• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
احتمالا بازیها رو نمیدیدین !! وگرنه چطور سوپر سیوهای حسینی رو (در لیگ هجدهم) فراموش کردین ؟؟
نه داداش اصلا بهش توپ نمیرسید که بخاد سیو داشته باشه -دفاع استقلال به خصوص پژمان منتظری اون سال خیلی خوب بود و نمیزاشت توپ زیادی به گلر برسه وگرنه حسینی یه دروازه بان معمولی هستش

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نه داداش اصلا بهش توپ نمیرسید که بخاد سیو داشته باشه -دفاع استقلال به خصوص پژمان منتظری اون سال خیلی خوب بود و نمیزاشت توپ زیادی به گلر برسه وگرنه حسینی یه دروازه بان معمولی هستش

دفاع یک پژمان رفته دیگه

وسط به جاش دانشگر اومده

روزبه هم که بود

سیو های عالی هم داشت حسینی !

تنها سیزده گل خورد استقلال
---

پنالتی گیر عالی هم هست
بازی با العین دو پنالتی دبل سیو کرد!!!!

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
امروز داشتم رادیو گوش میکردم تو ماشین , تو برنامه های رادیویی ام دارن تاجو میکوبن ! که بازیکنو مربی خارجی ممنوعه ولی اینا دارن میارن ! فلان قدر پولشه دارن میدن ! فقط یه مربی خارجی مهمه که دارن میکوبن استقلالو قضیه رو ملی کردن ! ببین چجوری از استرا میترسن , یعنی عالمو ادم توی این کشور ضد این تیم ان , چشم دیدن موفقیت این تیمو ندارن , این از رادیو , اون از برنامه فوتبال برتر , اون از مجری شبکه یکو شبکه 3 , اون از وزیرو پسرش که از قهرمانی تیم رقیب 100 میلیارد سود کردن الان پرونده فسادشون رو شده
چقدر این استقلال مظلوم بود ! شیرازه تیم چندین بار به کل از هم پاشید , الانم که اسماعیلی رفت , کریمی رفت , جایگزین مناسبی واقعا براش نداریم
نمیدونم چرا به بازیکنای اکادمی میدون نمیدن , این تیم بازیکن خریدن براش مثل قرصه تب بره , درمان باید بشه , راه حل فعلی بازیکن سازی از تیمای پایه س , استعداد یابیه مثل کاری که علی دایی تو پیروزی کرد نتیجه ش رو بعدن کل باشگاهش دید

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
کلیپهاش هست اینور اونور
خط دفاعی هرچقدر هم که خوب و بی نقص باشه بدون درخشش گلر به هیچ وجه امکان ثبت رکورد کلین شیت وجود نداره !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نامجو مطلق به خواب هم نمیدید سرمربی استقلال تو جام آسیا بشه!
البته زحمت زیاد کشیده برای استقلال ولی امیدوارم مثل علیمنصور نکنه با تیم!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نامجو مطلق به خواب هم نمیدید سرمربی استقلال تو جام آسیا بشه!
البته زحمت زیاد کشیده برای استقلال ولی امیدوارم مثل علیمنصور نکنه با تیم!

بسیار انسان منطقی و پخته ای هستش

منطقی میومد تا پایان گروهی اسیا رو نیمکت باشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بسیار انسان منطقی و پخته ای هستش

منطقی میومد تا پایان گروهی اسیا رو نیمکت باشه
در یک کلمه یک جنتلمن با معرفت
ولی آسیا تجربه و بار فنی زیادی میخواد

همه کسانی که مرا می‌شناسند به خوبی می‌دانند که عقاید و اعتقاداتم چگونه است. من یکسری اصول برای خودم دارم که همواره به آن‌ها پایبند می‌مانم. مجید نامجو مطلق با فرهاد مجیدی آمده بود و به همین خاطر دوست نداشت بدون او کار را ادامه بدهد. خودتان هم شاهد بودید که صبح روز جمعه در تست کرونا هم شرکت نکردنم، ولی پس ازتماس فرهاد با کادر فنی و اینکه در چنین شرایط فوق العاده حساسی کسی قبول مسولیت نمی‌کرد، خود مجیدی خواست تا مسولیت تیم در لیگ قهرمانان را همراه با سایر همکاران برعهده بگیرم. هیات مدیره و مدیریت باشگاه هم با من تماس گرفتند و خواستند تا در این شرایط قبول مسولیت کنم

در نهایت به درخواست این دوستان محترم و البته پیش‌کسوتان عزیزی که طی روز‌های گذشته با من تماس گرفته و تأکید می‌کردند که در چنین شرایط حساسی بهتر است استقلال را تنها نگذارم، سمت سرمربیگری استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را پذیرفتم. به هر حال همه ما استقلالی هستیم و در چنین شرایطی نباید باعث نگرانی هواداران شویم. من به خواست پیشکسوتان و به حکومت هواداران این سمت را قبول کردم. سرمربی شدم تا نیمکت استقلال در این روز‌های حساس و مسابقات فوق‌العاده مهمی که پیش رو دارد، خالی نباشد. مطمئن هستم که همه دلشان می‌خواهد استقلال نتیجه بگیرد از مدیران باشگاه و خود فرهاد مجیدی گرفته تا بازیکنان، مربیان و البته هواداران. واقعیت امر این است که در این شرایط حساس ما خودمان را برای استقلال قربانی کردیم. البته منتی سر کسی نیست، چون استقلالی هستیم و موفقیت تیم یعنی موفقیت همه ما پیشکسوتان.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تراکتور که میگه اومدن رشید مظاهری غیر قانونیه!
فرشید اسماعیلی و حسینی رو تراکتور میخواد!
قلعه نوعی و گل گهر هم حسینی رو میخوان!
علی دشتی هم میخواد بره فولاد!
مجیدی هم منتظره استرا ماچونی نیاد و سعادتمند بره و دوباره برگرده استقلال!
چه برو بیایی شده!

به همین منظور باشگاه استقلال در نامه‌ای از مجیدی خواسته تا تکلیف خودش و باشگاه را مشخص کند و اگر هنوز سرمربی تیم است، به باشگاه و محل تمرین تیم آمده و کار خود را دنبال کند و اگر سرمربی نیست، استعفای خود را به صورت کتبی ارائه دهد.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
رشید مظاهری: در شیراز استارت زدم، در فولاد پخته شدم و در ذوب آهن به افتخار رسیدم و با تراکتور در اوج بودم و امروز مهمان استقلال بزرگ و‌ قابل احترام هستم.

پ.ن: تاجی نیست !!!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استقلال در سال ۱۳۷۵ در جام در جام آسیا دست به یک حماسه بزرگ زد. این تیم که بازی رفت مقابل نو ف. باخور ازبکستان را ۴ بر یک باخته بود موفق شد در بازی برگشت سه بر صفر برنده شود و به مرحله بعد برود. در این بازی صادق ورمزیار، مرفاوی و علیرضا منصوریان سه گل بازی را به ثمر رساندند. این هم تصویری از استقلال پیش از شروع بازی است.

70767976.jpg

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حسین پورحمیدی، دروازه‌بان دوم تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرورزشی

حسین! تصمیم داری قراردادت را با استقلال فسخ کنی؟
بله، متأسفانه من در این فصل حتی یک بازی هم نتوانستم برای تیم استقلال انجام بدهم و طبق یکی از قوانین سازمان لیگ بازیکنی که کمتر از ۱۰ درصد بازی‌ها به میدان رفته باشد، می‌تواند قراردادش را فسخ کند.

الان با تکیه بر همین بند می‌خواهی جدا شوی؟
بله، هدفم این است جایی بروم تا بازی کنم. می‌خواهم به طرفداران استقلال نشان بدهم اگر من دروازه‌بان دوم استقلال بودم این‌قدر‌ها هم ضعیف نیستم که حتی یک بازی هم به من فرصت بازی کردن داده نشود.

پ.ن: بازی فینال جام حذفی رو به کادر فنی-مون باختیم، نه سید حسین حسینی !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دوست دارم بدونم آرش برهانی دقیقا چه مشاوره ای به سعادتمند میده؟ کوری عصا کش کور دگر شود!

خدا رو شکر...یه بزرگتر اومد بالا سر تیم

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تلاش هیئت مدیره استقلال ستودنیه...
حتی به دو قوه دیگه هم نامه بزنن باز جا داره..
حتی به سرجو ماتارلا( رئیس جمهور ایتالیا) هم نامه بزنن....حتی اگر شده یه نامه هم به مادر زن استراماچونی بزنن و ازش بخوان استرا رو راضی کنه و شرط بذاره اگر وسط کار ول کنی و دوباره هایجک کنی و استقلال رو ول کنی شیرمو حلالت نمیکنم!
مطمئنا هیئت مدیره برای ستاره سوم گامهای بلندی دارن برمیدارن والا برای یه جام که استرا نمیاد! همین یکی دو هفته پیش جام حذفی تو مشتشون بود که با پا پرت کردن تو بغل تراکتوریها!
پس شک نکنیم که برنامه ریزی کردن برای ستاره سوم!! ..تازه استرا هم نیاد باید غرامت بدیم...یعنی یه جورایی مجبوریم برای ستاره سوم برنامه ریزی کنیم!
751231_428.jpeg

حسینی برای دروازه بان دومی خوبه
حسینی سالهای زیادی زاپاس مهدی رحمتی بود...دیگه این اواخر کارش به اعتراض و ناراحتی کشیده بود
الان یکی دو ساله دروازه بان اول شده که با گلهای بدی که این اواخر خورد نتونست جایگاه خودشو تثبیت کنه
بعید میدونم قبول کنه از این به بعد زاپاس رشید مظاهری هم باشه!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی صادق درودگر از کجا میدونه استراماچونی نمیاد؟

بنظر میاد اگر این خبر راست باشه، یه چراغ سبز از جانب استراماچونی محسوب میشه!

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
احمد سعادتمند درسته وظیفه اش داره انجام میده

ولی باید بهش احترام گذاشت علاوه بر تمدید در ارامش -- بدون حاشیه و حذف دلال تونست خرید هایی هم داشته باشه

یک استرا هم بیاره

دیگه میریم برای قهرمانی اسیا
چون شخصیتش داریم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فوری، ایلنا | پیش بینی میشه طی ۴۸ ساعت آینده خبر بازگشت استراماچونی به صورت رسمی از باشگاه استقلال منتشر بشه.
استراماچونی برای باگشت شروطی رو اعلام کرده و باشگاه استقلال هم گفته اون شرایط رو میپذیره.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درسته سر رفتن استرا ضرر کردیم !
فتحی بی پدر مادر خدا ازت نگذره

ولی قرارداد جدید استرا اوج هنر سعادت مند بود

2.5میلیون غرامت بخشیده شد
و استرا با سالی 800هزار یورو اومد سر کار

یعنی 50هزار یورو بیشتر از قرارداد قبلیش بدون هیچ ضرر

درسته ضرر اصلی هوادار کرد جام از دست داد
ولی قرارداد استرا نهائیی بشه باید به سعادمت مند دست مریزاد گفت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا الان تنها مشکل قانون منع مربی خارجی هست
حتی میگن تا یه روز قبل بازی‌ها هم میشه سرمربی قرارداد ببنده. میگن استرا حتی بازی بازی‌های آسیایی میخواد ر نیمکت بشینه. اگر نشه تیم رو از دور هدایت میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا