• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دیاباته بازیکن بدی نشون نداده
خیلی هم کم بازی کرده و اتفاقا خوب بوده تو چند تا گل هم تاثیر داشته
میخوان فشار بندازن رو بازیکن...
رزومه خوبی هم داشته ولی باید جا بیوفته

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خیلی دلم برای حاجی فتح الله زاده تنگ شده... نتیجه بازی های ما دقیقا داخل زمین رقم میخوره اتفاقا با ناداوری خیلی هم بد رقم میخوره! واقعا متاسفم برای فدراسیون و کمیته انضباطی و حتی مدیرعامل خودمون که اینقدر منفعلانه برخورد میکنن!

دیاباته بازیکن بدی نشون نداده
خیلی هم کم بازی کرده و اتفاقا خوب بوده تو چند تا گل هم تاثیر داشته
میخوان فشار بندازن رو بازیکن...
رزومه خوبی هم داشته ولی باید جا بیوفته
امیدوارم که جا بیفته، هر چند من خیلی امیدی به این دیاباته ندارم! الان اگر نخود آبگوشت هم بود جا افتاده بود!!!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خیلی دلم برای حاجی فتح الله زاده تنگ شده تا دهن گشاد بعضیا رو خورد کنه! نتیجه بازی های ما دقیقا داخل زمین رقم میخوره اتفاقا با ناداوری خیلی هم بد رقم میخوره! واقعا متاسفم برای فدراسیون و کمیته انضباطی و حتی مدیرعامل خودمون که اینقدر منفعلانه برخورد میکنن!

امیدوارم که جا بیفته، هر چند من خیلی امیدی به این دیاباته ندارم! الان اگر نخود آبگوشت هم بود جا افتاده بود!!!
چندتا بازی فیکس کرده که اینجوری نظر میدیم

به نظرم بد نیست خیلی هماهنگ با تیم ..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کمالوند رو هم از تو سوراخش کشیدن بیرون!! بعد یه هفته یادش افتاده از داور بازی انتقاد کنه!
باور کنید اینا همه برنامه ریزی شده اس!!!
راست گفتن شل بگیری سفت میخوری!!!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کمالوند رو هم از تو سوراخش کشیدن بیرون!! بعد یه هفته یادش افتاده از داور بازی انتقاد کنه!

نه بابا از فرداش شروع کرد

برنامه چهار سوی لیگم اومد انتقاد کرد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نه بابا از فرداش شروع کرد

برنامه چهار سوی لیگم اومد انتقاد کرد
پس چرا سایت ورزش 3 امروز ازش خبر زد؟ تازه تیمشون هم که بنا بود منحل شه!!

عجیبه خبر از عضو هدیت مدیره استقلال میذارم چون از حق استقلال در مقابل تیمهای متخاصم دفاع کرده حذف میشه!! ضمن تشکر از مدیران زحمتکش این فروم، یعنی اگر مثلا یکی از اعضای تیم ما 3 خط در مورد تیم ما در مقابل تیم روبرو دفاع کرده باشه ولی 30 خط در مورد استقلال صحبت کرده باشه آیا باید زد و همه پستو نابود کرد؟ بنظر تون منطقیه؟ پس جای این پستا کجاس؟آزادی بیان کجا میره پس؟ به کجا داریم ما؟

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پس چرا سایت ورزش 3 امروز ازش خبر زد؟ تازه تیمشون هم که بنا بود منحل شه!!

عجیبه خبر از عضو هدیت مدیره استقلال میذارم چون از حق استقلال در مقابل تیمهای متخاصم دفاع کرده حذف میشه!! ضمن تشکر از مدیران زحمتکش این فروم، یعنی اگر مثلا یکی از اعضای تیم ما 3 خط در مورد تیم ما در مقابل تیم روبرو دفاع کرده باشه ولی 30 خط در مورد استقلال صحبت کرده باشه آیا باید زد و همه پستو نابود کرد؟ بنظر تون منطقیه؟ پس جای این پستا کجاس؟آزادی بیان کجا میره پس؟ به کجا داریم ما؟
حذف نشده همه بحث های مربوط به کالدرون رفته تاپیک حواشی..

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
برنامه ریزی شده نیست ! مسئله اینه که کمالوند تاجی نیست ;)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استراماچونی و دستیاراتش پس از حضور در سالن یک به یک از سوی هواداران تشویق شدند.

سرمربی آبی‌ها یک پیراهن تمرینی استقلال را به کارگردان فیلم تقدیم کرد.

10800757_922.jpg

درحالی که یک پرچم بزرگ بزرگ در دستان سرمربی استقلال قرار داشت هواداران او را با شعار"استرا آی لاو یو" تشویق کردند.

استراماچونی در این خصوص گفت: اول از همه از افرادی که مرا به این مراسم دعوت کردند تشکر می‌کنم و هماهنگونه که گفتم یکی از مهم‌ترین دلایل من برای حضور در این جمع این است که استقلال تیم مردم است.

او افزود: خیلی خوشحالم اینجا هستم و فیلم تاریخچه استقلال را می‌بینید. در این سال‌ها بیشتر ثابت شده استقدال تیم مردم است. موقعی من جایزه‌ای برای یکی از فیلم هایم از فستیوال فیلم لندن دریافت کردم و آن را به باشگاه اشتقلال هدیه کردم. الان امیدوارم همه حامی تیم باشیم و مردم اکنون استقلالی که اکنون تنها است، تنها نگذارند. کادرفنی فعلی استقلال درجه یک است.

هواداران استقلال ضمن شعار فتحی حیا کن استقلاو رها کن از علی فتح الله زاده به عنوان مدیر محبوب خود یاد کردند.

من برای احترام به تاریخچه باشگاه استقلال برای تماشای فیلم به سالن آمده ام و امیدوارم بتوانم بیشتر درباره تاریخچه باشگاهی که اکنون سرمربی آن هستم بدانم. می‌خواهم از احترام هواداران تشکر کنم چراکه آن‌ها بسیار پرشور هستند. این مسائل نشان می‌دهد استقلال تیم مردم است و ده‌ها میلیون طرفدار دارد.

استرا درباره لغو تمرین روز گذشته تیم استقلال گفت: شرایط به شکلی است که من امشب عصبانی نیستم

349965_238.jpg

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
حسین حسینی، حسین پورحمیدی، سجاد آقایی، رضا آذری، محمد دانشگر، علی دشتی، شیخ دیاباته، فرشید اسماعیلی، مهدی قائدی، وریا غفوری، عارف غلامی، علی کریمی، میلیچ، آرش رضاوند، مسعود ریگی، مرتضی تبریزی، سیاوش یزدانی، میلاد زکی‌پور و شاهین طاهرخانی.

تورو خدا بازیکنان رو ببین

انگار تراکتور با ماشین سازی بازی داره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خدارو چه دیدی شاید فردا سه امتیاز گرفتیم و به 4امتیازی صدر رسیدیم !

تراکتور هفته پیش باخت و میتونه فرصت خوبی باشه

سپاهان هم نتایج سینوسی اش شروع شد

پدیده هم که از صدر داره جدا میشه

پرسپولیس هم گفتن بازی های سختش تمام شد و نشون داد بی برنامه اس برای بردن و امتیاز ممکن است بازم از دست بده

پس بهترین فرصت برای ماست

خوش بینم ..

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پارس جنوبی جم 1-1 سپاهان
رکورد همچنان در اختیار سید حسین حسینی هست چون در طول یک فصل و بصورت متوالی به ثبت رسونده بود ;)
حالا حالاها دروازه بانی قادر به شکستن این رکورد نیست :D

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خدارو چه دیدی شاید فردا سه امتیاز گرفتیم و به 4امتیازی صدر رسیدیم !

تراکتور هفته پیش باخت و میتونه فرصت خوبی باشه

سپاهان هم نتایج سینوسی اش شروع شد

پدیده هم که از صدر داره جدا میشه

پرسپولیس هم گفتن بازی های سختش تمام شد و نشون داد بی برنامه اس برای بردن و امتیاز ممکن است بازم از دست بده

پس بهترین فرصت برای ماست

خوش بینم ..
واقعا تیم پارسال حفظ میشد امسال بهترین فرصت بود واسه ما. اما تیمو ریست کردن کلا
فردا بازیه سختیه به همون اندازه که ما برد میخوایم تراکتور چند برابر ما انگیزه داره و میزبانم هست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
استراماچونی : (واقعا باید حرفاشو طلاگرفت) من نمی‌دانم چرا کالدرون درباره استقلال حرف می‌زند. این دفعه حرفی زد که از مرزها خارج شد. چون خط نگه‌دار در بازی قبلی اشتباه کرد ولی شاید اشتباهات به نفع پرسپولیس را فراموش کرده‌اند. او گفت چیزهایی پشت پرده وجود دارد و من این را دوست نداشتم. اگر چیزی واقعا هست و می‌داند، شفاف بگوید چون این نظرات برای فوتبال ایران بد است. انگار او می‌خواهد بگوید فوتبال ایران سالم نیست. این برای همه تیم‌هاست. کالدرون دوست دارد درباره همه صحبت کند. پس بهتر است شفاف صحبت کند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مدیراین بخش کیه ؟ دومین باره پست میذارم حذف میشه !
@ehsan
قوانین بخش فوتبال را لطفا بخوانید...
خلاصش اینه : در تاپیک های هواداری فقط راجع به تیم مربوط پست بزنید...
اگر موضوع روز و مرتبطی هست که به تیم های دیگه هم مربوط باشه میتوانید از تاپیک حواشی استفاده کنید البته در نهایت احترام و بدون کل کل
هرگونه تیکه و کنایه و کل کل و... به تیم های دیگه هم ممنوع است
موفق باشید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
قائدی سه گله است !

جالبه !

یک گل بزنه میاد رتبه دوم گلزنان برتر ! چندساله اخیر نداشتیم همچین بازیکنی !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ترکیب احتمالی استقلال از دید ورزش3

سید حسین حسینی،سیاوش یزدانی،عارف غلامی،محمد دانشگر،مسعود ریگی،علی کریمی،فرشید اسماعیلی،وریا غفوری،میلاد زکی پور،شیخ دیاباته،مهدی قائدی

خدا بخیر کنه این سیاوش یزدانی تو هر بازی برای استقلال به میدون رفته نتونستیم ببریم، برعکس از روزی که روزبه چشمی اومده تیم حرکتش رو به جلو بوده
خدا کنه امروز بخیر بگذره، جاوی روزبه چشمی و فرشید باقری خیلی خالیه، از همه مهمتر داریوش شجاعیان، کار سختی داریم امروز، خداکنه سیاوش یزدانی امروز روز خوبش باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا