• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
امیدوارم آلکس نوری از آلمان قبول کنه با استقلال قرارداد ریالی ببنده!
رزومه بدی نداره ولی خب به لیگ ایران آشنا نیست و زمان میبره
اگر نشد یا فکری یا مجیدی
دیگه خیلی داره دیر میشه
مربی خارجی هم بودن که جواب ندادن سوکو - رولند کخ - یا حتی همین شفر ...
حالا استرا رو نتونستن برگردونن رفتن یه مربی دورگه پیدا کردن که بگن خارجی آوردیم...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حالا استرا رو نتونستن برگردونن رفتن یه مربی دورگه پیدا کردن که بگن خارجی آوردیم...
بنظرم شفر بد نبود
استرا هم هفته های اول نتیجه نمیگرفت
اینا نمیتونن یه مربی خارجی رو چندسال نگه دارن.. نهایتش یکسال بتونن.. آلکس نوری بیاد اینجا آچمز میشه..

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
با احترام به نظرات همه دوستان.
من نظرم اینه که مشکل ما مربی نیست مشکل از مدیریت و سومدیریت هست دزدی ها و قراردادهای عجیب و غریب باعث شده هیچ مربی نتونه با این مدیریت کار کنه.
اگه نه به اعتقاد من در شرایط فعلی بهترین شخص برا تیم فرهاد مجیدی بود هم عاشقانه دوست داشت استقلال رو و هم اینکه سرمایه ارزشمندی بود میشد 5 سال مربی تیم باشه و مطمینم نتیجه میگرفت.در نهایت با این آشوب من فکر نمیکنم اوضاع تیم بهتر بشه.باید صبر کنیم تیم تاج بشه بلکه اوضاع بهتر بشه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
یک سوال ساده/ چرا استراماچونی مشتری دیگری ندارد؟

بانک ورزش- حالا استقلال هیچی، چرا استراماچونی از هیچ تیم دیگری در هیچ کجای جهان پیشنهاد جدی ندارد؟ بالاخره او جوان و خوش‌تیپ است، از سرزمین مربیان می‌آید و میلیون‌ها کامنت پر از اشتیاق استقلالی‌ها هم مایه اعتبارش شده است. چرا تیمی از اروپا یا حتی همین آسیا در آستانه فصل جدید سراغ استراماچونی نمی‌رود؟ اگر او بیرون نشسته که حتی پول سال بعدش را هم از استقلال بگیرد، خب این آدم خطرناکی است و شاید عقد یک قرارداد جدید با او به مصلحت نباشد. اگر هم پیشنهاد جدی ندارد که این برایش خوب نیست. یک زمان تراکتور تبدیل شده بود به تنها مشتری تونی اولیویرا. همین الان هم در ویکی‌پدیا جلوی 3تیم آخر مربی پرتغالی اسم تراکتور قید شده. این اما مربوط به 70سالگی تونی بود. سؤال اینجاست که چرا تنها مشتری استراماچونی چهل‌وچند ساله باید استقلال باشد؟

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اگه نه به اعتقاد من در شرایط فعلی بهترین شخص برا تیم فرهاد مجیدی بود هم عاشقانه دوست داشت استقلال رو و هم اینکه سرمایه ارزشمندی بود میشد 5 سال مربی تیم باشه و مطمینم نتیجه میگرفت.
از کجا اینقدر مطمئنی ؟
عاشقانه استقلال رو دوست داشت که در دوران بازیکنی دو بار وسط فصل ول کرد رفت ؟؟
عاشقانه استقلال رو دوست داشت که قبل از فینال جام حذفی استعفا داد ؟؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شفر 5 بازیکن ترکیب اصلی تیمشو در یک پنجره از دست داد + دستیار و آنالیزورش ساناک

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
از کجا اینقدر مطمئنی ؟
عاشقانه استقلال رو دوست داشت که در دوران بازیکنی دو بار وسط فصل ول کرد رفت ؟؟
عاشقانه استقلال رو دوست داشت که قبل از فینال جام حذفی استعفا داد ؟؟
اونقدر مطمین که نیستم ولی عزیز من ما یادمون نرفته بازی ها و غیرتش رو برا استقلال.هنو پروفایل من عکس همین فرهاد مجیدی هست نه اینکه علاقه خیلی زیادی داشته باشم دیگه حوصله عوض کردن عکس پروفایل نبوده.
موردی که هست ما انتظار داریم یه شخص تمام زندگی حرفه ای و مادی خودش رو صرف یک تیم کنه.مطمینم من یا شما جای ایشون بودیم بهرحال تا جایی میتونستیم برا عشق و علاقمون متضرر بشیم یا مایه بزاریم یجا میرسه که میگی خب با این شرایط اگه بمونم به خودم و خانواده ام ظلم کردم.من خودم با کاری که مجیدی کرد موافق نیستم باید میموند و جام رو میگرفت حتی اگه بهش توهین میشد و هزار تا بهونه دیگه هم اینکارش رو توجیح نمیکنه.با همه اینها من میگم یک تیم اگه مدیریت درستی داشته باشه چه کسی میتونه بهتر از سرمایه با ارزش تیم مربی بشه؟ما بلاخره باید به اینها فرصت بدیم چرا نباید برای یک مربی جوون و پر انرژی هزینه کنیم تا در اینده ازش استفاده کنیم.باور کنین اگه اینهمه ریخت و پاش و هزینه مربی های خارجی این چند سال نبود الان بهترین بازیکنها رو میگرفتیم و تیم بهترین نتیجه ها رو با همین فرهاد خان میگرفت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آلکس نوری با استقلال توافق کرد... امیدوارم موفق باشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکر کنم آخرش فرهاد مجیدی یا همین نامجومطلق سرمربی مون باشه

تنها موضوع مورد اختلاف طرفین، نحوه پرداخت و دریافت‌های مالی است که الکس نوری خواهان عقد قرارداد به صورت دلاری است و آبی‌ها معتقدند این قرارداد باید به شکل ریالی بسته شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشگاه ترابزون اسپور ترکیه یعنی از مصدومیت علی کریمی خبر نداره که پیشنهاد رسمی داده بهش؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آلکس نوری با استقلال توافق کرد... امیدوارم موفق باشه
نوری واقعا مربی خیلی خوبیه و خیلی خیلی سطحش از فوتبال ایران بالاتره
فقط اگر توجیه بشه از وضعیت ایران و بتونه با مشکلات اینجا کنار بیاد با فاصله بهترین گزینس و به عنوان به پرسپولیسی میگم که اگه مربیتون شه حسرتشو میخورم :)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا سعادتمند یواش یواش داره یاد میگیره موقع بازیهای حساس استقلال، سرمربی عوض نکنه!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نیمه دوم کریمی و دانشگر و مطهری باید بیان تو زمین
از آسیا هم حذف بشیم تقصیر سعادتمنده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پسفردا ساعت 18:20 با الاهلی بازی مرگ و زندگی داریم..اگر علی کریمی از اول بازی بیاد تو زمین و شیخ دیاباته یکم هوشمندانه تر عمل کنه و در بند اسارت تیم حریف گیر نکنه، شاید بازی رو بردیم
امیدوارم کارمون به شمردن کارت زرد و قرمز نکشه
نیمه اول چقدر سنگین و گیج بودیم
علی کریمیهم نشون داد بازیکن ارزشمندیه
قبل علی کریمی:
01529239.jpg

بعد علی کریمی:
01529240.jpg

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
جدا از ترکیب افتضاح تیم درنیمه اول - آماده نبودن قایدی و دیاباته باعث شد بازی رو نبریم. اگه یکیشون آماده بود ،برد کاملا در دسترس بود.
مربی بعد بازی میگه با کاملا آنالیز کرده بودیم و میدونستیم که رو ضربات آزاد اینا برنامه دارن - بعدش دانشگر سر زن رو میزاره رو نیمکت- تو نیمه اول میشه گفت تمام سر ها رو عراقیا زده بودن تو محوطه جریمه.
بعد مربی باید اینقدر شجاعت رو داشته باشه که وقتی میبینه ترکیب رو اشتباه چیده ، تو همون نیمه اول با تعویض جبران کنه.دلیل اینکه بین دو نیمه هم هر سه تا تعویض رو باهم انجام نداد معلوم نیست!
علی کریمی هم نیاز به یک بازیکن با کیفیت در مرکز زمین رو اثبات کرد، از بین بازیکنانی که هنوز در دسترس هستن، فقط دژاگه میتونه برای تیم مفید باشه و لا غیر . . .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا