• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
از کار محمود فکری خوشم اومد

با پول استقلال خونه خریدم حالا خونم میفروشم رضایت بگیرم برگردم استقلال

--

محمود خان کارت درسته این تعصب عالیه

اما نه در جایگاه سرمربی استقلال نیستی ! شما باید بشینی رو نیمکت اما به عنوان دستیار

دو اتیشه تر از شما مثل منصوریان را اوردیم و دستاوردی نداشت

با کادر حنیف - سیروس - عبدالصمد مرفاوی شاید نساجی را در لیگ نگه داری اما نمیتوانی استقلال را به موفقیت برسانی
دستیار کی بشه؟ فرهاد مجیدی؟ یا استراماچونی؟ دو سه هفته دیگه لیگ شروع میشه. همینطوری 2 ماه عقبیم حداقل. وریا از غیرتش فردا میخواست خودش تمرین رو شروع کنه. چشمی داره با ام صلال تمرین میکنه. اونوخ یه نفرم که میخواد کمک کنه میگی دستیار باشه؟ بی‌زحمت تو ویکی‌پدیا بزن رزومه شو. صفحات قبل هم گذاشتم. چند سال دیگه این بدبخت دستیار باشه؟ چهار سال کم نیست؟ رزومه اش از فرهاد کمتره؟
میگم میخوای یه سال دیگه منتظر استراماچونی بمونیم بلکه بیاد!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
از کار محمود فکری خوشم اومد

با پول استقلال خونه خریدم حالا خونم میفروشم رضایت بگیرم برگردم استقلال

--

محمود خان کارت درسته این تعصب عالیه

اما نه در جایگاه سرمربی استقلال نیستی ! شما باید بشینی رو نیمکت اما به عنوان دستیار

دو اتیشه تر از شما مثل منصوریان را اوردیم و دستاوردی نداشت

با کادر حنیف - سیروس - عبدالصمد مرفاوی شاید نساجی را در لیگ نگه داری اما نمیتوانی استقلال را به موفقیت برسانی
فکر میکردی الکس نوری رو میارن ؟؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دستیار کی بشه؟ فرهاد مجیدی؟ یا استراماچونی؟ دو سه هفته دیگه لیگ شروع میشه. همینطوری 2 ماه عقبیم حداقل. وریا از غیرتش فردا میخواست خودش تمرین رو شروع کنه. چشمی داره با ام صلال تمرین میکنه. اونوخ یه نفرم که میخواد کمک کنه میگی دستیار باشه؟ بی‌زحمت تو ویکی‌پدیا بزن رزومه شو. صفحات قبل هم گذاشتم. چند سال دیگه این بدبخت دستیار باشه؟ چهار سال کم نیست؟ رزومه اش از فرهاد کمتره؟
میگم میخوای یه سال دیگه منتظر استراماچونی بمونیم بلکه بیاد!
فرهاد دنیای از مدرک مثلا داشت خیر سرش

اما دنبال مربی گری نیست

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فکری تجربه کسب کرده وقتش بود دیگه
فکر کنم دوتا تیم به لیگ برتر آورده و نتایجش هم پارسال با نساجی عالی بود
هوادار بسه دیگه باید حمایت کنه
با منصوریان هم به نظرم مقایسه نشه چون منصوریان بی تجربه بود و کاملا احساسی انتخاب شد چون ترمز قهرمانی پرسپولیس رو کشید هوادار بنر بردن سر تمرین و مظلومی بیچاره که داشت تیم میساخت رو بیرون کردند.
تو فکر مربی خارجی هم نباشید چون واسه ما ممنوع کردن. بقیه میمونه همون استقلالیای سابق که گزینه هایی مثل پاشازاده فکری نکونام مثل همن
چیزی هم که جای خوشحالی داره اینه که بازیکنای سابقمون تو مربی گری عالی عمل کردند و میشه واسه آینده روشون حساب کرد. همین الان چهار پنج تا مربی تیم لیگ برتری استقلالین.
فرهاد مجیدی هم رفتارشو تغییر بده مطمئنا مربی خوبی خواهد شد. تو استقلال اینو نشون داد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدایا خودش بخیر کنه!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فکری تجربه کسب کرده وقتش بود دیگه
فکر کنم دوتا تیم به لیگ برتر آورده و نتایجش هم پارسال با نساجی عالی بود
هوادار بسه دیگه باید حمایت کنه
با منصوریان هم به نظرم مقایسه نشه چون منصوریان بی تجربه بود و کاملا احساسی انتخاب شد چون ترمز قهرمانی پرسپولیس رو کشید هوادار بنر بردن سر تمرین و مظلومی بیچاره که داشت تیم میساخت رو بیرون کردند.
تو فکر مربی خارجی هم نباشید چون واسه ما ممنوع کردن. بقیه میمونه همون استقلالیای سابق که گزینه هایی مثل پاشازاده فکری نکونام مثل همن
چیزی هم که جای خوشحالی داره اینه که بازیکنای سابقمون تو مربی گری عالی عمل کردند و میشه واسه آینده روشون حساب کرد. همین الان چهار پنج تا مربی تیم لیگ برتری استقلالین.
فرهاد مجیدی هم رفتارشو تغییر بده مطمئنا مربی خوبی خواهد شد. تو استقلال اینو نشون داد

