قانون حرفهای میگوید اگر استقلال نامهای به فیفا یا AFC بفرستد، بگوید با مربی خارجی قرارداد بستم و فدراسیون فوتبال با آن مخالفت میکند، با فدراسیون ایران برخورد خواهد شد. چون این ممانعت، نقض قوانین فیفاست و کسی نمیتواند مانع شود. اگر سعادتمند توانسته استراماچونی را به بازگشت مجاب کند، این موضوع به نفع استقلال است. چون او اگر بیاید یا نیاید، باید پولش را بگیرد؛ پس چه بهتر بیاید و مربیگری کند.
من بر اساس قوانین فیفا و AFC ثابت میکنم میتوانیم این قرارداد را ثبت کنیم و استراماچونی سرمربی ماست. اگر سعادتمند با استراماچونی به نتیجه لازم برسد و بتواند او را بیاورد، من قسم میخورم که میتوان این قرارداد را ثبت کرد.
«در واکنش به برخی از اظهارات اخیر مقامات باشگاه استقلال و همینطور گزارشات رسانه ای دیگر درخصوص بازگشت احتمالی آندره آ استراماچونی به عنوان سرمربی استقلال، مناسب است که موارد زیر روشن شود:
در حال حاضر هیچ اقدامی جدی برای بازگشت استراماچونی از سوی باشگاه استقلال صورت نگرفته است و همچنین باید یادآور شد که در حال حاضر یک دعوای حقوقی بین استرا و باشگاه نزد فیفا مطرح است. بنابراین برای احتیاط و بنا به دلایل محرمانه، بهتر است که اظهار نظر بیشتری منتشر نشود و این در حالی است که استقلال دیدارهای حساسی را در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در پیش دارد و بهتر است که انتظارات افزایش پیدا نکند. چرا که این اوضاع به هیچ وجه به نفع تیم نیست. تیمی که آندره آ برای آن و طرفداران بی نظیرش آرزوی موفقیت می کند و برای آنها بهترین ها را آرزو می کند.»
قهرمانی ؟؟ مال این حرفا نیست با اون اخلاق بچه گانه-شمجیدی رو برداشتن چون دیدن در لیگ و جام حذفی نایب قهرمان شد و ممکنه سال بعد قهرمانی و جام بیاره
اونی که من شنیدم گفتن مصدومیت قدیمی سیاتیک داره که تو تست های پزشکی معمولا بازیکن رو رد میکننولی این چه جور مصدومیه که رفته تو ترکیب؟
![]()
رسمی؛ حضور علی کریمی در ترکیب آسیایی استقلال
باشگاه استقلال اعلام کرد علی کریمی در لیگ قهرمانان آسیا این تیم را همراهی میکند.www.varzesh3.com
درسته...اونی که من شنیدم گفتن مصدومیت قدیمی سیاتیک داره که تو تست های پزشکی معمولا بازیکن رو رد میکنن
اگه یادتون باشه اوایل که اومد به استقلال هم این بحث مطرح بود
توی تستهای پژشکی استقلال هم رد شده بود اما افتخاری (مدیرعامل وقت) بدون توجه به حرفهای دکتر نوروزی باهاش قرارداد بست !!علی کریمی مثل اینکه آسیب دیدگی قبلی داره و تو تست پزشکی باشگاه عربی رد شده
سُرخوردگی مهره و دیسککمر دارهاونی که من شنیدم گفتن مصدومیت قدیمی سیاتیک داره که تو تست های پزشکی معمولا بازیکن رو رد میکنن
اگه یادتون باشه اوایل که اومد به استقلال هم این بحث مطرح بود