البته بعد از اون سرمربی هر باشگاهی که شده بدلیل نتایج ضعیف اخراج شدهتو بیوگرافیش ندیده بودم اینو. در اینکه مربی خوبی هست و چقد باعث رشد جوونایی مثل قائدی شده، شکی نیست. همهمون آرزومونه برگرده.
البته بعد از اون سرمربی هر باشگاهی که شده بدلیل نتایج ضعیف اخراج شدهتو بیوگرافیش ندیده بودم اینو. در اینکه مربی خوبی هست و چقد باعث رشد جوونایی مثل قائدی شده، شکی نیست. همهمون آرزومونه برگرده.
من پرویز رو خیلی دوستش دارم ولی باید قبول کنه که دوره اش گذشته! تیمها قوی تر شدن و واقعا نسل جدید هوادارا با این شرایط دیگه نمیتونن پذیرای پرویز مظلومی باشنصدای پای پرویز مظلومی میاد
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
تنها امید ما همین ریش سفید فتح ا..زاده است! ...دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد!الان دست گرفتن این تیم واقعا دل و جرات میخواد.
امشب جدی جدی میخوان جانشین رو انتخاب کنن. به احتمال زیاد، یا مظلومیه، یا مجیدی.
همهی طرفدارا هم الان فقط استرا رو میخوان.
هر کی بیاد، فسخ استرا رو میندازن گردن اون و حرصشونو سر اون خالی خواهند کرد.
پیشکسوتا هم از الان دارن ساز مخالفت میزنن. شب اولی که استرا رفت، پیروز قربانی اومد فوتبال برتر غیرمستقیم گفت مجیدی نباید بیاد. الان هم اکثرا دارن میگن نباید تیم رو دست بگیره و فقط استرا باید برگرده.
فاتحهی تیم خوندهست با این حرفا. بازیکنا هم الان حق و حقوق درست حسابی نگرفتن، کم کم شروع میکنن به اعتراض و مخالفت.
شاید فتح الله زاده بتونه با به اصطلاح ریش سفیدی و استفاده از نفوذش تیم گردونی بکنه.
من که یاد ماجرای کلمنته افتادم!داستان استرا و باشگاه هم شده مثل دو نفر که که موهای همو گرفتن
این به اون میگه اول تو ول کن اون به این میگه
در مورد مدرک خطیر و رزمومه اش کاری ندارم ، همه اینایی هم که میگی قبول خطیر اورده ولی فقط یه سوال! چرا از روزی که خطیر رفت تیم از هم پاشید؟ بازیکنا نصفشون رفتن! سرمربی تیم رفت!همین دیاباته ، میلیچ و استراماچونی رو خطیر اورده. خود استراماچونی همش تو این مدت از کلید واژه عضو رسمی فیفا همش از خطیر یاد میکرد و میگفت تنها حامیش تو باشگاه فقط خطیر بودش. قشنگ یادمه خطیر خیلی جنگید تا استراماچونی رو بیاره و کل هیئت مدیره دنبال یه مربی درپیت خارجی و بله قربانگو بودن که کم نداشتیم تو ایران.
تو سواد خطیر هیچ شکی نیست ، آدم حسابیه (رزومه علمی و کاریش رو فقط یک نگاه بندازید)
یکی از دلایلی که با خطیر مشکل داشتند بازیکنان هم همین بود چون باج نمیداد به بازیکنان و لی لی به لالاشون نمیزاشت- بازیکنای ایرانی عادت دارند همه فقط بهشون حال بدن و هر کاری دلشون میخواد بکنن. این چند سال وضعیت استقلال و وبقیه تیما رو ببینید که نابود کرده بازیکن سالاری
همین استراماچونی چه قدر این فصل برخورد کردش با این قضیه (یه نمونش دشتی و دانشگر)
جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگهدر مورد مدرک خطیر و رزمومه اش کاری ندارم ، همه اینایی هم که میگی قبول خطیر اورده ولی فقط یه سوال! چرا از روزی که خطیر رفت تیم از هم پاشید؟ بازیکنا نصفشون رفتن! سرمربی تیم رفت!
چرا اینقدر موش میدوونه؟ دیگی که برای خطیر نجوشه سر سگ باید توش بجوشه؟؟!
یعنی همه این بلاها فقط بخاطر این سرمون اومد که بقیه عضو فیفا نبودن؟ بقیه تیمها که مربی حرفه ای میارن عضو فیفان؟ نگو این حرفها رو دوست عزیز!جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگه
مصاحبه های استراماچونی همش رو حسابه و واقعیت رو میگفت - چند جا گفت به اعتبار خطیر مذاکره کرده - گفتش از ایران پیشنهاد داشتم تعجب کردم که از ایران؟! ولی عضو رسمی فیفا! به من این درخواست رو داد- این یعنی به اعتبار خطیر اومدش نه مجموعه و باشگاه!!!!
زمانی که استقلال به دفعات جام کسب میکرد و دو تا ستاره آسیایی کسب کرد استراماچونی سرمربی مون نبود! خدای استقلال هم بزرگه!!! کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلالِ بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!پرویز مظلومی اعلام آمادگی کرد! یه لحنی هم گفته که یعنی می خوام بیام کمک
مجیدی هم که بی قراره برای مربی گری استقلال
در هر حال به نظر می رسه نه استرا دیگه تمایلی به ادامه همکاری داره نه هیات مدیره و فدراسیون