• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کاش امروز میباختیم داریوش رو از دست نمیدادیم
لعنت به این شانس!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ظاهرا خودش تایید کرده
عکس تیمو گذاشته روی عکس خودش خط کشیده
داریوش خیلی خوب شده بود تو این بازیای آخر
یعنی بدشانس ترین تیم روی زمین هستیم!
خداکنه مصدومیتش جدی نباشه
من دیگه حوصله 6 ماه دوری داریوشو ندارم!
یا رو فرم نیست

رو فرم هم میاد مصدوم میشه

دومین باره داره رباط پاره میکنه

مقصر هم فکرکنم خودش بود سر مصدومیت اگر صحنه رو نگاه کنیم اضافی با توپ کار کردو بازیکن تحریک کرد..

بازی های شش امتیازی داریم مقابل سپاهان - تراکتور !

2امتیاز بگیریم من راضی هستم

واقعا پتانسیل تیم استقلال پایین است

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
امیدوارم که هر چه زودتر وضعیت بهتر از این بشه که هست.من که امید دارم بهتر بشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این داریوش شجاعیان هم مجتبی جباری ای شده برای خودش!
حیف شد خیلی روفرم اومده بود
امیدوارم مصدومیتش خیلی طولانی مدت نشه
بازیکن هم خیلی نداریم...شاید رضا آذری و حتی فرشید باقری بتونن جاشون پر کنن
اگر خدایی نکرده مصدومیتش طولانی مدت بشه مرتضی آقاخان میتونه تو نیم فصل دوم اضافه بشه و اسم شجاعیان خط بخوره البته اگر زولانی بشه که امیدوارم نشه!
این موجودی استقلال در این فصله
444.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یه بازی هر چی میزنن بازیکنا گل نمیشه یه بازی هم مثل بازی دیروز که دو تا گل اول براحتی گل میشه!
داریوش شجاعیان حداقل 6 ماه دور از میادینه و احتمالا اسمشو از لیست خط بزنن برای نیم فصل دوم
کاش بقول یکی از پیشکسوتا قرارداد 3 ساله ببندن باهاش درست مثل روزبه چشمی
فقط یه چیزی که جای خوشحالی داره راه افتادن دوباره فرشید باقریه، دیروز گل چهارم به سایپا رو فرشید باقری ساخت و توپ رو به محوطه جریمه سایپا رسوند
یکی از کانالا مدعی شده از وقتی روزبه بعد هفته چهارم به تیم اضافه شد تیم حرکت رو به جلو داشته
این مهاجم 30 ساله نیجریه ایه که میخوان بگیرن هندونه دربسته است هر چند آمار بدی نداره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باورنکردنی؛ هر دو مصدومیت رباط صلیبی داریوش شجاعیان طی فصل گذشته (برابر ذوب آهن) و بازی این هفته مقابل سایپا در دقیقه 36:08 اتفاق افتاده است!

نمیدونم درست حدس میزنم یا نه؟ ولی سایت ورزش 3 خیلی زوم میکنه رو استقلال و سعی میکنه تمامی جزئیات استقلال رو بولد کنه
کوچکترین اتفاقات تیم رو، تحلیل جزئی ترین نکات فنی استقلال و نقاط ضعف تیم رو!
من برای تیمهای دیگه خصوصا تیم روبرو همچین چیزی ندیدم!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صدای پای محمد حسین قریب میاد!

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
باورنکردنی؛ هر دو مصدومیت رباط صلیبی داریوش شجاعیان طی فصل گذشته (برابر ذوب آهن) و بازی این هفته مقابل سایپا در دقیقه 36:08 اتفاق افتاده است!

نمیدونم درست حدس میزنم یا نه؟ ولی سایت ورزش 3 خیلی زوم میکنه رو استقلال و سعی میکنه تمامی جزئیات استقلال رو بولد کنه

ورزش 3 کلا اخبارش رنگی هست و بر خلاف استقلال ، گهگاهی فقط برای رد گم کنی متفاوت می نویسه
از هایلایت کردن اخبار منفی استقلال بگیر تا پوشش ندادن و یا بی اهمیت جلوه دادن اخبار منفی حول و حوش ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
آره احساست درسته ! ظاهرا سردبیرش (پژمان راهبر) از هواداران تیم رقیبه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همه هواداران استقلال و طرفداران فوتبال برای او آرزوی موفقیت می کنند زیرا این دومین مصدومیت سخت او در یک زمان کوتاه است. این اتفاق برای من نیز رخ داده و می دانم او چقدر ناراحت کننده است اما داریوش بازیکنی با شخصیت فوق العاده و قوی است و می دانم پر قدرت باز خواهد گشت. در مورد جایگزین او باید بگویم که انتخاب جانشین آسان نیست زیرا او یک بازیکن بسیار خوب است. او شخصیت و توانایی دارد و رابط میان حمله و هافبک است. قطعا ما تلاش می کنیم یک جانشین مناسب داشته باشیم تا روند خود را حفظ کنیم. فکر می کنم فرشید اسماعیلی و آرش رضاوند افرادی هستند که می توانند این نقش را بر عهده بگیرند. مشکل بزرگ ما این است که قبل از انتخاب بازیکنان خط حمله، دو بازیکن یعنی محسن کریمی و داریوش شجاعیان را از دست دادیم و قطعا یک بازیکن هجومی دیگر نیاز داریم. اکنون مساله کیفیت مهم نیست و ما در موضوع تعداد با مشکل رو به رو هستیم. اگر بازیکن مورد نظر خود را جذب نکنیم مجبور هستیم استراتژی خود را تغییر دهیم زیرا تعداد مورد نظر بازیکن خود را نداریم.

سرمربی استقلال درباره جذب مهاجم نیجریه ای برای این تیم، بیان کرد: بازیکن آزاد در بازار وجود ندارد که بخواهیم با او قبل از تست، قرارداد امضا کنیم. ما تمام بازیکنان آزاد از آسیا و هر جای دنیا را در نظر می گیریم و روی آنها مطالعه انجام می دهیم و آماده هستیم با یک بازیکن به صور موقت قرارداد امضا کنیم. همانطور که گفتم چون شرایط خوبی نداریم، مجبور هستیم این کار را انجام دهیم. این بازیکن نیجریه ای که شما گفتید، اکنون تهران نیست. ما در حال مطالعه گزینه ها و امتحان کردن آنها هستیم. اکنون بازیکنی نیست که من او را بشناسم و او آزاد باشد و بی آنکه تست شود، با او قرارداد امضا کنیم. پس اگر کسی قبول نکند که او را تست کنیم، با او قرارداد امضا نمی کنیم.

استراماچونی در پاسخ به این سوال که با توجه به روند کلین شیت این تیم آیا امکان تغییر ترکیب با حضور سیاوش یزدانی وجود دارد یا نه، گفت: نمی دانم شما می دانید یا نه اما سیاوش یزدانی مصدوم است. وقتی که از تیم ملی بازگشت، مشکلی در همسترینگ او وجود داشت. او بعد از بازگشت به کلینیک رفت و کار ریکاوری انجام می دهد.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که آیا امکان حضور تبریزی و دیاباته در ترکیب اصلی وجود دارد، بیان کرد: حضور این دو بازیکن یک گزینه برای ما است و همینطور که دیدید این گزینه را در بازی قبلی امتحان کردیم. داریوش برای ما یک بازیکن خاص و با توانایی منحصر به فرد است زیرا در شرایط بازی می توانیم از او به عنوان بازیکن هجومی سوم استفاده کنیم. پس هر کسی که جانشین او شود، باید همان فعالیت را داشته باشد و به خط حمله اضافه شود. دیاباته در حال ریکاوری است و فکر نمی کنم برای شروع از ابتدا آماده باشد. در این مورد امروز تصمیم خواهم گرفت.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امروز بازی راحتی نداریم خصوصا اینکه تهران بارونه و زمین خیس و بازی لیز بازار!
کمالوند هم به بازیکناش گفته فقط شوت بزنید...حالا یا خواسته رد گم کنه و یا تاکتیکش تو این هوای بارونی شوت زدنه
البته ممکنه تا ساعت 7 شب بارون قطع بشه ولی خب باز زمین خیسه
امروز احتمال بازی کردن علی دشتی هست، رضاوند هم گمونم بیاد جای داریوش رو پر کنه، فقط خداکنه مرتضی تبریزی تو ترکیب نباشه یا اگر هست از اول بازی نکنه
غیر این هفته 7 بازی دیگه داریم تا نیم فصل
پیشنهاد من به استراماچونی اینه که بااتوجه به اینکه 10 آبان در تبریز با تراکتور بازی داریم، حسابی دیوار دفاعی رو کامل بچینه و حتی نیمه اول بازی امروز رو کاملا دفاعی بازی کنه تا تمرینی باشه برای بازی 10 آبان با تراکتور!!! تو تبریز با این هوادار خودجوش گل زدن کار راحتی نیست، تاکتیکمون تو تبریز باید تدافعی باشه با نیم نگاهی به صدحملات

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
امروز بازی راحتی نداریم خصوصا اینکه تهران بارونه و زمین خیس و بازی لیز بازار!
کمالوند هم به بازیکناش گفته فقط شوت بزنید...حالا یا خواسته رد گم کنه و یا تاکتیکش تو این هوای بارونی شوت زدنه
البته ممکنه تا ساعت 7 شب بارون قطع بشه ولی خب باز زمین خیسه
امروز احتمال بازی کردن علی دشتی هست، رضاوند هم گمونم بیاد جای داریوش رو پر کنه، فقط خداکنه مرتضی تبریزی تو ترکیب نباشه یا اگر هست از اول بازی نکنه
غیر این هفته 7 بازی دیگه داریم تا نیم فصل
پیشنهاد من به استراماچونی اینه که بااتوجه به اینکه 10 آبان در تبریز با تراکتور بازی داریم، حسابی دیوار دفاعی رو کامل بچینه و حتی نیمه اول بازی امروز رو کاملا دفاعی بازی کنه تا تمرینی باشه برای بازی 10 آبان با تراکتور!!! تو تبریز با این هوادار خودجوش گل زدن کار راحتی نیست، تاکتیکمون تو تبریز باید تدافعی باشه با نیم نگاهی به صدحملات

علی دشتی اصلا تو لیست نزاشته

شیخ به نظرم امروز گل میزنه بالاخره !

فرازم اصلا برد نداشته انگار تیمش !

تجربه نشون داده بازی های با کیفیتی میشه بازی ها تو بارون

یادش بخیر بازی با پیکان بود .. روزی که فرمانده گل کامبک (سوم ) زد ! 90دقیقه زیر شدید ترین بارون بودیم.. 3-4هزار نفرم بیشتر بودن.. چه بازی جذابی بود

3-2 شد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
علی دشتی اصلا تو لیست نزاشته

شیخ به نظرم امروز گل میزنه بالاخره !

فرازم اصلا برد نداشته انگار تیمش !

تجربه نشون داده بازی های با کیفیتی میشه بازی ها تو بارون

یادش بخیر بازی با پیکان بود .. روزی که فرمانده گل کامبک (سوم ) زد ! 90دقیقه زیر شدید ترین بارون بودیم.. 3-4هزار نفرم بیشتر بودن.. چه بازی جذابی بود

3-2 شد
یادم میاد اون بازیو..یادش بخیر! یه فرمانده ای داشتیم یه سرکاراستواری:)
همه تیما جلوی استقلال که میشه شاخ میشن برای ما!
من که چشمم از این دراز بی قواره(شیخ دیابت) آب نمیخوره!!! این گل زن بود نمیومد تیم ما!
اینکه علی دشتی تو لیست نیست رو از کجا گفتی؟ چاره ای نداره کم کم راه بندازه علی دشتی رو چون بازیکن نداریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میلیچ گمونم مصدومیتش تموم شده باشه ولی ظاهرا تو ترکیب نیست، احتمالا زکی پور خودشو اثبات کرده
یادش بیر اول فصل افشین طاهرخانی تو ترکیب اصلی بود خوشحالم استرا نظرشو تغییر داد
کاش رضاوند هم مثل سجاد آقایی بیشتر خودشو نشون بده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ترکیب استقلال در بازی برابر پارس جنوبی جم به شرح زیر است:
سیدحسین حسینی، عارف غلامی، محمد دانشگر، میلاد زکی پور، وریا غفوری، علی کریمی، مسعود ریگی، فرشید اسماعیلی، آرش رضاوند، مهدی قائدی و سجاد آقایی

-چشمی هم که مصدوم شده ..تو ترکیب نیست..خداکنه چیز خاصی نباشه
-فرشیدی باقری چی شد پس؟
-اولین بازیه گمونم که سجاد آقایی از اول تو زمینه
-یادش بخیر زمانی که حسین کنعانی زادگان رو علیرضا منصوریان آورده بود استقلال همه هوادارا فحشش میدادن!!خود من یادمه بازیکن حسابش نمیکردم..الان هم تو تیم ملیه هم فیکس یکی از تیما!
-خیلی جالبه سپاهان با سایپا تو اصفهان 0-0 کنه، تراکتور نیم اول رو 1-0 باخته از نفت آبادان، امیدوارم امروز ببریم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا