پاشازاده راست میگه که ما هیچ شناختی از پاختاکور نداشتیم..نه تنها شناخت نداشتیم پلن بی هم نداشتیم!
بنظر من علی دشتی هم حیف شد....بازیکن بدی نبود..حسینی هم احتمالا میره تراکتور..شاید برای موندن مظاهری تو استقلال با تراکتور اینطور توافق کردن که حسینی بره تراکتور
میمونه سرمربی که آلکس نوری میخواد دلاری ببنده اینا ریالی..آبان لیگ شروع میشه...اینا هنوز دارن سرمربی انتخاب میکنن!
با حرفهای علیرضا واحدی نیکبخت هم موافقم:
بنظر من علی دشتی هم حیف شد....بازیکن بدی نبود..حسینی هم احتمالا میره تراکتور..شاید برای موندن مظاهری تو استقلال با تراکتور اینطور توافق کردن که حسینی بره تراکتور
میمونه سرمربی که آلکس نوری میخواد دلاری ببنده اینا ریالی..آبان لیگ شروع میشه...اینا هنوز دارن سرمربی انتخاب میکنن!
با حرفهای علیرضا واحدی نیکبخت هم موافقم:
همه این بازیها فقط برای بیرون کردن فرهاد مجیدی بود. آنهایی که این هدف را دنبال میکردند، از محبوبیت بیش از حد فرهاد میترسیدند و نمیخواستند او بزرگتر از این شود
فرهاد سادگی کرد. الان باز من از فرهاد دفاع میکنم یک عدهای میگویند تو رفیق فرهادی! نه! من طرفدار خودم هستم و این را میدانم که عدهای با شناختی که از روحیات فرهاد داشتند او را عصبانی کردند و او هم که خیلی زود از کوره درمیرود، تصمیمش را گرفت و جای اینکه بیرونش کنند، خودش رفت وگرنه هنوز سرمربی مانده بود و با نتایج خوبی که در دور برگشت گرفت، همه میدانستند بهتر از استراماچونی نتیجه گرفته است.
Last edited: