• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک ساله دارن میگن افتخاری میره ولی خبری نیست!!! اینا همش شایعه س!!!

میثم منیعی امروز توی اینستاگرام بدجور حمله کرده به بازیکنا و گفته اینجا استقلاله نه اون سگ دونی که ازش اومدید!! :eek: به نظرم که یه کم تند رفته! درسته نصف تیم در حد تاج نیستن ولی من ندیدم کسی بخنده! برعکس فقط گریه دیدم!

me30_photo_2017-10-27_18-21-31.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سیاوش اکبرپور : آینده استقلال با شفر تاریک است

✅سیاوش اکبرپور

واقعیت این است که هنوز تغییر خاصی در روند تاکتیکی استقلال به وجود نیامده است.

برون رفت از شرایط فعلی برای استقلال کار سختی نیست.

بدون رودربایستی باید بگویم نیمی از بازیکنان تیم لیاقت حضور در استقلال را ندارند.

وریا دیروز به خوبی جنگید و با همه وجودش برای استقلال بازی کرد.

شفر شجاعیان و فرشید اسماعیلی را در نقطه ای از زمین به کار می گیرد که به
طور کامل از جریان بازی خارج می شوند.

هنوز که هنوز است نمی دانم دلیل نیمکت نشینی سیدمهدی رحمتی چه بود؟

تیم آنقدر به بی بازیکنی و بی ستاره بودن رسیده که تنها آلترناتیو سکوها شده مهدی قائدی!

شفر کسی نیست که بتواند نجات بخش تیم باشد.

ولی به عقیده من آمدن شفر برای استقلال خودکشی بود.

استقلال یک مربی با شخصیت و دارای کاریزما مثل کی روش نیاز دارد.

آینده استقلال با شفر تاریک است.

همین حالا اگر دو ماه تمرین کنم از نصف بازیکنان استقلال بهتر خواهم بود.

در این فصل به جایی نخواهیم رسید. لااقل از همین حالا به فکر ساخت یک تیم برای فصل بعد باشیم./ورزش سه

متن کامل :

http://www.varzesh3.com/news/1470300/انتقاد-تند-بازیکن-سابق-استقلال-از-شفر

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نخاله هایی مثل اکبر پور و روانخواه جیره خورانی بیش نیستند. همین اکبر پور از آدمای مهدی رحمتی محسوب میشه که در زمان بازیگریش هم تو باند مهدی رحمتی بود و قلعه نویی تا موضوع رو فهمید اینو گذاشت کنار. دست اینا خیلی وقته که رو شده.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من شخصا امیدی ندارم این تیم معجزه ی نیم فصل دوم پارسال رو تکرار کنه
ما اون موقع یک کاوه رو داشتیم که الان میفهمیم کل بار تیم روی دوش این بنده خدا بوده و واقعا حق میدم بهش که از این تیم رفته باشه وقتی این همه فشار فقط روی یک نفر بااشه

من بعد دربی واقعا نارحت شدم نه فقط بخاطر باخت تیم بخاطر اینکه حس کردم استقلالی ها خیلی هاشون خوشحال هستن که فقط با اختلاف یک گل باختن و ترس از باخت سنگین داشتن ... این درد هست واسه استقلال و هوادار هاش
حتی بنظر من خود بازیکن های استقلال هم راضی بودن از نتیجه چون هیچ بازی انتحاری از تیم استقلال در نیمه دوم ندیدیم چیزی که همیشه بعد از عقب افتادن گل اتفاق می افتاد

درسته منصوریان مقصر بود اما همه اینا تقصیر همین افتخاری و دار و دسته اش بود که هرچی این تیم باخت صداشون در نیومد و زدن توی دهن هوادار

الان هم همشون قایم شدن و حرف از دربی برگشت میزنن !!! یعنی استقلال دسته سوم هم بره واسه اینا مهم نیست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نخاله هایی مثل اکبر پور و روانخواه جیره خورانی بیش نیستند. همین اکبر پور از آدمای مهدی رحمتی محسوب میشه که در زمان بازیگریش هم تو باند مهدی رحمتی بود و قلعه نویی تا موضوع رو فهمید اینو گذاشت کنار. دست اینا خیلی وقته که رو شده.
داداش کاش یکم از همون غیرت اکبرپور و روانخواه و حتی قلعه نوعی رو الان توی این تیم میدیدیم ... یادمه هر بازی که اکبرپور توی زمین بود از بس میدوید که بعد بازی واقعا توان بلند شدن نداشت اما الان چی

بعد بازی شفر اومده جلوی تماشاچی ها می خنده و دست تکون میده و ابراز علاقه میکنه جای اینکه سرش رو بندازه پایین و بیاد عذر خواهی کنه
بازیکن وقتی همچین صحنه ای رو میبینه بنظرتون میتونه روی تیمش تعصب داشته باشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
داداش کاش یکم از همون غیرت اکبرپور و روانخواه و حتی قلعه نوعی رو الان توی این تیم میدیدیم ... یادمه هر بازی که اکبرپور توی زمین بود از بس میدوید که بعد بازی واقعا توان بلند شدن نداشت اما الان چی

