جالبه من خیلی وقت پیش اومدم اینجا نوشتم سعادتمند مهره مشخصه وزارت ورزش ( بخونید مدیران تیم رقیب ) هست و استقلال رو بیچاره میکنه
و از اونور نوشتم فرهاد مجیدی یک استقلالی اصیل هست و خار چشم خیلی ها که فقط دنبال خراب کردنش بودن که نتونستن
بعد یک سری مثلا استقلالی اومدم اینجا از سعادتمند تعریف کردن که کارش رو خوب بلده و فرهاد مجیدی خیانت کاره ...
حالا قشنگ براشون روشن شد چجوری با برنامه تیم رو نابود کردن و جام حذفی رو ازمون گرفتن و بعد برد پرسپولیس چرا باید فرهاد مجیدی از تیم کنار گذاشته میشد و چجوری آخر هر فصل ما نه مدیر عامل داریم نه سرمربی نه بازیکن بدرد بخور جذب میشه و خارجی ها هم از تیم کنار گذاشته میشن
سعادتمند با چند تا قراردادی که بست چنان بدهی رو دست استقلال گزاشت که تا 10 سال دیگم استقلال نمیتونه بدهی ها رو صاف کنه و محروم شدن از پنجره نقل و انتقالات تا دلتون بخواد برامون پیش میاد
ولی ای کاش حداقل توی خلوت خودتون از حرف های که زدید پشیمون بشید و یکی مثل فرهاد مجیدی که برای استقلال زحمت کشیده رو به کله طاس هایی مثل سعادتمند نفروشید
فرق مهم تیم رقیب اینه که برخلاف اونا طرفدار های استقلال خیلی راحت بازی میخورن و ساده بینشون زیاده برای همین هر بلایی می خوان چند ساله سر تیم استقلال آوردن . همین الان اگر مرفاوی رو بزارن سرمربی استقلالی ها ازش حمایت میکنن
راستی اونور هم تیم رقیب داره میره فینال آسیا کم کم ... استقلالی ها هم دنبال پرتقال فروش بگردن و با نوری و آسترا سرگرم باشن
هدفم از این پست این بود که هرچی بهتون میگن باور نکنید بنده خیلی وقت پیش گفتم امکان نداره تیم رقیب سرمربی ایرانی داشته باشه بعد برای شما سرمربی خارجی بیارن
قطعا یک سرمربی ایرانی با زرومه ضعیف و یک مدیر عامل از قبلی ها بدتر در راهه فقط گول حرف های قشنگشون رو نخورید
کاری باهاتون کردن که استقلالی با یک سهمیه آسیا کاملا راضی بشه
بنده از الان منتظر هستم که یک سری بیان بنده رو قانع کنن که دارم اشتباه میکنم