انقدر بدبخت شدیم مربی لیگ یکی باید رو نیمکت

با کادر حنیف و ارش برهانی

به نظرتون میشه فوتبال قشنگ دید ازش ؟

منصوریان که سهمیه اسیایی با نفت گرفت و تا یک چهارم رفت زمانی که دو تیم پایتخت صعود نمیکردن اصلا

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
و این حاشیه است که به دنبال استقلال می دود!
محمود فکری:
من تصمیم گرفته بودم دیگر صحبتی درباره نساجی مازندران و مدیرانش انجام ندهم و تمام تمرکز خودم را روی کاردراستقلال تهران بگذارم اما ازدیشب (چهارشنبه شب) دراقدامی کثیف آدرس منزل و شماره تلفن من را نیزکه درقرارداد آمده بود را درفضای مجازی منتشرکردند. شب گذشته عده ای که آدرس منزل من را ازطریق انتشارقراردادم پیدا کرده بودند ضمن شکستن شیشه ماشین بنده، پرچم نساجی را روی خودروی شخصی ام نصب کردند. متأسفانه ازشب گذشته که شماره تلفن همراه من را منتشرکردند هم خودم و هم خانواده ام را ازطریق تماس، پیامک، تلگرام و واتس آپ تهدید کرده اند. خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم و به همین خاطر تصمیم گرفته ام شکایت کنم. قرارداد من که درآن آدرس منزل من و تلفن شخصی ام درآن نوشته شده یک برگه عمومی نیست. این قرارداد دراختیارسازمان لیگ فوتبال، هیئت فوتبال مازندران و باشگاه نساجی مازندران است. ازآنجایی که امنیت خانواده ام را به مخاطره انداخته اند قصد شکایت دارم. باید مشخص شود این قرارداد من را چه کسی و چگونه درفضای مجازی و برخی کانال های قائم شهری و مازندرانی منتشر کرده است تا برخی اراذل و اوباش و نه هوادارواقعی نساجی به آدرس منزل من مراجعه کرده و شیشه خودروی من را بشکنند.
حالا که این اتفاق زشت افتاده و امنیت خودم و خانواده ام به خطر افتاده است ازرضا حدادیان مالک و علی امیری مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران به مراجع قانونی شکایت می کنم. این شکایت را هم دردادگاه عمومی و مراجع ذیربط و هم کمیته انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال پیگیری و تا پیدا کردن عوامل این اقدام کثیف و ناجوانمردانه کوتاه نخواهم آمد.
استقلالی ها و هواداران این تیم بدانند و مطمئن باشند این اقدامات نمی تواند من را ازهدف خودم که موفقیت تیم محبوبم است باز دارد. هواداران استقلال مطمئن باشند محمود فکری مثل دوران بازی جانش را هم حاضراست برای استقلال بدهد اما اجازه نمی دهد راننده سابق فلان مسئول محترم که حالا رخت مدیریت پوشیده است سد راه موفقیت اش شود. طرفداران استقلال این آقایان را درهمین 48 ساعت خوب شناخته اند و اجازه نخواهند داد باردیگررنگ این تیم را ببینند.
مطمئن باشید شکایت خودم را تا به ثمررسیدن نتیجه پیگیری و تا آقایان را رسوا نکنم کوتاه نخواهم آمد چون این کار کثیف ترین کار ممکن بود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد دنیای از مدرک مثلا داشت خیر سرش

اما دنبال مربی گری نیست
یه چند بار خوندم تا بالاخره منظورتو حدس زدم...
فرهاد ؟ دنیای مدرک؟ یه مدرک مربیگری A آسیا رو داره اضافه تر..پرولایسنس هم که چون تشکیل نشد نتونست بگیره
ما هم دوست داشتیم فرهاد سرمربی باقی بمونه ولی خودش گذاشت رفت..شاید تا همین اواخر هم انتظار داشت کسی باید نازشو بکشه
فرهاد خیلی خوب شروع کرد..فوق انتظار من و خیلی ها... سپاهان قلعه و پرسپولیس یحیی رو برد... جام حذفی که 2-1 عقب بودیم از عصبانیت زدم تلویزیونو خاموش کردم که اون یاغی گل مساوی زد و تو پنالتی بردیم..فرهاد قدر خودشو ندونست..قدر تیمو ندونست! بنا نیست همه چیز بر وفق مراد ما باشه
ولی چه کنیم فرهاد خودش رفت...
محمود فکری بنظرم بهترین گزینه است در شرایط حاضر..اگر فرهاد این نتایج رو نمیگرفت و نیومده بود استقلال من فکری رو مربی تر از فرهاد میدونستم...رزومه مربیگری فکری کجا رزومه مربیگری فرهاد کجا؟ تازه فکری مربی لیگ یک نیست فقط تو لیگ برتر هم سرمربیگری کرده..تجربه دستیاری استقلالش هم از فرهاد بیشتره
البته من هر چی گشتم مدرک مربیگری A فکری رو تو نت پیدا نکردم! نبی هم گفته مربیای لیگ برتر باید این مدرکو داشته باشن! هر چند مربیگری به مدرک نیست!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من موافق نامجو مطلق و کادرش بودن صالح مصطفوی !!

اگر قرار بود گزینه ایرانی باشه
ارنج کاملا اشتباه نامجو در بازی با پاختاکور رو ندیدی مگه ؟؟
بازی آسونی بود که به ترکیب اشتباه کادر فنی-مون باختیم !!

انتقاد پاشازاده از نامجومطلق؛ هیچ شناختی از پاختاکور نداشتی

آیا کادر فنی استقلال در شکست این تیم به پاختاکور مقصر هستند؟ پاسخ مهدی پاشازاده به این سوال مثبت است.

سرمربی فصل گذشته شاهین بوشهر و بازیکن اسبق استقلال، در مصاحبه‌ای که با خبرورزشی داشته، عدم شناخت از پاختاکور را یکی از دلایل حذف استقلال دانسته و گفته است: جریان مسابقه نشان داد حریف شناخت کاملی از تیم ما داشت و متأسفانه موفق شد تمام برنامه‌هایش را در زمین اجرایی کند و به نتیجه دلخواه برسد. ولی ما در عمل نشان دادیم شناخت خاصی از حریف نداریم.

از دید پاشازاده، استقلال می‌توانست با سیستم سه دفاعه جلوی پاختاکور بازی کند و نتیجه بگیرد: استفاده از محمد دانشگر در پست دفاع راست کمکی به خط دفاعی نکرد و اگر در غیاب وریا غفوری بازیکنی برای این پست در اختیار نبود کادر فنی می‌توانست از سیستم سه دفاعه استفاده کند و در جریان بازی هم مشاهده کردیم خط هافبک تیم پاختاکور نبض بازی را در دست گرفته و چگونه استقلال را پرس می‌کند. مسلماً اگر تعداد بازیکنان خط میانی تیم ما بیشتر بود، می‌توانستیم در میانه میدان بازی را تحت کنترل بگیریم.

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ارنج کاملا اشتباه نامجو در بازی با پاختاکور رو ندیدی مگه ؟؟
بازی آسونی بود که به ترکیب اشتباه کادر فنی-مون باختیم !!

خندم گرفت !

مگر بازیکن داشت ؟

با زکریا مرادی بهترین نیمکتش باید ارنج میکرد؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مربیگری به مدرک نیست...به جنمه
تا قبل از اینکه فرهاد مجیدی سرمربی مون بشه، رزومه فکری و پاشازاده از فرهاد مجیدی و نامجو مطلق هم بیشتر بود...ولی الان تجربه نامجو مطلق چون دو سه تا بازی آسیایی سرمربیگری کرده از همشون بیشتره:)
یه جوری حرف میزنید انگار الان اوضاع ما عادیه....فکری مجیدی نامجو الان برای ما فرقی نمیکنه..همه تقریبا تو یه رده ان....10 آبان بازیها شروع میشه! چشمی همین دیروز از دستمون پرید..بگردیم جایگزین پیدا کنیم براش...
برای مدرک مربیگری کلاس آ تو آسیا ظاهرا میگن حداقل باید لیسانس داشته باشی..بخاطر همین تو مدرک مربیگری قلعه نوعی چند سال پیش تشکیک شده بود...محمود فکری هم که دیپلم ردی باشه گمونم....تاره دوم دبستان هم رد شده!
در هر صورت الان اوضاع تیم جوریه که باید ممنون محمود فکری هم باشیم خونه شو میخواد بفروشه بیاد استقلال..در ضمن فکری الان نیاد پس کی بیاد؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا تا حالا اینجورویشو ندیده بودم..باشگاه هر غلطی میکنه یه مشکلی توش پیدا میشه....کار فکری و نساجی هم داره به جاهای بازیک میکشه
خدا بگم چکارت نکنه فرهاد....میموندی تو تیم الان هم یه جام داشتیم هم تو آسیا یه بازی دیرتر حذف میشدیم مثلا...الان هم این همه مشکل نداشتیم! انگار میخواست با مدیرعاملی ابن زیاد سرمربیگری کنه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خندم گرفت !

مگر بازیکن داشت ؟

با زکریا مرادی بهترین نیمکتش باید ارنج میکرد؟
پاختاکور 2 بازی بیشتر از استقلال انجام داده بود !!
اتفاقا چون بازیکن نداشت نباید با همون سیستمی که جلوی الاهلی بازی کرد جلوی پاختاکور هم بازی میکرد !!
اشتباه بزرگ نامجو مطلق در انتخاب سیستم 3-3-4 مقابل پاختاکور
هنانطور که در تحلیل پاختاکور عنوان کردیم این تیم با سیستم 1-3-2-4 بازی می کند و با برتری عددی در میانه میدان عملا سه هافبک استقلال را از جریان بازی خارج و ارتباط بین خطوط آبی پوشان را مختل کرده است به طوری که بازیکنان استقلال در نیمه اول حتی قادر به ارسال 3 پاس پشت سر هم نبودند و عملکرد ضعیفی ارائه کردند.
خرس وسط بازی میکردن پاختاکوریها در نیمه اول ...
طبق انتظار تاکتیک اصلی پاختاکور ارسال از جناحین بود و بر روی همین تاکتیک نیز به گل رسیدند و کادر فنی استقلال نتوانست تدبیری برای مهار آنها بیاندیشد.
به نظر می رسد شاید اگر استقلالی ها با سیستم 2-5-3 بازی می کردند، بازیکنانش تا این حد تحت فشار قرار نمی گرفت.
نکته دیگر نیمه اول نیز کندی مفرط شیخ دیاباته بود که شاید نیمکت نشین شدن او و حضور ارش رضاوند در میانه میدان می توانست در این بازی به کمک استقلال بیاید.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی اینوسط وزارت ورزش و بزرگترهای تیم روبرو در مقابل زمین گرد هیچ مسئولیتی ندارن؟ جای بازیکنای استقلال بودم تو اولین دربی زمین گرد رو به زمین گرم میزدم و یکسال خونه نشینش میکردم تا زمین گرد یادش بره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
میلیچ هم فسخ کرد..
تبریک به آقایون

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مددی زمین گرم رو حل کرده امیدوارم میلیچ رو هم حل کنه
این خبر ورزشی هم دفعه دوم سومه که اسم مددی رو ممدی مینویسه. اگر غرض و مرض نداره دلیلی نداره دو سه بار اسم سرپرست استقلال رو اشتباه بنویسه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
انقدر بدبخت شدیم مربی لیگ یکی باید رو نیمکت
با کادر حنیف و ارش برهانی
به نظرتون میشه فوتبال قشنگ دید ازش ؟
درسته، تجربه-ش توی لیگ برتر کمه ! اما رزومه-ش از امثال فرهاد و نامجو بهتره قطعا !
انتظار نداریم فوتبال قشنگ ببینیم ! فقط برد مهمه !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باز مددی نیومده رفت ورزش و مردم که!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا