یا رو فرم نیستظاهرا خودش تایید کرده
عکس تیمو گذاشته روی عکس خودش خط کشیده
داریوش خیلی خوب شده بود تو این بازیای آخر
یعنی بدشانس ترین تیم روی زمین هستیم!
خداکنه مصدومیتش جدی نباشه
من دیگه حوصله 6 ماه دوری داریوشو ندارم!
کاش امروز میباختیم داریوش رو از دست نمیدادیم
لعنت به این شانس!
باورنکردنی؛ هر دو مصدومیت رباط صلیبی داریوش شجاعیان طی فصل گذشته (برابر ذوب آهن) و بازی این هفته مقابل سایپا در دقیقه 36:08 اتفاق افتاده است!
نمیدونم درست حدس میزنم یا نه؟ ولی سایت ورزش 3 خیلی زوم میکنه رو استقلال و سعی میکنه تمامی جزئیات استقلال رو بولد کنه
کوچکترین اتفاقات تیم رو، تحلیل جزئی ترین نکات فنی استقلال و نقاط ضعف تیم رو!
من برای تیمهای دیگه خصوصا تیم روبرو همچین چیزی ندیدم!
![]()
ردای یک تیم مدعی برتن استقلال استراماچونی!
صبر کردن تلخ است اما میوه آن شیرین، استقلال مدل استراماچونی هم خوب توپ را می دواند هم خوب تیم حریف را .www.varzesh3.com
آره احساست درسته ! ظاهرا سردبیرش (پژمان راهبر) از هواداران تیم رقیبه ...نمیدونم درست حدس میزنم یا نه؟ ولی سایت ورزش 3 خیلی زوم میکنه رو استقلال و سعی میکنه تمامی جزئیات استقلال رو بولد کنه
کوچکترین اتفاقات تیم رو، تحلیل جزئی ترین نکات فنی استقلال و نقاط ضعف تیم رو!
من برای تیمهای دیگه خصوصا تیم روبرو همچین چیزی ندیدم!
امروز بازی راحتی نداریم خصوصا اینکه تهران بارونه و زمین خیس و بازی لیز بازار!
کمالوند هم به بازیکناش گفته فقط شوت بزنید...حالا یا خواسته رد گم کنه و یا تاکتیکش تو این هوای بارونی شوت زدنه
البته ممکنه تا ساعت 7 شب بارون قطع بشه ولی خب باز زمین خیسه
امروز احتمال بازی کردن علی دشتی هست، رضاوند هم گمونم بیاد جای داریوش رو پر کنه، فقط خداکنه مرتضی تبریزی تو ترکیب نباشه یا اگر هست از اول بازی نکنه
غیر این هفته 7 بازی دیگه داریم تا نیم فصل
پیشنهاد من به استراماچونی اینه که بااتوجه به اینکه 10 آبان در تبریز با تراکتور بازی داریم، حسابی دیوار دفاعی رو کامل بچینه و حتی نیمه اول بازی امروز رو کاملا دفاعی بازی کنه تا تمرینی باشه برای بازی 10 آبان با تراکتور!!! تو تبریز با این هوادار خودجوش گل زدن کار راحتی نیست، تاکتیکمون تو تبریز باید تدافعی باشه با نیم نگاهی به صدحملات
یادم میاد اون بازیو..یادش بخیر! یه فرمانده ای داشتیم یه سرکاراستواریعلی دشتی اصلا تو لیست نزاشته
شیخ به نظرم امروز گل میزنه بالاخره !
فرازم اصلا برد نداشته انگار تیمش !
تجربه نشون داده بازی های با کیفیتی میشه بازی ها تو بارون
یادش بخیر بازی با پیکان بود .. روزی که فرمانده گل کامبک (سوم ) زد ! 90دقیقه زیر شدید ترین بارون بودیم.. 3-4هزار نفرم بیشتر بودن.. چه بازی جذابی بود
3-2 شد
این لیست رو از کجا آوردی ؟ چرا سینا خادم پور توی لیست نیست ؟؟این موجودی استقلال در این فصله