پروژه استرا واسه استقلال بسته شد ولی چجوری دوستان استرا رو دروغگو خطاب میکنن من متوجه نمیشم، فقط کافیه ب تناقض بین حرفای خطیر و رحمان رضایی توجه کنید یا اینکه مدیر برنامه های استرا کل این چند روز دبی بوده و اصلا دوحه نرفته و از همه جالبتر اینکه حتی یه عکس هم از مذاکرات این دوستان منتشر نشده درحالیکه در گذشته خطیر و بقیه دوستان اب هم میخواستن بخورن عکس میگرفتن و منتشر میکردن. اینا فقط این چند روز خواستن هوادار رو بازی بدن و بگن ک استرا خودش نخواسته و الان وقت نداریم و برن سراغ مربیای داخلی و مجددا همون چرخه معیوب تکرار بشه، در اخر هم من ب شخصه ذره ای استرا رو مقصر نمیدونم.
عزیز من اینها یک مشت خاله زنک تحت تاثیر قندلی و فتل هستند، بهشون میگن تین ایجری های چهل ساله، سی ساله طرفدار فوتبال هستند و فقط از فوتبال تعداد گل و جام قهرمانی رو میشناسند، به هیچ عنوان سبک و تاکتیک در فوتبال رو نمیشناسند. هر دو مربی اخیر استقلال اعجوبه بودند هر دو توسط مسئولان برکنار شدند و هردو توسط خاله زنک ها محبوبیت زدایی شدند. و الان در به در دنبال مجیدی بیسواد هستند که این فصل دهم بشن و بعد قندلی رو بیارن و بگن دیدین باز قندلی منت گذاشت و تیم بحرانی رو گرفت؟ حجازی ششم تیم رو تحویل داد میدونستند بالاتر میره اما فیروز کریمی رو اوردند تا سیزدهم بشه! تاکتیکشون همینه.
به ما میگن فرد پرست درحالیکه خودشون مو به مو اوامر اربابشون رو اجرا میکنند.
اگر واقعا ادمهای ساده ای هستند خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه که چرا طرف هیئت مدیره رانتخوار، مافیایی، دروغگو رو میگیرند اما طرف یک مربی ایتالیایی رو نمیگیرند.
اگر کاسه ای زیر نیم کاسه نبود اینها با نام وطن و عزت سفارت و این دغل بازیها این کارهارو انجام نمیدادن
به لینکهایی که میدن توجه کن همه جعلی و دروغ از سایت های وابسته
تیتر قابل تامل روزنامه هدف
خلیل زاده میگه :خدا رو شکر که تنها به این مذاکره نرفتم و رحمان رضایی، علی خطیر و وکیل سوییسی که همراه علی خطیر آمده بود هم با من بودند و باز خدا را شکر که همه مراحل مذاکره ثبت و ضبط شده و قطعا به دلیل این مصاحبه عجیب آقای استراماچونی منتشر می کنیم تا هواداران قضاوت کنند چه کسی صداقت دارد.
و حالا سندش رو نگاه کنید : )))))))))))))))))))))))))))
"خبرگزاری ایرنا با این فتوشاپ ناشیانه سعی کرده وانمود کنه که خطیر در کنار خلیل زاده و رحمان رضایی در دوحه حاضر شدن و با وکیل استراماچونی مذاکره داشتند درحالیکه عکس خطیر مربوط به ماه ها پیشه!
واقعا هوادار استقلال رو چی فرض کردن؟! "
هیچگاه حرف یک رانتخوار هتلدار که در فوتبال فعالیت میکنه رو باور نکن آن هم برعلیه یک مربی ایتالیایی با سبک
آن چه که عیان است چه حاجت از بیان است