دمت گرم داداشتیم خوب بازی کرد و اصلن بازی زمان منصوریان با بازی امروز تیم قابل قیاس نیست. تیم از هر نظر پیشرفت داشته. امروز با وجود اینکه باختیم ولی من به این تیم خیلی امیدوارم. اشتباهات فردی البته باید به حداقل برسه.
شفر برای اینکه الفبای فوتبال رو به این بازیکن ها یاد بده کار سختی در پیش داره اما به هر صورت به مرور تفکر علی اصغری مظلومی و منصوریان جای خودش رو به فوتبال اصولی میده. البته اگه بدخواهان و دشمنان و حسودان و نوچه های سایرین اجازه بدن شفر کارش رو انجام بده.
بله درسته . تیم از دقیقه یک تا زمانی که داور سوت پایان مسابقه رو بزنه ، فوتبال بازی کرد و من به هیچ وجه بازی بی هدف ندیدم. حتی نیمه دوم از نیمه اول هم بهتر بازی کردن. نمیخوام دیگه به دوران کابوس وار منصوریان فکر کنم و حرفی راجع به اون دوران تاریک بزنم ولی منصوریان هم نتیجه رو واگذار میکرد و هم بازی رو. اما امروز حداقل تماشاگر استقلال بازی خوبی رو میبینه از تیمش که اگه اینطور نبود ، در پایان بازی تماشاگران آبی حاضر در استادیوم ، یکصدا استقلال رو تشویق نمیکردن.دمت گرم داداش
والا من نمیفهمم چجوری بعضیا از شفر انتقاد میکنن
بقول خودشون بهترین تیمشون امروز نه موقعیت داشت نه توپ دستش بود و هیچ کاری نتونس انجام بده گلی هم که خوردیم اوج بدشانسی و اشتباه فردی بود خواهشن نحوه بازی تیم رو با زمان منصوریان مقایسه کنین تا بفهمین شفر تو این مدت کم معجزه کرده حداقل این بود که تیم بی هدف زیر توپ نمیزد بازیکنا بازی بدون توپشون خیلی بهتر شده همینکه بتونی تیم حریف رو نود دقیقه پرس کنی و نزاری دوتا پاس سالم بدن خودش خیلی حرفه اگه امروز یکم مث حریف شانس داشتم حداقل بازی مساوی بود
بیاین کمی واقع بین باشیم تیمی که علی منصور تحویل شفر داد با این تیم قابل مقایسه نیس
یه مهاجم تموم کننده نیم فصل بگیریم هیچ تیمی جلودارمون نخواهد بود
نه داداش لازم نیس بخندیالان نمیدونم به نظر بالا بخندم ، برای این حال استقلال گریه کنم، نمیدونم چیکار کنم؟!...
تک تک بازیکنان پر از اشتباه بودن، هیچ تاکتیک خاصی بجز سانتر از جناحین توی دستور کار سرمربی نبود، بعد طرف میگه بازی خوبی بود!...
نمیدونم شاید من بازی اشتباهی رو از شبکه ی دیگه ای میدیم!...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
علیمنصور بد بود, فعلا برای استقلال مناسب نبود, همه درست ... ولی اینم بدونید با مربی 200هزاری دلاری به جایی نمیرسه این تیم!...نه داداش لازم نیس بخندی
مربی دوتا بازی نیس اومده از همون بازی اول اومدی از مربی انتقادی میکنی احتمالا خیلی علی منصور دوس باشی کافیه بازیای اول فصل رو ببینی و اونوقت گریه کنی
ترول به نظر میرسهنه داداش لازم نیس بخندی
مربی دوتا بازی نیس اومده از همون بازی اول اومدی از مربی انتقادی میکنی احتمالا خیلی علی منصور دوس باشی کافیه بازیای اول فصل رو ببینی و اونوقت گریه کنی
من کاری که یک عده با منصوریان کردن رو به هیچ وجه فراموش نکردم و نمیکنم ...
انتقاد همینطور که تا این مدت حق طبیعی هواداری شما بوده, برای اینجانب و باقی هواداران استقلال هم طبیعتا هست...
هنوز یادم نرفته همین فصل هنوز بازی اول بود و نتیجه نگرفتیم چطور به منصوریان و تیم تاختین ؛ بدون حتی ذره ای معطلی!...
چطور به منصوریان بی احترامی کردید و اونو شومن, شیشعلی و ... خطاب میکردید...
همینطور که ما تحمل کردیم , حالا نوبت صبر و تحمل شما فرا رسیده ببینیم چند مرده حلاجید!...
شفر شفته ای بیش نیست ... شفر آلزایمری پیر خرفت!...مربی خارجی برای استقلال جواب نداده و نخوهد داد!...
حرفش تا حدودی درسته . میگه هیات مدیره بی سواد راست میگه چون اگه هیات مدیره بی سواد نبود و به اندازه سر سوزن از فوتبال و مدیریت ورزشی چیزی سرش میشد و افراد خبره روی کار بودن ، آدم بی سواد و بی کارنامه ای مثل علی منصوریان نشستن روی نیمکت استقلال رو برای حتی یک ثانیه تو خواب هم نمیتونست ببینه!ترول به نظر میرسه
وقتی میگم نصف کاربران اینجا استقلالی نما هست , منظورم همینه! ... اره استقلالی نما , شما خوبی :ترول به نظر میرسه![]()
وقتی میگم نصف کاربران اینجا استقلالی نما هست , منظورم همینه! ... اره استقلالی نما , شما خوبی :
مشاهده پیوست 1040392
هرچی باشه , ترول باشم یا نباشم , روی استقلال غیرت دارم ... نه مثل شما تیم محبوبم یه چیز دیگه باشه...
اگه اون پست هم اون روز زدم فقط بخاطر یاد آوری به دوستانی بود که بازی اول منصوریان که نتیجه نگرفت شعار هیا کن رها کن سر دادن و فقط بحث جبران بود!...
پستم و رفتارم با شمایی که کاملا مشخصه طرفدار چه تیمی هستی 180 درجه فرق داره...
بنده هم با اومدن منصوریان موافقم...حداقل میدونیم که دلسوز تیم هست...
اگه اون پست هم اون روز زدم فقط بخاطر یاد آوری به دوستانی بود که بازی اول منصوریان که نتیجه نگرفت شعار هیا کن رها کن سر دادن و فقط بحث جبران بود!