• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوست عزیز چرا خلط مبحث می کنید!من نگفتم همه باید عضو فیفا باشن - گفتم استراماچونی به خاطر اعتبار خطیر قبول کردش نه به خاطر مجموعه
اینم چرا همونموقع نرفت ، چون شرایط ایران رو نمیدونست که 99 درصد حرفا دروغه - اونام بهش همش وعده میدادن- اینم بهترین کار رو کرد ، وقتی تیم رو رسوند به اوج کشید کنار که نگن از ترس نتیجه نگرفتن ، بدقولی ها رو بهانه قرار داد تا فرار کنه
از اولم برای همین کل هیئت مدیره مخالف استراماچونی بودن ، ترسشون همین بود که نکنه استقلال رو برسونه به صدر!
کل این داستان ها هم فقط همینه بود که استقلال به صدر رسید . . .
بعد چه بازی داد؟؟!!!کل این 10 روز استراماچونی میگفت از راه قانونی پولم رو تو ایتالیا تحویلم بدید من همونموقع یه راست تهرانم- اینا همون اول میگفتن نمیتونیم- به همین راحتی!

زمانی که استقلال قهرمان شد و دو تا ستاره کسب کرد استراماچونی سرمربی مون نبود! خدایی استقلال هم بزرگه!!! کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلال بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!
آها !بالاخره زدید تو هدف!دقیقا به هدفشون رسیدن - کل بازی برای همین بود که من هوادار همچین چیزی رو بگم - ده روز داشتن تلاش میکردن که هوادار رو همراه خودشون کنن برای همین یه جمله : " کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلال بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!" که مثل اینکه با برنامه ریزی دقیقی که داشتن موفق شدند

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
زمانی که استقلال به دفعات جام کسب میکرد و دو تا ستاره آسیایی کسب کرد استراماچونی سرمربی مون نبود! خدای استقلال هم بزرگه!!! کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلالِ بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!
داداش من اصلا نمیخوام از خطیر حمایت کنم یا درمورد اینکه موش میدوونه یا نه قضاوتی بکنم ولی از شما سوال میکنم :
آزار و اذیت های سرمربی مثل همون داستان همایش تقدیر از پیشکسوتا و امثالهم(خدا میدونه چقد اذیتش کردن و ما خبر نداریم) ! یا پرداخت ناشیانه دستمزدش بطوریکه حسابش بسته میشه و دادگاهی میشه یا ماجرای میلیچ و ویزاش یا ماجرای مترجم ش و داستانای اول فصل
اینا همش کار خطیر بوده یا عوامل باشگاه ؟
اینا تو آسی شدن ی فرد حرفه ای مثل استرا ک از لیگای حرفه ای اومده اینجا و درآخر تصمیم ش به رفتن تاثیر نداشته؟

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دوست عزیز چرا خلط مبحث می کنید!من نگفتم همه باید عضو فیفا باشن - گفتم استراماچونی به خاطر اعتبار خطیر قبول کردش نه به خاطر مجموعه
اینم چرا همونموقع نرفت ، چون شرایط ایران رو نمیدونست که 99 درصد حرفا دروغه - اونام بهش همش وعده میدادن- اینم بهترین کار رو کرد ، وقتی تیم رو رسوند به اوج کشید کنار که نگن از ترس نتیجه نگرفتن ، بدقولی ها رو بهانه قرار داد تا فرار کنه
از اولم برای همین کل هیئت مدیره مخالف استراماچونی بودن ، ترسشون همین بود که نکنه استقلال رو برسونه به صدر!
کل این داستان ها هم فقط همینه بود که استقلال به صدر رسید . . .
بعد چه بازی داد؟؟!!!کل این 10 روز استراماچونی میگفت از راه قانونی پولم رو تو ایتالیا تحویلم بدید من همونموقع یه راست تهرانم- اینا همون اول میگفتن نمیتونیم- به همین راحتی!

آها !بالاخره زدید تو هدف!دقیقا به هدفشون رسیدن - کل بازی برای همین بود که من هوادار همچین چیزی رو بگم - ده روز داشتن تلاش میکردن که هوادار رو همراه خودشون کنن برای همین یه جمله : " کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلال بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!" که مثل اینکه با برنامه ریزی دقیقی که داشتن موفق شدند
یعنی تو مجموعه استقلال به این بزرگی هیشکی نمیتونست استراماچونی رو بیاره؟ فقطو وفقط علی خطیر تونسته استرا رو بیاره؟
10 روز بذار کنار امشب که پولش اماده است...امشب دیگه چه بهونه ای داره؟ بخواد میتونه پولو برداشت کنه!! شما دیگه بازی نخور دوست عزیز.....10 روزه به حرفاش دقت میکنم..
هی میگه مشاورای من دارن کار میکنن که چطور پول بدست من برسه؟ شاخ غولو که نمیخوای بشکنی 160 هزار یورو دیگه
ولی قبول دارم که از اول وقتی استعفای خطیر رو دید متوجه شد چه جای اشتباهی اومده!
همه اینها هم برمیگرده به ضعف مدیریت فتحی
اما اینی که میگی کل هیئت مدیره با استرا مخالف بودن رو قبول ندارم

مثلا برنامه ریزی ذقیقشون اینه که مظلومی بیاد؟ وقتی پنج شنبه با ماشین سازی بازی داریم 2 دی با سپاهان حذفی داریم پیشنهاد شما چیه؟ میخوای بریم دوباره علی خطیر رو بیاریم که بره با یه سرمربی ایتالیایی و تاپ دیگه صحبت کنه؟ شاید اون یکی بیاد !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
داداش من اصلا نمیخوام از خطیر حمایت کنم یا درمورد اینکه موش میدوونه یا نه قضاوتی بکنم ولی از شما سوال میکنم :
آزار و اذیت های سرمربی مثل همون داستان همایش تقدیر از پیشکسوتا و امثالهم(خدا میدونه چقد اذیتش کردن و ما خبر نداریم) ! یا پرداخت ناشیانه دستمزدش بطوریکه حسابش بسته میشه و دادگاهی میشه یا ماجرای میلیچ و ویزاش یا ماجرای مترجم ش و داستانای اول فصل
اینا همش کار خطیر بوده یا عوامل باشگاه ؟
اینا تو آسی شدن ی فرد حرفه ای مثل استرا ک از لیگای حرفه ای اومده اینجا و درآخر تصمیم ش به رفتن تاثیر نداشته؟

من ضعف مدیریت فتحی رو انکار نمیکنم ..کاملا قبول دارم.....اصلا از بی عرضگی مدیرعامله که ما الان اینجاییم....اصلا فتحی آدم این کار نبود....و علی خطیر اتفاقا اینو خوب میدونست! علی خطیر انتقام خوبی هم از فتحی گرفت و هم از مجموعه استقلال!
یه سوال...الان کی از وضعیت خوشاله؟ 1- دشمنای استقلال 2- علی خطیر
علی خطیر اگر استقلالی بود و دلش برای موفقیت تیم می تپید اینجوری همه رو فراری نمیداد

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
فاتحه این فوتبال رو باید خوند
اگه استرا نیاد هر مربی بیاد تیم نتیجه نمیگیره و هوادار هم دلسرد میشه
چیزی که برای این تیم های دولتی ارزش نداره هوادار هست
مطمین باشید اگه تیم خصوصی بود هر طور شده مربی رو میاوردند
ولی تو این شرایط اگه استادیوم ها خلوت باشه و کسی نیاد خیلی براشون بهتره
شاید همه چی هدفمند بوده و ما فقط بازی خوردیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فاتحه این فوتبال رو باید خوند
اگه استرا نیاد هر مربی بیاد تیم نتیجه نمیگیره و هوادار هم دلسرد میشه
چیزی که برای این تیم های دولتی ارزش نداره هوادار هست
مطمین باشید اگه تیم خصوصی بود هر طور شده مربی رو میاوردند
ولی تو این شرایط اگه استادیوم ها خلوت باشه و کسی نیاد خیلی براشون بهتره
شاید همه چی هدفمند بوده و ما فقط بازی خوردیم
اگر تیم خصوصی بود هیچ وقت بی عرضه ای به اسم فتحی نمیشد مدیرعامل! چون پول خودشون بود نه پول نفت!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من دو تا احتمال رو قویتر میدونم:
1- ماجرای سرمربی تیم ملی و همین نگرانی هایی که عرفان عزیز گفت که البته خیلی پیاز داغشو زیاد کرد که واقعا اگر اینطور باشه الان خودش باید اول از همه دنبال مهاجرت باشه! یعنی اگر ووضع اینقدر خرابه که سال بعد لیگ نداریم پس ما الان اینجا چکار میکنیم؟
2- تحریک علی خطیر
دقیقا مشخصه که حدود 10 روزه داره استقلال و هواداراشو بازی میده! این ماجرای چک و سفته و رم و پراگ و کوفت و زهرمار هم بهونه س
این چیزایی که گفتم به شرط اینکه این تحریم ها باشه دیروزود داره... حالا شاید سال بعد نباشه دوسال بعدش باشه...
تیم های نفتی دارن از هم میپاشن...
استقلال و پرسپولیس رو هم به زور نگه داشتن
سایر تیم ها هم اوضاع درست حسابی ندارن
لیگی هم برگزار بشه یه لیگ آماتور هست بدون هیچ بازیکن و مربی خارجی بدرد بخور و حتی بازیکن ایرانی بدرد بخور

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
...IMG_20191217_220234_714.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این چیزایی که گفتم به شرط اینکه این تحریم ها باشه دیروزود داره... حالا شاید سال بعد نباشه دوسال بعدش باشه...
تیم های نفتی دارن از هم میپاشن...
استقلال و پرسپولیس رو هم به زور نگه داشتن
سایر تیم ها هم اوضاع درست حسابی ندارن
لیگی هم برگزار بشه یه لیگ آماتور هست بدون هیچ بازیکن و مربی خارجی بدرد بخور و حتی بازیکن ایرانی بدرد بخور
برادر من ملت به اندازه کافی استرس دارن ..دیگه ما آب از سرمون گذشته! آدمی به امید زنده اس..یه جوری گفتی ترسیدم گفتم فردا قحطی میاد! :)
ولی خب قبول دارم تحریمها تاثیر گذاره..همین پول استراماچونی رو پرویز مظلومی میگه خیلیل زاده از جیبش داده! ببین جیب خلیل زاده چقدر اعتبار داره!
اسکوچیچ و اسمشو نیار هم تهدید کردن
ولی خب بالاتر از سیاهی رنگی نیست که..نهایتش با مربی های داخلی ادامه میدیم...بازیکن خارجی هم نخواستیم! کلا دو تا راه هست...یا میمیریم یا همینجوری باید ادامه داد! چاره هست؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وزیر با خودش چند چنده؟
عضو هیئت مدیره ما استعفا داده ، عضو جدید به هیئت مدیره تیم رقیب اضافه میشه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
همین دیاباته ، میلیچ و استراماچونی رو خطیر اورده. خود استراماچونی همش تو این مدت از کلید واژه عضو رسمی فیفا همش از خطیر یاد میکرد و میگفت تنها حامیش تو باشگاه فقط خطیر بودش. قشنگ یادمه خطیر خیلی جنگید تا استراماچونی رو بیاره و کل هیئت مدیره دنبال یه مربی درپیت خارجی و بله قربانگو بودن که کم نداشتیم تو ایران.
تو سواد خطیر هیچ شکی نیست ، آدم حسابیه (رزومه علمی و کاریش رو فقط یک نگاه بندازید)
یکی از دلایلی که با خطیر مشکل داشتند بازیکنان هم همین بود چون باج نمیداد به بازیکنان و لی لی به لالاشون نمیزاشت- بازیکنای ایرانی عادت دارند همه فقط بهشون حال بدن و هر کاری دلشون میخواد بکنن. این چند سال وضعیت استقلال و وبقیه تیما رو ببینید که نابود کرده بازیکن سالاری
همین استراماچونی چه قدر این فصل برخورد کردش با این قضیه (یه نمونش دشتی و دانشگر)
علی خطیر : از سلطانی فر تشکر می کنم اون رنگی نیست من قسم می خورم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
...مشاهده پیوست 1158207

اشکال نداره همینجور تا ابد مذاکره کنن ولی بدونن مرغ استرا یه پا داره...البته شایدم ترحم کرد و دلش سوخت و با هزار تا منت بلند شد اومد!
بیخیال اصول حرفه ای گری ولی عزت و آبرو تیمم اینقدر پایین نبود که اینقدر التماس استراماچونی رو بکنیم! همون 10 روز هم قشنگ نبود!
ایشالا استراماچونی هم میاد و مثل سابق و تحت دستورات مدیرعامل جدید به وظایفش مو به مو عمل میکنه!
منم موافق گزینه ایرانی نیستم ولی وقتی ...بیخیال.....برن با همون استرا مذاکره کنن بلکه دلش سوخت و اومد! فقط برای دوماه دیگه که خواست قهر کنه یه سناریوی جدید طرحریزی کنن
همدانی هم نیاد بهتره..چون اونم مهره مافیاس!

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگه
مصاحبه های استراماچونی همش رو حسابه و واقعیت رو میگفت - چند جا گفت به اعتبار خطیر مذاکره کرده - گفتش از ایران پیشنهاد داشتم تعجب کردم که از ایران؟! ولی عضو رسمی فیفا! به من این درخواست رو داد- این یعنی به اعتبار خطیر اومدش نه مجموعه و باشگاه!!!!
خطیر که سهله از اون گنده ترشم از باشگاه استقلال بزرگتر نبوده...
همین خطیر که الان اسمشو میارن به واسطه ی باشگاه استقلال میشناسنش حالا میخواد عضو فیفا هم بوده باشه
همین خطیر که میگید استرا به اعتبار اون اومده اگر معاون باشگاه نفت مسجد سلیمان بود ببینم استرا رو میتونست ببره اونجا؟!

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
اشکال نداره همینجور تا ابد مذاکره کنن ولی بدونن مرغ استرا یه پا داره...البته شایدم ترحم کرد و دلش سوخت و با هزار تا منت بلند شد اومد!
بیخیال باشگاه حرفه ای ولی عزت و آبرو تیمم اینقدر پایین نبود که اینقدر التماس استراماچونی رو بکنیم! همون 10 روز هم قشنگ نبود!
ایشالا استراماچونی هم میاد و مثل سابق و تحت دستورات مدیرعامل جدید به وظایفش مو به مو عمل میکنه!
منم موافق گزینه ایرانی نیستم ولی وقتی ...بیخیال.....برن با همون استرا مذاکره کنن بلکه دلش سوخت و اومد! فقط برای دوماه دیگه که خواست قهر کنه یه سناریوی جدید طرحریزی کنن
همدانی هم نیاد بهتره..چون اونم مهره مافیاس!
همدانی رسما سرپرست شد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جواب راحته ، وقتی مجموعه اعتبار نداشته باشه و شخص اعتبار داشته باشه - بعد رفتن اون شخص ، اونایی که به اعتبار اون شخص رفتن دیگه باید به چی اعتماد کنند؟؟؟ وقتی میگه بعد رفتن خطیر تنها شدم ، دقیقا داره همین رو میگه
علی خطیر : بعد از بررسی های فراوان، استراماچونی بالاخره به ایران آمد. من قبلا به او گفتم که در استقلال نمی مانم. ناراحت شد که داری من رو می آوری بعد خودت می روی؟!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی فقط دوست دارم بدونم تو مخ این هیئت مدیره چی میگذره که هنوز امید دارن استراماچونی برگرده؟ اینا خیال کردن زن اسمال آقاس که قهر کرده و اینا با پادرمیونی و عز و التماس میتونن برش گردونن!

همدانی رسما سرپرست شد.

مبارکه..میگن آدم قلعه نوعیه...نمیشد بهتر بود و حرف و حدیث کمتر! شایدم بواسطه ستار میخوان نیم فصل قلعه نوعی رو بیارن!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منزوی:‌آیا ساختمان وزارت ویلای خارج از تهران بود؟/استراماچونی از سیستم استقلال حذف شدنی نیست
عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال گفت: متاسفانه عده‌ای شایعه درست کردند که جلسه ما در ویلای خارج از تهران برای انتخاب مربی ایرانی است اما آیا ساختمان وزارت ورزش ویلای خارج از تهران است؟
منزوی:‌آیا ساختمان وزارت ویلای خارج از تهران بود؟/استراماچونی از سیستم استقلال حذف شدنی نیست

کامران منزوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص برگزاری نشست هیأت مدیره باشگاه استقلال با حضور وزیر ورزش و جوانان گفت: در جلسه‌ای که امشب با وزیر ورزش داشتیم بحث‌های مختلفی صورت گرفت که مهم‌ترین بحث ادامه همکاری با استراماچونی بود. علی‌رغم اینکه این مربی تا این لحظه چک خود را دریافت نکرده اما وزیر ورزش و جوانان دستور داد با توجه به علاقه مردم و طرفداران مسئله پیگیری و همکاری با این مربی به هر شکلی ادامه پیدا کند.
وی افزود: متأسفانه زمانی که در جلسه حضور داشتیم شایعه شده بود نشست ما در یک ویلا برگزار می‌شود آن هم در خارج از تهران در حالی که جلسه ما در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و خروجی جلسه ما هم ادامه همکاری با استراماچونی بود. به عنوان عضو هیأت مدیر اعلام می‌کنم گزینه اول و آخر هیأت مدیره استراماچونی است.
عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال عنوان کرد:‌ شش ماه است که با این مربی همکاری می‌کنیم و در ماه‌های گذشته حقوق وی را پرداخت کردیم اما با توجه به گستردگی تحریم‌ها مکانیزم پرداخت برای ما محدود شده و در حال حاضر واریز وجه به حساب این مربی غیرممکن است. بهترین راه همین است که با کمک سفارت ایران در ایتالیا مطالبات این مربی در قالب یک چک پرداخت شود که تمامی امور این پرداخت انجام شده است.
وی افزود:‌ مبلغ مورد نظر سرمربی استقلال مطابق قوانین اروپا انجام شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد اما افکار عمومی بداند امکان واریز مستقیم به حساب این مربی امکانپذیر نیست.
منزوی ادامه داد:‌ متأسفانه شایعاتی درست کردند که هیأت مدیره نمی‌خواهد استراماچونی به استقلال بیاید اما این موضوع کذب محض است و باز هم تأکید می‌کنم این مربی ایتالیایی گزینه مورد نظر ما برای ادامه همکاری است.
وی با اشاره به انتخاب ستار همدانی به عنوان سرپرست تیم استقلال گفت: ضمن تشکر از جواد زرینچه به خاطر زحماتش از فردا آقای همدانی سرپرستی تیم را برعهده خواهند داشت.
عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال در خصوص انتخاب پنجمین عضو این هیأت مدیره گفت: این موضوع به عهده وزیر محترم ورزش است ولی قرار شده نفر پنجم به زودی انتخاب و معرفی شود.
وی با اشاره به مبحث دیگری در جلسه امشب هیأت مدیره گفت: بودجه مورد نیاز باشگاه تا پایان سال امشب مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تمام تلاش برای تعیین این بودجه صورت بگیرد ضمن آنکه قبل از شروع تعطیلات نیم‌فصل قرار است بخشی از مطالبات بازیکنان به آنها پرداخت شود.
منزوی ضمن گلایه از اتفاقات رخ داده در فضای مجازی گفت: به عنوان کسی که سال‌ها طرفدار استقلال بوده‌ام دلم از برخی اتفاقات می‌گیرد متأسفانه یک عده شایعات بی‌اساسی درست می‌کنند و همین باعث می‌شود هواداران پرشمار روی همین شایعات قضاوت اشتباه کنند. به جای آنکه تمرکزمان روی چگونگی همکاری با مربی تیم باشد متأسفانه الفاظی را به صورت پیامک به تلفن همراه ما ارسال می‌کنند که در شأن و شخصیت هواداران استقلال نیست و من مطمئن هستم آنهایی که این کار را انجام می‌دهند طرفداران استقلال نبودند.
وی در پاسخ به این سؤال که تکلیف فتح‌الله‌زاده چه شد، گفتَ: این در اختیار مجمع است و قرار است این موضوع توسط رئیس مجمع تصمیم‌گیری شود.
منزوی در ادامه گفت‌وگو با فارس تأکید کرد: بعد از بازی با پرسپولیس یک نفر شماره تلفن همراه من را در یکی از کانال‌های هواداری منتشر کرد. خدا خیرش بدهد ولی همین هوادارانی که امروز سنگ استراماچونی را به سینه می‌زنند پس از شکست مقابل پرسپولیس از این مربی انتقاد می‌کردند و به هیأت مدیره و ... توهین کردند اما آن روز ما ایستادیم چون می‌دانستیم راه ما درست است.
وی تصریح کرد: الان هم روی صحبتم با هواداران است که عجله نکنند و اجازه بدهند در یک فضای آرام برای ادامه همکاری با استراماچونی راه حل پیدا کنیم. ما فقط مشکل انتقال پول داریم و هیچ بحثی برای تأمین مبلغ قرارداد سرمربی‌مان وجود ندارد. استراماچونی از سیستم استقلال حذف شدنی نیست و این دستور وزیر است که به هر شکل ممکن او را حفظ کنیم.
وی در پایان گفت: آنهایی که گفتند ما به دنبال مربی ایرانی هستیم آیا جواب خدا را می‌دهند؟ آیا وزارت ورزش که ما در آن جلسه برگزار کردیم ویلای خارج از تهران بود. به نظرم اگر هواداران کمی صبر و تحمل داشته باشند همه چیز درست خواهد شد

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
یعنی فقط دوست دارم بدونم تو مخ این هیئت مدیره چی میگذره که هنوز امید دارن استراماچونی برگرده؟ اینا خیال کردن زن اسمال آقاس که قهر کرده و اینا با پادرمیونی و عز و التماس میتونن برش گردونن!

مبارکه..میگن آدم قلعه نوعیه...نمیشد بهتر بود و حرف و حدیث کمتر! شایدم بواسطه ستار میخوان نیم فصل قلعه نوعی رو بیارن!
منزوی میگه چک هیچ مشکلی نداره و راحت نقد میشه!
قلعه نویی عمرا نیم فصل سپاهانو ول نمیکنه بیاد استقلال!!!
ضمنا قرارداد داره الکی ک نمیتونه ول کنه تیمشو

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منزوی میگه چک هیچ مشکلی نداره و راحت نقد میشه!
قلعه نویی عمرا نیم فصل سپاهانو ول نمیکنه بیاد استقلال!!!
ضمنا قرارداد داره الکی ک نمیتونه ول کنه تیمشو

مشکلی نداره اینهمه داریم نازشو میکشیم؟
ستار و قلعه نوعی مثل فیل و فنجونن، هر جا قلعه نوعی باشه ستار هم هست، گفتم شاید خبریه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
موندم امشب استراماچونی خواب منزوی رو می بینه یا منزوی خواب استراماچونی رو؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا