parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
دوست عزیز چرا خلط مبحث می کنید!من نگفتم همه باید عضو فیفا باشن - گفتم استراماچونی به خاطر اعتبار خطیر قبول کردش نه به خاطر مجموعه
اینم چرا همونموقع نرفت ، چون شرایط ایران رو نمیدونست که 99 درصد حرفا دروغه - اونام بهش همش وعده میدادن- اینم بهترین کار رو کرد ، وقتی تیم رو رسوند به اوج کشید کنار که نگن از ترس نتیجه نگرفتن ، بدقولی ها رو بهانه قرار داد تا فرار کنه
از اولم برای همین کل هیئت مدیره مخالف استراماچونی بودن ، ترسشون همین بود که نکنه استقلال رو برسونه به صدر!
کل این داستان ها هم فقط همینه بود که استقلال به صدر رسید . . .
بعد چه بازی داد؟؟!!!کل این 10 روز استراماچونی میگفت از راه قانونی پولم رو تو ایتالیا تحویلم بدید من همونموقع یه راست تهرانم- اینا همون اول میگفتن نمیتونیم- به همین راحتی!
اینم چرا همونموقع نرفت ، چون شرایط ایران رو نمیدونست که 99 درصد حرفا دروغه - اونام بهش همش وعده میدادن- اینم بهترین کار رو کرد ، وقتی تیم رو رسوند به اوج کشید کنار که نگن از ترس نتیجه نگرفتن ، بدقولی ها رو بهانه قرار داد تا فرار کنه
از اولم برای همین کل هیئت مدیره مخالف استراماچونی بودن ، ترسشون همین بود که نکنه استقلال رو برسونه به صدر!
کل این داستان ها هم فقط همینه بود که استقلال به صدر رسید . . .
بعد چه بازی داد؟؟!!!کل این 10 روز استراماچونی میگفت از راه قانونی پولم رو تو ایتالیا تحویلم بدید من همونموقع یه راست تهرانم- اینا همون اول میگفتن نمیتونیم- به همین راحتی!
آها !بالاخره زدید تو هدف!دقیقا به هدفشون رسیدن - کل بازی برای همین بود که من هوادار همچین چیزی رو بگم - ده روز داشتن تلاش میکردن که هوادار رو همراه خودشون کنن برای همین یه جمله : " کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلال بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!" که مثل اینکه با برنامه ریزی دقیقی که داشتن موفق شدندزمانی که استقلال قهرمان شد و دو تا ستاره کسب کرد استراماچونی سرمربی مون نبود! خدایی استقلال هم بزرگه!!! کسی که دلش با تیم محبوب من نیست و برای استقلال بزرگ بازی در میاره بره به جهنم!