بعد بازی شفر اومده جلوی تماشاچی ها می خنده و دست تکون میده و ابراز علاقه میکنه جای اینکه سرش رو بندازه پایین و بیاد عذر خواهی کنه
بازیکن وقتی همچین صحنه ای رو میبینه بنظرتون میتونه روی تیمش تعصب داشته باشه
هیچ کدوم این هایی که نام بردی به فکر استقلال نیستن. اینا فقط دنبال سهم خودشون میگردن. هر کدومشون هم توی باند و دار و دسته یکی هستن بالاخره. حاضرم شرط ببندم اگه مهدی رحمتی دوباره به ترکیب اصلی برگرده و فیکس بشه ، همین سیاوش اکبرپور لال میشه. هر حرف مفتی که یک نفر زد رو نگذارید به حساب غیرت و تعصب. اینا یاد گرفتن و عادت کردن که بالاخره واسه یکی دم تکون بدن تا بتونن سهمشون رو بگیرن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
هیچ کدوم این هایی که نام بردی به فکر استقلال نیستن. اینا فقط دنبال سهم خودشون میگردن. هر کدومشون هم توی باند و دار و دسته یکی هستن بالاخره. حاضرم شرط ببندم اگه مهدی رحمتی دوباره به ترکیب اصلی برگرده و فیکس بشه ، همین سیاوش اکبرپور لال میشه. هر حرف مفتی که یک نفر زد رو نگذارید به حساب غیرت و تعصب. اینا یاد گرفتن و عادت کردن که بالاخره واسه یکی دم تکون بدن تا بتونن سهمشون رو بگیرن.
من الانشون رو اصلا نمیگم موقعی که واسه تیم بازی میکردن با وجود بازی میکردن
مشخصه الان همه دنبال سهم خواهی هستن
من یک نفر دلسوز استقلال توی پیشکسوت های استقلال هم ندیدم فقط مرحوم حجازی و پورحیدری دلسوز این تیم بودن
البته اینم بگم که هوادار که کاره ای نیست و ارزشی واسه کسی نداره اگر همین بظاهر قدیمی ها هم الان انقاد نکنن و توی روزنامه ها چاپ نشه همین امثال افتخاری ممکنه تا 3 سال دیگه یا بیشتر سر کار بمونن
حتی اگر از روی قرض هم باشه ظاهر کارشون درسته

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
تا اخر فصل شفر فرصت داره و اگه نتایج خوبی نگرفتیم باید یه مربی سطح بالاتر ( و طبیعتا گرونتر ) بگیریم
البته هر مربی ای بیاد یه نیم فصل طول میکشه تا جا بیفته ولی خب هر چی مربی کارنامه بهتری داشته باشه خیال ادم راحت تره!
هیئت مدیره هم از دم باید اخراج بشن یه مشت بی عرضه بی غیرت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شایعه :

سایتهای فارس و نود نارضایتی بیت سعید را تایید کرده اند.
فارس نوشت:

مهاجم استقلال که در دربی روی نیمکت نشست و فرصت بازی پیدا نکرد با ناراحتی خطاب به شفر گفت که قصد دارد از استقلال برود و نمی تواند با این شرایط کمک کند که در این بین سرمربی آلمانی درخواست مهاجم شماره 7 را بی پاسخ نگذاشت و اعلام کرد می تواند محل تمرین را ترک کند!

Last edited:

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
این شفر واقعا مربی نیست
کفتر بازی با اون شوت زدناش
به شخصه فکر میکردم اگر تو دربی 3 تا هم بخوریم ولی حتما یه گل میزنیم
واقعا نا امید شدم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پدیده جام جهانی نوجوانان : استقلالی هستم و به پرسپولیس نخواهم رفت / شرایطم برای ماندن در استقلال مهیا نبود

57580127.jpg

http://www.isna.ir/news/96080100672/شریعتی-اسپانیا-آنالیز-خوبی-از-ما-داشت

شریعتی: شرایط استقلال برای من مساعد نبود. از من خواستند که قرارداد طولانی‌مدت ببندم. با مدیر برنامه‌هایم صحبت کردم ولی استقلال به صورت خیلی جدی پیگیر قراردادم نشد و سایپا را انتخاب کردم. به طور صددرصد دوست داشتم در استقلال بازی کنم. الان هم خودم را استقلالی می‌دانم. فکر نکنم روزی که پرسپولیس به من پیشنهاد بدهد، به این تیم بروم.

حسین زاده : پرسپولیسی هستم ولی برایم فرقی نمیکند در استقلال بازی کنم یا پرسپولیس !

57580132.jpg

حسین‌زاده: من پرسپولیسی هستم اما برای من فرقی ندارد که در استقلال بازی کنم یا پرسپولیس چون فوتبال حرفه‌ای جدای از این مسائل است (می‌خندد). اگر در استقلال بازی کنم به پرسپولیس گل می‌زنم.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
یه عرفی وجود داره که ایران و خارج هم نمیشناسه که در تیم های بزرگ که بازیکنای نامی و بدرد بخوری دارن ( حالا کار نداریم استقلال تو نقل و انقالات چطور عمل کرده هرچی نباشه بازیکنای بدی نگرفته) مربی که در میونه فصل میاد کار رو بدست میگیره زیاد تغییر خاصی ایجاد نمیکنه و فقط خلاقیت و مهارت و ... بازیکنا که قبلا مورد استفاده نبوده رو شکوفا میکنه یا هرچیزی که این معنی رو بده ولی جناب شفر تو این چند بازی اینجور کاری نکرد مثلا ایشون بازی با نساجی اسماعیلی رو پشت مهاجم گذاشته بود و تو بازی پرسپولیس هم همین کار رو کرد که با هیچ عقلی جور درنمیاد نساجی کجا و پرسپولیس کجا و اینکه این دیدگاه که یه مربی برای مچ شدن با تیم یه فصل احتیاج داره رو هم رسما بزارید کنار همین تیم رقیب وقتی برانکو رو اورد، برانکو از ظرفیت تیم که وجود داشت استفاده کرد و همون سال هم نشون داد که اینده تیمش چطوره ( البته تو بازی پنجشنبه هیچ چیزی برای گفتن نداشت بدون تردید ) ولی اگه ما منصوریان رو به شومن بازی و ... میدونستیم شفر هم چیزی کم از اون نداره فقط منصوریان از اون ور قضیه میفتاد که همیشه میخندید این یکی همیشه عصبیه و سر جنگ داره با بقیه ( زمان انجام بازی ) اما در نهایت ما به عنوان طرفدار باید امیدوار باشیم چه شفر چه ... هرکی باشه باید هر بازی تیممون رو حمایت کنیم وسلام.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460

این افتخاری تاج و هواداراشو به مسخره گرفته اول گفتن میریم فاتح تریم رو میاریم طرف چند میلیون دلار می خواست مثلا کلی باهاش مذاکره کردن بعد رفتن مربی 200 هزار دلاری آوردن، مثل اینکه بری نمایشگاه ماشین هی چونه بزنی واسه ماشین 200 میلیونی آخرش بنگاه دار میگه چقدر داری بگی 20 تومن!
اینو باید تو استادیوم و محل تمرینات هوادارا حسابی از خجالتش دربیان تا ول کنه بره،

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رییس کمیته داوران:
داوری حیدری خوب بود!
بازیکنان استقلال جو ورزشگاه را متشنج کردند و جریمه میشوند!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درست یادم نیست که ایده استفاده مجدد از داوران ایرانی برای دربی فکر کدوم آدم ابله بود اما برای دربی های آینده باشگاه باید حتمن حتمن کمیته مزدور داوران یا دپارتمان داوری یا هر سگدونی دیگه ای که اسمش هست رو تحت فشار قرار بده تا از داوران خارجی استفاده کنن. حتی داور چهارم هم نباید ایرانی باشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امیرحسین صادقی
5 سال به خاطر استقلال صبر کردم / مجبور شدم شکایت کنم
حدود 1 میلیارد و دویست میلیون تومان از باشگاه طلب دارم ،مجبور شدم بر خلاف میلم شکایت کنم/ایلنا

روانخواه: منصوریان بیشترین ضربه را از مک‌در‌موت خورد

خریدهای استقلال «شوآف» بود

کاش یکی مثل منشا را می‌خریدند

زمانی: استقلال دربی را باخت اما از بازی که پرسپولیس را با منصوریان بردیم بهتر بود!/به تیم امیدوار شدم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داور داربی 85

باشگاه استقلال طی نامه‌ای نسبت به قضاوت بیژن حیدری در داربی هشتاد و پنجم که با برتری پرسپولیس به پایان رسید، اعتراض کرد.

در این نامه به اخراج نشدن کمال کامیابی نیا اشاره شده است. کامیابی نیا در ‌دقیقه ۳۴ دیدار استقلال و پرسپولیس روی ابراهیمی مرتکب خطا شد ولی داور به اشتباه به ربیع‌خواه کارت داد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
متاسفانه احتمال حذف نشدن استقلال از آسیا کمتر از 1 درصد هست.
باشگاه های بدهکار فقط تا فردا ظهر فرصت دارن که مدارک تصفیه حساب با طلبکاران رو به واسطه فدراسیون فوتبال ایران ، به AFC ارسال کنند اما تا این لحظه ظاهراً هیچ اقدام عملی از طرف باشگاه استقلال برای جلب رضایت طلبکاران و پرداخت بدهی ها انجام نشده و تا فردا هم خیلی خیلی بعیده که اتفاق خاصی رخ بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا