• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
بازی کاملا برابر بود ولی بازم روی کندی دفاع گل خوردیم و تیم حریف هم چیز زیادی برای گفتن نداشت و باید امیدوار بود به اینده کار دیگه ای نمیشه کرد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
متاسفانه سایت ها و کانال های استقلالی همه چیز رو دارن میندازن گردن داور ولی واقعا همه بازی ها داور مقصر بوده !!! یک نیم فصل فقط داور مقصر بوده !!! چشماشون رو بهتره باز کنن روی حقایق
امتیازمون از تعداد بازی هامون کمتره یعنی زیر 1 امتیاز توی هر بازی گرفتیم !!!!
کمترین گل زده بین همه تیم های لیگ توی هر بازی 0.25 گل زدیم !!!!
واقعا ساده لوح باید باشیم که باور کنیم این تیم قراره متحول بشه !!!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظرم ما هم باید مثل آقا مصطفی و یک سری از دوستان استقلالی تا وقتی این مدیریت و این بساط هست وقتمون رو با پست گزاشتن اینجا تلف نکنیم
دیگه خسته شدم از بس این تیم باخت و ما انتقاد کردیم ( 10 تا بازی کردن 2 تا رو بردن !!! یعنی هر تیمی رسیده استقلال رو برده )
این تیم رو با توجه به مسائل امنیتی که نمیزارن بره دسته پایین تر ولی بین همین رتبه 10 تا 13 دست و پا میزنه ... حیف وقت بیایم اینجا گند زدن این ها رو تحلیل کنیم

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
این منصوریان با این یارگیریش تیمو به فنا داد
بازیکن هایی مثل شهباز زاده و ... رو گرفت
هر مربی بود نمی شد با این شرایط ازش انتظار داشت بتونه کار خاصی بکنه
با اینکه دل خوشی از کارهای رحمتی ندارم اما شاید بودنش بهتر می بود

دارو دسته افتخاری مثل اختاپوس روی باشگاه افتادن و ول نمی کنن، انگار ارث باباشون هست، کاش این دو تا تیم به صاحبان اصلیشون که مردم هستن برگردن،
همه کشورهای دنیا باشگاه داری می کنن اینجا هرچیو حکومت صاحاب شد به فنا رفت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تیم خوب بازی کرد و اصلن بازی زمان منصوریان با بازی امروز تیم قابل قیاس نیست. تیم از هر نظر پیشرفت داشته. امروز با وجود اینکه باختیم ولی من به این تیم خیلی امیدوارم. اشتباهات فردی البته باید به حداقل برسه.
شفر برای اینکه الفبای فوتبال رو به این بازیکن ها یاد بده کار سختی در پیش داره اما به هر صورت به مرور تفکر علی اصغری مظلومی و منصوریان جای خودش رو به فوتبال اصولی میده. البته اگه بدخواهان و دشمنان و حسودان و نوچه های سایرین اجازه بدن شفر کارش رو انجام بده.

امروز همه دیدن که تیم مقابل حرفی برای گفتن نداشت . حتی آمار بازی میگه که توپ و میدان در اختیار استقلال بود. اگه بازیکنان بهتری در اختیار داشتیم با اختلاف 2 گل برنده بودیم. اما افسوس که تیم از اساس درست بسته نشده.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
علی قربانی و شهباززاده و حتی بیت سعید باید جای خودشون رو در نیم فصل به بازیکنان بهتری بدن.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
تیم خوب بازی کرد و اصلن بازی زمان منصوریان با بازی امروز تیم قابل قیاس نیست. تیم از هر نظر پیشرفت داشته. امروز با وجود اینکه باختیم ولی من به این تیم خیلی امیدوارم. اشتباهات فردی البته باید به حداقل برسه.
شفر برای اینکه الفبای فوتبال رو به این بازیکن ها یاد بده کار سختی در پیش داره اما به هر صورت به مرور تفکر علی اصغری مظلومی و منصوریان جای خودش رو به فوتبال اصولی میده. البته اگه بدخواهان و دشمنان و حسودان و نوچه های سایرین اجازه بدن شفر کارش رو انجام بده.
دمت گرم داداش
والا من نمیفهمم چجوری بعضیا از شفر انتقاد میکنن
بقول خودشون بهترین تیمشون امروز نه موقعیت داشت نه توپ دستش بود و هیچ کاری نتونس انجام بده گلی هم که خوردیم اوج بدشانسی و اشتباه فردی بود خواهشن نحوه بازی تیم رو با زمان منصوریان مقایسه کنین تا بفهمین شفر تو این مدت کم معجزه کرده حداقل این بود که تیم بی هدف زیر توپ نمیزد بازیکنا بازی بدون توپشون خیلی بهتر شده همینکه بتونی تیم حریف رو نود دقیقه پرس کنی و نزاری دوتا پاس سالم بدن خودش خیلی حرفه اگه امروز یکم مث حریف شانس داشتم حداقل بازی مساوی بود
بیاین کمی واقع بین باشیم تیمی که علی منصور تحویل شفر داد با این تیم قابل مقایسه نیس
یه مهاجم تموم کننده نیم فصل بگیریم هیچ تیمی جلودارمون نخواهد بود

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
الان نمیدونم به نظر بالا بخندم ، برای این حال استقلال گریه کنم، نمیدونم چیکار کنم؟!...
تک تک بازیکنان پر از اشتباه بودن، هیچ تاکتیک خاصی بجز سانتر از جناحین توی دستور کار سرمربی نبود، بعد طرف میگه بازی خوبی بود!...
نمیدونم شاید من بازی اشتباهی رو از شبکه ی دیگه ای میدیم!...

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
خدایا خودت مارو از شر کاربران استقلال نما که تعدادشون توی این انجمن از انگشت های دست هم بیشتر ه حفظ کن...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دمت گرم داداش
والا من نمیفهمم چجوری بعضیا از شفر انتقاد میکنن
بقول خودشون بهترین تیمشون امروز نه موقعیت داشت نه توپ دستش بود و هیچ کاری نتونس انجام بده گلی هم که خوردیم اوج بدشانسی و اشتباه فردی بود خواهشن نحوه بازی تیم رو با زمان منصوریان مقایسه کنین تا بفهمین شفر تو این مدت کم معجزه کرده حداقل این بود که تیم بی هدف زیر توپ نمیزد بازیکنا بازی بدون توپشون خیلی بهتر شده همینکه بتونی تیم حریف رو نود دقیقه پرس کنی و نزاری دوتا پاس سالم بدن خودش خیلی حرفه اگه امروز یکم مث حریف شانس داشتم حداقل بازی مساوی بود
بیاین کمی واقع بین باشیم تیمی که علی منصور تحویل شفر داد با این تیم قابل مقایسه نیس
یه مهاجم تموم کننده نیم فصل بگیریم هیچ تیمی جلودارمون نخواهد بود
بله درسته . تیم از دقیقه یک تا زمانی که داور سوت پایان مسابقه رو بزنه ، فوتبال بازی کرد و من به هیچ وجه بازی بی هدف ندیدم. حتی نیمه دوم از نیمه اول هم بهتر بازی کردن. نمیخوام دیگه به دوران کابوس وار منصوریان فکر کنم و حرفی راجع به اون دوران تاریک بزنم ولی منصوریان هم نتیجه رو واگذار میکرد و هم بازی رو. اما امروز حداقل تماشاگر استقلال بازی خوبی رو میبینه از تیمش که اگه اینطور نبود ، در پایان بازی تماشاگران آبی حاضر در استادیوم ، یکصدا استقلال رو تشویق نمیکردن.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
الان نمیدونم به نظر بالا بخندم ، برای این حال استقلال گریه کنم، نمیدونم چیکار کنم؟!...
تک تک بازیکنان پر از اشتباه بودن، هیچ تاکتیک خاصی بجز سانتر از جناحین توی دستور کار سرمربی نبود، بعد طرف میگه بازی خوبی بود!...
نمیدونم شاید من بازی اشتباهی رو از شبکه ی دیگه ای میدیم!...

نه داداش لازم نیس بخندی
مربی دوتا بازی نیس اومده از همون بازی اول اومدی از مربی انتقادی میکنی احتمالا خیلی علی منصور دوس باشی کافیه بازیای اول فصل رو ببینی و اونوقت گریه کنی

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
نه داداش لازم نیس بخندی
مربی دوتا بازی نیس اومده از همون بازی اول اومدی از مربی انتقادی میکنی احتمالا خیلی علی منصور دوس باشی کافیه بازیای اول فصل رو ببینی و اونوقت گریه کنی
علیمنصور بد بود, فعلا برای استقلال مناسب نبود, همه درست ... ولی اینم بدونید با مربی 200هزاری دلاری به جایی نمیرسه این تیم!...
با هیئت مدیره بی سواد و نادان و غیر حرفه ای که توی برنامه زنده تیم رو به سخره میگری به جایی نمیرسه...
با مدیرعامل الدنگ و نالایق که فقط به خاطر باند بازی با دولت تدبیر و شلغم روی کار هست به جایی نمیرسه!...
با بازیکنان بی غیرت که حتی 1 پاس سالم نمیتونن به هم برسونن به هیچ جایی نمیرسه!...
جمع کنید خودتون رو , یکم با فکر منطق به قضیه نگاه کنید , همه کاسه کوزه هارو روی سر منصوریان نشکنید ... استقلال رو از پای و بست نابود کردن ...
این مربی هم از همین الان دارم میگم با این کادر فنی و با این سن و سال و بای این تفکرات و تاکتیکی که داره به جایی نمیرسه ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
نه داداش لازم نیس بخندی
ترول به نظر میرسه:rolleyes:
من کاری که یک عده با منصوریان کردن رو به هیچ وجه فراموش نکردم و نمیکنم ...
انتقاد همینطور که تا این مدت حق طبیعی هواداری شما بوده, برای اینجانب و باقی هواداران استقلال هم طبیعتا هست...
هنوز یادم نرفته همین فصل هنوز بازی اول بود و نتیجه نگرفتیم چطور به منصوریان و تیم تاختین ؛ بدون حتی ذره ای معطلی!...
چطور به منصوریان بی احترامی کردید و اونو شومن, شیشعلی و ... خطاب میکردید...
همینطور که ما تحمل کردیم , حالا نوبت صبر و تحمل شما فرا رسیده ببینیم چند مرده حلاجید!...
شفر شفته ای بیش نیست ... شفر آلزایمری پیر خرفت!...مربی خارجی برای استقلال جواب نداده و نخوهد داد!...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ترول به نظر میرسه
حرفش تا حدودی درسته . میگه هیات مدیره بی سواد راست میگه چون اگه هیات مدیره بی سواد نبود و به اندازه سر سوزن از فوتبال و مدیریت ورزشی چیزی سرش میشد و افراد خبره روی کار بودن ، آدم بی سواد و بی کارنامه ای مثل علی منصوریان نشستن روی نیمکت استقلال رو برای حتی یک ثانیه تو خواب هم نمیتونست ببینه!

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ترول به نظر میرسه:rolleyes:
وقتی میگم نصف کاربران اینجا استقلالی نما هست , منظورم همینه! ... اره استقلالی نما , شما خوبی :
2017-10-26_19-52-45.jpg

هرچی باشه , ترول باشم یا نباشم , روی استقلال غیرت دارم ... نه مثل شما تیم محبوبم یه چیز دیگه باشه...
اگه اون پست هم اون روز زدم فقط بخاطر یاد آوری به دوستانی بود که بازی اول منصوریان که نتیجه نگرفت شعار هیا کن رها کن سر دادن و فقط بحث جبران بود!...
پستم و رفتارم با شمایی که کاملا مشخصه طرفدار چه تیمی هستی 180 درجه فرق داره...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شوخی شفر با مهاجم پرسپولیس
وینفرد #شفر در پایان #دربی_۸۵ هنگامی که #منشا را در حال سوار شدن به اتوبوس دید، دستی به سر او کشید و خطاب به منشا گفت: چرا اینقدر مقابل ما خوب بازی کردی؟

اعصاب خردی و ناراحتی برای ما هواداراست..خنده و شوخی وعشق و حالش برای مربی و بازیکن..چه ببازن و چه ببرن براشون فرقی نمیکنه....

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
وقتی میگم نصف کاربران اینجا استقلالی نما هست , منظورم همینه! ... اره استقلالی نما , شما خوبی :
مشاهده پیوست 1040392

هرچی باشه , ترول باشم یا نباشم , روی استقلال غیرت دارم ... نه مثل شما تیم محبوبم یه چیز دیگه باشه...
اگه اون پست هم اون روز زدم فقط بخاطر یاد آوری به دوستانی بود که بازی اول منصوریان که نتیجه نگرفت شعار هیا کن رها کن سر دادن و فقط بحث جبران بود!...
پستم و رفتارم با شمایی که کاملا مشخصه طرفدار چه تیمی هستی 180 درجه فرق داره...

بله به لطف امثال شما هواداران با غیرت بود که سنگین ترین شکست تاریخ تاج درآسیا رقم خورد;)
بنده هم با اومدن منصوریان موافقم...حداقل میدونیم که دلسوز تیم هست...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من هنوزم میگم ، شکست به العین امارات ، سنگین ترین شکست تاریخ باشگاه استقلال بود که علی منصوریان برای این تیم رقم زد. خوب؟! که چی؟!
هر کس اینو قبول نداره بگه
البته فقط من نمیگم و از هر کسی بپرسید سنگین ترین شکست تاریخ باشگاه استقلال میگه بازی العین.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
مالکیت تیمی ما از رقیب بیشتر بود.
شجاعیان شاید تو هجوم خوب نبود ولی تو خیلی از مواقع تونست بازی رو به دست بگیره و بازی رو آروم کنه.
تعجبم انتقاد از روزبه چشمی هس که سوای اون اشتباه خیلی خوب بازیخونی کرد و در روز ضعیف امید اجازه فرصت به پرسپولیس نداد.
حسینی حتی یه موقعیت خطرناک هم جلوی دروازه ش نداشت.

me22

Registered User
لایک‌ها
574
اگه اون پست هم اون روز زدم فقط بخاطر یاد آوری به دوستانی بود که بازی اول منصوریان که نتیجه نگرفت شعار هیا کن رها کن سر دادن و فقط بحث جبران بود!

دوست عزیز
لازمه یادآوری کنم مسائلی که همه واقفیم بهش
آقای منصوریان یک فصل کامل با تیم بود (+ بازی های لیگ قهرمانان و جام حذفی) ، هر بازیکنی که میخواست رو خرید با هر دردسری(شجاعیان و ...)
و
شفر، مربی که فقط یکماهه به تیم ملحق شده بازیکنای موجود رو مجبورا قبول کرده

طبیعتا بازی اول این فصل، اولین سرمربیگری اوشون نبود (اگرچه چندین هفته با سماجت و تحمل هوادارا بیشتر موند)

حالا چجور این دو فرد و شرایط رو یکی میدونین رو در عجبم

اگرچه منم اعتقاد ندارم که شفر، زیدانه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا