• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
به نظر میرسه آقای ماچونی(!) هم بعد از مدتی معاشرت با مسئولین دروغگوی ایرانی، به دروغگویی افتاده. وقتی دیده طرف ایرانی مثل آب خوردن دروغ میگه اینم خیلی راحت داره دروغای شاخدار میگه و همه چی رو انکار میکنه. این ماجرا با دروغگویی مسئولین ایرانی شروع و با دروغ های آقای ماچونی به پایان رسید.
ایشون با این روحیاتش در دنیای حرفه ای به درد کار کردن در شرایط سخت نمیخوره. بنابر این باید یک کشوری مثل سوییس یا نروژ رو برای مربیگری انتخاب کنه!
نمی دونم چرا اینها هنوز علاف استراماچونی هستند. تیم ایشون خوب بازی می کرد اما رفتار ایشون حرفه ای نبود که تیم رو ول کنه ایشون هم الان داره دقیقا مثل مدیرهای دروغگوی ما رفتار می کنه
متاسفانه این تیم نباید نتیجه بگیره به افرادی که این چند ساله اخیر و در دولت روحانی وارد بدنه باشگاه شدن نگاه کنید چه بلایی سر تیم آوردن

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
پروژه استرا واسه استقلال بسته شد ولی چجوری دوستان استرا رو دروغگو خطاب میکنن من متوجه نمیشم، فقط کافیه ب تناقض بین حرفای خطیر و رحمان رضایی توجه کنید یا اینکه مدیر برنامه های استرا کل این چند روز دبی بوده و اصلا دوحه نرفته و از همه جالبتر اینکه حتی یه عکس هم از مذاکرات این دوستان منتشر نشده درحالیکه در گذشته خطیر و بقیه دوستان اب هم میخواستن بخورن عکس میگرفتن و منتشر میکردن. اینا فقط این چند روز خواستن هوادار رو بازی بدن و بگن ک استرا خودش نخواسته و الان وقت نداریم و برن سراغ مربیای داخلی و مجددا همون چرخه معیوب تکرار بشه، در اخر هم من ب شخصه ذره ای استرا رو مقصر نمیدونم.

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
پروژه استرا واسه استقلال بسته شد ولی چجوری دوستان استرا رو دروغگو خطاب میکنن من متوجه نمیشم، فقط کافیه ب تناقض بین حرفای خطیر و رحمان رضایی توجه کنید یا اینکه مدیر برنامه های استرا کل این چند روز دبی بوده و اصلا دوحه نرفته و از همه جالبتر اینکه حتی یه عکس هم از مذاکرات این دوستان منتشر نشده درحالیکه در گذشته خطیر و بقیه دوستان اب هم میخواستن بخورن عکس میگرفتن و منتشر میکردن. اینا فقط این چند روز خواستن هوادار رو بازی بدن و بگن ک استرا خودش نخواسته و الان وقت نداریم و برن سراغ مربیای داخلی و مجددا همون چرخه معیوب تکرار بشه، در اخر هم من ب شخصه ذره ای استرا رو مقصر نمیدونم.

عزیز من اینها یک مشت خاله زنک تحت تاثیر قندلی و فتل هستند، بهشون میگن تین ایجری های چهل ساله، سی ساله طرفدار فوتبال هستند و فقط از فوتبال تعداد گل و جام قهرمانی رو میشناسند، به هیچ عنوان سبک و تاکتیک در فوتبال رو نمیشناسند. هر دو مربی اخیر استقلال اعجوبه بودند هر دو توسط مسئولان برکنار شدند و هردو توسط خاله زنک ها محبوبیت زدایی شدند. و الان در به در دنبال مجیدی بیسواد هستند که این فصل دهم بشن و بعد قندلی رو بیارن و بگن دیدین باز قندلی منت گذاشت و تیم بحرانی رو گرفت؟ حجازی ششم تیم رو تحویل داد میدونستند بالاتر میره اما فیروز کریمی رو اوردند تا سیزدهم بشه! تاکتیکشون همینه.
به ما میگن فرد پرست درحالیکه خودشون مو به مو اوامر اربابشون رو اجرا میکنند.

اگر واقعا ادمهای ساده ای هستند خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه که چرا طرف هیئت مدیره رانتخوار، مافیایی، دروغگو رو میگیرند اما طرف یک مربی ایتالیایی رو نمیگیرند.
اگر کاسه ای زیر نیم کاسه نبود اینها با نام وطن و عزت سفارت و این دغل بازیها این کارهارو انجام نمیدادن

به لینکهایی که میدن توجه کن همه جعلی و دروغ از سایت های وابسته

photo_2020-01-02_10-51-37.jpg

تیتر قابل تامل روزنامه هدف

خلیل زاده میگه :خدا رو شکر که تنها به این مذاکره نرفتم و رحمان رضایی، علی خطیر و وکیل سوییسی که همراه علی خطیر آمده بود هم با من بودند و باز خدا را شکر که همه مراحل مذاکره ثبت و ضبط شده و قطعا به دلیل این مصاحبه عجیب آقای استراماچونی منتشر می کنیم تا هواداران قضاوت کنند چه کسی صداقت دارد.

و حالا سندش رو نگاه کنید : )))))))))))))))))))))))))))

photo_2020-01-02_09-33-15 (2).jpg

"خبرگزاری ایرنا با این فتوشاپ ناشیانه سعی کرده وانمود کنه که خطیر در کنار خلیل زاده و رحمان رضایی در دوحه حاضر شدن و با وکیل استراماچونی مذاکره داشتند درحالیکه عکس خطیر مربوط به ماه ها پیشه!
واقعا هوادار استقلال رو چی فرض کردن؟! "

هیچگاه حرف یک رانتخوار هتلدار که در فوتبال فعالیت میکنه رو باور نکن آن هم برعلیه یک مربی ایتالیایی با سبک

آن چه که عیان است چه حاجت از بیان است

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ولی چجوری دوستان استرا رو دروغگو خطاب میکنن من متوجه نمیشم
همچنان منتظریم که ایمیل منتشر شده-ی منتسب به وکیلش رو رسما تکذیب کنه !!!

وریا غفوری (کاپیتان استقلال) در مورد اینکه آیا استراماچونی برمی‌گردد یا خیر، گفت: بعد از شروطی که گذاشت با وی ارتباطی نداشته‌ام.

Last edited:

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
یعنی شما می گید اینها رفتن اونجا و هیچ مذاکره ای نکردند؟! به نظر من اگر مذاکره ای نبود همون روزهایی که اینها اونجا بودند و بحثش داغ بود آقای استراماچونی تکذیب می کرد و می گفت ما داخل مذاکرات نیستیم نه بعد از بازگشت نفرات و اتمام مهلت باشگاه و عدم توافق این پذیرفتنی تر هست

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
یعنی شما می گید اینها رفتن اونجا و هیچ مذاکره ای نکردند؟! به نظر من اگر مذاکره ای نبود همون روزهایی که اینها اونجا بودند و بحثش داغ بود آقای استراماچونی تکذیب می کرد و می گفت ما داخل مذاکرات نیستیم نه بعد از بازگشت نفرات و اتمام مهلت باشگاه و عدم توافق این پذیرفتنی تر هست
این تفکر ک اینا هیچ مذاکره ای با استرا نکردن ، مثل اینه ک حرف مجیدی ک گفت بخاطر هوادار نمیام سرمربی شم رو باور کنی!
همونطور ک مجیدی اگر نمیخواست بیاد از اول تکذیب میکرد و واکنش نشون میداد ، استرا هم اگر واقعا مذاکره ای باهاش نشده بود قطعا واکنش نشون میداد زودتر از اینها!

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

signore

Registered User
لایک‌ها
636
موضوع اینجاست که مسئولین وزارت ورزش و باشگاه از بس دروغ گفتن ، اگه یک بار هم راست بگن مردم سخت باور میکنن اما به نظر من این یک بار واقعا دروغ نمیگن و مذاکرات انجام شده.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
موضوع اینجاست که مسئولین وزارت ورزش و باشگاه از بس دروغ گفتن ، اگه یک بار هم راست بگن مردم سخت باور میکنن اما به نظر من این یک بار واقعا دروغ نمیگن و مذاکرات انجام شده.
این احتمال وجود داره که مصاحبه اختصاصی ایرنا (خبرگزاری رسمی دولت) با استراماچونی جعلی باشه :)

رحمان رضایی در این خصوص گفت: با دیدن مصاحبه منتسب به استراماچونی شوکه شدم و تعجب کردم که چطور ممکن است چنین خبری منتشر شده باشد. سابقه و تجربه نشان داده استراماچونی حتی زمان حضورش در ایران هرگز با هیچ رسانه ایرانی مصاحبه نکرد و به جز در نشست‌های خبری قبل و بعد از بازی پاسخگوی رسانه‌های ایرانی نبود. چه در زمان حضور در ایران و چه زمان خروجش از ایران مصاحبه‌های منتسب به او و اخبارش در رسانه‌های ایتالیایی و با خبرنگاران نزدیک به خودش در ایتالیا صورت می‌گرفت لذا بعید می دانم امروز او مصاحبه‌ای کرده باشد که در آن مذاکرات دوحه را تکذیب کرده باشد.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خلیل زاده میگه :خدا رو شکر که تنها به این مذاکره نرفتم و رحمان رضایی، علی خطیر و وکیل سوییسی که همراه علی خطیر آمده بود هم با من بودند و باز خدا را شکر که همه مراحل مذاکره ثبت و ضبط شده و قطعا به دلیل این مصاحبه عجیب آقای استراماچونی منتشر می کنیم تا هواداران قضاوت کنند چه کسی صداقت دارد.
393444_411.jpg

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3588] فرهاد #مجیدی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال #استقلال، جانشین آندره‌آ استراماچونی شد.
[emoji723] @canalevarzesh

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

signore

Registered User
لایک‌ها
636
تسنیم زده مجیدی سرمربی شده. اگه خبر صحت داشته باشه باید منتظر یک فاجعه جدید باشیم!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خروجی جلسه هیات مدیره در غیاب فتح الله زاده؛ مجیدی سرمربی استقلال شد
فرهاد مجیدی در نشست هیات مدیره باشگاه استقلال به عنوان سرمربی آبی پوشان انتخاب شد.
خروجی جلسه هیات مدیره در غیاب فتح الله زاده؛ مجیدی سرمربی استقلال شد

به گزارش خبرنگارورزشی خبرگزاری فارس، در شرایطی که جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال از ساعتی پیش در حال برگزاری است فرهاد مجیدی در این نشست به عنوان سرمربی تیم استقلال انتخاب شد.

در جلسه امروز علی فتح لله زاده به دلیل سفر به خارج از کشور حضور ندارد اما بقیه اعضا روی انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی به جمع بندی رسیدند.

پیش از این مجیدی گزینه اصلی استقلالی ها برای هدایت استقلال بود ولی به دلیل حمله هواداران این تیم از خواسته خود عقب نشینی کرد.

قرار است یک مربی بدنساز اسپانیایی به عنوان دستیار مجیدی به زودی به جمع کادر فنی آبی پوشان اضافه شود

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به نظرم کاریش نمیشه کرد باید پذیرفت سرمربی گری مجیدی رو

غیر از خود استرا هرمربی حتی خارجی هم میاوردیم تفکرات جدید میاورد و تیم به فنا رفته بود

لعنت بهشون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امسالم نهایت پنجم یا ششم بشیم با این وضع..خیلی هنر کنن تو جام حذفی کاری بکنن.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
بعد از پست هفته پیشش، فکر میکردم مجیدی سر عقل اومده ، اما دیگه با این خبر امروز معلوم شد همون آدم سابقه.
من به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی استقلال در زمانی که بازی میکرد خیلی قبولش داشتم و هنوزم برام قابل احترامه، اما باید قبول کنیم که هوش و استعداد و تجربه و دانش و شخصیت سرمربیگری تیم بزرگ تاج رو نداره!

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
شاید محمد تقوی گزینه بهتری بود

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تو اینکه هیات مدیره و فدراسیون تو این قضیه مقصر بودن هیچ شکی نیست..و همینطور استرا مربی خوب و تاثیرکذاری بود برامون حرفی نیست.ولی به نظر من کلا استرا با این وضعیت روحی و اخلاقی به دردمون نمیخورد..شما از اول کار که اومد ببین چقدر قهر و ناز داشته..شرایط فوتبال ایرانم میدونسته و اومده.حتی اگر استرا بازم میومد چند وقت دیگه فیلم دیگه ای باهاش داشتیم.آینده هم همه چیز رو مشخص میکنه..من خودم به شخصه فکر میکنم استرا پیشنهاد خوبی بهش رسیده و دنبال بهانه بود که بره..اگر در آینده نزدیک سرمربی تیم متمولی شد تعجب نکنید
چقدر راحت تیمی که به گفته خود رقیبان هم بخت اول قهرمانی بود زمین زدند...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا