مشاهده پیوست 1160968
البته ناگفته باقیست، عزت سفارت هم حفظ نشد (گریه حضار)
آبروی وطن هم رفت
ولی هیچ نامی بزرگتر از استقلال نیست، به نام مام میهن به پیش با الفرهادالمجیدی
راستی اونایی که به دیاباته میگفتن دیابت چرا نگران رفتنش شدن؟ هه هه
دقیقا استقلال رویایی تون در حال شکل گرفتن است، چرا ناراحتید؟ اول فتل بعدا هم قندل میایه
طوری استرارو خراب کردن که یکی در صفحه قبلی نوشته: "دیاباته به دستور استرا شاید برنگرده" هاها
البته شایدم فکر کرده دوران برده داریه و یک ارباب رومی یک سیاه پوست رو به اسیری گرفته (((((((((( =
چون فقط تو این تاپیک من به دیاباته میگفتم دیابت و حتما روی سخنت با منه هر چند ارزش پاسخ دادن نداری پس تو گوشت فرو کن:
دیاباته تا دیاباته بشه زمان برد و بعد شد یکی در حد تیام...البته اگر برگرده..هیشکی علم غیب نداشت که از روز اول دیاباته به اینجا میرسه...دیابت هم حرف بدی نیست پسرجون...برای روزهای اولی که تو زمین راه میرفت و هنوز به مرز امادگی نرسیده بود واژه توهین امیزی نیست...
دوما اگر منظورت اینه من استراماچونی رو خراب کردم یا استراماچونی بخاطر من نیومد و من فرهاد رو آوردم که جای بسی خوشحالیه از این همه اقتدار! نمیدونستم اینکارا ازم برمیاد!
حرف ما دقیقا این بود که استرا اومدنی نیست و برای همه مشخص شد که تصمیمشو از روز اول گرفته....اینا هم ادم استراماچونی بیار نبودن....الان که مطابق با رای شما رفتن در حد 5+1 مذاکره کردن و اینقدر منت استراماچونی رو کشیدن که طرف باورش شد گواردیولاس! چکار کرد با تیم؟ چکار کرد با احساسات هوادار؟ بخاطر اون هوادار نابینا هم نیومد ! اشکالی نداره نیاد! ولی تیم ما تشتک سازی ترپاخ تیه نبود که اینطوری با ما رفتار کنه یا ما اینقدر منت کشی کنیم! خود من هم دوست داشتم بیاد تا روز آخر....ولی همونطور که گفتم اینا ادمش نبودن! الان ما همه چیو باختیم..هم پولشو دادیم..هم منت کشیدیم ..هم نیومده..هم میلیچ نمیاد... هم...
از فتحی و امثال فتحی و خلیل زاده همون برون تراود که در اوست!
فتح ا..زاده یا بقول تو فتل هم متاسفانه بازیچه دست این آدمها شد و از تجربه ای که داشت بعید بود بازی بخوره که متاسفانه خورد
استقلال رویایی ما قبلا یه بار شکل گرفته و با امیرخان قلعه نوعی یا به قول تو قندل که متاسفم برات با این وازه در مورد امیرخان صحبت میکنی، رفتیم جزو 4 تا تیم آسیا به کوری چشم تو و امثال تو!! بنظرم مربی پرافتخاریه....
اینکه قلعه نوعی چقدر استقلالیه کاری ندارم....ولی برای استقلال از خیلیا بیشتر اعتبار و آبرو خرید
البته استقلال رویایی ما زمان شفر هم داشت شکل میگرفت که فتحی زد نابودش کرد...همون روز که تو پلی اف ذوب آهن و قلعه نوعی رو بردیم و تیام هتریک کرد
استقلال رویایی ما زمان استراماچونی هم بود...تا قبل اینکه بره..ولی وقتی رفت همین مدیران نابخرد اعتبار و آبروی استقلال رو زیرپا گذاشتن
تا امثال توی هوادار که با یه غوره سردیت میشه و با یه کشکش گرمیت میشه هستن، استقلال بعیده روز خوش ببینه
اون زمان که پرویز مظلومی سوبله چوبله میکرد حمایتش نمیکردید و بهش میگفتید کلاه گیس تا دربی اخرو باخت و بلایی سرش آوردید که تیم رقیب خوشحال بشه
منصوریان رو شما ها بزور اوردید استقلال...یکی دو فصل اول خوب بود..بعد شد منصور کچل!....
من بارها و بارها تو این تاپیک گفتم حتی اگر کسی مثل مجتبی محبوب مجاز هم برای تیمم زحمت بکشه من ازش حمایت میکنم..سرمربی هم همینطور
اینکه ماهی یه بار مثل اتوبوس جهانگردی از اینجا رد میشی و یه پست حمایتی از من یا بقیه میخونی باعث همین اشتباهات میشه برات!
همین الفرهاد المجیدی بقول تو که اسم بردی من مخالف اومدنش بودم برای مربیگری ..چون اندازه محمود فکری که هیچ، اندازه سیاوش اکبرپور هم رزومه نداره!..ولی وقتی اومد دیگه سرمربی تیممه....مثل تو وامثال تو نیستم برم برعلیه اش فحش بدم روسکوها..یادمون نره یه روز در حدبت میپرستیدید فرهاد مجیدی رو واگر یه اخم میکرد شیکم پرویز مظلومی بدبخت رو سفره میکردید!.....یادش بخیر بخاطر دخترش تیام!
الان دیگه نمیدونم کجات داره میسوزه؟ هیئت مدیره و سرپرست و ...هم که دست من نیست...منم دارم رنج میبرم از این وضعیت! خیلی هنر داری برو از بالا تاپایینو عوض کن...هنر نداری بشین مثل بچه آدم از همینی که هست حمایت کن تا ببینیم چی پیش میاد پسرجون!