وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
با اومدن رشید موندش بی معناست !
چقدر راحت جایگاه خودشو از دست داد![]()
حسینی برای دروازه بان دومی خوبه
با اومدن رشید موندش بی معناست !
چقدر راحت جایگاه خودشو از دست داد![]()
نه داداش اصلا بهش توپ نمیرسید که بخاد سیو داشته باشه -دفاع استقلال به خصوص پژمان منتظری اون سال خیلی خوب بود و نمیزاشت توپ زیادی به گلر برسه وگرنه حسینی یه دروازه بان معمولی هستشاحتمالا بازیها رو نمیدیدین !! وگرنه چطور سوپر سیوهای حسینی رو (در لیگ هجدهم) فراموش کردین ؟؟
نه داداش اصلا بهش توپ نمیرسید که بخاد سیو داشته باشه -دفاع استقلال به خصوص پژمان منتظری اون سال خیلی خوب بود و نمیزاشت توپ زیادی به گلر برسه وگرنه حسینی یه دروازه بان معمولی هستش
میره تیمی که دروازه بان اول باشهحسینی برای دروازه بان دومی خوبه
کلیپهاش هست اینور اونورنه داداش اصلا بهش توپ نمیرسید که بخاد سیو داشته باشه -دفاع استقلال به خصوص پژمان منتظری اون سال خیلی خوب بود و نمیزاشت توپ زیادی به گلر برسه وگرنه حسینی یه دروازه بان معمولی هستش
نامجو مطلق به خواب هم نمیدید سرمربی استقلال تو جام آسیا بشه!
البته زحمت زیاد کشیده برای استقلال ولی امیدوارم مثل علیمنصور نکنه با تیم!
در یک کلمه یک جنتلمن با معرفتبسیار انسان منطقی و پخته ای هستش
منطقی میومد تا پایان گروهی اسیا رو نیمکت باشه
همه کسانی که مرا میشناسند به خوبی میدانند که عقاید و اعتقاداتم چگونه است. من یکسری اصول برای خودم دارم که همواره به آنها پایبند میمانم. مجید نامجو مطلق با فرهاد مجیدی آمده بود و به همین خاطر دوست نداشت بدون او کار را ادامه بدهد. خودتان هم شاهد بودید که صبح روز جمعه در تست کرونا هم شرکت نکردنم، ولی پس ازتماس فرهاد با کادر فنی و اینکه در چنین شرایط فوق العاده حساسی کسی قبول مسولیت نمیکرد، خود مجیدی خواست تا مسولیت تیم در لیگ قهرمانان را همراه با سایر همکاران برعهده بگیرم. هیات مدیره و مدیریت باشگاه هم با من تماس گرفتند و خواستند تا در این شرایط قبول مسولیت کنم
در نهایت به درخواست این دوستان محترم و البته پیشکسوتان عزیزی که طی روزهای گذشته با من تماس گرفته و تأکید میکردند که در چنین شرایط حساسی بهتر است استقلال را تنها نگذارم، سمت سرمربیگری استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را پذیرفتم. به هر حال همه ما استقلالی هستیم و در چنین شرایطی نباید باعث نگرانی هواداران شویم. من به خواست پیشکسوتان و به حکومت هواداران این سمت را قبول کردم. سرمربی شدم تا نیمکت استقلال در این روزهای حساس و مسابقات فوقالعاده مهمی که پیش رو دارد، خالی نباشد. مطمئن هستم که همه دلشان میخواهد استقلال نتیجه بگیرد از مدیران باشگاه و خود فرهاد مجیدی گرفته تا بازیکنان، مربیان و البته هواداران. واقعیت امر این است که در این شرایط حساس ما خودمان را برای استقلال قربانی کردیم. البته منتی سر کسی نیست، چون استقلالی هستیم و موفقیت تیم یعنی موفقیت همه ما پیشکسوتان.
به همین منظور باشگاه استقلال در نامهای از مجیدی خواسته تا تکلیف خودش و باشگاه را مشخص کند و اگر هنوز سرمربی تیم است، به باشگاه و محل تمرین تیم آمده و کار خود را دنبال کند و اگر سرمربی نیست، استعفای خود را به صورت کتبی ارائه دهد.
حسینی سالهای زیادی زاپاس مهدی رحمتی بود...دیگه این اواخر کارش به اعتراض و ناراحتی کشیده بودحسینی برای دروازه بان دومی خوبه