسالاست...بنظرم به قائدی حداقل یک نیمه کامل باید بازی میداد...
-بنظرم این مسئله خیلی مهمه که علت این همه مصدومیت مشخص بشه...اصلا مصدومیت این همه بازیکن سر مربی رو میبره زیر سوال بنظرم....جدا از بحث سخت افزاری نظیر زمین تمرین، مشخصه که مثل سالهای قبل فشار زیادی رو بازیکنا بوده..این فشار طبعا ناشی از این بوده که بعضی بازیکنا با فعالیت مضاعف جور بازیکن های کم کار رو میکشیدن..البته پست های غیر تخصصی هم مزید برعلته
-در هر صورت از اول فصل تیم ما جور نبود...الان هم جور نیست! شفر باید یه آنالیز صحیح داشته باشه و گره های کور تیم رو باز کنه و برای نیم فصل برای نواقص تیم بازیکن بگیره
هنوز که هنوزه برام سواله که اول این فصل منصوریان حواسش کجا بود و چرا این جور تیمو چید؟

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اشتباه ما نخریدن قاضی و تبریزی بود..زهیوی الان چند تا گل زده؟ فک کنم ۰ !

زهیوی هم یکی مثل بیت سعید.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این روزها اخبار رو که پیگیری میکنم بعدش هم باید منتظر تکذیبش باشم
اول گفتن بیت سعید میخواد بره فولاد و بعد پادوانی و جباروف رو هم گفتن شفر نمیخواد و نیم فصل بای بای...جفت خبرا تکذیب شد!
من فقط تعجبم اول این فصل منصوریان رو چه حسابی بازیکن گرفت؟!!!!!
-اول از همه بهنام برزای به چه دلیلی کنار گذاشته شد؟ همین برزای تو بازی با سپاهان منصوریان رو از رکود نجات داد و باعث شد تیم جون بگیره......واقعا حق برزای این بود؟
- میگن محسن کریمی رو کنار گذاشته شده بود و شفر گفته بهش اعتقاد دارم....در صورتی که مصدوم بود....اگر توسط منصوریان کنار گذاشته شده بود بسیار کار اشتباهی بود!
-علی قربانی چه کیفیتی داشت؟ حتی در نیم فصل قبل.....بنظرم برای این فصل نباید تو ترکیب میومد.
--چرا از کنار ارسلان مطهری در ابتدای این فصل بسادگی گذشت؟ اختلاف داشت با ارسلان یا دلش به حال نفت میسوخت؟ میتونست از نفت بیارتش است..همینطور وحید امیری رو در ابتدای نیم فصل قبل...
-مجتبی جباری رو 2 ساله بسته بود..چرا واقعا؟ بازیکن پا به سن گذاشته ای رو حتی اگر با شرط استخدام کرده باشه 2 ساله قرارداد بستن باهاش ریسک بزرگیه
-فصل قبل عمران زاده و صادقی رو گذاشت کنار و به درستی رابسون رو آورد...رابسون دفاع خوبی بود...این فصل هم پژمان گزینه مناسبی بود که مصدوم شد...چرا به گزینه دیگه ای فکر نکرد و به پادوانی و مجید حسینی بسنده کرد؟
-چرا شرایط روز سجاد شهبازاده رو نسنجید و یک شهبازاده نیمکت نشین رو به زهیوی آماده ترجیح داد؟
-اصلا چرا یکبار محض احتیاط به قائدی بیشتر از یک ربع بازی نداد؟ چرا در حد یک نیمه با این بچه اعتماد نکرد؟ بازیکن باتجربه و آبدیده رو یه ربع آخرمیارن که نتیجه رو عوض کنه..نه یه بچه که تا حالا با تیم امید تمرین میکرد و الان تحت تاثیر جو ورزشگاه بزرگسالاست...بنظرم به قائدی حداقل یک نیمه کامل باید بازی میداد...
-بنظرم این مسئله خیلی مهمه که علت این همه مصدومیت مشخص بشه...اصلا مصدومیت این همه بازیکن سر مربی رو میبره زیر سوال بنظرم....جدا از بحث سخت افزاری نظیر زمین تمرین، مشخصه که مثل سالهای قبل فشار زیادی رو بازیکنا بوده..این فشار طبعا ناشی از این بوده که بعضی بازیکنا با فعالیت مضاعف جور بازیکن های کم کار رو میکشیدن..البته پست های غیر تخصصی هم مزید برعلته
-در هر صورت از اول فصل تیم ما جور نبود...الان هم جور نیست! شفر باید یه آنالیز صحیح داشته باشه و گره های کور تیم رو باز کنه و برای نیم فصل برای نواقص تیم بازیکن بگیره
هنوز که هنوزه برام سواله که اول این فصل منصوریان حواسش کجا بود و چرا این جور تیمو چید؟
بنظر من بازیکنایی که نیم فصل باید برن
علی قربانی
جابر انصاری
یعقوب کریمی
پادوانی
جباری
خب این 5تا برن

برزای میاد ومحسن کریمی
جای خالی هم داریم واسه خرید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
زهیوی اگه بازیکن بود که تو همون قطر نگهش میداشتن. فوروارهایی مثل زهیوی ، بیت سعید ، ارسلان مطهری ، امین منوچهری و علی قربانی و این مدل بازیکنا به درد تیم های بزرگ نمیخورن. هیچ وقت هم پیشرفت نمیکنن و همیشه در جا میزنن. همین امین منوچهری و ارسلان مطهری خیلی سال میشه که دارن تو لیگ برتر بازی میکنن اما هیچ پیشرفتی نداشتن و هیچوقت هم مشتری پر و پا قرص نداشتن. بیت سعید هم جایی بهتر از استقلال پیدا نمیکرد. اگه اون منصوریان این بیت سعید رو به استقلال نیاورده بود باید تو همون اس خوزستان به کار خودش ادامه میداد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا