• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جالبه
بلیط فروشی پرسپولیس چندین بازی هست داره بوسیله خود باشگاهش انجام میشه و تمام پولش میره تو جیب باشگاهش
ولی استقلال هنوز بلیط فروشی رو داده برهان مبین تا یک ریال از این طریق گیر باشگاه نیاد

وقتی مدیریت و سرمربی پرسپولیس بهتره حقشه قهرمان شه ...نمیشه از روی تعصب کور شد و حقایق رو ندید
این استقلال با این مدیریت و هیئت مدیره حقش نیست رتبه ای بهتر از دهمی بیاره

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
صحبت های حنیف و کل کلش توی برنامه 90 دیشب خیلی خدا بود ... 4بار پشت هم بیا و هی ببازی:D...
یه نکته دیگه, حتی توی صدا و سیما با اون فضا و اون همه بیننده هم میشه بیای و کل کل کنی و کری بخونی ولی اینجا تا کوچیکترین موردی میشه ادمین ها سریع باهات برخورد میکنن!...
فقط برای خودم متاسفم که انجمن محبوبم به دست همچین ظالمانی افتاده!...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
میدونید که بلیت های دربی رو دادن موسسه اعتباری کوثر بفروشه!
جایگاه اونا تموم شده بعد میان بلیت های جایگاه استقلال رو میخرن و میرن توی جایگاه خودشون به زور میشینن چون شماره صندلی وجود نداره
اگر دیدید که روز بازی جایگاه استقلالیا خالیه فک نکنید ما کمتریم!!! عوضی بازی های سازمان لیگ و موسسه و طرفدارهای اوناس!!!
کلی هم فیلم ازش اومده بیرون...پستم پاک بشه فیلم های گرفته شده از داخل موسسه مالی اعتباری رو میذارم اینجا.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
میدونید که بلیت های دربی رو دادن موسسه اعتباری کوثر بفروشه!
جایگاه اونا تموم شده بعد میان بلیت های جایگاه استقلال رو میخرن و میرن توی جایگاه خودشون به زور میشینن چون شماره صندلی وجود نداره
اگر دیدید که روز بازی جایگاه استقلالیا خالیه فک نکنید ما کمتریم!!! عوضی بازی های سازمان لیگ و موسسه و طرفدارهای اوناس!!!
کلی هم فیلم ازش اومده بیرون...پستم پاک بشه فیلم های گرفته شده از داخل موسسه مالی اعتباری رو میذارم اینجا.
چرا پستت پاک بشه الان همه دیگه خبر دارن من که حسابی ندارم یعنی کلا غیر بانک بقیه رو قبول ندارم ولی اگه حسابی هم داشتم بخاطر این کارشون حسابم رو میبستم حقشه حداقل نصفه استقلالی هایی که تو این موسسه حساب دارن ببندن حسابشون رو تا بفهمند یک من ماست چقدر کره داره.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از نظر من که این دربی بی اهمیت ترین و بی ارزش ترین دربی کل دوران هست
از یک طرف آدم دوست نداره تیمش ببازه ولی از طرف دیگم میبینه امثال افت خواری و دار و دسته هیئت مدیره اگر ببریم جز سوء استفاده هیچ کاری نمیکنن
افت خواری یک پرسپولیسی اصیله و من این رو شک ندارم نمونه بارزش دشمنی عجیب این آدم با فرهاد مجیدی هست طوری که چون برزای مورد حمایت مجیدی بوده هرچقدر شفر گفته میخوامش افت خواری گفته باهاش قرارداد نبندن
بنظر من اگر با یک شکست حتی سنگین امکانش باشه که این دارو دسته حرومی ها از باشگاه برن خیلی برای تیم بهتره تا یک برد بیاریم و این ها 3 سال دیگه و تا پایان این دولت بخوان افسار تیم دستشون باشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در ضمن من هم به عنوان یک هوادار توی این شرایط هیچ وقت استادیوم نمیرم
استادیوم رفتن هوادار فقط نتیجه اش میشه ادعای این ها و سوء استفاده بیشتر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از نظر من که این دربی بی اهمیت ترین و بی ارزش ترین دربی کل دوران هست
از یک طرف آدم دوست نداره تیمش ببازه ولی از طرف دیگم میبینه امثال افت خواری و دار و دسته هیئت مدیره اگر ببریم جز سوء استفاده هیچ کاری نمیکنن
افت خواری یک پرسپولیسی اصیله و من این رو شک ندارم نمونه بارزش دشمنی عجیب این آدم با فرهاد مجیدی هست طوری که چون برزای مورد حمایت مجیدی بوده هرچقدر شفر گفته میخوامش افت خواری گفته باهاش قرارداد نبندن
بنظر من اگر با یک شکست حتی سنگین امکانش باشه که این دارو دسته حرومی ها از باشگاه برن خیلی برای تیم بهتره تا یک برد بیاریم و این ها 3 سال دیگه و تا پایان این دولت بخوان افسار تیم دستشون باشه

افتخاری پررو تر از ایناس که با این شکست بخواد بره!
مگه وقتی زمان مظلومی ۴ تا خوردیم توی دربی مدیرعامل عوض شد؟
یا از العین باختیم افتخاری رفت؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
افتخاری پررو تر از ایناس که با این شکست بخواد بره!
مگه وقتی زمان مظلومی ۴ تا خوردیم توی دربی مدیرعامل عوض شد؟
یا از العین باختیم افتخاری رفت؟
درست میگی کار از این حرف ها گذشته ... استقلال ارث پدری یک سری شده

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تاپیک دربی رو برای بحث و گفتگو در مورد دربی و اتفاقات و بحث های قبل و بعد آن برای طرفداران دو تیم زدیم
هرگونه بحثی که مربوط به تیم رقیب هست رو لطفا اونجا با رعایت قوانین مطرح کنید
تاپیک های هوادری هم روال قبل رو دارند هرگونه پست مستقیم و غیر مستقیم نسبت به تیم حریف حذف و یا اخطار رو به دنبال خواهد داشت..
موفق باشید...
https://forum.persiantools.com/threads/دربی.892322/

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رفتن یا موندن افتخاری هیچ ربطی به نتایج در کل نداره روابط تعیین میکنه که کی باشه کی بره نه نتایج و اعتراض هوادار اینکه به نشانه اعتراض به شرایط موجود استادیوم رفتن تحریم بشه بد نیست ولی باور کنید در نهایت این سیستمه که داره ضربه میزنه هر چند که افراد هم تاثیر کمی ندارند و واقعا امیدوارم افتخاری بره....
به بازی امروز حداقل بدبین نیستم و امیدوام که ببریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اگر حسینی بتونه امروز گل نخوره گمونم فیکس تیم بشه
البته اگر اطرافیان شفر بذارن..
قائدی هم میتونه سورپرایز امروز باشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به امید بازی خوب و برد تیم استقلال...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید پیروزی تاج کبیر در بازی امروز ...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
چقدر پاس اشتباه میدیم
خسرو اصلا نمیتونه بدوه:(

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گل خوردیم..امیدوارم تیم ازهم نپاشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دفاع تیم خیلی کنده و توی ضد حملات کاملا جا میمونه
با توجه به شرایط بازی اگر تا دقیقه 60 گل نزنیم احتمال خوردن گل دوم زیاده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
باید یک بازیکن سرعتی تر مثل قایدی رو بیاره که بتونه دفاع پرسپولیس رو اذیت کنه خیلی کنده تیم در مجموع واقعا بی برنامه و سردرگم بازی میکنیم حداقل نیمه اول اینجوری بود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا