کاپیتان تیم استقلال نسبت به شرایط این تیم گلایه های شدیدی دارد و از مسئولان می خواهد هرچه سریع تر تکلیف را روشن کنند.
www.varzesh3.com
درود بر تو پسر با معرفت که خیلی بهتر از مسئول و هوادار با مسائل برخورد میکنی! یعنی هوادار و مسئول به اونجاشونم نیست ولی این پسر فکر آبرو و حیثیت استقلاله! خدایا شکرت اینقدر بهمون عمر دادی فرق تعصب و عزت و آبرو رو هم فهمیدیم!
دقیقا حرفی که چند هفته قبل زدم از زبون وریا غفوری بیرون اومد!
میگم چطوره تا ابد همینجوری بدون سرمربی بمونیم تا این ایتالیایی بهونه گیر بیاد!
حالا بهونه اش شده فتح ا..زاده، بنده خدا گفته من میرم از استقلال تو بیا! احتمالا بازم بهونه بیاره! شاید بگه اسم تیمتون استقلال رو عوض کنید من میام!
الان که کل هیئت مدیره و مدیرعامل رو عوض کرده که باید عوض میشدن، یه چند تا تغییر دیگه هم انجام بشه احتمالا بیاد! من که میگم کوتاه نیایم نهایتش یه فصله دیگه..عوضش هم خصوصی میشیم همه مدیریتمون درست میشه هم سرمربی مون ایتالیایی میشه! یا اصلا یه مدیرعامل و یه هیئت مدیره پول بدیم از ایتالیا بیاریم...یکیش بشه پاستورلو، یکیش آنتونینو، یکیش خانم مونیکا بلوچی، یکیش حمید معصومی نژاد از رم(یکی هم باشه ترجمه کنه دیگه)!
جالبه وریا یه تیکه سنگین به ایتالیایی بهونه گیر انداخته که ما بازیکنا تو زمین بودیم که اسمتو بزرگ کردیم!
هوادار چرا ساکت نشستی ؟ برو جلوی باشگاه بازم تجمع کن که استرا باید برگرده! (سپاهان امروز ترکمان رو خرید! ما هنوز سرمربی نداریم!)اگر این ایتالیایی بهونه گیر از زیدان و مورینیو و گواردیولا و آنچلوتی هم بهتر باشه دیگه نمیخوام اون ریختشو ببینم! این دفعه نمیگم اسم استقلال بزرگتر از همه چیه! میگم احساسات هوادارای تیمم و داداشام و هموطنام از همه چی مهمتره!