• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تو بیوگرافیش ندیده بودم اینو. در این‌که مربی خوبی هست و چقد باعث رشد جوونایی مثل قائدی شده، شکی نیست. همه‌مون آرزومونه برگرده.
البته بعد از اون سرمربی هر باشگاهی که شده بدلیل نتایج ضعیف اخراج شده :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شکایت احتمالی استراماچونی به فیفا، مشکلی جدید برای مدیرعامل جدید استقلال

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
زمان: 18:32 1398/09/26

این مربی ایتالیایی در یک گفت و گوی تلویزیونی تاکید کرد که (لااقل) امشب به ایران نمی آید.

• استراماچونی که حرف هایش را با دو بار گفتن عبارت «متاسفانه» آغاز کرد، تایید کرد که در شرایط فعلی قادر به نقد کردن چک باشگاه استقلال نیست.

• با این حال گفت و گوی 310 ثانیه ای استراماچونی، نکات جالب و تازه ای هم در بر داشت. او در بخشی از حرف هایش گفت که قرار بوده دیروز (دوشنبه) به تهران بیاید اما روند پرداخت و چکی که باشگاه استقلال صادر کرد، برخلاف توافق های اولیه بوده و باعث شگفتی او شده. استراماچونی همچنین تایید کرد که همراه با وکلای خود، در انتظار عقد قرارداد جدیدی با باشگاه استقلال بوده.

• در پایان حرف هایش راه برگشتن به استقلال را نبست و گفت: «من هنوز منتظرم.»

• متاسفانه متاسفانه وکیل های من تایید کردند. آنچه را که ما از ابتدا هم می دانستیم که به دلیل قوانین اروپا که طبیعتا در ایتالیا هم جریان دارد من قادر به نقد کردن چک نیستم. من تا حدی شگفت زده شدم از اینکه باشگاه در مرحله آخر با وکلایم توافق کردیم را تغییر داد و ترجیح داد که من چک را به شکل متفاوتی نقد کنم.صبح دوشنبه آنها این راه پرداخت را پیشنهاد کردند اما متاسفانه نمی توانم این چک را نقد کنم.

• قبل از هر چیز من پذیرفتم این گفتگو را داشته باشم برای حقیقت و طرفدارانم. چون واقعا ناراحت هستم از اینکه قراردادم را به خاطر این مشکلات 10 روز پیش فسخ کردم.

• این من را غمگین می کند چرا که ما در صدر بودیم و من عاشق طرفداران و تیم و بازیکنانم هستم و این من را واقعا غمگین می کند. اما متاسفانه قوانینی وجود دارد و چیزی که ما خواستیم و چیزی که باشگاه پیشنهاد کرد. پیشنهاد جدید برای قرارداد جدید امضا کنم این بود که آنها قادر خواهند بود به طریق مستمر و مطابق با قواعد پرداخت را انجام دهند

• من نمی خواهم اظهارنظر کنم اما متاسفانه باید بگویم تکذیب کنم که آنها راهی پیدا کرده باشند که برای اینکه مذاکره انجام شود. ما از هر دو طرف ماجرا می خواستیم راه حلی پیدا کنیم اما تا به اینجا نشده است. اما جنبه قانونی وجود دارد که وکلایم روی آن کار می کنند.

• من راضی نیستم از اینکه بعضی اوقات بیانیه و اطلاعات غلطی بیرون بیاید مثل آنچه که امروز انجام شد. من می خواهم به طرفداران من احترام گذاشته شود چرا که آنها قابل احترام هستند. چه با استراماچونی و چه بدون استراماچونی ما بهترین نتیجه را خواهیم گرفت اما به طرفداران استقلال باید احترام گذاشته شود.

• دیروز با وکلایم انتظار داشتیم و صحبت می کردیم درباره طول هفته افتاد و صحبت های ما با مدیریت باشگاه. قرارداد آماده بود و ما آماده بودیم پرواز کنیم اما یک دفعه با این بحث چک آمدند بیرون که من انتظارش را نداشتم.

• متاسفانه انگار نمی دانند که در ایتالیا سخت است که یک شخص حقیقی برود این راه پرداخت را قبول کند.

• پس دوباره باید بگویم که بحث مقدار پول نیست ما اشخاص حرفه ای در بالاترین سطح هستیم و باید در چارچوب قوانین عمل کنیم. اگر راهی باشد و پیدا شود حتما بیشترین تلاش خودمان را خواهیم کرد اما متاسفانه تنها نمی توانیم جلو برویم و به تنهایی این کار را بکنیم و من هنوز منتظرم!

Last edited:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
ماجرای بازگشت آندرا استراماچونی به استقلال شده مثل ماجرای نفتکش سانچی. هر لحظه که میگذره، امیدها نزد هواداران کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه.
در اصل سرنوشت این ماجرا از همین الان معلومه و مسئولان وزارت ورزش خوب می‌دونن قراره کار رو به کجا برسونن و دارن سناریوی خودشون رو به بهترین نحو پیش میبرن. تنها چالشی که الان دارن اینه که طوری باید صحنه سازی و صحنه گردانی کنن که اتهام کم کاری رو از خودشون دور کنن و دست آخر تمام تقصیر رو بندازن گردن مرد ایتالیایی و تحریم ها!

حالا این وسط نخاله هایی مثل حسن روشن و کاظم اولیایی هم پیدا میشن که دونسته یا ندونسته تو زمین دشمن بازی میکنن.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
زنگ زدن به پرویز !

متاسفانه استرا پرونده اش بسته شد با یک شکایت احتمالی !

صادق ترین مربی خارجی که جمهوری اسلامی به خودش دیده رو داشتیم !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
صادقی تصریح کرد: مگر استراماچونی چقدر پول می‌خواهد؛ 150 هزار یورو، 200 هزار یورو؟ من حاضرم پول نقد به او بدهم یا در هر جای دنیا بخواهد پول به او بدهم.

این دیگه خیلی شوته ! پول نقد !!

پول سیا به درد کسی نمیخوره تو اروپا ! مخصوصا همه اروپایی که الان بله قربان گو ترامپ شدن !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امیرحسین صادقی دقیقا حرف منو زد! بنظرم همین امشب این مردک رو باید خفتش کنن که با احساسات این همه هوادار بازی کرد!

ین حاشیه ها برای چنین شرایطی طبیعی است. آن فردی که قرارداد استراماچونی را بسته بود، وقتی از باشگاه استقلال رفت، این سرمربی هم رفت. خودتان همه او را می شناسید. جبهه عجیبی نسبت به این فرد دارم چون تخلفاتی در این باشگاه انجام می دهد. یک روز یقه بازیکن قدیمی را می گیرد، یک روز با کاپیتان درگیر می شود یا صدای یکی را پخش می کند. این آقا پایش را بیرون گذاشت، آقای استراماچونی هم خودش با زبان بی زبانی گفت از وقتی این فرد رفت، من هم ترسیدم بمانم. از ایشان بپرسید چطور قرارداد بستند؟

واقعا شما فکر می کنید مشکل استراماچونی پول است؟ من دیگر درباره فوتبال حرف نمی زنم اگر مشکل او فقط پول و نحوه انتقال باشد. مگر چقدر پول می خواهد از باشگاه؟ چرا هفته های اول که مشکل مالی داشتند نرفت؟ بروید از همان کسی که به استقلال ضربه می زده بپرسید. چرا تا این استاد کنار رفت، استراماچونی هم رفت؟

از موقعی که دوست عزیزمان (کنایه به خطیر) از استقلال کنار گذاشته شد، ایشان شل شد و کم کم چمدان هایش را بست و رفت.

استقلال بدون مربی و با بازیکنان جوان چهار گل به شاهین بوشهر زده است. ما درباره باشگاه بزرگی مثل استقلال صحبت می کنیم که ستاره هایش برای خودش است و با 10 قهرمانی ستاره نزده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صدای پای پرویز مظلومی میاد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من پرویز رو خیلی دوستش دارم ولی باید قبول کنه که دوره اش گذشته! تیمها قوی تر شدن و واقعا نسل جدید هوادارا با این شرایط دیگه نمیتونن پذیرای پرویز مظلومی باشن
بعد استراماچونی هر کسی بیاد(ایرانی) خودشو ضایع کرده
یادمه همیشه نیم فصل با چند امتیاز بالاتر صدرنشین بود...همیشه هم هجومی بازی میکرد..ولی شخصیت کاریزماتیک نداره!

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
الان دست گرفتن این تیم واقعا دل و جرات می‌خواد.
امشب جدی جدی می‌خوان جانشین رو انتخاب کنن. به احتمال زیاد، یا مظلومیه، یا مجیدی.
همه‌ی طرفدارا هم الان فقط استرا رو می‌خوان.
هر کی بیاد، فسخ استرا رو می‌ندازن گردن اون و حرص‌شونو سر اون خالی خواهند کرد.
پیشکسوتا هم از الان دارن ساز مخالفت می‌زنن. شب اولی که استرا رفت، پیروز قربانی اومد فوتبال برتر غیرمستقیم گفت مجیدی نباید بیاد. الان هم اکثرا دارن می‌گن نباید تیم رو دست بگیره و فقط استرا باید برگرده.
فاتحه‌ی تیم خونده‌ست با این حرفا. بازیکنا هم الان حق و حقوق درست حسابی نگرفتن، کم کم شروع می‌کنن به اعتراض و مخالفت.

شاید فتح الله زاده بتونه با به اصطلاح ریش سفیدی و استفاده از نفوذش تیم گردونی بکنه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این خطیر خیلی بی..ه! از امیرحسین صادقی سریع شکایت کرده! خیلی تکراری شده ولی از سر نگرانیم تکرار میکنم این بی شرف دیاباته رو هم فراری میده..حالا ببینید!
الان دست گرفتن این تیم واقعا دل و جرات می‌خواد.
امشب جدی جدی می‌خوان جانشین رو انتخاب کنن. به احتمال زیاد، یا مظلومیه، یا مجیدی.
همه‌ی طرفدارا هم الان فقط استرا رو می‌خوان.
هر کی بیاد، فسخ استرا رو می‌ندازن گردن اون و حرص‌شونو سر اون خالی خواهند کرد.
پیشکسوتا هم از الان دارن ساز مخالفت می‌زنن. شب اولی که استرا رفت، پیروز قربانی اومد فوتبال برتر غیرمستقیم گفت مجیدی نباید بیاد. الان هم اکثرا دارن می‌گن نباید تیم رو دست بگیره و فقط استرا باید برگرده.
فاتحه‌ی تیم خونده‌ست با این حرفا. بازیکنا هم الان حق و حقوق درست حسابی نگرفتن، کم کم شروع می‌کنن به اعتراض و مخالفت.

شاید فتح الله زاده بتونه با به اصطلاح ریش سفیدی و استفاده از نفوذش تیم گردونی بکنه.
تنها امید ما همین ریش سفید فتح ا..زاده است! ...دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
هرکی میاد بیاد
هرجوری هست لیگ رو تموم کنن و اگر هم از بالا مهندسی کردن جام رو تو نیم فصل بدن که لیگ زودتر تموم بشه
با این اوضاع فکر نکنم سال بعد به دلیل مشکلات مالی لیگی برگزار بشه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
داستان استرا و باشگاه هم شده مثل دو نفر که که موهای همو گرفتن
این به اون میگه اول تو ول کن اون به این میگه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نوازی چی میگه این وسط؟ نوازی هم مگه مدرک مربیگری داره؟

داستان استرا و باشگاه هم شده مثل دو نفر که که موهای همو گرفتن
این به اون میگه اول تو ول کن اون به این میگه
من که یاد ماجرای کلمنته افتادم!

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
همین دیاباته ، میلیچ و استراماچونی رو خطیر اورده. خود استراماچونی همش تو این مدت از کلید واژه عضو رسمی فیفا همش از خطیر یاد میکرد و میگفت تنها حامیش تو باشگاه فقط خطیر بودش. قشنگ یادمه خطیر خیلی جنگید تا استراماچونی رو بیاره و کل هیئت مدیره دنبال یه مربی درپیت خارجی و بله قربانگو بودن که کم نداشتیم تو ایران.
تو سواد خطیر هیچ شکی نیست ، آدم حسابیه (رزومه علمی و کاریش رو فقط یک نگاه بندازید)
یکی از دلایلی که با خطیر مشکل داشتند بازیکنان هم همین بود چون باج نمیداد به بازیکنان و لی لی به لالاشون نمیزاشت- بازیکنای ایرانی عادت دارند همه فقط بهشون حال بدن و هر کاری دلشون میخواد بکنن. این چند سال وضعیت استقلال و وبقیه تیما رو ببینید که نابود کرده بازیکن سالاری
همین استراماچونی چه قدر این فصل برخورد کردش با این قضیه (یه نمونش دشتی و دانشگر)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همین دیاباته ، میلیچ و استراماچونی رو خطیر اورده. خود استراماچونی همش تو این مدت از کلید واژه عضو رسمی فیفا همش از خطیر یاد میکرد و میگفت تنها حامیش تو باشگاه فقط خطیر بودش. قشنگ یادمه خطیر خیلی جنگید تا استراماچونی رو بیاره و کل هیئت مدیره دنبال یه مربی درپیت خارجی و بله قربانگو بودن که کم نداشتیم تو ایران.
تو سواد خطیر هیچ شکی نیست ، آدم حسابیه (رزومه علمی و کاریش رو فقط یک نگاه بندازید)
یکی از دلایلی که با خطیر مشکل داشتند بازیکنان هم همین بود چون باج نمیداد به بازیکنان و لی لی به لالاشون نمیزاشت- بازیکنای ایرانی عادت دارند همه فقط بهشون حال بدن و هر کاری دلشون میخواد بکنن. این چند سال وضعیت استقلال و وبقیه تیما رو ببینید که نابود کرده بازیکن سالاری
همین استراماچونی چه قدر این فصل برخورد کردش با این قضیه (یه نمونش دشتی و دانشگر)
در مورد مدرک خطیر و رزمومه اش کاری ندارم ، همه اینایی هم که میگی قبول خطیر اورده ولی فقط یه سوال! چرا از روزی که خطیر رفت تیم از هم پاشید؟ بازیکنا نصفشون رفتن! سرمربی تیم رفت!
چرا اینقدر موش میدوونه؟ دیگی که برای خطیر نجوشه سر سگ باید توش بجوشه؟؟!

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
در مورد مدرک خطیر و رزمومه اش کاری ندارم ، همه اینایی هم که میگی قبول خطیر اورده ولی فقط یه سوال! چرا از روزی که خطیر رفت تیم از هم پاشید؟ بازیکنا نصفشون رفتن! سرمربی تیم رفت!
چرا اینقدر موش میدوونه؟ دیگی که برای خطیر نجوشه سر سگ باید توش بجوشه؟؟!
جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگه
مصاحبه های استراماچونی همش رو حسابه و واقعیت رو میگفت - چند جا گفت به اعتبار خطیر مذاکره کرده - گفتش از ایران پیشنهاد داشتم تعجب کردم که از ایران؟! ولی عضو رسمی فیفا! به من این درخواست رو داد- این یعنی به اعتبار خطیر اومدش نه مجموعه و باشگاه!!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگه
مصاحبه های استراماچونی همش رو حسابه و واقعیت رو میگفت - چند جا گفت به اعتبار خطیر مذاکره کرده - گفتش از ایران پیشنهاد داشتم تعجب کردم که از ایران؟! ولی عضو رسمی فیفا! به من این درخواست رو داد- این یعنی به اعتبار خطیر اومدش نه مجموعه و باشگاه!!!!
یعنی همه این بلاها فقط بخاطر این سرمون اومد که بقیه عضو فیفا نبودن؟ بقیه تیمها که مربی حرفه ای میارن عضو فیفان؟ نگو این حرفها رو دوست عزیز!
استراماچونی خیلی وقت بود تصمیمشو گرفته بود و فقط منتظر صدر نشینی استقلال بود که بذاره و بره!
اگر عضویت علی خطیر در فیفا اینقدر براش مهم بود، خطیر که همون اول فصل گذاشت رفت! خب استرا هم همون اول فصل میذاشت بره! اول فصل قرار داد داشت الانم که گذاشت رفت قرارداد داره!ا
من دو تا احتمال رو قویتر میدونم:
1- ماجرای سرمربی تیم ملی و همین نگرانی هایی که عرفان عزیز گفت که البته خیلی پیاز داغشو زیاد کرد که واقعا اگر اینطور باشه الان خودش باید اول از همه دنبال مهاجرت باشه! یعنی اگر ووضع اینقدر خرابه که سال بعد لیگ نداریم پس ما الان اینجا چکار میکنیم؟
2- تحریک علی خطیر
دقیقا مشخصه که حدود 10 روزه داره استقلال و هواداراشو بازی میده! این ماجرای چک و سفته و رم و پراگ و کوفت و زهرمار هم بهونه س

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
پرویز مظلومی اعلام آمادگی کرد! یه لحنی هم گفته که یعنی می خوام بیام کمک
مجیدی هم که بی قراره برای مربی گری استقلال
در هر حال به نظر می رسه نه استرا دیگه تمایلی به ادامه همکاری داره نه هیات مدیره و فدراسیون

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پرویز مظلومی اعلام آمادگی کرد! یه لحنی هم گفته که یعنی می خوام بیام کمک
مجیدی هم که بی قراره برای مربی گری استقلال
در هر حال به نظر می رسه نه استرا دیگه تمایلی به ادامه همکاری داره نه هیات مدیره و فدراسیون
زمانی که استقلال به دفعات جام کسب میکرد و دو تا ستاره آسیایی کسب کرد استراماچونی سرمربی مون نبود! خدای استقلال هم بزرگه!!! کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلالِ بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا